Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

6 часов назад, Винодел сказал:

З роменщіни доповіли, що з акації ще привесів не було, квітуе вже днів чотири.Що на інших місцях неньки?

Аналогічно. 

7 часов назад, Винодел сказал:

Сьогодні від 1,7 до 5 кг. Загальний до 20кг. Передчуття, що добре акація не медуватиме. Поряд, за 40 км. вже вчора було "0". У нас зменшення. З роменщіни доповіли, що з акації ще привесів не було, квітуе вже днів чотири.Що на інших місцях 

3а вчора на вагах +3 кг. 27.05 +2.5,  

26.05+2. В общем слабоватий взяток з акації мабуть буде. Цвіте вона в цьому році, в густій зелені молодих побігів і листя.  Це дощі всё винні, які лили весь Квітень перед її цвітінням.

В мене+2.5 кг

Акації мало.

Привесів-всьо, з обіду почали відбирати в пасічника свій мед.

Як з взятком з акації в інших місцях, колеги?

26.05.2023 в 21:22, Вітя сказав:

так це той, що вчить бджіл правильно соти строїти

пі.......ти не мішкі сховати. 

Які ЯСЕНИ ?! Ясен - то високе дерево! Що ти придумуєш ?! :rofl: Є навіть й пісня про ясени.

Називай речі своїми загальновідомими назвами, а не діалектами ! Бо як почнемо говорити діалектами один одного ніколи не зрозуміє. А чорниця вона  і в Африці - ЧОРНИЦЯ ! :dntknw::ooops:

52 минуты назад, Винодел сказал:

Ну як, нормальний підтримуючий взяток в проміжках між дощами, кормить не треба:ay:

1 час назад, Винодел сказал:

Ну літають. Доцвітає. Но то вже всьо.

1 час назад, Mаксим сказал:

Ну як, нормальний підтримуючий взяток в проміжках між дощами, кормить не треба:ay:

Саме так :rolleyes:

29.05.2023 в 07:10, mits сказав:

Цвіте вона в цьому році, в густій зелені молодих побігів і листя.  Це дощі всё винні, які лили весь Квітень перед її цвітінням.

Як цікаво виходить....))) нема дощів - нема взятку. то дощі винні що не йдуть.!!!:hunter: Прийшли дощі, земля волога, все зелене, знову нема взятку - то дощі винні що йдуть...))):hunter: так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема??:dntknw:

23 минуты назад, Cfif сказал:

так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема??

Дощі не винні.

Просто їх має бути у міру

4 часа назад, Cfif сказал:

Як цікаво виходить....))) нема дощів - нема взятку. то дощі винні що не йдуть.!!!:hunter: Прийшли дощі, земля волога, все зелене, знову нема взятку - то дощі винні що йдуть...))):hunter: так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема??:dntknw:

Дощ на акації це жо а, на соняху це плюс, акація 5 днів і дощ мінус 2 дня, соняху дощ плюс 

2 години тому, AVA сказав:

Дощ на акації це жо а, на соняху це плюс, акація 5 днів і дощ мінус 2 дня, соняху дощ плюс 

І гречці дощ тільки в +, бо продовжує і так не коротке цвітіння.

11 часов назад, Винодел сказал:

Літають вже днів з шість так літсють що аж спотикаються вентилюють але ж до цого було холодно та все поїли.... в магазинах таке а тут ще дощ вчора то мабуть акацію качати буду за гілки....

9 часов назад, Cfif сказал:

Всё, должно быть в норме. Это как с искусственным поливом. Знакомы с выращиванием арбузов? Там если мало влаги, то они мелкие и однобокие, а если много, то крупные но не сладкие. ;)

Дякую, що написали.А хто ще далі на північ-Кролевець, Ніжин...Також захід не написав.

Молоді деревця акації розцвіли, старі з білими зубками.

1 час назад, Винодел сказал:

.Також захід не написав.

На заході не багато місць з великими масивами акації, це дністровський каньйон і ще можжливо деякі місця. Особисто в мене це так на один зуб бджолам.

Тільки що, mits сказав:

Всё, должно быть в норме. Это как с искусственным поливом. Знакомы с выращиванием арбузов? Там если мало влаги, то они мелкие и однобокие, а если много, то крупные но не сладкие

Ну почалася радянська школа))) Все Вам щось винне..)) Що таке це "ВСЁ" і що таке норма? тим паче воно нічого не должно.

Щось вимагати від природи - то безглузде діло. Треба вчитись прилаштовуватись.

Я впевнений що тепер так і буде, або густо. або пісто і у цьому ми винні самі ж. Навіть більше того, далі буде цікавіше.

2 години тому, Винодел сказав:

Дякую, що написали.А хто ще далі на північ-Кролевець, Ніжин...Також захід не написав.

В мене тільки починає біліти , поодинокі дерева вже мають розкриті квіти , думаю через 2-3дні розквітне основна маса.

Дощів не було давно , тому великих надій на акацію не маю , якщо принесуть собі поїсти і це буде добре.:ay:

31 хвилину тому, Конструктор сказав:

В мене тільки починає біліти , поодинокі дерева вже мають розкриті квіти , думаю через 2-3дні розквітне основна маса.

Дощів не було давно , тому великих надій на акацію не маю , якщо принесуть собі поїсти і це буде добре.:ay:

Принесуть і не тільки собі. Я також думав що годувати буду до соняшнику, тому що цвіт на акації дуже рідкий, але принесли гарно. Качати зараз не буду, маю гіркий опит, відкачаю перед соняшником. В деяких є по 10 рамок (300х), але зараз йду робити відводки, тому цей мед піде на розширення.

3 години тому, Винодел сказав:

Центр.

Дощів нема і не було. Акація розквітає. По суті другий день. Цвіту море - дерева білі. 

Приносу дуже значного ще нема. Але, думаю, все буде.

Ріпак відкачую, але бачу, шо не встигаю.

17 часов назад, Винодел сказал:

Сьогодні літають значно краще ніж учора. Гул хароший. На поїлках нема нікого. Вагів нажаль нема.

4 часа назад, Конструктор сказал:

У нас вже починає осипатися,цей рік акація дуже рясна,більш менш виділяє . 

вже третій день цвіте і пахне, Шось навіть носять.

19 годин тому, Mаксим сказав:

Дощі не винні.

Просто їх має бути у міру

Потрібно бджіл тримати в робочому стані й доглядати за ними належно !

От тоді ніякі вам дощі чи їх нестача не зможуть вам так сильно заважати. :IMHO:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...