Перейти к содержанию

Все про обніжку (пилок).В т.ч. ціни та методи реалізації.

Рекомендуемые сообщения

52 хвилини тому, Конструктор сказав:

Може й так, в мене крім 10р не було ніяких.

Знайомий що працює на пергу знов каже що Українці в лідерах. Цього року в нього знов 1.5кг і пасіка велика.

Нам ще є куди рости:umora:

Ага. Як буде все добре, то на наступний рік спробую частину сімей на двох рутах тримати, бо на одному руті перги геть мало виходить забрати.

Багато від місця залежить. Може в вашого знайомого бджоли пилок тонами носять?

37 хвилин тому, yu1986ra сказав:

В мене більш потужні сім'ї і перги більше приносять, складають її більш компактно.

В мене вся перга це квітень, травень. Квітень 60-70%, тож сильні сім'ї мають бути ще з зими, в слабких в квітні не має що брати.

40 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Ага. Як буде все добре, то на наступний рік спробую частину сімей на двох рутах тримати, бо на одному руті перги геть мало виходить забрати.

Хочу спробувати на теплий занос, щось мені теж здається що має бути краще. Ще цей мій друг рекомендує спробувати укр. на 12р. не знаю може колись спробую, не дуже хочеться залазити в різні не стандарти.

40 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Багато від місця залежить. Може в вашого знайомого бджоли пилок тонами носять?

Звичайне в нього місце. Ще й пасік навколо не мало.

12 хвилин тому, Конструктор сказав:

В мене вся перга це квітень, травень. Квітень 60-70%, тож сильні сім'ї мають бути ще з зими, в слабких в квітні не має що брати.

В мене за червень принесли основну масу.

3 хвилини тому, yu1986ra сказав:

В мене за червень принесли основну масу.

В мене в червні вже не було толком кому літати, після дощів як з цепа зірвались всьо бризкати.

10 хвилин тому, Конструктор сказав:

Хочу спробувати на теплий занос, щось мені теж здається що має бути краще. Ще цей мій друг рекомендує спробувати укр. на 12р. не знаю може колись спробую, не дуже хочеться залазити в різні не стандарти.

Звичайне в нього місце. Ще й пасік навколо не мало.

Як на мене, то не має різниці укр чи дадан рамка. На теплий занос вони її кучніше складають в рамку біля льотка перед розплодом, а на холодний з двох боків розплоду. Навіть якщо тої перги мало, то на теплий занос її все одно більш кучно складають (більше нагод її забрати).

Тільки що, yu1986ra сказав:

На теплий занос вони її кучніше складають в рамку біля льотка перед розплодом, а на холодний з двох боків розплоду. Навіть якщо тої перги мало, то на теплий занос її все одно більш кучно складають (більше нагод її забрати).

Цілком згоден, є кілька сімей з боковим льотком, то вся перга на 1-2р, в не розмазана по всьому велику.

Ось так наприклад...IMG_20250807_144743.thumb.jpg.76e6ff9c5c93570203dc27dcf0908030.jpg

Тільки що, Конструктор сказав:

В мене в червні вже не було толком кому літати, після дощів як з цепа зірвались всьо бризкати.

І в мене в лежаках відносно мало бджіл стало, але молоді матки почали розганяти розплід і під кінець червня добре натрамбували. В липні разово забрав по 2 рамки з пергою.

За час цвітіння пізнього соняха хоч і носили багато пилку, але перги в товарних кількостях поки не видно.

1 хвилину тому, Конструктор сказав:

Цілком згоден, є кілька сімей з боковим льотком, то вся перга на 1-2р, в не розмазана по всьому велику.

Ось так наприклад...IMG_20250807_144743.thumb.jpg.76e6ff9c5c93570203dc27dcf0908030.jpg

Це своєрідний захист від крадіжок. На теплий занос біля дверей спочатку ложать те що не крадуть (пергу), потім те що дихає (розплід), а вже потім гроші і коштовності:umora:

33 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Це своєрідний захист від крадіжок. На теплий занос біля дверей спочатку ложать те що не крадуть (пергу), потім те що дихає (розплід), а вже потім гроші і коштовності:umora:

Добре що хоч не знають на скільки вона дорожча за мед.:umora:

• 3 weeks later...

Бачив, дехто вже дає 300

7 годин тому, ромео сказав:

Бачив, дехто вже дає 300

Будете брати?

05.09.2025 в 22:51, ромео сказав:

Бачив, дехто вже дає 300

Як я розумію 300 за об'єм вже майже всі дають.

11 часов назад, Конструктор сказал:

Ще напочатку серпня був заготівельник який давав по 300 від 70 кг. Але в мене вже не було стільки, на той момент вже розпродався... 

Я з початку сбору кидаю оголошення в групах і пилок зазвичай розлітається дрібним оптом наприклад цього року вже залишилось десь 10 кг. Все продано по 300 грн. 

12 часов назад, Конструктор сказал:

Давайте згадаємо ці цифри десь через 2 місяці і такої цифри фактично з 100% на ринку з місця не існує навіть за обсяг.

