ДобровоЛ Опубликовано 1 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 1 августа, 2022 1 година тому, Конструктор сказав: Щось тут не сходиться. Та все сходиться. Оцинковка ж не ржавіє і вже ось 8 років ! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 августа, 2022 Share Опубликовано 1 августа, 2022 Тільки що, ДобровоЛ сказав: Та все сходиться. Оцинковка ж не ржавіє ! Теперішня, ржавіє щей як. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 1 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 1 августа, 2022 6 годин тому, Ворон сказав: Теперішня, ржавіє щей як. Коли ви ще писали, я додав, що "вже ось 8 років ! ". Точно іржі пока ніде немає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
укачаю Опубликовано 1 августа, 2022 Share Опубликовано 1 августа, 2022 31 минуту назад, Ворон сказал: Теперішня, ржавіє щей як. Человек не различает неиржавейку и оцинковку. За 8 тісяч не купишь прицеп из неижавейки. За 80 я согласен 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 августа, 2022 Share Опубликовано 2 августа, 2022 01.08.2022 в 17:43, ДобровоЛ сказав: Та все сходиться. Оцинковка ж не ржавіє і вже ось 8 років ! Не ржавіє , але певний період часу. Мабуть у вас медогонка теж "нержавійка" 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 августа, 2022 Share Опубликовано 2 августа, 2022 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 августа, 2022 Share Опубликовано 2 августа, 2022 22 хвилини тому, Конструктор сказав: Привезли мед святити на Спаса? 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 2 августа, 2022 Share Опубликовано 2 августа, 2022 20 хвилин тому, gardener сказав: Привезли мед святити на Спаса? Не мед, а бджіл, хоча що їх святити, цеж божа комаха. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 2 августа, 2022 11 годин тому, Конструктор сказав: Не ржавіє , але певний період часу. Мабуть у вас медогонка теж "нержавійка" Саме точно так і є! Та мій вік, вже давно не молодий, вистачить! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 9 годин тому, gardener сказав: Привезли мед святити на Спаса? Разом з бджолами , бо ліньки качати. Взагалі це стаціонар . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 3 августа, 2022 1 година тому, Конструктор сказав: Разом з бджолами , бо ліньки качати. Взагалі це стаціонар . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 3 августа, 2022 1 година тому, Конструктор сказав: Разом з бджолами , бо ліньки качати. Взагалі це стаціонар . Так до медового Спаса ще ж півмісяця... То ви, видно, колеги із Артемом @Паланочка ? Або ж , як мінімум, церковний староста ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 2 години тому, Конструктор сказав: Взагалі це стаціонар . Біля церкви? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 10 годин тому, ДобровоЛ сказав: То ви, видно, колеги із Артемом @Паланочка ? Або ж , як мінімум, церковний староста ? Ні ! 9 годин тому, gardener сказав: Біля церкви? Так точок в сусідстві , 20м від церкви . Бджоли за священнослужителями наглядають , щоб ніяким руським духом і не пехло - мають право , вони ж божі комахи. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 3 августа, 2022 2 години тому, Конструктор сказав: Ні ! Так точок в сусідстві , 20м від церкви . Бджоли за священнослужителями наглядають , щоб ніяким руським духом і не пехло - мають право , вони ж божі комахи. А прихожани не жалілися ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: А прихожани не жалілися ? так в нього ж бакфаст 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 августа, 2022 Share Опубликовано 4 августа, 2022 10 годин тому, ДобровоЛ сказав: А прихожани не жалілися ? Ні. Правда на попа жалілися , потім поміняли його , зараз ніби не жаліються. 8 годин тому, gardener сказав: так в нього ж бакфаст Так і є. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 сентября, 2022 Share Опубликовано 6 сентября, 2022 5 годин тому, ДобровоЛ сказав: У два чи все ж в три ряди ? І ще не видно - таки на одній підвісці ? ... Два ряди, з можливістю поставити по середині каретку, доріжка під каретку приварена. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 6 сентября, 2022 47 хвилин тому, Ворон сказав: Два ряди, з можливістю поставити по середині каретку, доріжка під каретку приварена. Очевидно, трактор у вас за тягача. У мене схожа конструкція в три ряди. Але розрахована на 5 корпусників в ряду. Середній ряд на підшипниках. Тягач - Шкода Октавія. Переїжджати можу й самостійно, що для мене немаловажно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 сентября, 2022 Share Опубликовано 6 сентября, 2022 19 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Очевидно, трактор у вас за тягача. У мене схожа конструкція в три ряди. Але розрахована на 5 корпусників в ряду. Середній ряд на підшипниках. Тягач - Шкода Октавія. Переїжджати можу й самостійно, що для мене немаловажно. Так, кочівля з допомогою трактора, каретку зробити не проблема, головна проблема, це мир. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 сентября, 2022 Share Опубликовано 6 сентября, 2022 В моєму розумінні мир може бути тільки після нашої перемоги. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 сентября, 2022 Share Опубликовано 6 сентября, 2022 1 годину тому, Ворон сказав: Два ряди, з можливістю поставити по середині каретку, доріжка під каретку приварена. Для не виликих переїздів -+50км думаю це один з опмальних варіантів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 сентября, 2022 Share Опубликовано 6 сентября, 2022 17 хвилин тому, Конструктор сказав: Для не виликих переїздів -+50км думаю це один з опмальних варіантів. Далі 15 км від дому не кочую, немає потреби. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 7 сентября, 2022 13 годин тому, Конструктор сказав: В моєму розумінні мир може бути тільки після нашої перемоги. А іншого й уявити ніяк не можна. Бо та сволота фашистська через якийсь час знайде ще одного біснуватого недофюрера й знову точно попре ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 7 сентября, 2022 12 годин тому, Ворон сказав: Далі 15 км від дому не кочую, немає потреби. Тоді трактор вам підходить. А мені доводилось кочувати й більше чим сотня км. Тож легковушка тут ліпше, тож і причіп у мене зменшений. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.