gardener Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 5 годин тому, gardener сказав: Є вже Десь з неділі почнуть прививку робити. А на початку травня вже будуть перші відльотки. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 4 години тому, gardener сказав: Шось Ви трохи не тим її годували Все тільки корисне і дієтичне: сінна палочка, молочні бактерії.... Не ясно чого вона загнулась, але то точно не через мене. Їй навіть ентеронормін не дістався. Мабудь, образилась 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 4 години тому, ромео сказав: Чергове неприємне відкриття... наслідки зими Окрім абрикос, аличи і слив... померзли черешні і вишні... є лише листя... Тобто садків майже нема... і от як тепер його пасічникувати Не пощастило. В мене вишні і черешні точно будуть. Ранні груші вже на старті. Диплоїдних слив, схоже, і в цьому році не буде. По угорках ще нічого не ясно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 14 минут назад, gardener сказал: . А на початку травня вже будуть перші відльотки Просто мрія , халявні неплодки , а дурні хай мудохаються зі стартерами і виховалками , 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 годину тому, arki сказав: Після перевірки на трьох сімях раніше серветок з амітразом і здається непоганого результату, вчора поклав в решту сімей але вже вечером побачив щось підозріло повзають кілька бджіл в одній сімї а сьогодні вранці коли витягав контрольки помітив що трохи сипонулася бджола, трощки в слабших, більше в сильніших. бджола повзала перед вуликом і не могла злетіти, восновному молода тому негайно викинув серветки. ставив у сімї в яких стояли стрічки Тиматол вже 15 днів. трохи на траві де повзали бджоли були помітні сліди поносу. Нерозумію як бджола могла травонутися, невже нализалися олії з біпіном, можливо пребуючі розгризти і винести... біпін цей раз був від реагенту. хто користується таким методом боротьби з кліщем, які ваші міркування? На багатьох смужках в інструкції пишуть ''не використовувати з іншими засобами''. Це може бути причиною проблеми.. Я сьогодні задовбався діставати з днищ смужки варолом. Там в комлекті до смужки йде кончений пластиковий тримач. Його використовувати не рекомендую нікому 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 25 минут назад, yu1986ra сказал: 2-3-а сотами в розріз розплоду Так навіть вже діди не роблять. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Так навіть вже діди не роблять. На лежаках в мене олдолдскул технолоджі. Воно гарно працює перші 2-3 розширення, потім тільки відбір розплоду і бджоли. 24 хвилини тому, gardener сказав: Десь з неділі почнуть прививку робити. А на початку травня вже будуть перші відльотки. Якщо зараз задощить, то рівно 01 травня можна зустрічати переселенців 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: На лежаках в мене олдолдскул технолоджі. Воно гарно працює перші 2-3 розширення, потім тільки відбір розплоду і бджоли. Якщо зараз задощить, то рівно 01 травня можна зустрічати переселенців Тема драбини як ніколи актуальна . Це вже не гріх 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Тема драбини як ніколи актуальна . Це вже не гріх Треба ж якось ту пасіку відновлювати. Я сьогодні спробував високі корчі на пасіці прибрати, то бджоли як дали тягла, що ледь п'ятами накивав. Треба приходити десь зранку, щоб вони не бачили 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Треба ж якось ту пасіку відновлювати. Я сьогодні спробував високі корчі на пасіці прибрати, то бджоли як дали тягла, що ледь п'ятами накивав. Треба приходити десь зранку, щоб вони не бачили Бачте ? Навіть бджоли не люблять тяжко хитрих . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Бачте ? Навіть бджоли не люблять тяжко хитрих . Ми ще поборемся. Цьогоріч я їм зроблю привої, хай не викабелюються 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 7 минут назад, Bee.P сказал: спробував високі корчі на пасіці Це часом не перші признаки драбинофобії ??. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 27 минут назад, yu1986ra сказал: Це може бути причиною проблеми.. може... але то ж смужки органічні, тимол і ефірна олія ялівця та й простояли 15 днів. хз..всяке може бути. можливо ви і праві. одне що не було кліща за ніч з салфетками з амітразом. клав контрольки в 5 сімей. десь бачив 1-2. 