gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 годину тому, yu1986ra сказав: Ану ж покажіть свої Драбини? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 5 хвилин тому, gardener сказав: Драбини? Гіпси 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 9 минут назад, yu1986ra сказал: Гіпси Альбом товщиною в кулак з рентгенівськими знімками 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 3 часа назад, yu1986ra сказал: Ану ж покажіть свої Показати шо? Яйця. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Показати шо? Яйця. Та що там на них вже дивитися 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 12 минут назад, gardener сказал: Та що там на них вже дивитися Згадав . Відос 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 апреля Автор Share Опубликовано 11 апреля 8 годин тому, Bee.P сказав: Якщо свіщова буде виховуватись в хочаб 6-7 р дадан і гарно рамки будуть обсижені бджолою тобто максимум скільки може влізти на рамку бджоли , то різниці не має чи це ройовий маточник чи свіщовий . А далі вже буде видно по матці , чи вона зі старої личинки чи з нормальної . Це так. Але ви не позначили дуже важливий факт, що сильно впливає на якість виведеної матки. А саме - вік личинки, з якої почали бджоли вигодовувати майбутню свищову матку. Адже осиротілі, вони закладатимуть маточники на різних за віком личинках.А тут, буває, на третю добу життя личинки навіть пару-трійку годин можуть різко впливати на якість у той чи інший бік. Із таким мені доводилось стикатися за роки пасічникування, хоча я й не проводив якісь спеціальні дослідження в цьому плані. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 апреля Автор Share Опубликовано 11 апреля 7 годин тому, Пахомич сказав: Є " Заслужений працівник сільського господарства" заслужених конюхів ,свинарів, вівчарів, немає. Пасічників нагороджують грамотою "Почесного Пасічника України " Цією грамотою нагороджує "Спілка пасічників України", а не держава. Це така іграшка для морального самозадоволення, навіть немає медальйончика на піджакі ніхто не знає , що вона в тебе є. Саме так @Пахомич. Я й казав, що то нагорода не державна. Тобто від якоїсь громадської організації. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 5 часов назад, yu1986ra сказал: на взятку забудовують прививочну щоб не забудовували чи не так забудовували то я накриваю бігудями одразу як тільки запечатають. якщо чекати зрілих то їх можна і не знайти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 час назад, ДобровоЛ сказал: хоча я й не проводив якісь спеціальні дослідження в цьому плані Руттнер проводив і писав що з добової і двох добової личинки виходять матки нічим не гірші за наймолодшу от вже з третьої доби в личинки відбуваються незворотні зміни і для вигодування маток вони негодяться. я пребував, переносив двох добові-нормальні, ніякої різниці непомітив 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 2 часа назад, Пахомич сказал: Показати шо? Яйця. а натомість що він вам покаже, якщо сам казав що розріджує їх.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 година тому, arki сказав: щоб не забудовували чи не так забудовували то я накриваю бігудями одразу як тільки запечатають. якщо чекати зрілих то їх можна і не знайти Воно то так, тільки ще є питання чи підтримується нормально температура в тих бігудях. З інкубатором як на мене простіше і вдвічі більший вихід. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 година тому, arki сказав: щоб не забудовували чи не так забудовували то я накриваю бігудями одразу як тільки запечатають. якщо чекати зрілих то їх можна і не знайти В мене було, що навіть не прийняли. Повикидали яйця. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля Сьогодні їздив на лежаковий шкрябати рамки за заставною. З понеділка холодно, бджоли не літали. Сьогодні помітив поодинокі перші кульбабки, цвіте клен канадський. Бджоли вжались, за заставною поодинокі. Лиш кільком доставив по вощині скраю. Ту, що ставив в неділю будують зі скрипом, але будують - 50% готовності. 