Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 9 хвилин тому, Mihail-ves сказав: https://drive.google.com/open?id=1gcMxOTTjuZnIlFWdhbboTy4kKjkBAbBy Дякую Михайле , але для мене це не проблема. Вже давно все завантажив і ознайомився. Загалом враження позитивні. З часом ця програма зможе замінити "Породу по крыльям", але на даний час її переваги досить спірні. Це ж перший реліз і там ще не всі задумки автора реалізовані, тому побажаємо йому успіху... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 2 хвилини тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: З часом ця програма зможе замінити "Породу по крыльям", але на даний час її переваги досить спірні. Це ж перший реліз і там ще не всі задумки автора реалізовані, тому побажаємо йому успіху... Повністю підтримую. Вже трішки розібрався, є ряд зауважень що до видалення-переміщення точок. Дійсно замінити Карташова вона зможе. Треба автору до нас в тему, щоб зміг реагувати та швиденько вносити змінив програму. Попробую написати на їхньому форумі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 5 хвилин тому, Mihail-ves сказав: Повністю підтримую. Вже трішки розібрався, є ряд зауважень що до видалення-переміщення точок. Дійсно замінити Карташова вона зможе. Треба автору до нас в тему, щоб зміг реагувати та швиденько вносити змінив програму. Попробую написати на їхньому форумі. Запропонуйте. Сайт "pchelovod.info" є ресурсом без кордонів, як і наш сайт . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 52 хвилини тому, Mihail-ves сказав: Сильно не сподобалось що немає можливості внести зміни в еталони порід. Вони сильно відрізняються від наших параметрів. немає можливості добавити УС. Після першого запуску поряд з програмою з'являється файл "tabl.conf". Відкрийте його у текстовому редакторі, де зможете відредагувати породні діапазони, а також додати степову... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 1 хвилину тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Після першого запуску поряд з програмою з'являється файл "tabl.conf". Відкрийте його у текстовому редакторі, де зможете відредагувати породні діапазони, а також додати степову... Дякую за підказку, я поки що ще читаю той форум, і відео поставив на скачування. Бачу що нашу тему там згадували, але великої цікавості не проявляли. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 7 апреля, 2019 Share Опубликовано 7 апреля, 2019 38 хвилин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Відкрийте його у текстовому редакторі, де зможете відредагувати породні діапазони, а також додати степову... зробив зміни згідно нашим параметрам і пройшовся аналізом тих ТПС файлів де використовував 8 точок. На перший загальний погляд наче все працює добре. Треба ще придивитись до процентів, чи є вони одинакові. В нас до трьох цифр після коми в них до 5 цифр. Думаю що на закругленні і отримуємо різний процент. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
daring Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 10 часов назад, Mihail-ves сказал: зробив зміни згідно нашим параметрам Можете викласти скрiн сторінки програми де вказані данні на породи, хочу скопіювати бо сам довго розбиратись буду((( Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
daring Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 Нічого не зрозуміло тут на фото тільки три крила зліва з однії сімейки, інші з різних. Є помісі і f1 від карніки іо, але всі визначаються як Європейська темна???? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 3 години тому, daring сказав: Можете викласти скрiн сторінки програми де вказані данні на породи, хочу скопіювати бо сам довго розбиратись буду((( для того щоб його програма правильно визначала, треба зробити ось так. потім планую додати ще типи карпаток, але зараз немає часу, роблю вулики. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Майер Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 19 часов назад, Mihail-ves сказал: В нас до трьох цифр після коми в них до 5 цифр. Вообще есть правила представления числовых результатов. До 5 знаков после запятой- это неправильно. У нас отображается до 3 знаков, а фактически считается в Экселе с большим количеством после запятой. Попробовал промерять в этой программе, но быстро устал. Тем более, что слово "гибрибизация" повторилось три раза. Этой программе нужен суровый критик. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 Я думаю, там вполне хватает Анатолия Борисовича . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 13 часов назад, Віталій.В сказал: Є величезне бажання провірити бджолу на порідність, якщо дійдуть руки в цьому році матку кудись відвизу або відправлю. Щоб провірити бджолу на породність (морфометрія) - матку нікуди відвозити не треба, достатньо 40 шт молодих бджіл від неї. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 4 минуты назад, Серж 82 сказал: матку нікуди відвозити не треба, достатньо 40 шт молодих бджіл від неї. А куди далі ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 13 минут назад, Віталій.