Wladimir_K Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 Только что, ромео сказал: То ж він каже "236 мільйонів закрили" Ну це на Моно 200 світилось Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 2 години тому, Sanich сказав: Уже. На рік лише читання. Немає сенсу в такому рішенні. Форум читають різні люди і в білорусії, і на ПаРаші...І їм конче необхідна дискусія з різними аргументами і доказами, про які вони взагалі не знали або не задумувалися, щоб зрозуміти Україну і українців Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 27.10.2022 в 09:56, pchelovod сказав: У меня большой круг общения с коллегами по интересам, я читал ваши посты, и т д после указа о мобилизации,я отдал машину своим сыновьям 30 и 31год, дал денег и "пинка" 24 числа, они уже были на территории другого государства. уже работают там Старшему 35,но он оболтус.... парень хороший работает но 2 судимости не забирут Це реальний доказ дієвості нашої антипропаганди Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 3 ноября, 2022 40 хвилин тому, язичник сказав: Немає сенсу в такому рішенні. Форум читають різні люди і в білорусії, і на ПаРаші...І їм конче необхідна дискусія з різними аргументами і доказами, про які вони взагалі не знали або не задумувалися, щоб зрозуміти Україну і українців Я вже через це проходив. Закостенілим тролям потрібна їжа у вигляді опонента. Повторююсь. Всі розумні люди все розуміють і зайняли позицію. Притворюються тими, що не зрозуміли лише тролі та, дійсно, дураки. 40 хвилин тому, язичник сказав: Це реальний доказ дієвості нашої антипропаганди Не смішіть мене. Чоловік має голову на плечах та совість, а не почитав наші срачі про порохоботів в цій темі і все зрозумів. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 3 ноября, 2022 2 години тому, ромео сказав: А хіба я шось пропонував? Критикуєш - пропонуй. А просто критикувати рішення у нас всі гаразд. Кожен себе, як мінімум, на місце президента приміряє. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 25 минут назад, Sanich сказал: Критикуєш - пропонуй. А просто критикувати рішення у нас всі гаразд. Сказавши "А" - кажи "Бе"? Це стереотип ... інколи просто достатньо висловити свою думку. у вільному просторі так має бути. ПС. А шо, там була якась критика з мого боку? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 3 ноября, 2022 28 хвилин тому, ромео сказав: Сказавши "А" - кажи "Бе"? Це стереотип ... інколи просто достатньо висловити свою думку. у вільному просторі так має бути. ПС. А шо, там була якась критика з мого боку? Друже, уважно перечитайте, що ви написали в тому дописі і сформулюйте його доцільність хоча б для себе. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 3 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 3 ноября, 2022 Почитав коментарі під новинами про збір коштів Притулою і від душі посміявся. Очевидно, що Притула зазіхнув на святе - на "патріотичний" електорат. Точніше на електорат,який не підтримує Зеленського. На цьому полі поки не було відверто сильного гравця з такою медійною відомістю та ще й без очевидного політичного шлейфу. А у Притули є все, щоб відхопити значну кількість електорату на наступних виборах. Причому того електорату, який голосує за .... ну ви зрозуміли. Коротко, що я начитався на даний момент - аферист - де ті байрактари - де той супутник - де те все що він купує. Хто його бачив на фронті? - у нього немає ліцензії на купівлю - Такі БТРи нам переють безкоштовно - Вони коштують в 2,5 рази дешевше - Донати профінансували олігархи (так і не зрозумів що тут поганого, якщо олігархи донатять) - Донати йдуть на рахунки пінчука. - Маріонетка пінчука. - Дав фонду своє ім"я І так далі. А що дивно. Що майже всі ці коментарі пишуть або боти, або люди, які є прихожанами церкви другого пришестя самі знаєте кого, що добре видно із їх аккаунтів. Отак і живемо. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 19 минут назад, Sanich сказал: Друже, уважно перечитайте, що ви написали в тому дописі і сформулюйте його доцільність хоча б для себе. Я так розумію, шо в попереднього вислову є продовження : 1 час назад, Sanich сказал: Критикуєш - пропонуй. "А не маєш пропозицій - то краще мовчи і не починай"? ПС. Завжди думав, що озвучення своєї думки, свого ставлення до певної ситуації Є доцільним і необхідним, бо показує позицію людини. Хоча може справді краще "мовчати в тряпочку" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 1 годину тому, pchelovod сказав: Не стоит переругиваться, война идет везде, журналистов сажают, открывают уголовные дела, вон у Караулова обыск был, работает 5 колонна, Все идет к тому (мысли в слух) что в скорости Россия будет как Корея...к власти придут военные....... Вы тут обзываете кацапов тупыми..