Перейти к содержанию

Методи визначення породи бджіл

владек

Рекомендуемые сообщения

6 минут назад, bercik alex /liliya сказал:

То було в Мукачеві на семінарі. Попрошу щоб мені сфоткали бумажку. Повірь що такі папери вже мають всі від Чопа до Камчатки.

Яким боком Губернія до Мукачева? Мені якось все одно, хто що там має,є народна база карпатки, там все в електронному вигляді, псувати папірець не обов'язково!

Только что, rudakov сказал:

база карпатки,

Яка з боку пріпьока ? То вагомий вплив е офіційний в селекції .?Ви смішите народ .Там лише висновки.Субективні.Де скани.?Яка достовірність що не було вибрано потрібне програмці Мерге мс побарабану що клеїти.:at:Клейте дівчат краще:umora: 

Шукайте в базі своїй. Парьтесь з доскочем.папом.гайдаром.плиском.І не лізьте в карпатку бо дуже і без Вас тяжко.

4 минуты назад, bercik alex /liliya сказал:

Яка з боку пріпьока ? То вагомий вплив е офіційний в селекції .?Ви смішите народ .Там лише висновки.Субективні.Де скани.?Яка достовірність що не було вибрано потрібне програмці Мерге мс побарабану що клеїти.:at:Клейте дівчат краще:umora: 

Адресу Ви знаєте, скани та фото крил також відповідно в електронному вигляді. Клейте далі крила.

@Kumpel (Ігор Довгуник) що це за порода вийшла у Вас?

5c97db777d016_2019-3-24_21-31-21_39.jpg.b6324b34ee62a2e0aa5c59b3e2ac573a.jpg

пройшов тільки 1217- щось не зрозуміле, мабуть СР. по програмі  виходить в еліпс "А", по породам щось між СГК-міліфера-УС.

5c97dc77ee23d_2019-3-24_21-28-58_905.thumb.jpg.e8a8c02a91a053615ce53f544e4ac750.jpg

2 години тому, Mihail-ves сказав:

@Kumpel (Ігор Довгуник) що це за порода вийшла у Вас?

5c97db777d016_2019-3-24_21-31-21_39.jpg.b6324b34ee62a2e0aa5c59b3e2ac573a.jpg

пройшов тільки 1217- щось не зрозуміле, мабуть СР. по програмі  виходить в еліпс "А", по породам щось між СГК-міліфера-УС.

5c97dc77ee23d_2019-3-24_21-28-58_905.thumb.jpg.e8a8c02a91a053615ce53f544e4ac750.jpg

Це гібрид...

blob.png

Ну і ілюстрація до того, звідкіля в Україні африканська полісянка :)

2 години тому, amator сказав:

Ігоре - Carnica1.

https://drive.google.com/drive/my-drive

не вірне посилання на файл.

наступна сімейка 1221-ru гарна кавказька з центром в середині еліпса СГК.

5c9870ffd9860_2019-3-25_8-7-32_539.thumb.jpg.d497c3a44a1752fd9a330498bf857745.jpg5c98710229a26_2019-3-25_8-8-3_766.thumb.jpg.a9b55d7bad900afdc4e7270fe9290079.jpg

Зверніть увагу.

12 часов назад, bercik alex /liliya сказал:

Я надав крила В відділ селекції Карпатських бджіл. В 2018 році.Я відіслав по проханню ТПС файли Доскочу в О.М.У.в 2019 .Також проби заспиртовані  А тепер. поясніть мені чому я ВАМ маю щось надсилати??? Ви хто такий?

Як хто? Покупець ваших маток і маю право знати - коняка ваша вгодована і має свої зуби , чи надута і з зубними протезами.:umora::hi:

12 часов назад, bercik alex /liliya сказал:

Шукайте в базі своїй. Парьтесь з доскочем.папом.гайдаром.плиском.І не лізьте в карпатку бо дуже і без Вас тяжко.

Напевно з Вас ще не вийшов хміль? А можливо на старі дріжджі додали нових, раз таке пишете. Вже почався сезон, із зеленим змієм варто зав’язувати 

41 хвилину тому, Пахомич сказав:

Як хто? Покупець ваших маток і маю право знати - коняка ваша вгодована і має свої зуби , чи надута і з зубними протезами.:umora::hi:

Все вірно, а то виходить так, що  @bercik alex /liliya на кожному кроці розказує, які ті скани і проміри правильні повинні бути, а крил  його "захара" чомусь ніхто небачив. Нерозумію, які можуть бути секрети? А може там нема що показувати?;)

П.С.    Я проміри своєї карніки чесно показав, вони є і в цій темі, і в родоводах моїх маток хоча Берцику вони  мабуть несподобаються, бо без підпису і мокрої печатки;). Але мені та печатка нідочого, я в Бібрід нервуся, а мені і таких промірів з головою.... Хотілося б побачити і крила "захара", а то говорити багато чого можна...

5 годин тому, Mihail-ves сказав:

не вірне посилання на файл.

https://drive.google.com/file/d/1loCQRCC7FDhI5ZqBbZC2IZmOvlV7e2GE/view?usp=sharing

А так???

