Перейти к содержанию

Кочуємо: хто? як? і головне - на чому?

Рекомендуемые сообщения

Бажано прочитати подробиці- розмір платформи, розмір вулика, вага, в скільки ярусів, відстань, час завантаження, стан дороги?

3 хвилини тому, Винодел сказав:

Бажано прочитати подробиці- розмір платформи, розмір вулика, вага, в скільки ярусів, відстань, час завантаження, стан дороги?

Кузов авто довжина 4,5м. з яких 40см забрав кран. Вулики 10р в більшості вожу 300+145 так в два яруси 64шт. якщо без магазина то три яруси і 96шт. завантаження десь 1,5год розвантаження трохи швидше, думаю що можна швидше, але це не мій варіант я спішу неспіша!:umora: в більшості кочую на відстані 15-40км дорога різна буває, по асфальту мало, більшості насипна в кращому випадку грунтовка, в горбки косогори це норма для моєї місцевості.

В 30.11.2025 в 14:35, Конструктор сказал:

Здається що я Вже десь вам відповідав.:)

Ще добавлю, знайомий робив причіп, трохи його консультував, порекомендував йому взяти ресори з транзіта, того що йде з однолистовою ресорою. Причіп по м'якості вийшов супер:ay: навіть при наших дорогах і його манері їзди, рамки не рвуться зовсім, а він "льотчик" ще той.:umora: (колись писав за нього, це той що гнався і корпуса погубив):rofl:

Ні, то мабуть комусь іншому писали.

Думаю взяти такий, але замовити у урси в Запоріжжі бо забирати недалеко. А вони відмовляються робити "спецзамовлення". 

За фордівські рессори дякую, треба подумати. Ціна на них щось кусається.

41 хвилину тому, msgarry сказав:

Ні, то мабуть комусь іншому писали.

Може і іншому, але текст питання ну дуже-дуже схожий.:umora:

28.11.2025 в 20:22, msgarry сказав:

Є таке питання. Хочу придбати прицеп. Довжина 6м ширина десь 2.1м. Мабуть поставлю на нього кран. 
Який тип підвіски порекомендуєте щоб не обривало рамки,та можна було возити з малою загрузкою? Думаю можливо поставити лише корінну рессору та вліпити пневму? Резино торсіонна хз хз як себе поведе. Що порадите?

Screenshot_2025-12-01-16-14-50-348_com.viber_voip.thumb.jpg.850a0e74695459ea3782aa326c71c512.jpg

З тим не менше, ось відповідь:

Screenshot_2025-12-01-16-14-56-078_com.viber_voip.thumb.jpg.84e760aa560a0bd7ba58c5e36bf542b2.jpg

Я думав тут на форумі відповідали.

Все одно дякую за допомогу.

53 хвилини тому, msgarry сказав:

За фордівські рессори дякую, треба подумати. Ціна на них щось кусається.

Знайомому на розборці знайшли, здається в межах 50$ за одну.

17 годин тому, msgarry сказав:

Думаю взяти такий, але замовити у урси в Запоріжжі бо забирати недалеко. А вони відмовляються робити "спецзамовлення". 

За Вадима причепи не раз чув гарні відгуки. Урсу бачив, сильно не вникав, він здається не зварний, а майже весь скручений на болтах. Рами несущої як такої теж здається немає.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...