Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Важко підібрати слова на четвертому тижні війни, коли стільки людей вже загинуло, скільки залишаються в оточених містах без доступу до їжі, води, ліків та тепла, коли весь цей час ми залишалися без зв"язку. Проте боротьба триває і маємо вірити в нашу перемогу, так як іншого шляху у нас немає. Адже ворог поставив собі на меті знищення українців, як нації, а України - як держави. 

Напередодні нападу московії на Україну, хакери ворога повністю відформатували всі сервера хостера, тому з тих пір тисячі сайтів у хостера не працювали, допоки сам хостер оговтався та зумів розгорнути сайти із резервних копій. 

• Подобається 27
  • Дякую 4
  • Здивований 1
  • Сумно 1
  • Переможемо 8

• Sanich pinned и featured this тема
13 годин тому, Sanich сказав:

Важко підібрати слова на четвертому тижні війни, коли стільки людей вже загинуло, скільки залишаються в оточених містах без доступу до їжі, води, ліків та тепла, коли весь цей час ми залишалися без зв"язку. Проте боротьба триває і маємо вірити в нашу перемогу, так як іншого шляху у нас немає. Адже ворог поставив собі на меті знищення українців, як нації, а України - як держави. 

Напередодні нападу московії на Україну, хакери ворога повністю відформатували всі сервера хостера, тому з тих пір тисячі сайтів у хостера не працювали, допоки сам хостер оговтався та зумів розгорнути сайти із резервних копій. 

на майбутнє, після війни треба створити донат на купівлю хоста за кордоном подалі від підарасів московських

• Подобається 14
  • Переможемо 1

21 час назад, Sanich сказал:

Щоб вони здохли ще сьогодні . Перемога за нами.

• Подобається 9
  • Дякую 5
  • Переможемо 2

Ну ,що ще мені лікарю ветеринарної медицини будете доказувати що без росеї ну -ніяк

,що я гроблю Українське бджільництво!

444.png

• Подобається 2
  • Дякую 2
  • Переможемо 6

Полтавський блогер перший пробує прорвати інформаційну блокаду. Із новин, що стосуються бджільництва - завод в Дергачах попав під обстріл, Булатов виїхав, Борода в перший (чи другий?) день війни поїхав зустрічати "освободітєлєй" (по ходу, знову все зійшло йому з рук), згадує і "Форум на Точку"

• Дякую 1

До речі, наш "улюблений" канал "Борода" чи вчора, чи сьогодні був видалений і швидше всього автором

• Переможемо 2

2 хвилини тому, Олександр Коваль сказав:

До речі, наш "улюблений" канал "Борода" чи вчора, чи сьогодні був видалений і швидше всього автором

Він не видалений. Пише що відео стало приватне. Видно змінив  налаштування аудиторії каналу...:IMHO:

13 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

Всрався. Побіг зустрічати "російський мір", але зрозумів, що поспішив і за ним можуть прийти із вільної України. Де ця наволоч хоча б існує? 

• Подобається 8
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

15 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

Він не видалений. Пише що відео стало приватне. Видно змінив  налаштування аудиторії каналу...:IMHO:

в мене пише, що відео видалене

"Відео недоступне
Це відео вилучив користувач, який завантажив його"

по ходу почистив доки і пішов в подпольє або перефарбувався
  • Подобається 1

6 минут назад, Sanich сказал:

Всрався. Побіг зустрічати "російський мір", але зрозумів, що поспішив і за ним можуть прийти із вільної України. Де ця наволоч хоча б існує? 

Дніпропетровська область

• Подобається 4

6 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

в мене пише, що відео видалене

"Відео недоступне
Це відео вилучив користувач, який завантажив його"

Можливо деякі відео видалив, але деякі відео лишились. Ось в мене пише що відео приватне.

ScreenShot241.thumb.jpg.42961cb73bc60f1f302a5321fce53ac1.jpg

4 години тому, Taras NTG сказав:

Дніпропетровська область

Таке-як в Новомосковську

Война победила непобедимый короновирус. Его уже нет и маски надевать нигде не требуют. Ковид эвакуировался в безопасное место подальше от войны. Вот и сказочке конец.

• Подобається 2
  • Дякую 1
  • Переможемо 3

9 часов назад, Бджолопотам сказал:

Можливо деякі відео видалив, але деякі відео лишились. Ось в мене пише що відео приватне.

ScreenShot241.thumb.jpg.42961cb73bc60f1f302a5321fce53ac1.jpg

У вас скан на 28 февраля, а сейчас 20 марта. Нет канала бороды в Ютубе на сегодняшний день как и сам борода спрятался в своей бороде как мышь в венике. 

• Подобається 2

28 хвилин тому, seim сказав:

У вас скан на 28 февраля, а сейчас 20 марта. Нет канала бороды в Ютубе на сегодняшний день как и сам борода спрятался в своей бороде как мышь в венике. 

Скан вчорашній. Це коментар я робив під його відео 28 числа і цей коментар досі є. Просто відео стало приватним і до нього посилання не відкривається. Є інші коментарі мої до його відео - там дійсно зазначено що відео видалено. Але як мінімум одне відео ще є на каналі. А значить і сам канал ще є...

• Подобається 1

9 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

Скан вчорашній. Це коментар я робив під його відео 28 числа і цей коментар досі є. Просто відео стало приватним і до нього посилання не відкривається. Є інші коментарі мої до його відео - там дійсно зазначено що відео видалено. Але як мінімум одне відео ще є на каналі. А значить і сам канал ще є...

В сєрперському ютубі Бороду теж шукають, правда, невідомо за які заслуги, так що не вийшло в нього на двох ...ях всидіти

• Подобається 2

14 часов назад, Олександр Коваль сказал:

- завод в Дергачах попав під обстріл, 

Я так понял что АВВ-100  не пострадал..  а пострадало что то рядом ( или какой то завод. или склады)..

18 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Я так понял что АВВ-100  не пострадал..  а пострадало что то рядом ( или какой то завод. или склады)..

Робив замовлення цвяхів в Харкові 22-го, щоб збивати рамки, цілих 4 кг, бо в нас такого розміру і товщини ніде не було, 23-го відправили. 24 війна і вони застряли десь в Полтаві. Вже почали шукати, в кого можна роздобути пневмопістолет, але все ж таки через 2 тижні посилка була на НП. Тут вже дрібницям починаєш радіти, бо цвяхи, болти і саморізи робились в Харкові чи в тих же самих Дергачах

До речі, в бачив десь фото, задекларували його як прильот на територію того самого заводу :(

• Сумно 2

На вражеской стороне анонсировали возможное применение химической атаки на Сумы и Николаевскую область. Путем взрыва ёмкостей с аммиаком и хлором на Сумыхимпроме. Им преподносят это как планирование взрывов украинскими националистами при входе оккупантов. Пару дней назад уже разбомбили в Сумах склад Фарбекса с лакокрасочными материалами. Небо чёрное было. Тучу потянуло в сторону от города.

• Сумно 5

50 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

У вас як там?

2 часа назад, ромео сказал:

У вас як там?

До нас они не дошли 70 км..  в попытках преодолеть Южный-Буг (что бы выйти на Одесу)  . мосты естественно по их ходу взрывали ..  дошли до Вознесенска и построили понтонную переправу.. ну и как только начали переправляться то наша артиллерия и авиация расхерячила их вместе с переправой..  много мелких колон там поразбегалось по полям и селам.. в общем в течении недели те остатки понаходили и повыбивали..  

• Подобається 1
  • Переможемо 17

Ну а про Чёрнобаевку под Херсоном я думаю большинство и так в курсе.

• Ха-Ха 2
  • Переможемо 9

3 часа назад, Олександр Коваль сказал:

До речі, в бачив десь фото, задекларували його як прильот на територію того самого заводу :(

Авиабомбы сбросили на здания рядомстоящие..  АВВ-100  только чуток зацепило.

20 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

До нас они не дошли 70 км..  в попытках преодолеть Южный-Буг (что бы выйти на Одесу)  . мосты естественно по их ходу взрывали ..  дошли до Вознесенска и построили понтонную переправу.. ну и как только начали переправляться то наша артиллерия и авиация расхерячила их вместе с переправой..  много мелких колон там поразбегалось по полям и селам.. в общем в течении недели те остатки понаходили и повыбивали..  

На нашу сторону Буга (Вознесенськ) залетіло було пару рашистів. Мисливці гарно поклали їх посеред поля, точно як зайців. 

В цілому тільки було чути взриви та стрілкотню з автоматів. Бої були десь за 26км (по прямій). 

Зараз вже відтіснили їх до Березніговатого та Снігурівки. Зараз там дуже гаряче. Думаю що ще пару днів і звідти їх перемелют в чорнозем. 

• Подобається 4
  • Дякую 1
  • Переможемо 11

Прохання не писати про стан військових та стратегічних об"єктів, які знаходяться на неокупованій території. 

• Подобається 15
  • Дякую 1
  • Переможемо 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...