Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Вже він напасся. Дно холодне. З нього ще ніхто не вертався Деколи хочеться з ранку чогось холодного до лоба притулить , а тут ціле дно . Нічого йому не має , гуляє далі , передавав привіт вам доречі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 14 хвилин тому, Bee.P сказав: Деколи хочеться з ранку чогось холодного до лоба притулить , а тут ціле дно . Нічого йому не має , гуляє далі , передавав привіт вам доречі. Вже нічого передати він не зможе - холодний лежав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 5 минут назад, yu1986ra сказал: Вже нічого передати він не зможе - холодний лежав. Мацали у нього пульс ?. Міряли температуру ??? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля Бідний кліщ. І по смерті не дають спокою 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 5 часов назад, Конструктор сказал: тільки ще є питання чи підтримується нормально температура в тих бігудях здається виходять вчасно 5 часов назад, Конструктор сказал: З інкубатором як на мене простіше і вдвічі більший вихід. тут без сумніву. але якщо перебої зі світлом тоді проблема певно... колись гроза побила в мене побутовий і пропала вся закладка гусячих яєць, якось так... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 5 часов назад, yu1986ra сказал: Повикидали яйця. не знаю як вам вдається змусити їх на яйцях тягти маточники. я колись пребував 1-2 і література так пише і бджоли фізиологічно не тягнуть маточників на яйцях а тільки на личинках. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 4 часа назад, Bee.P сказал: В цей час при похолоданні і нестачі кормів першого викидають трута аж бігом якщо полоски ставив то від них 100%. я вже відмовився від них і писав на цю тему вже не раз Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 6 годин тому, arki сказав: не знаю як вам вдається змусити їх на яйцях тягти маточники. я колись пребував 1-2 і література так пише і бджоли фізиологічно не тягнуть маточників на яйцях а тільки на личинках. Я ж писав - на яйцях не тягнуть. Процес піде як тільки вилупиться личинка. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 6 годин тому, arki сказав: якщо полоски ставив то від них 100%. я вже відмовився від них і писав на цю тему вже не раз Викидають личинку не через смужки. Глянув на іншому точку, де не було смужок, в деяких сім'ях також з підмором викинули пару личинок. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля Крім того вчора, як побачив личинку на дні, я глянув дві рамки між якими стояла смужка - там розплід не розгризали під смужками. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 43 минуты назад, yu1986ra сказал: Крім того вчора, як побачив личинку на дні Вона там мала зустрітися з кліщем а ви зіпсували їм весь романтік 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 10 годин тому, arki сказав: тут без сумніву. але якщо перебої зі світлом тоді проблема певно... колись гроза побила в мене побутовий і пропала вся закладка гусячих яєць, якось так... Зараз перебої це вже буденність, та й взагалі інкубатор має бути з резервним живленням. В мене інк на 12в коли є електрика то працює від блоку живлення, коли не стає то перемикаться на акум. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля Алича і сливи не квітнутимуть - померзли. Живі тільки листкові бруньки 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 1 година тому, ромео сказав: Алича і сливи не квітнутимуть - померзли. Живі тільки листкові бруньки Я то ще не бачив, скоріш за все так само, як і з абрикосами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 6 часов назад, yu1986ra сказал: Я ж писав - на яйцях не тягнуть. Процес піде як тільки вилупиться личинка. до тих пір вони їх викинуть.. вибачте але це не серйозно для пасічника в котрого в межах 100сімей, друге діло старий дід я якого 5 вуликів. звичайний китайський шпатель- все просто і надійно а ні то можна придбати нікот чи джентер, доречі в мене знайомий користується джентором і навіть продає маток 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 1 час назад, ромео сказал: Алича і сливи не квітнутимуть - померзли. Живі тільки листкові бруньки У нас якраз почали цвісти, та толку бджолам з цього - ноль. Холодно, бджоли сидять по вуликах. Мою місцевість, приморозки поки минули. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 3 години тому, ромео сказав: Алича і сливи не квітнутимуть - померзли. Живі тільки листкові бруньки 2 години тому, Конструктор сказав: Я то ще не бачив, скоріш за все так само, як і з абрикосами. Не кажіть гоп поки не.... Ще рано загадувати. З вівторка потепліє, а там десь в суботу-неділю все зацвіте. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 2 години тому, arki сказав: до тих пір вони їх викинуть.. вибачте але це не серйозно для пасічника в котрого в межах 100сімей, друге діло старий дід я якого 5 вуликів. звичайний китайський шпатель- все просто і надійно а ні то можна придбати нікот чи джентер, доречі в мене знайомий користується джентором і навіть продає маток Вже чи поки не 100. Навіщо міняти те, що добре працює? Буде потреба, тоді буду щось думати. На лежаковому, хочу перейти на технологію ''відводок на плідну з сім'ї, потім перед останнім взятком об'єднати'' щоб качати один раз. Там маток виводити не потрібно взагалі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 2 години тому, mits сказав: У нас якраз почали цвісти, та толку бджолам з цього - ноль. Холодно, бджоли сидять по вуликах. Мою місцевість, приморозки поки минули. І в мене їх поки не було. По прогнозу ще завтра день перебути, але в мене ще нічого не цвіте, то й мороз шкоди не завдасть. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля Раптом хто не знав звідки береться ізюм до паски... Без бджіл тут не обійшлось https://vt.tiktok.com/ZSHVmrU1K/ 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 2 години тому, yu1986ra сказав: Вже чи поки не 100. Навіщо міняти те, що добре працює? Буде потреба, тоді буду щось думати. На лежаковому, хочу перейти на технологію ''відводок на плідну з сім'ї, потім перед останнім взятком об'єднати'' щоб качати один раз. Там маток виводити не потрібно взагалі. Всi лежаки треба роздiлити мiж точками в якостi донорiв,щоб мед з них не качати зовсiм 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля Христос Воскрес. Завтра початок гарної погоди для бджіл, а сьогодні біля +7, хоч сонечко інколи визирає. Вітер холодний. Багато всього померзло за минулі 4 ночі, пилок буде, а чи нектар із верб? 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 51 хвилину тому, Макс_Скрипник сказав: Багато всього померзло за минулі 4 ночі, пилок буде, а чи нектар із верб? Та все померзло. Ше зимою. По вишнях ше не понятно. Яблунь майже нема. Та й вони ніколи не давали продуктивного взятку раніше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 12 апреля Share Опубликовано 12 апреля 11 хвилин тому, ромео сказав: Та все померзло. Ше зимою. По вишнях ше не понятно. Яблунь майже нема. Та й вони ніколи не давали продуктивного взятку раніше. У нас так само як i у Вас тiльки навпаки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.