Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 Розумію , до лємпочки Вам оті всі штами, рами , і тд. Я підтримую Вашу роботу , поважаю, графіки також треба . Ну хочаб для того щоб люди знали від чого відштовхуватися. Може і спати будуть спокойніше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 6 хвилин тому, В 361 сказав: Розумію , до лємпочки Вам оті всі штами, рами , і тд. Я підтримую Вашу роботу , поважаю, графіки також треба . Ну хочаб для того щоб люди знали від чого відштовхуватися. Може і спати будуть спокойніше Як мінімум, для того, щоб було що підливати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 5 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Як мінімум, для того, щоб було що підливати Щоб підливати треба мати знання , і розуміти те , а не так як наші ... То небо і земля. Там мають розум Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 15 хвилин тому, В 361 сказав: Щоб підливати треба мати знання , і розуміти те , а не так як наші ... То небо і земля. Там мають розум Я не думаю, що у нас бракує толкових людей. Тут швидше відсутність економічних механізмів. Така праця дуже не легка, а стимули практично відсунті. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 5 часов назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Я не думаю, що у нас бракує толкових людей. Тут швидше відсутність економічних механізмів. Така праця дуже не легка, а стимули практично відсунті. Таку петрушку можна студентам розказувати . По факту написане Вами ось це є жалюгідним виправданням при продажі бадяги. Сумно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 3 години тому, В 361 сказав: По факту написане Вами ось це є жалюгідним виправданням при продажі бадяги. Сумно. Ну мені також сумно через те, що Вам сумно . Хоча цілу ніч теренділи і ніби обом було весело. А щодо жалюгідного виправдання, то скажіть, чи пробували Ви себе у цій справі? Навіть не у селекції, а попросту в якості тестера? Бо це дуже лайтовий варіант того, де Вам доведеться потратити купу часу з нульовим вихлопом . Ну і на хвильку уявіть, що у Вас під таку байду заточена вся пасіка... А тепер трішки лірики. Ось ми почали наше нічне спілкування з мого поста про класифікатор. Але спитайте, для чого я це роблю, якщо степовою не займаюсь і не планую у майбутньому??? Часу потратив десь біля тижня і це ще не все, а зиску ноль і не передбачається. Десь приблизно так і в селекції , тому з бажаючими там не густо... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 2 минуты назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Ну мені також сумно через те, що Вам сумно . Хоча цілу ніч теренділи і ніби обом було весело. А щодо жалюгідного виправдання, то скажіть, чи пробували Ви себе у цій справі? Навіть не у селекції, а попросту в якості тестера? Бо це дуже лайтовий варіант того, де Вам доведеться потратити купу часу з нульовим вихлопом . Ну і на хвильку уявіть, що у Вас під таку байду заточена вся пасіка... А тепер трішки лірики. Ось ми почали наше нічне спілкування з мого поста про класифікатор. Але спитайте, для чого я це роблю, якщо степовою не займаюсь і не планую у майбутньому??? Часу потратив десь біля тижня і це ще не все, а зиску ноль і не передбачається. Десь приблизно так і в селекції , тому з бажаючими там не густо... Якщо Вас чимось образив , то вибачаюсь. Та я вже тестер з 2016 . Відчув як ніхто цей " кайф" . Тому я з Вами і спілкуюсь. . Щось своє може доніс Вам цікаве , а може не цікаве . Хз. Те що Ви написали що не має там в когось стимулу чи ще щось , то не так Кому треба той сам знаходить стимули і ще . І рухається в перед Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 11 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: і не планую у майбутньому??? Часу потратив десь біля тижня і це ще не все, а зиску ноль і не передбачається. То може не треба тратити час на те що нікому не цікаве??? , по факту якщо випити кави то толку більше буде . Але кожному своє 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 Знаю я цей прикол . Сів дядько мірати крила , тут приходять і питають , а що це ти міряєш якихось бухвастів карнік , наше треба міряти !! Тий дядько починає наше міряти , міряв , міряв і наміряв , ціла папка кіла три , виходить показати тим крикуна свою роботу , а крикуни пропали швидко . Кіно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 28 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Але спитайте, для чого я це роблю, якщо степовою не займаюсь і не планую у майбутньому??? Часу потратив десь біля тижня і це ще не все, а зиску ноль і не передбачається. Всё логично, что бы знать с какими помесями были скрещены те или другие пчёлы. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 25 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: заточена вся пасіка... Для початку треба взнати , чи є бажаючі купити певний матеріал відшліфований . Якщо є , то можна тестити , але все треба писати , всі затрати і не отриману медову частку . На базі цього і формувати ціну на цей матеріал. В плюсі мають бути всі учасники , якщо хтось в мінусі буде ,тоді все посипеться . Ніби логічно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 14 часов назад, В 361 сказал: дякую розмішили . Мене більше дивує що Ви до сих пір не зрозуміли що таке баки . Коли зрозумієте , і мені поясните , тоді вишлю крила. І ще.. якщо доповнюєте текст то попереджайте. Бо якось... То поясни ,що таке бакфаст. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 2 години тому, В 361 сказав: Якщо Вас чимось образив , то вибачаюсь. Та припиняйте, які там образи. Ми ж обоє у приколі 2 години тому, В 361 сказав: Та я вже тестер з 2016 . Відчув як ніхто цей " кайф" . І що, по протоколу? Навіть вуликові картки заповнювали? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 Товариство, кому цікаво. Експериментальна версія, не остаточна: apis-mellifera-5-subspecies-(Sossimai).dw.xml Скріншот роботи в IdentiFly: Те ж саме у MorphoXL, досліджується інший зразок: 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 2 часа назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Та припиняйте, які там образи. Ми ж обоє у приколі І що, по протоколу? Навіть вуликові картки заповнювали? Все як має бути " по всєй формє " " , " опісь , протокол , сдал , прінял , отпєчаткі пальцєв " Мовою оригіналу . From " Briliant hand " 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 3 часа назад, Пахомич сказал: То поясни ,що таке бакфаст. То спід , так одна лиса стара людина сказала . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 марта, 2025 Share Опубликовано 1 марта, 2025 4 часа назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Товариство, кому цікаво. Експериментальна версія, не остаточна: apis-mellifera-5-subspecies-(Sossimai).dw.xml 9 \u043a\u0411 · 1 загрузка Скріншот роботи в IdentiFly: Те ж саме у MorphoXL, досліджується інший зразок: Нагадайте мені про байку яку обіцяв , пліз, бо можу забути , там гумор буде позитивний . Ключове слово " графік " . Дякую Через тиждень нагадайте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 2 марта, 2025 Share Опубликовано 2 марта, 2025 В 01.03.2025 в 17:14, Пахомич сказал: То поясни ,що таке бакфаст. а що тут пояснювати -міжпородний крос Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 3 марта, 2025 Share Опубликовано 3 марта, 2025 01.03.2025 в 10:29, В 361 сказав: Таку петрушку можна студентам розказувати . По факту написане Вами ось це є жалюгідним виправданням при продажі бадяги. Сумно. Будь який відбір в першу чергу це затрачений час. А в нас всі хочуть швидко і вигідно, гривню вклали сьогодні а завтра щоб тисяча була. Із "селекцією бджіл" так не проходить . 01.03.2025 в 14:49, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Бо це дуже лайтовий варіант того, де Вам доведеться потратити купу часу з нульовим вихлопом Да це взагалі супер можна сказати варіант, що тестер тільки час витратив. 01.03.2025 в 15:19, В 361 сказав: Для початку треба взнати , чи є бажаючі купити певний матеріал відшліфований . Якщо є , то можна тестити , але все треба писати , всі затрати і не отриману медову частку . На базі цього і формувати ціну на цей матеріал. В плюсі мають бути всі учасники , якщо хтось в мінусі буде ,тоді все посипеться . Ніби логічно Колонія медоносної бджоли це не матеріал який можна відшліфувати - це лише одна колонія в матриці генетичних комбінацій, можливих і не дуже 01.03.2025 в 20:49, В 361 сказав: То спід , так одна лиса стара людина сказала . Не можна думку однієї людини приписати відразу всім. 20 годин тому, arki сказав: а що тут пояснювати -міжпородний крос Це як в Американських фільмах? Вона біла а він чорний а в результаті потомство расисти ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 3 марта, 2025 Share Опубликовано 3 марта, 2025 24.02.2025 в 20:00, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Ну така людина насправді є, це я (у BeeBreed, офіційно, з минулого місяця) Але не для того, щоб міряти за Вас, а щоб підтвердити результат. Радий за Вас! Мої вітання! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 В 01.03.2025 в 20:49, В 361 сказал: То спід , так одна лиса стара людина сказала . Одне запитання в 10 і В361 здох. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 В 28.02.2025 в 13:50, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Саме так, існують відповідні ресурси, де можна отримати такі зразки. Ящо ж потрібного зразка немає, то є загальновідомі методи дослідження популяцій. А тепер перейдемо до конкретного прикладу - степової. Можна довго сперечатись про її існування і нічого не робити. А можна і по іншому: А це викопіювання із ДСТУ 4985-2008: Тобто середнє зачення кубітального у чистопородних сім'ях має знаходитись у межах 2,2...2,5, а якщо перенести на класи популяційної кривої, котра вище, то отримуємо 2,16...2,53. Як бачите, популяція чемненько собі існує і навіть повністю відповідає "державному еталону" . Ну тобто не є проблемою теоретично розрахувати оту ідеальну, еталонну бджілку і всі її параметри. Інша справа, чи вдасться на сьогодні відшукати хоча б кілька не метизованих зразків... То намальована бажана картинка ( для когось) . Де проміри трутнів дочок вашої намальованої еліти. Ану шановний розтолкуйте . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля Товариство, вітаю! Сьогодні опублікував на сайті ОМУ оновлені версії програм WigsDig та MorphoXL (версія 2.2), у розділі "Програмне забезпечення". Традиційно там багато виправлень і покращень, але робота трішки затагнулась через MorphoXL. Вона переписана повністю і тепер це повноцінний виконуваний файл, без жодних залежностей від Microsoft Excel. Ліцензії від попередніх версій підтримуються повністю, тому ніяких додаткових дій не потрібно. Лише вийняли з архіву (тільки не на роболчий стіл) і до роботи... Користувачам програми з обмеженим функціоналом (неліцензійний режим) також рекомендую використовувати саме цю версію. Користуйтесь на здоров'я! 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 2 марта Share Опубликовано 2 марта 26.02.2026 в 14:33, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Товариство, вітаю! Сьогодні опублікував на сайті ОМУ оновлені версії програм WigsDig та MorphoXL (версія 2.2), у розділі "Програмне забезпечення". Користуйтесь на здоров'я! Дякую, п. Ігорю - чудова робота! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.