Jump to content

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

Recommended Posts

Вирішив відкрити цю тему. Дуже ж вже цікаво прочитати в окремому місці , а що ж сьогодні вага контрольного вулика показала?:ah:

• Like 6

Поспілкувався сьогодні з Таргалом з Кіровоградщини і вирішив відкрити цю тему. У нього, приміром, ваги і на стаціонарі, і на платформі. А  це, дійсно, не лишній пристрій на пасіці. :IMHO:Тож чекаю ваших, панове пасічники, цікавих постів саме у цій темі.:wave:

• Like 2

7 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Поспілкувався сьогодні з Таргалом з Кіровоградщини і вирішив відкрити цю тему. У нього, приміром, ваги і на стаціонарі, і на платформі. А  це, дійсно, не лишній пристрій на пасіці. :IMHO:Тож чекаю ваших, панове пасічники, цікавих постів саме у цій темі.:wave:

Буду часто отмечаться в этой теме ,что бы опровергнуть увеличение медосбора на 300% бакфастом, так как поставлю бака на весы ,вместо карники  Пока на весах 56,6 кг .

• Like 4

З 19.04-20.04 мінус 600г, 20.04-21.04 мінус 800г. сім"я на вазі займає 10 рамок бакфаст.

• Like 2
  • Sad 1

7 часов назад, Мико сказал:

Буду часто отмечаться в этой теме ,что бы опровергнуть увеличение медосбора на 300% бакфастом, так как поставлю бака на весы ,вместо карники  Пока на весах 56,6 кг .

Романовичу, ставте зразу два на контроль для порівняння: баків і контроль.:IMHO:

• Like 1

7 часов назад, офіцер сказал:

З 19.04-20.04 мінус 600г, 20.04-21.04 мінус 800г. сім"я на вазі займає 10 рамок бакфаст.

"займає 10 рамок бакфаст" ? Може 10 Дадана?

Сьогодні будуть з + усі! :IMHO:

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Сьогодні будуть з + усі! 

:)

9 часов назад, офіцер сказал:

З 19.04-20.04 мінус 600г, 20.04-21.04 мінус 800г. сім"я на вазі займає 10 рамок 

Как обьяснить такой - ?

• Like 1

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Романовичу, ставте зразу два на контроль для порівняння: баків і контроль.:IMHO:

Так продав же другi ваги .Грощi конче потрiбнi були :rofl:

• Like 2

Цього року ще ставив. Можу поділитися показниками цього ж дня минулого року. Сім"я на "Умном Улье" середньої сили.

(Думаю  багатьом буде цікаво уявити що таке "УУ")

Получено SMS

Время: 2015-04-22 20:03:49     це час одержання СМС з інформацією за добу.

Текст: All+=0.18                         розшифрую: за добу добавилось 180 г

Noch+=-0.40  dayM+=0.59        -------"--------   за ніч з"їли чи випарили 400 г А за день принесли 590 г

Utro 8:01 27.13Kg                      ------"--------    вага вулика о 8 год ранку. Вулик це 1 корпус на 10 рамок 300х435

Vech 20:05 27.71Kg                   ------"--------    вага вулика о 8 год вечора

Ant6 $28.02 Up33722                дані про сигнал антени, гроші на рахунку

Bat81% Ok                                 дані про заряд батареї

0 2 4 12 11 6 4 7 6 1 0               це добавка по годинах (по порядку з ранку до вечора) за день. Найбільша 120 г  і 110 г  на 12 та 13 год.

• Like 8

51 минуту назад, Мико сказал:

Так продав же другi ваги .Грощi конче потрiбнi були :rofl:

весы.JPG

• Like 1

4 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Сьогодні будуть з + усі! :IMHO:

10 рамок  Дадана . Сім"я бакфаст Ф1. Сьогодні не можу сказати скільки показала вага, тому що поставив корпус на 145 з низу. Було  їм тісно. Сьогодні був +

• Like 1

42 минуты назад, Мико сказал:

Таке враження, Мико, що ви Пенсію просто пропиваєте! :umora::evrika:

• Like 4

13 часа назад, офіцер сказал:

Диванчик новый купил.:umora:

• Like 1

3 часа назад, Влад_ сказал:

Как обьяснить такой - ?