В 03.03.2019 в 06:15, Nick Danger сказав:

Вопрос специалистам - есть немного подмора от роя пчел живущих в диких условиях, в лесу, в дупле. К гнезду доступа нет. Пчелы с виду серые. Дальше - тупик.

https://drive.google.com/open?id=1qSsYIH45j1cfKMFYMXOsVG84D_U9eVaM

Так что тут с моим вопросом, господа? Специалистов не  оказалось? Все таки Говерла в 15-16 классе кубитального индекса? 

9 хвилин тому, amator сказав:

:ay:

4 хвилини тому, Nick Danger сказав:

Так что тут с моим вопросом, господа? Специалистов не  оказалось? Все таки Говерла в 15-16 классе кубитального индекса? 

Весна - часу обмаль. Не хвилюйтесь - "заглянемо" і до Ваших диких бджіл:)

5 хвилин тому, Nick Danger сказав:

згідно Вашої ТПСки це карпатка Говерла, постановка точок нормальна.

Але я зараз дивлюсь на крила тільки у повний розмір.

6 часов назад, Пахомич сказал:

Створюється враження що максимально не зацікавлені в нових покупцях, мабуть клієнтів вже забагато.

І

5 часов назад, davolodya сказал:

крил  його "захара" чомусь ніхто небачив

Мабуть ніколи і не побачимо:ah:, це супер секретна інформації навіть для покупців, зато доступна відділу селекції який ніколи її не розповість бо проби сразу в смітник :IMHO:, мої завезені проби ще в 2016 і досі міряють, це при тому що Я три дні витратив в Києві, щоб підписати заяву, спіймати відповідальну лаборанта, і навіть визитку вручили ,і телефон спочатку брали пояснювали що велика черга а потім все як у воду тануло, ось як в них робота проводиться.?

3 часа назад, Nick Danger сказал:

Промер давно готов. Идеальная карпатка по первому стандарту еще В.А. Губина (времена 77 линии). Смотрите доверительные интервалы. Среднее КИ=2,345 от 1,900 до 2,790 и коэффициент вариации 9,7%. Прекрасные показатели. Придраться не к чему.

Графики безупречны- как у хорошего селекционного материала. Что касается отнесения к какому-либо типу карпатки- это не Вучковскии и не Синевир- хорошие образцы для сравнения у меня есть. Для Говерлы есть один образец и он похож на Вашу семью, но это не совсем достоверно. Методы сравнения образцов есть, но из-за небольшого их количества точно заявлять, что это именно Говерла я не могу.

Сохраненное изображение 2019-3-25_18-56-56.593.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-11-12.218.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-11-49.593.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-12-23.140.jpg

11 минут назад, Майер сказал:

Промер давно готов. Идеальная карпатка по первому стандарту еще В.А. Губина (времена 77 линии). Смотрите доверительные интервалы. Среднее КИ=2,345 от 1,900 до 2,790 и коэффициент вариации 9,7%. Прекрасные показатели. Придраться не к чему.

Графики безупречны- как у хорошего селекционного материала. Что касается отнесения к какому-либо типу карпатки- это не Вучковскии и не Синевир- хорошие образцы для сравнения у меня есть. Для Говерлы есть один образец и он похож на Вашу семью, но это не совсем достоверно. Методы сравнения образцов есть, но из-за небольшого их количества точно заявлять, что это именно Говерла я не могу.

Сохраненное изображение 2019-3-25_18-56-56.593.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-11-12.218.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-11-49.593.jpg

Сохраненное изображение 2019-3-25_19-12-23.140.jpg

Ще може бути варіант що це Рахівський тип, походження матеріалу з тих місць що і Говерла тільки в різні часи. (відбирався у верхів’ях басейну річки Тиси)

6 часов назад, davolodya сказал:

Я проміри своєї карніки чесно показав, вони є і в цій темі,

Они у меня в образцах для сравнения, как представители карники.

В 22.03.2019 в 21:59, Мішаня (МІМ) Майгутяк сказав:

Візьму частину карніки:) (2, 3)

Мішаня - як справи? На всяк випадок забираю Карніка_3. З"явилося вікно в С/Г роботах - дощ.

мені залишилось ще з 6 проб (із загальної маси) і все можу виставляти для сектантів, змістивши точку 14 так як треба для нової програми, сьогодні-завтра.

16 часов назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал:

Це гібрид...

blob.png

Ну і ілюстрація до того, звідкіля в Україні африканська полісянка :)

Это видно и из программы. В графиках Pci такое же распределение. В графике индекса Измайлова Кавказянки столько же, но карники и меллиферы наоборот.

47 минут назад, Майер сказал:

Як то так , лівим кінцем 77 залізла в кавказянку і УС , а правим в краінку і італійку. Скоріш за все Губін працював для партії і народу за принципом  " пісцяні не пісцяні" . Так само ви щось підтасовуєте і підтасовуєте . Для чого в тему підкинули  індекси  Кузьміча, Броніславича, Майєра? Складається таке враження , що ви майстер по аплікації - один кусок вирізали , другий вставили.:hi:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...