Женя Ц. Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 час назад, ромео сказал: У нашій місцевості (село за 10км, на височині - там мороз був менший) абрикоси ледь починають розпускатися... А як сім'ї трохи пішли в ріст ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 5 хвилин тому, Женя Ц. сказав: А як сім'ї трохи пішли в ріст ? Всьо сплошний молодняк сіренький... сильніші сім'ї вже так, пішли... Пилку запас створили, нектару - катма... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 2 минуты назад, ромео сказал: Всьо сплошний молодняк сіренький... сильніші сім'ї вже так, пішли... Пилку запас створили, нектару - катма... А слабачки ше на місці ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 апреля Share Опубликовано 16 апреля 1 годину тому, Женя Ц. сказав: А слабачки ше на місці ? В мене - так 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 9 часов назад, yu1986ra сказал: Якої сили зараз ваші бакхфасти і що з садових зараз цвіте? Не має ні персиків , ні абрикосів , не їх клімат , по ярам поодинокі кущі малі білим цвітут , алича тільки на підході десь скоро зацвіте , мені вощину ще рано ставити , для вощини потрібен хочаб легенький взяток , його ще не має , з крайнього огляду пройшло два тижні , тепер обсидка рамок плотніша і гарно сидять за заставною вже , це глянув одну сімейку , ну а смисл їх тепер переглядати , розширяти можна сушшю , або вощиною і + сіроп , сила різна 7-8-9 рам, по 10 -12 плотно обсижених рам то не маю таких . Для мене це норма , зацвіте яблуня ( 1 травня + - ) то вже кину магазин , почне виділяти ріпак то по другому магазину кину . Драбина припадає пилом . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 9 годин тому, yu1986ra сказав: Не сильно розраховуйте, що до неділі щось принесуть. В мене два дуже теплих дні контрольний мінусує Це точно. Як тепло так літають, пасіка гуде. Створюється враження що йде взяток. А на вазі то мінус. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 23 хвилини тому, Bee.P сказав: Для мене це норма , зацвіте яблуня ( 1 травня + - ) то вже кину магазин , почне виділяти ріпак то по другому магазину кину . Третій вже на акацію? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 8 годин тому, ромео сказав: Пилку запас створили, нектару - катма... Від зими лише один день вага показала +100г, а так стабільно мінус. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 9 годин тому, yu1986ra сказав: контрольний мінусує. 3 хвилини тому, Конструктор сказав: А на вазі то мінус. 2 хвилини тому, Конструктор сказав: стабільно мінус. Добре що ваги не маю 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 4 хвилини тому, gardener сказав: Добре що ваги не маю Ну да, можна хоч трохи порадіти. 4 хвилини тому, gardener сказав: Добре що ваги не маю Це в мене знайомий, каже: пішов сільнєйший взяток, пасіка гуде, завтра кидаю другий корпус на 6р. В вечері кажу: можеш не спішити, на вагі мінус. Не повірив. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 1 минуту назад, gardener сказал: Третій вже на акацію? Сильнішим сімям так , якби не було отих потрав на соняху , і сімї йшли в зиму норм 8-9 рам , то на 20-25 травня всі би мали по три магазини , а на соняху стояло б 4-5 магазинів . Отака петрушка . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 5 минут назад, gardener сказал: Добре що ваги не маю І спите спокійно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 7 годин тому, ромео сказав: В мене - так В мене також є такі чахлики, що не йдуть в ріст. Зараз саме час їх підсилити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Не має ні персиків , ні абрикосів , не їх клімат , по ярам поодинокі кущі малі білим цвітут , алича тільки на підході десь скоро зацвіте , мені вощину ще рано ставити , для вощини потрібен хочаб легенький взяток , його ще не має , з крайнього огляду пройшло два тижні , тепер обсидка рамок плотніша і гарно сидять за заставною вже , це глянув одну сімейку , ну а смисл їх тепер переглядати , розширяти можна сушшю , або вощиною і + сіроп , сила різна 7-8-9 рам, по 10 -12 плотно обсижених рам то не маю таких . Для мене це норма , зацвіте яблуня ( 1 травня + - ) то вже кину магазин , почне виділяти ріпак то по другому магазину кину . Драбина припадає пилом . Сумно вам там. До розширення на лежаковому в середньому було 10, на корпусному 5 дадана. В лежаках багато сімей було по 12 рам, але ріпака і садків нема. Взяток не раніше 15 травня. Там і ваш бакфаст зроївся б хлам, якщо просто накидати магазини. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля У колеги, що стоять біля райцентра, та неподалік річки Оріль вже другий день поспіль кілограмові привеси. На моему точку, в селі, кілометрів за 3-4 від нього привесу не спостерігаеться. Вчора приносили пилок і нектар з відцвітаючих абрикос(пізнав по пилку, бачив колір у бджіл , що по квітках абр.) на інших починаючих квітувати плодових бджіл не бачив. Починають : сливи, черешні, вишні чорнокорка, терен. Яблуні в фазі рожевого бутона і відокремлення бутонів. Вчора літали десь з дванадцятої години. Сьогодні холодний пронизливий вітерець повівае. Стан сімей такий, що можна робити вирівнювання. Колега сказав, що массово ріпак зацвіте за тиждень. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 16 минут назад, yu1986ra сказал: Там і ваш бакфаст зроївся б хлам Точно ??????? 17 минут назад, yu1986ra сказал: Сумно вам там Є трохи , бо я жадний і не хочу купувати гіпс мішками . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 19 минут назад, yu1986ra сказал: Сумно вам там Маю пару вискачок ф2 , мясогонні , то підуть на виховалку . Бо в мене немає бажання бігати і робити їм індивідуальний підхід 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 1 годину тому, Конструктор сказав: Це точно. Як тепло так літають, пасіка гуде. Створюється враження що йде взяток. А на вазі то мінус. Мої літають по кілька годин. Пилку нахапаються і сидять. 1 годину тому, gardener сказав: Добре що ваги не маю Пощастило 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 1 годину тому, Bee.P сказав: Сильнішим сімям так , якби не було отих потрав на соняху , і сімї йшли в зиму норм 8-9 рам , то на 20-25 травня всі би мали по три магазини , а на соняху стояло б 4-5 магазинів . Отака петрушка . Якби в роті гриби росли... А так одна свидина, падь і хімло 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 26 хвилин тому, Bee.P сказав: Точно ??????? 100% 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 1 година тому, yu1986ra сказав: До розширення на лежаковому в середньому було 10, на корпусному 5 дадана. лишайте тії корпусні, нашо вони Вам. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 55 хвилин тому, Bee.P сказав: Точно ??????? Завезіть свої до Юри і він Вам докаже шо 29 хвилин тому, yu1986ra сказав: 100% 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 8 минут назад, gardener сказал: лишайте тії корпусні, нашо вони Вам. Вірно, на лежаку хоч можна полежати . Хоть якась користь 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Вірно, на лежаку хоч можна полежати . Хоть якась користь І корчів не треба вирубувати, бо лежаки здалека видно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 17 апреля Share Опубликовано 17 апреля Весь наступний тиждень знову простій, максимум +13 і дощ. Березневе тепло було оманливим, весна буде пізня. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.