Кілька днів було сухе голодання із-за погоди. Ото й -. Сьогодні напилися. Десь 2 кг буде +:IMHO:У мене підсоленої - чайна ложка солі на трилітрівку за сьогодні вибрали майже три літри, а над ставочком біля рогози аж гуло, як на сильному взятку.

• Like 3

Промахнулся хотел процитировать

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

А дальше про диванчик.;)

За період з 18 по 22 -1,5кг.Для повноти картини,18-го був дан сироп в пакеті приблизно 1,5кг.вагою.Сьогодні також був дан сироп 1,25кг.Майже всі вибрали сироп,спостерігав "побелку"(щоправда не білого кольору) і невеличкі воскові "нарости" на верхніх брусках,на стан поставлених вощ. не дивився.Сьогодні  в період з12 по 15-ту спостерігався обліт молодих бджіл,фуражировка пилком(поодинокі комахи),на воді.Було сонячно і тепло(+14-16*С) але сильний вітер,думаю що по квітках не літали.З початку весняного обльота вчорашній день був п*ятим повністью нельотним днем.

Варто нагадати,що на вигодовування 10тис. бджіл споживаеться близько1.2кг. меду,одна ячея перги іде на вигодовування 2-3х особин(Таранов "Корма и кормление).

• Like 1

2 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Так ще не нарахували Нiчого пропивати :dntknw:

• Like 2

Теж  хочу вагу на пасіку, та то дорога річ для мене :(

• Like 1

23 часа назад, ДобровоЛ сказал:

за два дні на стаціонарі -1.450гр на платформі  плюс 100гр але дав два кг медовог сиропу

• Like 1

8 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Пане Леонід я ще роблю проміри по ресорах на 3-х платформах якщо просіли на 4.5 см потрібно качати на 4-ті платформі 2.5 см то теж качати потрібно провірено.

• Like 4

6 часов назад, Влад_ сказал:
10 минуту назад, targal сказал:

Пане Леонід я ще роблю проміри по ресорах на 3-х платформах якщо просіли на 4.5 см потрібно качати на 4-ті платформі 2.5 см то теж качати потрібно провірено.

Как обьяснить такой - ?

Сьогодні напилися. Десь 2 кг буде +:IMHO:

От,пане Василю, вагу на всю платформу поставити б...:ay::evrika::crazy:

Ні на задніх осях заміряю рулеткою на стільки просідають ресори

2 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Сьогодні напилися. Десь 2 кг буде +:IMHO:

От,пане Василю, вагу на всю платформу поставити б...:ay::evrika::crazy:

В Європі  як визиваєш СОС у них домкрати  з вагою і зразу вираховують вагу грузу

• Like 1

53 минуты назад, Мико сказал:

Так ще не нарахували Нiчого пропивати :dntknw:

Тю, а я вже по Чорнобилю 10 років як з пенсією. Та й із десятком чорнобильських болячок. Якраз через 3 дні буде 30-річчя аварії, будь вона неладна. Отож бджілки й лічать.

А ваги так і не виставив,- ніяк помічницю не знайду. А самому ж - ніяк.

10 минут назад, targal сказал:

Ні на задніх осях заміряю рулеткою на стільки просідають ресори

В Європі  як визиваєш СОС у них домкрати  з вагою і зразу вираховують вагу грузу

У нас теж Европа... Як поламаєшся будеш просто в ж... А ви з вагою. Та у нас - гірше варварів. А вага на весь причіп - то було б супер! Приміром - Мико звітує- 2 кг, :ay:а ви йому відповідь - 120 кг :crazy:

Только что, ДобровоЛ сказал:

У нас теж Европа... Як поламаєшся будеш просто в ж... А ви з вагою. Та у нас - гірше варварів. А вага на весь причіп - то було б супер! Приміром - Мико звітує- 2 кг, :ay:а ви йому відповідь - 120 кг :crazy:

:ay::az:

• Like 1