2 з 3 сімей, що розширяв корпусом під низ пішли донизу. Одна (та що скорочував весною, вона була з цих трьох найслабша) навіть язик засіяла: За 6 днів результат по кліщу від смужок Варолом: 12, 4 і 0. На дні є трохи підмору і кілька білих сформованих личинок трута (мабудь). Не зрозуміло, то від смужок підмор, чи просто тому, що не літають? І ще одне, випадково виявив 6 кліщів на дні в сім'ї, що не ставив смужки. Це вже якась хохма. Це він від старості вмер чи з переляку? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 12 минут назад, yu1986ra сказал: Сьогодні їздив на лежаковий шкрябати рамки за заставною. З понеділка холодно, бджоли не літали. Сьогодні помітив поодинокі перші кульбабки, цвіте клен канадський. Бджоли вжались, за заставною поодинокі. Лиш кільком доставив по вощині скраю. Ту, що ставив в неділю будують зі скрипом, але будують - 50% готовності. 2 з 3 сімей, що розширяв корпусом під низ пішли донизу. Одна (та що скорочував весною, вона була з цих трьох найслабша) навіть язик засіяла: За 6 днів результат по кліщу від смужок Варолом: 12, 4 і 0. На дні є трохи підмору і кілька білих сформованих личинок трута (мабудь). Не зрозуміло, то від смужок підмор, чи просто тому, що не літають? І ще одне, випадково виявив 6 кліщів на дні в сім'ї, що не ставив смужки. Це вже якась хохма. Це він від старості вмер чи з переляку? Рижа f2? f3 ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: Саме так @Пахомич. Я й казав, що то нагорода не державна. Тобто від якоїсь громадської організації. Відвідайте сторінку 88 і прочитайте ,що ви писали. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Рижа f2? f3 ? То щось місцеве. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 41 минуту назад, yu1986ra сказал: личинок трута (мабудь). В цей час при похолоданні і нестачі кормів першого викидають трута аж бігом 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 14 хвилин тому, Bee.P сказав: В цей час при похолоданні і нестачі кормів першого викидають трута аж бігом Та не так вже й холодно, щоб щось там викидати. Тим більше, що вони нормально затарились нещодавно. Мене цікавить якого хера сиплеться кліщ в сім'ї без смужок? Може, то зимувалий по старості загнувся? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 7 минут назад, yu1986ra сказал: не так вже й холодно +2 сніг два рази йшов , ну незнаю , в тапках без носків особо не походиш 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 18 хвилин тому, yu1986ra сказав: Мене цікавить якого хера сиплеться кліщ в сім'ї без смужок? Може, то зимувалий по старості загнувся? Він думав що будете травити, Тай сховався. Але щось пішло не так. Поставте контрольки в пару вуликів, подивіться пару днів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 16 хвилин тому, Bee.P сказав: +2 сніг два рази йшов , ну незнаю , в тапках без носків особо не походиш +2 це лиш кілька годин на добу. Якби їм було аж так холодно, то вощину ніхто б не тягнув. Зараз вощину тягнуть всі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 6 хвилин тому, gardener сказав: Він думав що будете травити, Тай сховався. Але щось пішло не так. Поставте контрольки в пару вуликів, подивіться пару днів. Та які зараз контрольки, бджоли все чистять? Зміг проконтролити кліща лиш в сім'ях що розширяв під низ і то тільки тому що холодно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 11 минут назад, yu1986ra сказал: Зараз вощину тягнуть всі. Бо ви їх Залякали того і тягнуть , 19 минут назад, gardener сказал: Він думав що будете травити, Кліщ тепер хитрий став , просто прикинувся мертвим щоб Юрій собі почав голову дурним забивати , а сам вже пасеться і сміється 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 10 хвилин тому, Bee.P сказав: Бо ви їх Залякали того і тягнуть , Кліщ тепер хитрий став , просто прикинувся мертвим щоб Юрій собі почав голову дурним забивати , а сам вже пасеться і сміється Вже він напасся. Дно холодне. З нього ще ніхто не вертався Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.