зря, образование на много круче чем в Украине, прослеживается другая линия ,идут люди воевать за деньги, на восток от Москвы люди получают все меньше и меньше, там люди нищие, их правительство к этому подводит (6 колонна ). В нашем регионе люди живут более менее сносно, поэтому почти не идут... У меня с женой бюджет на двоих 100тр мы и детям помогаем. А що у рашці хіба не військові при владі, не диктатура?! Путлер що - тракторист чи все ж таки ФСБешник?! Й так точно як у Кореї - необмежений бункерний диктатор при владі. Скільки вже строків він там намотав?! За його період при владі у нас (як у скобеєва називає "у хунті ") вже шостий(!) Президент змінився! То у кого хунта і хто є фашистом вонючим окупаційним? Хто від ядерного потенціалу третього у світі добровільно відмовився і вам передав ? А тепер щось там у вас про "грязну бомбу" патякають. Та якби мали б ми наміри захватчиків віддавали б ядерні боєголовки та зривали б ракетні шахти ?... Подумайте. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 8 часов назад, ромео сказал: А хіба вона закрита? Відкрита для "ізбраних" попробуйте зайти на ту сторінку без дозволу адміністрації.Війна гібридна я програю Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 6 годин тому, Sanich сказав: Почитав коментарі під новинами про збір коштів Притулою і від душі посміявся. Очевидно, що Притула зазіхнув на святе - на "патріотичний" електорат. Точніше на електорат,який не підтримує Зеленського. На цьому полі поки не було відверто сильного гравця з такою медійною відомістю та ще й без очевидного політичного шлейфу. А у Притули є все, щоб відхопити значну кількість електорату на наступних виборах. Причому того електорату, який голосує за .... ну ви зрозуміли. Коротко, що я начитався на даний момент - аферист - де ті байрактари - де той супутник - де те все що він купує. Хто його бачив на фронті? - у нього немає ліцензії на купівлю - Такі БТРи нам переють безкоштовно - Вони коштують в 2,5 рази дешевше - Донати профінансували олігархи (так і не зрозумів що тут поганого, якщо олігархи донатять) - Донати йдуть на рахунки пінчука. - Маріонетка пінчука. - Дав фонду своє ім"я І так далі. А що дивно. Що майже всі ці коментарі пишуть або боти, або люди, які є прихожанами церкви другого пришестя самі знаєте кого, що добре видно із їх аккаунтів. Отак і живемо. Погано що не всі це розуміють що критика цілеспрямована. Вчора знайомий теж начитався коментарів і в нього висновок: "точно якась музика" . Довелось просвітляти. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 7 годин тому, pchelovod сказав: Не стоит переругиваться, война идет везде, журналистов сажают, открывают уголовные дела, вон у Караулова обыск был, работает 5 колонна, Все идет к тому (мысли в слух) что в скорости Россия будет как Корея...к власти придут военные....... Вы тут обзываете кацапов тупыми..зря, образование на много круче чем в Украине, прослеживается другая линия ,идут люди воевать за деньги, на восток от Москвы люди получают все меньше и меньше, там люди нищие, их правительство к этому подводит (6 колонна ). В нашем регионе люди живут более менее сносно, поэтому почти не идут... У меня с женой бюджет на двоих 100тр мы и детям помогаем. Я не обзиваю російських патріотів з легіону ,,Свобода России'' тупими кацапами. Тупі кацапи беруть до рук зброю і йдуть здихати в Україну за шизонуті ідеї путлера. І зброю вони беруть від тупості, бо не бачать іншої перспективи у своєму тупому світосприйнятті.., не розуміють, що якщо не брати зброю, безглузда війна закінчиться, економіка буде працювати на соціум, а не на безглузду війну. Жили ж на ПаРаші без війни навіть при шизонутому. Навіть у 2004 році шизонутий підписав меморандум про намір ПаРаші вступити до НАТО. Щось заважало росіянам нормально жити і покращувати свій добробут?!!! Чомусь обрали шлях тупого кацапа з безглуздою війною... Скільки грошей потрібно одному росіянину, щоб вижити в теперішніх умовах? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 9 годин тому, Sanich сказав: Не смішіть мене. Чоловік має голову на плечах та совість, а не почитав наші срачі про порохоботів в цій темі і все зрозумів. Голова на плечах потрібна, щоб організм міг повноцінно фізіологічно існувати. А щоб приймати якісь рішення, потрібна інформація і інтелект. Чим вищий інтелект, тим ефективніші рішення. Але без всебічної інформації ніяк 9 годин тому, Sanich сказав: Притворюються тими, що не зрозуміли лише тролі та, дійсно, дураки. Білоруські дурні не шукають інформацію на українських сайтах, а тупо беруть до рук зброю і йдуть здихати в Україні за ідеї шизонутого. Розумні і патріотичні білоруси беруть зброю і воюють в лавах ЗСУ, щоб потім повернутися в Білорусію і повісити лукашенка. Нерішучі і зашорені пропагандою ПаРаші шукають інформацію, щоб визначитися з подальшими діями. Це добре показує статистика при опитуваннях перед кожними виборами- відсоток тих, хто не визначився, завжди високий Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 8 часов назад, pchelovod сказал: Не стоит переругиваться, война идет везде, журналистов сажают, открывают уголовные дела, вон у Караулова обыск был, работает 5 колонна, Все идет к тому (мысли в слух) что в скорости Россия будет как Корея...к власти придут военные....... Вы тут обзываете кацапов тупыми..зря, образование на много круче чем в Украине, прослеживается другая линия ,идут люди воевать за деньги, на восток от Москвы люди получают все меньше и меньше, там люди нищие, их правительство к этому подводит (6 колонна ). В нашем регионе люди живут более менее сносно, поэтому почти не идут... У меня с женой бюджет на двоих 100тр мы и детям помогаем. А как Вы представляете, на сколько денег хватит все это содержать? За год два все деньги иссякнут. И нищета будет везде, как и у кндр. Будут молитися на вождя и ходить строем и работать за трудодни. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 9 часов назад, pchelovod сказал: Не стоит переругиваться, война идет везде, журналистов сажают, открывают уголовные дела, вон у Караулова обыск был, работает 5 колонна, Все идет к тому (мысли в слух) что в скорости Россия будет как Корея...к власти придут военные....... Вы тут обзываете кацапов тупыми..зря, образование на много круче чем в Украине, прослеживается другая линия ,идут люди воевать за деньги, на восток от Москвы люди получают все меньше и меньше, там люди нищие, их правительство к этому подводит (6 колонна ). В нашем регионе люди живут более менее сносно, поэтому почти не идут... У меня с женой бюджет на двоих 100тр мы и детям помогаем. Не пойму, а как Ваши дети тогда смогут нам репарации выплачивать, если им самим помощь нужна? Или Вы и за себя, и за них будете? Как вообще относитесь к понятию коллективной ответственности или Вы не при чем? Переругиваться действительно смысла нет. Без ругани сначала будут ликвидированы все, кто решил у нас погибнуть, - это их личный выбор. Потом без ругани восстановите все материальное. Как быстро восстановится духовное между двумя народами тоже от вас зависит, от того самого понятия коллективной ответственности. В Германии в школах курс истории нацизма преподают трижды за весь период обучения, чтоб отпечаталось в сознании наверняка, с обязательным посещением соответствующих "памятных мест". По Вашей риторике похоже, что на этот путь Вы лично ещё не стали, главное, видимо, не переругиваться, ведь война идёт везде, уголовные дела заводят, и надо пожалеть вас всех за то, что на восток от Москвы доходы маленькие и надо заработать с оружием в руках. Ну хоть образование намного (кстати, пишется вместе) круче. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
pchelovod Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 11 минут назад, Mаксим сказал: Не пойму, а как Ваши дети тогда смогут нам репарации выплачивать, если им самим помощь нужна? Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 10 минут назад, pchelovod сказал: Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... Так Вы рады тому, что оружия много и до репараций ещё долго, пока подземные города не опустеют? Не пойму. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 8 часов назад, Владимир-522 сказал: 15 часов назад, Владимир-522 сказал: Надеюсь плохого и не встретите. Да и я не против украинцев. Но против идиотов-политиков. Разве они не понимали к чему ведут Украину со своим желанием вступить в НАТО? В военную организацию конечная цель которой уничтожение России. Молдавия захотела в НАТО и пожалуйста -получила Приднестровье. Грузия захотела в НАТО и пожалуйста - получила Абхазию с Осетией.А на что надеялись украинские политики? На честность и порядочность России? Что она смирится с законным течением времени и сложит лапки? Идиоты!!! Теперь Путин и Зеленский соревнуются кто больше положит своих парней. У нас в д. Студёнка несколько дней назад хоронили парня, 22 года. Захотел денег заработать и поехал наёмником в ВСУ. Заработал.... Шановний! Не буде такого збіговиська, як РФ мені і НАТО не потрібне. Здохне російськаФ здохне і НАТО. На відео Іван Тима мій рідний внук. Син також на війні, чи міг заховатись і не іти , міг .