Ключова проблема пасічників, що вони орієнтується в тенденціях ціни по "зірках". Щоб цього не було потрібно просто детально розуміти, хто купує скільки і для кого. На сьогодні на ринку фактично один покупець і як тільки він зникне, в лишилося відносно небагато почнеться ....

8 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Давайте згадаємо ці цифри десь через 2 місяці.

Ключова проблема пасічників, що вони орієнтується в тенденціях ціни по "зірках".

Не дуже зрозуміло?

Тож ніби на сьогодні є ціна 300 ( може на кілька грн менше). Що не продають? Чи вже хочуть 350?:umora:

4 минуты назад, Конструктор сказал:

Не дуже зрозуміло?

Тож ніби на сьогодні є ціна 300 ( може на кілька грн менше). Що не продають? Чи вже хочуть 350?:umora:

Можу рекомендувати спробувати домовитися продати по 300 з місця і тут описати цю операцію.

На ринку з весни немає найбільшого покупця пилку, який тягнув ціну всю осінь і зиму і більш всього з того, що розумію він найближчим часом не з'явиться. Заготовач те ж в більшості далекий., що робиться не кажучи за пасічника.

У нас оголошення одного експортера по 295 грн. якій його  заготовач з періодичністю публікує. Рекомендую спробувати продати по 295 грн. з місця. Особисто пробував продати даному експортеру декілька т. з доставкою по скромній ціні 305-310 грн. за кг і чомусь він не виявив бажання купити. Ніяких же ризиків, доставка на склад і значний обсяг і ціна з доставкою як по меді 305 чим навіть 310 вигідніша ніж 295 грн. з місця навіть за 100 кг. І тут з цього напрошується простий висновок.

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Можу рекомендувати спробувати домовитися продати по 300 з місця і тут описати цю операцію.

Домовився продав по 300 и все норм... мало того ще і поміняв на товар по 320 частину... то чого не існує не зрозуміло....

1 час назад, Wladimir_K сказал:

На ринку з весни немає найбільшого покупця пилку, який тягнув ціну всю осінь і зиму і більш всього з того, що розумію він найближчим часом не з'явиться. Заготовач те ж в більшості далекий., що робиться не кажучи за пасічника.

У нас оголошення одного експортера по 295 грн. якій його  заготовач з періодичністю публікує. Рекомендую спробувати продати по 295 грн. з місця. Особисто пробував продати даному експортеру декілька т. з доставкою по скромній ціні 305-310 грн. за кг і чомусь він не виявив бажання купити. Ніяких же ризиків, доставка на склад і значний обсяг і ціна з доставкою як по меді 305 чим навіть 310 вигідніша ніж 295 грн. з місця навіть за 100 кг. І тут з цього напрошується простий висновок.

Максим не єдиний хто скуповує спробуйте інших їх оголошення в той же вайбер групі..:hi:

4 хвилини тому, Олександр К сказав:

Домовився продав по 300 и все норм... мало того ще і поміняв на товар по 320 частину... то чого не існує не зрозуміло....

Тим більше Ви по 300 продавали ще коли скупщики ставили 230-240.

Та й до весни, до свіжого ще не так скоро.

14 минут назад, Олександр К сказал:

Давайте не будемо. Це більше реклама ніж реальність. Особисто знаю того, хто купує, спробуйте продати йому 1 т. хоча б. 100 чи 200 кг.вплине на ринок. Особисто я можу я по 350 продати по 1 кг.

14 минут назад, Олександр К сказал:

Максим не єдиний хто скуповує спробуйте інших їх оголошення в той же вайбер групі..:hi:

Знаю всіх і знаю для кого. Тому ще що написав відповідає реальності 

48 минут назад, Wladimir_K сказал:

Давайте не будемо. Це більше реклама ніж реальність. Особисто знаю того, хто купує, спробуйте продати йому 1 т. хоча б. 100 чи 200 кг.вплине на ринок. Особисто я можу я по 350 продати по 1 кг.

Знаю всіх і знаю для кого. Тому ще що написав відповідає реальності 

Давайте не будем я особисто у нього міняв по 320грн. Пилок на відра.... десь місяць тому... 

І в той же період він же брав від 70 кг за 300 грн..

9 минут назад, Олександр К сказал:

Давайте не будем я особисто у нього міняв по 320грн. Пилок на відра.... десь місяць тому... 

І в той же період він же брав від 70 кг за 300 грн..

Я ж написав, як такий покупець може на ринок вплинути?

Особисто у себе на ринку по 400 грн. за кг. продаю, це впливає?

Робите оголошення "Куплю по 320"  і спробуйте вплинете, якщо реально по факту не купуєте.

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Я ж написав, як такий покупець може на ринок вплинути?

Особисто у себе на ринку по 400 грн. за кг. продаю, це впливає?

Тобто людина скуповує пилок .... заготівельник.... не торгує на базарі...

Ось...

Screenshot_20250908-112500_Viber.jpg

Оголошення за 29 липня... так що ніхто не скуповує....:ae:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...