В сказал: А куди далі ? Я купив собі цифровий мікроскоп - фотографую крила і потім оцифровую програмою Ігора Довгуника. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 40 минут назад, Віталій.В сказал: А куди далі ? 25 минут назад, Серж 82 сказал: Я купив собі цифровий мікроскоп - фотографую крила і потім оцифровую програмою Ігора Довгуника. Ось на відео перше моє практичне заняття. Далі вже дома сам працюю. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 7 минут назад, Серж 82 сказал: моє практичне заняття Як дійде діло до визначення породності моєї бджоли, звиртатисся можна ?, звісно з оплатою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 6 минут назад, Віталій.В сказал: Як дійде діло до визначення породності моєї бджоли, звиртатисся можна ?, звісно з оплатою. Звичайно, лиш би часу вистачало. Зимою часу вдосталь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 8 апреля, 2019 Share Опубликовано 8 апреля, 2019 1 година тому, Віталій.В сказав: Як дійде діло до визначення породності моєї бджоли, звиртатисся можна ?, звісно з оплатою. А самому освоїти методику? Безплатно, земляче - і на все життя! 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 9 апреля, 2019 Share Опубликовано 9 апреля, 2019 5 часов назад, amator сказал: А самому освоїти методику? Безплатно, земляче - і на все життя! В планах на майбутьнє так і буде, все відразу не потяну. Ви також можете визначити породу ? . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 9 апреля, 2019 Share Опубликовано 9 апреля, 2019 3 години тому, Віталій.В сказав: В планах на майбутьнє так і буде, все відразу не потяну. Ви також можете визначити породу ? . Тут всі щось можуть 5 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 апреля, 2019 Share Опубликовано 10 апреля, 2019 В 08.04.2019 в 11:50, Mihail-ves сказал: потім планую додати ще типи карпаток Знову "народний" стандарт для типів карпатки? Описи НСК будуть ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 10 апреля, 2019 Share Опубликовано 10 апреля, 2019 31 хвилину тому, rudakov сказав: Знову "народний" стандарт для типів карпатки? Так наче б типи вже затверджені Говерла, Вучківський та Синевір. Навіть проскакувала "бумажка" на форумі. Що знову не так? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 10 апреля, 2019 Share Опубликовано 10 апреля, 2019 4 години тому, Mihail-ves сказав: 5 годин тому, rudakov сказав: Знову "народний" стандарт для типів карпатки? Так наче б типи вже затверджені Говерла, Вучківський та Синевір. Навіть проскакувала "бумажка" на форумі. Що знову не так? Михайле, Ви невгамовний . З карпаткою все так, а от з Вашою затією не дуже . Ви не зможете не лише відрізнити породні типи карпатки між собою, не зможете також відрізнити їх і від традиційної карніки. Доречі, забули про Рахівський тип, хоча і це ще не все ("Захар" від Берцика, "Галичанка" від Болюбаша, "Подолянка" від Доскоча, і т.д.). Краще повірте на слово. Інакше спеціально підберу і запропоную не підписані тестові проби, а це займе трохи мого часу, тому за результатами будете ще й пиво висіти... Для початку (без пива ) спробуйте знайти ось тут карпатку: 1.pdf, 2.pdf, 3.pdf 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 11 апреля, 2019 Share Опубликовано 11 апреля, 2019 6 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Михайле, Ви невгамовний Ну що я зроблю, люблю Експерименти, інакше було б мені скучно 6 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Ви не зможете не лише відрізнити породні типи карпатки між собою, не зможете також відрізнити їх і від традиційної карніки. Так, дійсно з карнікою-карпаткою тяжко "працювати", але я все ж таки спробував. І ось як воно вийшло. Взяв ТПСку де було використано 8 точок від своєї сім'ї №23 "Говерла" (раніше викладав тут в темі), загнав в програму "Порода пчел 1-0-2" і отримав карніку в цілому, а з допомогою графіків "торта" показало більшу відповідність породному типу карпатки Говерла. З Іншим не експериментував, тому що всі тпски в 12 точках. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 11 апреля, 2019 Share Опубликовано 11 апреля, 2019 2 години тому, Mihail-ves сказав: Ну що я зроблю, люблю Експерименти, інакше було б мені скучно Михайле - я починаю Вас боятись з Вашими експериментами 2 години тому, Mihail-ves сказав: Так, дійсно з карнікою-карпаткою тяжко "працювати", але я все ж таки спробував. І ось як воно вийшло. Взяв ТПСку де було використано 8 точок від своєї сім'ї №23 "Говерла" (раніше викладав тут в темі), загнав в програму "Порода пчел 1-0-2" і отримав карніку в цілому, а з допомогою графіків "торта" показало більшу відповідність породному типу карпатки Говерла. З Іншим не експериментував, тому що всі тпски в 12 точках. Питання. Виходячи з поставленої задачі (гіпотетично: відрізнити Говерлу від Синевір), у кого будуть достовірніші дані - у того хто використовує програму по 8 тчк, чи по 12_ти (19_ти і т. д.) точках? Який смисл використовувати рахівницю, коли є калькулятор? Щоб поклацати "пімпочками"? Екперимент задля екперименту - не має смислу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.