Ми друже захищаємо свою хату і вам капець 1 2 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 40 минут назад, pchelovod сказал: Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... Может оружия и много, а кто воевать будет? А какого качества оружие, это хорошо видно, когда из Белгорода пускают ракеты по Харькову. Примерно половина ракет не могут стартовать нормально, они взрываются при старте, падают после старта на мирное население БНР (Белгородская Народная Республика, это по Харьковски), или их сбивают сами же россияне. Все это падает опять на мирных жителей БНР. А потом СМП расии заявлят, что ЗСУ обстреляли белгородскую область и показывают обломки российских ракет. Вы ещё не забывайте про Китай, который занял выжидательную позицию и от территориальных претензий к россии не отказался. 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 1 година тому, pchelovod сказав: поэтому о репарации речи не может быть по определению... Дрібничка, звичайно, але китайці, індуси і турки на сьогодні забезпечують 80% зовнішніх фінансових надходжень до ПаРаші. У зв'язку з різними причинами цим країнам вкрай не вигідна тривала війна в Україні. Тому, якщо до прийняття їхніх бюджетів на наступний рік війна не закінчиться, на весь наступний рік вони введуть санкції зі зменшенням фінансових надходжень до кінця року мінімум на 50%. Тобто, тільки наступного року ви збіднієте вдвічі. Далі продовжувати...? Це на десерт про рівень інтелекту на ПаРаші: Росіян запитали, які емоції і відчуття вони відчувають при згадуванні слова ,,Россия''. При необмеженій кількості варіантів відповідей 2% опитуваних сказали, що відчувають сором, по 6%- розчарування, страх і сум, 12%- радість, 17%- тривогу, 25%- безпеку, 37%- надію, 59%- гордість ( ФОМ ). Враховуючи, що 75% росіян не мають закордонних паспортів, близько 60% взагалі ніколи не були за кордоном та 50% до цього часу довіряють телебаченню як джерелу інформації ( джерело ,,Левада'' ), не дивно, що сором відчуває такий невеликий процент ваших громадян. Коли немає з чим порівнювати- залишається бути гордим з того, що маєш. Навіть, якщо це ,,щось'' в нинішньому стані- жах і страшний сон для всього цивілізованого світу. 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 4 часа назад, pchelovod сказал: Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... Так какого хрена тогда покупать оружие у ирана и северной кореи (молчу про белорусь)?? коль своего ещё на 10 лет ? скорее всего оно уже давно разворованно и проданнно ну или по крайней мере то не то оружие с которым можно воевать а тем более 10 лет.. металлолома конечно ещё много а оружие на подсосе ... Ну и на счёт репараций так после войны это будет даже больше в интересах самой рашки что бы рассчитаться с Украиной (естественно рашка будет торговаться. выставлять свои условия. топать ножками и при этом будет просить.. простить.)) .. естественно это после смены власти и отрезвления мозгов рядовых граждан.. ну или второй вариант северная корея -- зато мы такие крутые что припёрлись без спроса к соседу и розгромили ему дом а когда он потребовал восстановить в дом стёкла и двери то мы его ещё и нахер послали хоть при этом и сами обосрались.. это конечно всё утрированно но по счетам всё же лучше побыстрее заплатить самому должнику чем от всех в прядки играть .. 9 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 2 часа назад, pchelovod сказал: Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... По поводу оружия на 10 лет и тд и тп писяй в ушки своим чмобикам, видили мы рашн оружие , одни танки стреляют но не едут , другие едут но не стреляют , и это так мелочовка. По поводу репараций , 900 милиардов евро рашн денег арестовано в европейских банках , есть ещё зачительные сумы арестованых рашн денег в США. И в Китае тоже пукин занычкарил в юанях кучу денег. Вопрос почему пукин и ко не хранили все эти деньги в рашке? Ответ очень прост. Так что давай расказывай дальше про мифические склады , и вяличие чмонь. 4 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 3 часа назад, pchelovod сказал: но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... Ну дык по морю вслед за Русским кораблем и прошу не останавливаться по курсу Верной дорогой идете товарищи 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 4 ноября, 2022 Share Опубликовано 4 ноября, 2022 5 часов назад, pchelovod сказал: Как вам попроще сказать .чтоб не обидеть....вы многого не знаете (да и я тоже) но и как Владимир 522 имею так сказать отношение к военным..И могу вам с уверенностью сказать, что оружия у России законсервировано в Сибири лет на 10 войны, так получилось..что видел целые подземные города ,возможно оно устарело ,но его просто море....поэтому о репарации речи не может быть по определению... Да металололома в раше много ,по этому и с ираном договариваются. Когда у тебя деньги лежат не дома а в швейцарском банке, то пользоваться ты им не можешь ,да и неизвестно сможешь ли вообще . Обеснять дальше нужно ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения