Gold-V Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 1 час назад, Мико сказал: Но некоторые форумчане имели дело и получили плодных маток , по цене которую сами назначили от 50 гр до 100 гривен за плодную матку А кто то говорил, что больше не будет маток продавать ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 3 часа назад, ромео сказал: якщо в смітник, то навіщо мити? Ножи в меду были ,и пчёлы будут на помойке мёд с ножей собирать 2 часа назад, Gold-V сказал: А кто то говорил, что больше не будет маток продавать ? И вы считаете что 50 гривен за плодную матку это продажа скорее это подарок , с возвратом стоимости клеточки и коробки с доставкой 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold-V Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 7 минут назад, Мико сказал: вы считаете что 50 гривен за плодную матку это продажа скорее это подарок , с возвратом стоимости клеточки и коробки с доставкой Согласен ! С УВ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 В 10.08.2019 в 15:40, Сергей Тюркин сказал: когда покупал то эти на тот момент были самые сильные. нержавейка. Имею три черных и один нержавеющий. Нержавеющий не нравится - быстро отдает тепло при распечатывании. Хочу поменять у Гуслия на черный. Черные: два уже были в ремонте, один пашет пятый сезон. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Доброго дня! Порадьте який ніж краще купити. В минулому році купив ніж Гуслія 230мм нержавійка 40Вт, вроді все нормально, хорошо ріже але швидко охолоняє. Зараз хочу взяти ще один, який кращий в роботі буде, чорний чи нержавійка? На 230мм 40Вт, чи 280мм 70Вт?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 7 минут назад, Дмитрий 94 сказал: Доброго дня! Порадьте який ніж краще купити. В минулому році купив ніж Гуслія 230мм нержавійка 40Вт, вроді все нормально, хорошо ріже але швидко охолоняє. Зараз хочу взяти ще один, який кращий в роботі буде, чорний чи нержавійка? На 230мм 40Вт, чи 280мм 70Вт?? На Аллиэкспресс 220 вольт 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 12 годин тому, Дмитрий 94 сказав: Доброго дня! Порадьте який ніж краще купити. В минулому році купив ніж Гуслія 230мм нержавійка 40Вт, вроді все нормально, хорошо ріже але швидко охолоняє. Зараз хочу взяти ще один, який кращий в роботі буде, чорний чи нержавійка? На 230мм 40Вт, чи 280мм 70Вт?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 8 часов назад, nibond сказал: 21 час назад, Дмитрий 94 сказал: Доброго дня! Порадьте який ніж краще купити. В минулому році купив ніж Гуслія 230мм нержавійка 40Вт, вроді все нормально, хорошо ріже але швидко охолоняє. Зараз хочу взяти ще один, який кращий в роботі буде, чорний чи нержавійка? На 230мм 40Вт, чи 280мм 70Вт?? Дорогувато. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 22 часа назад, Дмитрий 94 сказал: Доброго дня! Порадьте який ніж краще купити. В минулому році купив ніж Гуслія 230мм нержавійка 40Вт, вроді все нормально, хорошо ріже але швидко охолоняє. Зараз хочу взяти ще один, який кращий в роботі буде, чорний чи нержавійка? На 230мм 40Вт, чи 280мм 70Вт?? Під яку рамку Вам треба? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 5 часов назад, Andruhan сказал: Під яку рамку Вам треба? В мене 2 типа рамок, 300-та і 145-та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 1 час назад, Дмитрий 94 сказал: В мене 2 типа рамок, 300-та і 145-та На 300-ту візьміть Джеро 280 мм, то такий бульдозер, що на холодну ріже все! А на 145-ту- замовте у Борода-1 "ніж Дрензаля" з стрічкової пилки, або у Павіка є тоненький малий ніж, якщо добре нагострить- ріже без підігріву. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sklyar.yuri Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Нож Электрический "PROFI" 220В, Сербия Хто має досвід користування таим ножем? поділіться враженнями Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 хвилин тому, blek-269 сказав: Не знаю как у кого , но нож электрический это нормально пользуюсь не первый год распечатываю рамки даже после зимы . Как-то брат приехал ко мне и видел как я распечатывал рамки электро ножом пришлось отдать , теперь прийдётся купить так как нет в запасе , а в сезон когда качаешь мёд и ехать за 30 км не камиль фо . Рамки вскрываются любые хоть пятачок без проблем . Главное подать правильно электрику 12 вольт мало . Яким ножем (якої потужності) користуєтесь та яку напругу подаєте? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 В 26.11.2021 в 22:23, Lefty сказал: Яким ножем (якої потужності) користуєтесь та яку напругу подаєте? Пользуюсь на данный час 30вт подаю 3а 14,5 в , сегодня купил 40 вт до этого было два 25 вт . На 25вт подавал 18в , но это много сильно греется и начинает олово, плавится возле пятки снизил 17в . Но не знаю от большой температуры или от того что ручка прокручиваться стала один провод оторвался . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 20 хвилин тому, blek-269 сказав: Пользуюсь на данный час 30вт подаю 3а 14,5 в , сегодня купил 40 вт до этого было два 25 вт . На 25вт подавал 18в , но это много сильно греется и начинает олово, плавится возле пятки снизил 17в . Но не знаю от большой температуры или от того что ручка прокручиваться стала один провод оторвался . Усі ножі 230мм? Чуму запитую: справа в тім що користуюсь 40Вт з нержі 230мм, живлення 12В від блока ПК, не поспішаючи можна працювати. Під кінець сезону купив ще одного 70Вт 280мм нержа, подав тих самих 12 В - а працювати не можливо довго гріється, в цілому гірше за 40 ватного виходить.(це при тому що рамки світлі і 145) Планую алтековський блок живлення прикупити щоб напругу регулювати. Ви ніж при паузах вимикаєте? Якщо ні , то як довго в середньому ніж лежить не задіяний ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 38 минут назад, Lefty сказал: Усі ножі 230мм? Чуму запитую: справа в тім що користуюсь 40Вт з нержі 230мм, живлення 12В від блока ПК, не поспішаючи можна працювати. Під кінець сезону купив ще одного 70Вт 280мм нержа, подав тих самих 12 В - а працювати не можливо довго гріється, в цілому гірше за 40 ватного виходить.(це при тому що рамки світлі і 145) Планую алтековський блок живлення прикупити щоб напругу регулювати. Ви ніж при паузах вимикаєте? Якщо ні , то як довго в середньому ніж лежить не задіяний ? Нож при малых паузах не отключаю только при длинных . Длина ножа я вот тут выставил https://tochok.info/topic/11735-упс/page/125/?tab=comments#comment-834750 . Блок питания сам делал , а верней сказать с китайцами , трансформатор брал с зарядного устройства там два плеча ( два в одном ) один на подзарядку аккумулятора другой на нож . ставишь выпрямитель дальше понижайка или повышайка и вперёд , это так в ускоренном . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 В 28.11.2021 в 22:11, Lefty сказал: Усі ножі 230мм? Чуму запитую: справа в тім що користуюсь 40Вт з нержі 230мм, живлення 12В від блока ПК, не поспішаючи можна працювати. Під кінець сезону купив ще одного 70Вт 280мм нержа, подав тих самих 12 В - а працювати не можливо довго гріється, в цілому гірше за 40 ватного виходить.(це при тому що рамки світлі і 145) Планую алтековський блок живлення прикупити щоб напругу регулювати. Ви ніж при паузах вимикаєте? Якщо ні , то як довго в середньому ніж лежить не задіяний ? Вот с фоткал был на точку . Трансформатор один подаёт напряжение на нож и на заряд аккумулятора , правда полу автомат я сделал, отключается при заряде при понижении включается . На нож регулятор можно регулировать и вольты и амперы . Выставлено 14,5 в на 3 а 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted January 23 Share Posted January 23 3 години тому, Ю.М. сказав: На сьогодні рекомендую зубчатий....( Ще раз, це не аналог Джеро! Як мінімум 7 відмінностей! Це наш ЗУБЧАТИЙ ніж!) А можна про нього детальніше? Чи дійсно хороший в роботі? Не гірше електричного, чи все ж таки програЄ? Чи можна десь на відео подивитись в роботі? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted January 24 Author Share Posted January 24 21 час назад, ромео сказал: А можна про нього детальніше? Чи дійсно хороший в роботі? Не гірше електричного, чи все ж таки програЄ? Чи можна десь на відео подивитись в роботі? Відео так і не зробили, війна... Як на мене ріже краще "беззубих", дуже легкий, маневрений при вирізанні дефектів. Працює всіма частинами леза, і носком і п"яткою, на відміну від Джеро. Програє електричному на холодних рамках. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
КГП Posted February 26 Share Posted February 26 Може хто робив такий агрегат??? Поділіться досвідом !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
msgarry Posted February 27 Share Posted February 27 Ота кнопка там сто років не треба. Натре мозоляку на п'ятому магазині, якщо раніше не згорить бо струм щоб нагріти ніж за секунду там дуже великий. Там не просто так силові провода до ножа йдуть. Краще вже той що Баскевич сьогодні виклав. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
КГП Posted February 27 Share Posted February 27 Про кнопку цікавий досвід!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts