Женя Ц. Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 Только что, Конструктор сказал: По теперішніх цінах і з теперішніми взятками думаю вартує. Хоча по цих же цінах перга ще вигідніше. То пергу важче збирати ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 1 хвилину тому, Женя Ц. сказав: То пергу важче збирати ? Ну да. Було б легко, то не була б вона в 5+ разів дорожча, за пилок. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 3 минуты назад, Конструктор сказал: Ну да. Було б легко, то не була б вона в 5+ разів дорожча, за пилок. А Вас яка метода збору ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 1 хвилину тому, Женя Ц. сказав: А Вас яка метода збору ? Та звичайна: є беру, немає не беру. Мій вулик не дуже мабуть не дуже підходить під першу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 37 хвилин тому, Женя Ц. сказав: То гра свічок вартує ? 110% Наступного року чіпляю на все... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 34 минуты назад, Конструктор сказал: Та звичайна: є беру, немає не беру. Мій вулик не дуже мабуть не дуже підходить під першу. Якшо під гніздо 145 корпус поставити,може туди складуть ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 5 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Якшо під гніздо 145 корпус поставити,може туди складуть ? Тоже думав так, а х.. там а не перга була. Принаймні в мене не вийшло, зовсім.! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 5 минут назад, Конструктор сказал: Тоже думав так, а х.. там а не перга була. Принаймні в мене не вийшло, зовсім.! То чіпляйте пилкозбірний тай х.. з тою пергою ,чи Ви як я трохи лінивий)? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 7 хвилин тому, Женя Ц. сказав: То чіпляйте пилкозбірний тай х.. з тою пергою ,чи Ви як я трохи лінивий)? Тож вчепив, але як завжди хочеться то і то. Цей рік пилок+ перга вийшло досить не погано.Можна сказати вийшов основний заробіток. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 1 минуту назад, Конструктор сказал: Тож вчепив, але як завжди хочеться то і то. Цей рік пилок+ перга вийшло досить не погано.Можна сказати вийшов основний заробіток. То це я ще в роздумаш . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 13 хвилин тому, Женя Ц. сказав: То чіпляйте пилкозбірний тай х.. з тою пергою ,чи Ви як я трохи лінивий)? В мене пилок ше можна взяти. Перги шось не сильно у вуликах... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 9 хвилин тому, Конструктор сказав: Цей рік пилок+ перга вийшло досить не погано.Можна сказати вийшов основний заробіток. Скільки в середньому на сімю получається перги? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 28 хвилин тому, ромео сказав: В мене пилок ше можна взяти. Перги шось не сильно у вуликах... В як не збирали пилок, то була? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 22 хвилини тому, Сергій-апі сказав: Скільки в середньому на сімю получається перги? Та не багато, 0.6кг + ще ж пилок збирав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 1 година тому, ромео сказав: 110% Наступного року чіпляю на все... Пропала ціна 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 38 хвилин тому, Конструктор сказав: В як не збирали пилок, то була? Нє, в окремих сім'ях рамка-дві. А то лише острівці. Хоча раніше, в лежаках по 5-6 рамок було 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 2 години тому, gardener сказав: Пропала ціна Та да... тіки взнали весною, шо я почав збирати - зразу ж до 240 скинули 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 3 години тому, ромео сказав: Нє, в окремих сім'ях рамка-дві. А то лише острівці. Хоча раніше, в лежаках по 5-6 рамок було Скажу точно: якщо якщо є пилок, то так само може бути і перга, але її кількість буде залежати від вулика і бджоли. При розведенні сімей всі знають і звертають увагу на такий показник як медопродуктивність, в от що по пилку, чи перзі так само потрібно підбирати бджолу більшість не зважає. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 августа, 2025 Share Опубликовано 20 августа, 2025 22 хвилини тому, Конструктор сказав: При розведенні сімей всі знають і звертають увагу на такий показник як медопродуктивність, в от що по пилку, чи перзі так само потрібно підбирати бджолу більшість не зважає. Це точно. З весни одна сім'я приносила кожного дня майже повний лоток. Потім увійшла в ройку. Роя зловив, поставив їм зразу ж пилкозбірник. І вони знов приносили по лотку щодня. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 16 годин тому, Конструктор сказав: Та не багато, 0.6кг + ще ж пилок збирав. Я б сказав ще це не так вже і мало. Якщо не секрет пергу по якій ціні реалізуєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 19 хвилин тому, Сергій-апі сказав: Я б сказав ще це не так вже і мало. Якщо не секрет пергу по якій ціні реалізуєте? Та не секрет, оптом основну кількість по 1600 продав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 19 годин тому, Конструктор сказав: Та звичайна: є беру, немає не беру. Мій вулик не дуже мабуть не дуже підходить під першу. Я думаю 12 рам дадан на теплий занос для перги оптимальний. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 18 годин тому, Конструктор сказав: Та не багато, 0.6кг + ще ж пилок збирав. В мене по 0,3 кг і пилок не збираю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 53 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я думаю 12 рам дадан на теплий занос для перги оптимальний. Може й так, в мене крім 10р не було ніяких. Знайомий що працює на пергу знов каже що Українці в лідерах. Цього року в нього знов 1.5кг і пасіка велика. Тільки що, Конструктор сказав: 1.5кг і пасіка велика. 51 хвилину тому, yu1986ra сказав: В мене по 0,3 кг і пилок не збираю Нам ще є куди рости 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 августа, 2025 Share Опубликовано 21 августа, 2025 19 годин тому, ромео сказав: Нє, в окремих сім'ях рамка-дві. А то лише острівці. Хоча раніше, в лежаках по 5-6 рамок було Як та перга не треба, то вона була 16 годин тому, Конструктор сказав: Скажу точно: якщо якщо є пилок, то так само може бути і перга, але її кількість буде залежати від вулика і бджоли. При розведенні сімей всі знають і звертають увагу на такий показник як медопродуктивність, в от що по пилку, чи перзі так само потрібно підбирати бджолу більшість не зважає. В мене більш потужні сім'ї і перги більше приносять, складають її більш компактно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.