Перейти к содержанию

Акація. Початок цвітіння в 2017р.

vladimir5

Рекомендуемые сообщения

52 минуты назад, valik1986 сказал:

соцветия длинною 3-4 см , через сколько при наличии тепла она должна зацвести?

Зависит от температуры, дней 10 не меньше.

Розцвіла акація, перший день - 0.3 кГ

55 минут назад, Mаксим сказал:

Зависит от температуры, дней 10 не меньше

я тоже думаю недели 3 еще не будет...

А я думаю дней этак 360 еще не будет цвести,у нас.

Вчора шукав, шукав бутони на акації - не знайшов, або їх ще не має, або їх вже не має. Мабуть заморозок свою роботу зробив. Минулого року на цю дату вже вона зацвітала.

38 хвилин тому, Полтавчанин сказав:

Вчора шукав, шукав бутони на акації - не знайшов, або їх ще не має, або їх вже не має. Мабуть заморозок свою роботу зробив. Минулого року на цю дату вже вона зацвітала.

Я все бігав дивився акацію що поблизу пасіки. Все вона на місці була і думав ну ще неділя+ точно. Зараз виїхав за межі маленького Сигнаївського світу і бачу що вона вже цвіте місцями. В Сигнаївці і околицях і натяку на розвиток і формування суцвіть. Напевне мороз таки задавив її. У нас змерзли горіх, абрикоси, вишні, шовковиця повністю. -5 однієї ночі було. Напевне акації чекати не варто :(

20 км от Каменец-Подольский, фоткал вечером вчера видно даже пчелка сидит там

6nFSmiLDDsU.jpg

9yEzN5VvnYc.jpg

JJnjRfOj6GM.jpg

ZTasd8TLLNI.jpg

2 минуты назад, Jabar сказал:

20 км от Каменец-Подольский, фоткал вечером вчера видно даже пчелка сидит там

6nFSmiLDDsU.jpg

9yEzN5VvnYc.jpg

JJnjRfOj6GM.jpg

ZTasd8TLLNI.jpg

В сторону Старої Ушиці?

Там ліси акації вздовж Дністра?

19 минут назад, Wladimir_K сказал:

В сторону Старої Ушиці?

Там ліси акації вздовж Дністра?

Вот смотри на карту тут где остров Макаровка там куча акации идет , просто я не местный на учениях был. Вон там напротив катера на фото идет лес акации (начинает цвести потихоньку) за акацией с боку стоит рапс, если выехать туда то можно нормально там меда качнуть 

рив.jpg

toDIihkC5Do.jpg

wQ9FfUyta50.jpg

YL84uA6r7bI.jpg

13 години тому, konoval_am сказав:

Напевне акації чекати не варто :(

напевне...

т-т-т-тема притихла...      всі в очікуванні.... бігаємо дивимось по різних місцинах на суцвіття - розчарування передчасні.

9 часов назад, Любомир сказал:

напевне...

т-т-т-тема притихла...      всі в очікуванні.... бігаємо дивимось по різних місцинах на суцвіття - розчарування передчасні.

У меня уже цветёт, кое где. Видел даже пчёлок на цветах. Но пока на весах идёт минус и пчёлы в ульях стали очень агрессивные. Так, что пока ждёмс ещё дней 4-6, кода начнёт цвести массово, а потом всё расскажем.

В моїх краях взятка з акациї цьогоріч не буде:(.Багато померзлої,а яка й осталась,то,дай Боже,на підтримуючий.

По верхах почала акація показувати "зуби", та що молода,стоіть чорна.Мороз пошкодив перші суцвіття.Грони невеличкі,макс 10см і рідкі.

В нас в місті то колоски сантиметрів до трьох, а на точку лише тільки формуються. Чистої акації не отримую але в гарні роки по взятку, мішаний мед з різнотрав'я майже до весни не кристалізується.

В 21.05.2017 в 08:44, СЄРЖ сказал:

В нас в місті то колоски сантиметрів до трьох, а на точку лише тільки формуються. Чистої акації не отримую але в гарні роки по взятку, мішаний мед з різнотрав'я майже до весни не кристалізується.

В Чернигове  в городе старая акация у южной стены дома чуть-чуть побелела. Когда будет в лесу?

В 21.05.2017 в 08:44, СЄРЖ сказав:

В цей час синхронно з акацією цвіте малина - і дає  надзвичайно приємний і рідкісний присмак меду та рідку консистенцію. В кого в лісі багато малини тому відомо, що саме такий купаж є неперевершеним, як на мій смак, перевершує Канівську ЧИСТУ акацію.

57 минут назад, vladimir5 сказал:

В Чернигове  в городе старая акация у южной стены дома чуть-чуть побелела. Когда будет в лесу?

Не меньше недели.

На вчерашний день у меня,молодая акация начала цвести думаю с сегодняшнего дня пойдет привес на весах,на старой кисточки побелели цветение пойдет дня через 3 - 4.

P220517_20.07.jpg

Опыт показывает, что цвести и выделять отличаются дней на 3-5

Вчера 1 кг на весах, но лет целенаправленный на рапс. Касательно вашего фото - не цветет, а побелела.

12 минуты назад, Посторонним В. сказал:

Касательно вашего фото - не цветет, а побелела.

Это фото старой акации молодая уже цветет фото не делал,показания контролного улика сегодня вечером покажет .-.+.

В нас в місті акація завдяки паркниковому ефекту зацвіте завтра-післязавтра, а по району - зацвіте напевно у 2018 році - листоччки лише повипускала, а китиць зі цвітом немає - напевно прольот :(

А у нас на форуме акация уже зацвела 6730f7f7aa5551545d0556b6f9108023.gif У кого ещё нет, можно полюбоваться на логотипе, сказав sml19.gif неизменному креативному автору @ромео

В нас на акації ще навіть колосків не має, тільки маленьке листя.... буде цвісти в червні.

Только что, Бджолопотам сказал:

В нас на акації ще навіть колосків не має, тільки маленьке листя.... буде цвісти в червні.

Підтверджую те що написав Галичанин-Мабуть вона колосків не викине.Проте цвіте ріпак, почала малина і крушина.

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...