30 минут назад, yu1986ra сказал: Там в комлекті до смужки йде кончений пластиковий тримач я завжди чіпляю скрепку а в неї просовую гвоздик, сірника витягують. одного разу десь бачив що і гвоздики витягли. рембікі блін малі... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 9 минут назад, arki сказал: може... але то ж смужки органічні, тимол і ефірна олія ялівця та й простояли 15 днів. хз..всяке може бути. можливо ви і праві. одне що не було кліща за ніч з салфетками з амітразом. клав контрольки в 5 сімей. десь бачив 1-2. я завжди чіпляю скрепку а в неї просовую гвоздик, сірника витягують. одного разу десь бачив що і гвоздики витягли. рембікі блін малі... Давно В мене раз з кліточки підсадочної задвижку витягнули , і з боку на верхній брусок поклали , довго не міг повірити . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 58 хвилин тому, yu1986ra сказав: Якщо зараз задощить, то рівно 01 травня можна зустрічати переселенців Весь тиждень холодний, знову будуть тільки їсти шо встигнуть принести до неділі. Ну і в дорогу збиратися. 58 хвилин тому, Bee.P сказав: Тема драбини як ніколи актуальна . Це вже не гріх ми то привикли, а от як Ви то переживете, навіть не знаю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 минуту назад, gardener сказал: ми то привикли, а от як Ви то переживете, навіть не знаю Починати ніколи не пізно. (пізно). 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 53 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я сьогодні спробував високі корчі на пасіці прибрати, то бджоли як дали тягла, Бо Ви вже їх задовбали тими низькими корчами. Їм простору хочеться 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Це часом не перші признаки драбинофобії ??. Ні. Просто задовбався вулики в корчах шукати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 година тому, arki сказав: може... але то ж смужки органічні, тимол і ефірна олія ялівця та й простояли 15 днів. хз..всяке може бути. можливо ви і праві. одне що не було кліща за ніч з салфетками з амітразом. клав контрольки в 5 сімей. десь бачив 1-2. я завжди чіпляю скрепку а в неї просовую гвоздик, сірника витягують. одного разу десь бачив що і гвоздики витягли. рембікі блін малі... 1-2, то міг бути і зимувалий по старості. Так як в мене була осип в сім'ї де смужки не ставив. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 47 хвилин тому, gardener сказав: Весь тиждень холодний, знову будуть тільки їсти шо встигнуть принести до неділі. Ну і в дорогу збиратися. ми то привикли, а от як Ви то переживете, навіть не знаю Не сильно розраховуйте, що до неділі щось принесуть. В мене два дуже теплих дні контрольний мінусує. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 6 минут назад, yu1986ra сказал: 1-2, то міг бути і зимувалий по старості. Так як в мене була осип в сім'ї де смужки не ставив. виходить що смужки тиматолу спрацювали адже стояли 15 днів, я то на їх надії мало мав... амітраз то певно спрацював раз бджола посипалася... раніше ще в пробних кілька сімей не клав смужок а поклав серветки то сипався 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 6 годин тому, ромео сказав: Чергове неприємне відкриття... наслідки зими Окрім абрикос, аличи і слив... померзли черешні і вишні... є лише листя... Тобто садків майже нема... і от як тепер його пасічникувати А в Запоріжжі кордован притягли за сьогодні 1,6кг із садків. А в Карпатах жруть мед, помалу сіє матка і сидять у вуликах. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 2 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: А в Запоріжжі кордован притягли за сьогодні 1,6кг із садків. У нашій місцевості (село за 10км, на височині - там мороз був менший) абрикоси ледь починають розпускатися... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Починати ніколи не пізно. (пізно). Якої сили зараз ваші бакхфасти і що з садових зараз цвіте? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 година тому, gardener сказав: Бо Ви вже їх задовбали тими низькими корчами. Їм простору хочеться Пікірувати завжди легше як набирати висоту. Моїм низькі зручніші. То в мене добрячий кущ вербовий десь до 5 м висотою. Стоїть прямо між вуликів і вулики стоять в ньому. За 9 років рої ніколи не прививались на ньому. Шукали простір в інших місцях 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.