Перейти к содержанию

Собрание учасников Форума то Точку. Осень 2015

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Постараюсь приехать только в том случаи если это будет независимое собрание именно Точка. А ни каких-то бизнес проектов типа круга дида васи, галатюка та вереда.
Я звичайно вибачаюся, але хто ж вас, патріотів, буде годувати, як не бізнес проекти. Щодня дай на армію, на дітей, на біженців, годуй своїх людей і ховайся від власної держави. А ще давай продукт кращий ніж у них але в рази дешевший, але про бізнес з ВАМИ ні гу- гу!!! Бо ми й раніше були "прослойка-інтелігенція", а зараз... :hi:

Хадзумаки может приехать на маршрутке с Полтавы до 70 км от Киева и потом мы его обратно посадим на эту-же маршрутку, только уже на Полтаву...

Для меня доехать не проблема. Только мне маршрутка на нужна на Сумы. Та и в Киеве у меня есть где пожить. Так что за меня не волнуйтесь. Главное координаты обозначить.

Я звичайно вибачаюся, але хто ж вас, патріотів, буде годувати, як не бізнес проекти.

Без комментариев. Покупал у вас нож. В планах покупка воскотопки, вот и весь бизнес. :dntknw: А у всем остальном я такой же как и вы. Так же плачу налоги, и прячусь от государства :dntknw:

Sanich, Cаня, а если собраться в той гостинице, в которой мы прошлый раз были? Там Дед Василь свой семинар тоже проводит. Соберемся в пятницу, переночуем и на машинах поедем на Круг. Хадзумаки может приехать на маршрутке с Полтавы до 70 км от Киева и потом мы его обратно посадим на эту-же маршрутку, только уже на Полтаву...
Я тоже об этом думал, но там места очень мало.
Малий зал, в якому проводяться школи-семінари вміщує до 40 - 50 чол. Великий банкетний зал в режимі засідання - до 300. Спальних місць 50-70 а може і більше (ціни помірні). Кухня хороша. Відстань від Круга до 10 км (так що ніякої "зарази" для "худзумаків". Таксі по тел. скільки завгодно Уточніть по тел. готелю 0976886771 (пароль "ДіД Василь"). Згода на проведення в санаторії залишається в силі! При зібранні Точка в пятницю, на жаль, не зможу брати участь - в мене пікова нагрузка: програма пленарного засідання і 4-х секцій, розписать "партітуру" і прийняти гостей, в т.ч. іноземці: багато хочуть побувати на "Пасіці ДіДа Василя". Якщо буде на те Ваша воля на годину-півтори можу прийняти вас ВСІХ на "Пасіці..." Покажу дещо, в т.ч.: Результати розробки промислової технології виробництва брускового меду; Результати 10-річних досліджень на тему: яка повинна бути рамка, щоб не було містків ; Вулик Прокоповича в експлуатації; Як працювати з колодами; Дискусію по вулику-піраміді... Бублики + чай із справжнім медом від Господині..

Я звичайно вибачаюся, але хто ж вас, патріотів, буде годувати, як не бізнес проекти.

Без комментариев. Покупал у вас нож. В планах покупка воскотопки, вот и весь бизнес. :dntknw: А у всем остальном я такой же как и вы. Так же плачу налоги, и прячусь от государства :dntknw:
"Без коментариев" не можу. Тому що і зустріч Точка, і Круг для мене досить затратні. Важко вилізти на гору , а ще важче на ній утриматися. Тому постійно шукаємо щось нове і дякуємо і точку і кругу за можливість спілкування та отримання конструктивної критики. Але, майте на увазі, цілий рік потрачено на переговори з фірмою"Томас". Витрачено кошти на перекладачів, зустрічі, переговори. Тому що "Томас"-законодавець моди на пасічні технології в світі. І практично досягли домовленості про участь фірми в зібранні Кругу.( не спілки, не інституту, а саме Кругу!) А ви " Не читав, але осуджую"... :hi:

Якщо буде на те Ваша воля на годину-півтори можу прийняти вас ВСІХ на "Пасіці..." Покажу дещо, в т.ч.: Результати розробки промислової технології виробництва брускового меду; Результати 10-річних досліджень на тему: яка повинна бути рамка, щоб не було містків ; Вулик Прокоповича в експлуатації; Як працювати з колодами; Дискусію по вулику-піраміді... Бублики + чай із справжнім медом від Господині..
А я еду в деревню к деду і до Господині.

Якщо буде на те Ваша воля на годину-півтори можу прийняти вас ВСІХ на "Пасіці..." Покажу дещо, в т.ч.: Результати розробки промислової технології виробництва брускового меду; Результати 10-річних досліджень на тему: яка повинна бути рамка, щоб не було містків ; Вулик Прокоповича в експлуатації; Як працювати з колодами; Дискусію по вулику-піраміді... Бублики + чай із справжнім медом від Господині..
вулик Прокоповича теж бажав би побачити.

вулик Прокоповича теж бажав би побачити.
Це лірика. А ось це -
Результати розробки промислової технології виробництва брускового меду; Результати 10-річних досліджень на тему: яка повинна бути рамка, щоб не було містків ;
дійсно цікаво.

Собрание учасников Форума то Точку. Осень 2014. 6-7 сентября. Место проведения?, Предлагаем
Можливо потрібно відкрити нову тему, або змінити назву існуючої, щоб не вводити "точківців" в оману :IMHO1:

дійсно цікаво.

Результати 10-річних досліджень на тему: яка повинна бути рамка, щоб не було містків

А може не в рамці справа? Завтра виложу фото де ви не побачите містків, на звичайних рамках.
Результати розробки промислової технології виробництва брускового меду;

Не знав, що це ціла технолологія. :umora: Якщо ще буде взяток з соняха предоставлю ще й таке фото. Хотя можно же вспомнить Американца Сергея с его ульями, и планочками вместо рамок.

post-6604-1436467572_thumb.jpg

Хадзумаки

Я вас прошу, умоляю, перестаньте писать в этой теме до тех пор, пока другие не решили о месте и времени проведения встречи. Ваши оффтопы сильно напрягают меня и других участников, а шашку вытягивать так не хочется. :hi:

Не знав, що це ціла технолологія. :umora: Якщо ще буде взяток з соняха предоставлю ще й таке фото. Хотя можно же вспомнить Американца Сергея с его ульями, и планочками вместо рамок.
А що далі робити з отим "скарбом" що на фото?

А що далі робити з отим "скарбом" що на фото?

Запитаєте у Діда Василя.
перестаньте писать в этой теме

Мовчу. :hi: І взагалі ніде не пишу, мені зараз в бан не можна, лічка потрібна.

kalina, уточните пожалуйста встреча для придунайцев или точковцев. Точковцы как я понимаю не очень желают ехать, а придунайцы думаю, что будут не против.

Планируется встреча для пчеловодов Придунавья, но это не исключает возможность участия желающих из других мест. Мне и многим моим знакомым пчеловодам хотелось бы поучаствовать и в Круге и на других собраниях пчеловодов, но очень сложно "преодолевать " такое расстояние. Чего только стоит дорога из Вилково в Одессу.. Прошу прощения за то, что влезла в эту тему. Очевидно, необходимо было создать отдельную.

На Круг - это мне не далече и всей Укоаине близко. На Круг, на пасіку до Діда Василя і до Господині - вже вирішив - поїду. І радий такому запрошенню і дякую Дідусеві Василю. Тепер головоломка: що з собою прихватить, щоб не з пустими руками поїхать (окрім грошей, мається на увазі) та і й звідти щось привезти.

Планируется встреча для пчеловодов Придунавья, но это не исключает возможность участия желающих из других мест. Очевидно, необходимо было создать отдельную.
Да, было бы лучше, чтобы кто-то из форумчан из при Дунавья кликнул на кнопку "создать тему" и скопировал вставил из буфера фразу "Встреча пчеловодов в Придунавье", а не Придунавья - это совсем другой алгоритм. Он уже не позиционирует меня как гостя на чужом празднике. Кто-то из местных должен взять инициативу в свои руки и подключить все пчеловодные структуры: спілки, асоціації, братства і т.п. Люди хотят к Вам приехать ото всюду, не только с Украины - только скажите им зачем и почему: Вы можете заменить для нас Крым. А больше некому. Я ездил стабильно в Крым, а к настоящему времени место ещё не определено. Думаю, что это интересно многим и Pelikan тоже в этом заинтересован. Как для меня то уголок действительно от меня отдалён и отличается и климатом и медосборами, по-этому ехать к Вам - если не на отдых то ещё на семинар по пчеловодству - полезное с приятным.

Від мене і Юри (теплов) тема про іо постараюсь привезти станок і показати процес відбору сперми і запліднення .якщо зможу зберегти трутня. Розкажу про успіхи і невдачі в освоєні іо ,перспективи і подальші плани. Також ще від товариша майстер клас по промірах куб індекс диск зміщення, привезем мікроскоп і покажем як міряти. Я за :wave:
Якщо це буде, то я приїду обов'язково ... :hi:

Леонід що за запитання ? Чому відділятись від круга ? Та тому що точек це точек , а круг це круг. Я однозначно буду на крузі і на точку теж. Леонід от приїхав би в Умань минулого року і не виникалоб отаких питань. Зустріч точка це не ярмарка і не семінар ,це зустріч друзів насамперед, точек не такий масовий і в відмінності від великого круга ми всі один одного знаемо якщо не в житті то по форуму. Я буду на зустрічі де б вона не була, ну хіба щось станеться непередбачуване. Мені подобаеться ідея на пятницю в баришівці, але хтось повинен тим займатись на місці. Кузміч чудово тебе розумію ,сам минулого року організовував все сам.....на рахунок пелікана, наскільки я зрозумів, нам пропонують якраз роль гостів на чужому святі, а в баришівці матимемо повністю свою зустріч , не треба того путать з кругом , адже він розпочнеться в суботу. З того що є на данний час мені ближче баришівка.. :IMHO1: надіюсь всі хто так переживає за зустріч і самі відвідають її ;):az:
Паланочка , Та ні, Артеме. Я не про організації, як такі. На таке й намекнути не піднялася б рука чи язик . :blink: Я саме про сам випадок проведення цьогорічного заходу по часу і місцю. Зрозуміло й очевидно, що Круг - то Круг, ну а Точок є Точком. І це константа, однозначно. Мабуть старію :ah: , став не зовсім точно висловлюватися... А торік не зміг побувати в Умані, але з незалежних від мене причин... Та зустріч так красномовно висвітлили наші точківці , що як ніби й був там. :hi:

Не в обиду Дiду Василю

Зрозуміло й очевидно, що Круг - то Круг, ну а Точок є Точком. І це константа, однозначно.

:IMHO1:

Мне и многим моим знакомым пчеловодам хотелось бы поучаствовать и в Круге и на других собраниях пчеловодов, но очень сложно "преодолевать " такое расстояние. Чего только стоит дорога из Вилково в Одессу..

А мне вообще больше 1000 км. до Вилково, только с отдыхом недели на две, но не в период работы на пасеке :ay::az:

Не в обиду Дiду Василю
Зрозуміло й очевидно, що Круг - то Круг, ну а Точок є Точком. І це константа, однозначно.

:IMHO1:
Не в обиду всем. Круговцы и точковцы переплетены вместе как нити одного каната. Поэтому я не приветствую противопоставление одного движения другому потому как по большому счету цели одни - обмениваться опытом, знаниями, учиться и учить. Но надо подумать и о материальной составляющей, - согласен с Леонидом что бензин нынче не из родника бежит. Плюс временная составляющая - как раз подготовка к зиме в самом разгаре. Плюс ярмарка инвентаря - Точку такое организовать очень и очень сложно. Взвесив, без политических допусков, все плюсы и минусы, я склоняюсь, как и прежде, к проведению двух мероприятий рядышком. Если бы речь шла о том чтобы присоседиться к форумовке другого форума, я решительно против, а тут никакого “криминала“ не вижу. Более того, собрание Круга можно н для информирования о Точке. На мой взгляд, плюсов значительно больше. :IMHO1:

:IMHO1: Не в обиду всем. Круговцы и точковцы переплетены вместе как нити одного каната. Поэтому я не приветствую противопоставление одного движения другому потому как по большому счету цели одни - обмениваться опытом, знаниями, учиться и учить. Но надо подумать и о материальной составляющей, - согласен с Леонидом что бензин нынче не из родника бежит. Плюс временная составляющая - как раз подготовка к зиме в самом разгаре. Плюс ярмарка инвентаря - Точку такое организовать очень и очень сложно. Взвесив, без политических допусков, все плюсы и минусы, я склоняюсь, как и прежде, к проведению двух мероприятий рядышком. Если бы речь шла о том чтобы присоседиться к форумовке другого форума, я решительно против, а тут никакого “криминала“ не вижу. Более того, собрание Круга можно н для информирования о Точке. На мой взгляд, плюсов значительно больше. :IMHO1:
Точок+Круг = Два в одному, а + пасіка Діда Василя і до Господині = Три в одному... :ole_ole: Окремо в меншому крузі форумчан Точка ми завжди маємо можливість зустрітися, а в Великому Крузі - один раз в рік. Цілком згоден, що популяризація Точка в Крузі то може бути корисним для усіх бджолярів і братства і спілки і гільдіїї і... і не тільки з України - адже там будемо ми і живе спілкування, яке Точок має можливість продовжити через інет-форум.

Сначала Точок,а потом Круг. Отличный вариант.Согласен. :ay:

Бортник правильно написал, я того же мнения . :ay:

почав читати тему з початку і побачив що дата 2014 року. Не можу розібратися - коли і де планується зібрання? з радістю приєднаюсь.

почав читати тему з початку і побачив що дата 2014 року. Не можу розібратися - коли і де планується зібрання? з радістю приєднаюсь.

Собрание учасников Форума то Точку. Осень 2015. 5-6 сентября. Место проведения?, Предлагаем
Починайте читати з 12 сорінки :hi:

• Алёнка changed the title to Собрание учасников Форума то Точку. Осень 2015

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...