gardener Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 8 годин тому, ромео сказав: Алича і сливи не квітнутимуть - померзли. Живі тільки листкові бруньки В мене дика алича і абрикос почали квітнути. Верби, клени. Тільки тепла треба. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 2 години тому, ромео сказав: Та все померзло. Ше зимою. Та кажуть що так у всіх в кого було -30° Що поробиш, будемо економно їсти минулорічне варення. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 1 час назад, Конструктор сказал: Та кажуть що так у всіх в кого було -30° Що поробиш, будемо економно їсти минулорічне варення. Якби на зиму дерева були підживлені калієм, то не вимерзлиб. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 1 година тому, Конструктор сказав: Та кажуть що так у всіх в кого було -30° Що поробиш, будемо економно їсти минулорічне варення. Ну да, сильно на ньому не розженешся... особливо якщо ріпаку і не сіяно... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 12 хвилин тому, Пахомич сказав: Якби на зиму дерева були підживлені калієм, то не вимерзлиб. чого ж Ви восени не сказали. шоби калієм підживили? 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 20 хвилин тому, ромео сказав: особливо якщо ріпаку і не сіяно... Це Ви в якому розумінні не сіяно, в радіусі польоту бджоли? Чи в радіусі 20-30км немає? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 36 хвилин тому, Пахомич сказав: Якби на зиму дерева були підживлені калієм, то не вимерзлиб. Я то і не дуже садовод, все ж матиму на увазі, дякую за пораду. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 25 минут назад, gardener сказал: чого ж Ви восени не сказали. шоби калієм підживили? Па другу зиму будете знати. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 2 часа назад, gardener сказал: чого ж Ви восени не сказали. шоби калієм підживили? бо консультація платна... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 10 годин тому, Конструктор сказав: Це Ви в якому розумінні не сіяно, в радіусі польоту бджоли? Чи в радіусі 20-30км немає? В радіусі 10 км Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 12 годин тому, Конструктор сказав: Та кажуть що так у всіх в кого було -30° Що поробиш, будемо економно їсти минулорічне варення. В кого було -26, то викорчував або зрізав на зворотній ріст 6 персиків і сливок. Як мінімум на абрикосах цвіт буде - поодинокі квіти вже є. Дика алича і вишні також рясно цвістимуть. Сьогодні був незначний приморозок. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 18 часов назад, yu1986ra сказал: на технологію ''відводок на плідну з сім'ї, потім перед останнім взятком об'єднати'' щоб качати один раз. Там маток виводити не потрібно взагалі. Є ще одна супер технологія !!! Там обробляти від кліща взагалі не треба !!!!! економія просто космос , і екологічно , і економія часу ,обєднання туда сюда , але є один маленький мінус , що треба постійно весною пакети купувати , бо чогось не зимують вони . Причина не поЙнятна 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля Шось таке посіяли недалеко широкорядне. Парпав вчора без окулярів - нічого не знайшов. Ну, кукурудзу, мабуть, побачив би. Та й рано ше, ніби. Невже вже соняшник посіяли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 14 минут назад, gardener сказал: Шось таке посіяли недалеко широкорядне. Парпав вчора без окулярів - нічого не знайшов. Ну, кукурудзу, мабуть, побачив би. Та й рано ше, ніби. Невже вже соняшник посіяли? Біля мене осьо пару днів назад тільки оту кукурудзу змолотили .. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 54 минуты назад, yu1986ra сказал: В кого було -26, то викорчував або зрізав на зворотній ріст 6 персиків і сливок в знайомого за 20км від мене було -36, каже повимерзало все, навіть сережки на ліщині, почорніли і осипались. 20 минут назад, Bee.P сказал: Біля мене осьо пару днів назад тільки оту кукурудзу змолотили .. таке саме і у нас сіяти нову вже пора а вони ще ту молотять. гарна культура молотити можна коли хоч і сніг її не положив, вся стоїть як солдати, одне що осінь волога була і чимало прицвіло. і вирощувати на одному місці можна весь час. в сусідньому господарстві років 8-9 сіють на одних і тих же полях. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 1 хвилину тому, arki сказав: в знайомого за 20км від мене було -36, каже повимерзало все, навіть сережки на ліщині, почорніли і осипались. таке саме і у нас сіяти нову вже пора а вони ще ту молотять В мене на точку два фундука так і не зацвіли. Живі, але досі висять щільні, ніби нормальні сережки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля Алича на підході , пора дроти на рамки натягувати , сама дурна робота яка тіко є ,. Як це витримати . 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 36 минут назад, gardener сказал: Невже вже соняшник посіяли? Колись порпав то сонях насіння сіють дуже дрібне , ледь видно . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Алича на підході , пора дроти на рамки натягувати , сама дурна робота яка тіко є ,. Як це витримати . Я вже дві пачки навостив. Рамки після каустика все ж треба трохи чистити від самого каустика і це конкретно напрягає. Той пил повністю видалити не можливо. То у всіх так після каустику чи тільки в мене? Дріт і скоби особливо не поржавіли. До нержавійки питань нема взагалі. Підтяжка хвилею займає секунди. 1 з 20 рамок потребувала ремонту чи перетяжки - їх просто відкладав в довгий ящик. По дереву багато рамок вже мають останній допуск до роботи 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 1 годину тому, ромео сказав: В радіусі 10 км Це не далеко, треба їхати. В мене що на ріпак, що на соняшник треба постійно виїзжати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 10 хвилин тому, Конструктор сказав: Це не далеко, треба їхати. В мене що на ріпак, що на соняшник треба постійно виїзжати. Коли в вас ріпак зацвіте? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Коли в вас ріпак зацвіте? А шо ? Вже хочите під"їхати тихенько з прицепчіком ? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: А шо ? Вже хочите під"їхати тихенько ? Лежаки повезе. До свіжих трутнів 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 11 хвилин тому, yu1986ra сказав: Коли в вас ріпак зацвіте? Думаю що в перших числах травня, може і 5-10. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 13 апреля Share Опубликовано 13 апреля 29 хвилин тому, yu1986ra сказав: Рамки після каустика все ж треба трохи чистити від самого каустика і це конкретно напрягає. Той пил повністю видалити не можливо. То у всіх так після каустику чи тільки в мене? Мабуть погано змили, мию керхером, то після висихання таких що виступає сіль зовсім не багато 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.