Женя Ц. Опубликовано 29 мая, 2023 Share Опубликовано 29 мая, 2023 6 часов назад, Винодел сказал: З роменщіни доповіли, що з акації ще привесів не було, квітуе вже днів чотири.Що на інших місцях неньки? Аналогічно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 29 мая, 2023 Share Опубликовано 29 мая, 2023 7 часов назад, Винодел сказал: Сьогодні від 1,7 до 5 кг. Загальний до 20кг. Передчуття, що добре акація не медуватиме. Поряд, за 40 км. вже вчора було "0". У нас зменшення. З роменщіни доповіли, що з акації ще привесів не було, квітуе вже днів чотири.Що на інших місцях 3а вчора на вагах +3 кг. 27.05 +2.5, 26.05+2. В общем слабоватий взяток з акації мабуть буде. Цвіте вона в цьому році, в густій зелені молодих побігів і листя. Це дощі всё винні, які лили весь Квітень перед її цвітінням. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 мая, 2023 Share Опубликовано 29 мая, 2023 В мене+2.5 кг Акації мало. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 29 мая, 2023 Share Опубликовано 29 мая, 2023 Привесів-всьо, з обіду почали відбирати в пасічника свій мед. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 30 мая, 2023 Share Опубликовано 30 мая, 2023 Як з взятком з акації в інших місцях, колеги? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 мая, 2023 Автор Share Опубликовано 30 мая, 2023 26.05.2023 в 21:22, Вітя сказав: так це той, що вчить бджіл правильно соти строїти пі.......ти не мішкі сховати. Які ЯСЕНИ ?! Ясен - то високе дерево! Що ти придумуєш ?! Є навіть й пісня про ясени. Називай речі своїми загальновідомими назвами, а не діалектами ! Бо як почнемо говорити діалектами один одного ніколи не зрозуміє. А чорниця вона і в Африці - ЧОРНИЦЯ ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 30 мая, 2023 Share Опубликовано 30 мая, 2023 52 минуты назад, Винодел сказал: Як з взятком з акації в інших місцях, колеги? Ну як, нормальний підтримуючий взяток в проміжках між дощами, кормить не треба 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 30 мая, 2023 Share Опубликовано 30 мая, 2023 1 час назад, Винодел сказал: Як з взятком з акації в інших місцях, колеги? Ну літають. Доцвітає. Но то вже всьо. 1 час назад, Mаксим сказал: Ну як, нормальний підтримуючий взяток в проміжках між дощами, кормить не треба Саме так 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 30 мая, 2023 Share Опубликовано 30 мая, 2023 29.05.2023 в 07:10, mits сказав: Цвіте вона в цьому році, в густій зелені молодих побігів і листя. Це дощі всё винні, які лили весь Квітень перед її цвітінням. Як цікаво виходить....))) нема дощів - нема взятку. то дощі винні що не йдуть.!!! Прийшли дощі, земля волога, все зелене, знову нема взятку - то дощі винні що йдуть...))) так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема?? 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 30 мая, 2023 Share Опубликовано 30 мая, 2023 23 минуты назад, Cfif сказал: так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема?? Дощі не винні. Просто їх має бути у міру 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 4 часа назад, Cfif сказал: Як цікаво виходить....))) нема дощів - нема взятку. то дощі винні що не йдуть.!!! Прийшли дощі, земля волога, все зелене, знову нема взятку - то дощі винні що йдуть...))) так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема?? Дощ на акації це жо а, на соняху це плюс, акація 5 днів і дощ мінус 2 дня, соняху дощ плюс 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 2 години тому, AVA сказав: Дощ на акації це жо а, на соняху це плюс, акація 5 днів і дощ мінус 2 дня, соняху дощ плюс І гречці дощ тільки в +, бо продовжує і так не коротке цвітіння. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 11 часов назад, Винодел сказал: Як з взятком з акації в інших місцях, колеги? Літають вже днів з шість так літсють що аж спотикаються вентилюють але ж до цого було холодно та все поїли.... в магазинах таке а тут ще дощ вчора то мабуть акацію качати буду за гілки.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 9 часов назад, Cfif сказал: Як цікаво виходить....))) нема дощів - нема взятку. то дощі винні що не йдуть.!!! Прийшли дощі, земля волога, все зелене, знову нема взятку - то дощі винні що йдуть...))) так у чому дощі винні і коли? тоді коли вони є чи тоді, коли їх нема?? Всё, должно быть в норме. Это как с искусственным поливом. Знакомы с выращиванием арбузов? Там если мало влаги, то они мелкие и однобокие, а если много, то крупные но не сладкие. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 Дякую, що написали.А хто ще далі на північ-Кролевець, Ніжин...Також захід не написав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 Молоді деревця акації розцвіли, старі з білими зубками. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 1 час назад, Винодел сказал: .Також захід не написав. На заході не багато місць з великими масивами акації, це дністровський каньйон і ще можжливо деякі місця. Особисто в мене це так на один зуб бджолам. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 Тільки що, mits сказав: Всё, должно быть в норме. Это как с искусственным поливом. Знакомы с выращиванием арбузов? Там если мало влаги, то они мелкие и однобокие, а если много, то крупные но не сладкие Ну почалася радянська школа))) Все Вам щось винне..)) Що таке це "ВСЁ" і що таке норма? тим паче воно нічого не должно. Щось вимагати від природи - то безглузде діло. Треба вчитись прилаштовуватись. Я впевнений що тепер так і буде, або густо. або пісто і у цьому ми винні самі ж. Навіть більше того, далі буде цікавіше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 2 години тому, Винодел сказав: Дякую, що написали.А хто ще далі на північ-Кролевець, Ніжин...Також захід не написав. В мене тільки починає біліти , поодинокі дерева вже мають розкриті квіти , думаю через 2-3дні розквітне основна маса. Дощів не було давно , тому великих надій на акацію не маю , якщо принесуть собі поїсти і це буде добре. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 31 хвилину тому, Конструктор сказав: В мене тільки починає біліти , поодинокі дерева вже мають розкриті квіти , думаю через 2-3дні розквітне основна маса. Дощів не було давно , тому великих надій на акацію не маю , якщо принесуть собі поїсти і це буде добре. Принесуть і не тільки собі. Я також думав що годувати буду до соняшнику, тому що цвіт на акації дуже рідкий, але принесли гарно. Качати зараз не буду, маю гіркий опит, відкачаю перед соняшником. В деяких є по 10 рамок (300х), але зараз йду робити відводки, тому цей мед піде на розширення. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 3 години тому, Винодел сказав: Дякую, що написали.А хто ще далі на північ-Кролевець, Ніжин...Також захід не написав. Центр. Дощів нема і не було. Акація розквітає. По суті другий день. Цвіту море - дерева білі. Приносу дуже значного ще нема. Але, думаю, все буде. Ріпак відкачую, але бачу, шо не встигаю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 17 часов назад, Винодел сказал: Як з взятком з акації в інших місцях, колеги? Сьогодні літають значно краще ніж учора. Гул хароший. На поїлках нема нікого. Вагів нажаль нема. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 4 часа назад, Конструктор сказал: В мене тільки починає біліти , поодинокі дерева вже мають розкриті квіти , думаю через 2-3дні розквітне основна маса. Дощів не було давно , тому великих надій на акацію не маю , якщо принесуть собі поїсти і це буде добре. У нас вже починає осипатися,цей рік акація дуже рясна,більш менш виділяє . 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 мая, 2023 Share Опубликовано 31 мая, 2023 вже третій день цвіте і пахне, Шось навіть носять. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 мая, 2023 Автор Share Опубликовано 31 мая, 2023 19 годин тому, Mаксим сказав: Дощі не винні. Просто їх має бути у міру Потрібно бджіл тримати в робочому стані й доглядати за ними належно ! От тоді ніякі вам дощі чи їх нестача не зможуть вам так сильно заважати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.