Конструктор Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 18 годин тому, gardener сказав: А я так і не зібрався. Вже ніби все налаштував. але так і не включав Ще не пізно. 7 годин тому, ромео сказав: Раніше думав, шо обніжку сім'ї збирають однаково. Виявляється - ні, все індивідуально. Є сім'ї заточені на нектар, є на пилок (але таких менше). Більшість з обніжки роблять мікс. Окремі сім'ї віддають перевагу якійсь одній рослині - 90% обніжки з неї. В одних сім'ях обніжка середньої і дрібної фракції, деякі носять просто гігантські зерна... Теж це побачив, ще буває слабші більше несуть за сильних. І різниця між пилкозбірниками теж є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 13 мая, 2025 Share Опубликовано 13 мая, 2025 Бачив вже є оголошення 230-250грн. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 мая, 2025 Share Опубликовано 14 мая, 2025 16 годин тому, Конструктор сказав: Бачив вже є оголошення 230-250грн. Хоч так. Все приємніше, ніж 150 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 14 мая, 2025 Share Опубликовано 14 мая, 2025 17 часов назад, Конструктор сказал: Бачив вже є оголошення 230-250грн. 33 минуты назад, ромео сказал: Хоч так. Все приємніше, ніж 150 Думали счас , пилком ріпаку завалять скупщиків. Завалили 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
valik1986 Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 яка ціна закупки пилку по регіонах*? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 9 минут назад, valik1986 сказал: яка ціна закупки пилку по регіонах*? 240 грн. купую Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 Пилок з ріпаку свіжозібраний має колір насичений темно жовтий. Після сушки колір змінюється до світло-жовтого лимонного кольору. Просто, може хто не знав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 В мене мати по 700- 900 вроздріб продає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 36 хвилин тому, msgarry сказав: В мене мати по 700- 900 вроздріб продає Це в якій упаковці? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 Хтось ше пилок збирає? Я вже виключив пилкозбірники - несуть крихти... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 34 хвилини тому, Конструктор сказав: Вже й пилок не дуже несуть. В мене деякі умудряються ше по повному лотку приносити. Зараз йде помаранчевий - від яскраво світлого до темного з червонуватим відтінком... До речі, шо там по цінах на пилок? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 16 хвилин тому, ромео сказав: До речі, шо там по цінах на пилок? Бачив в оголошеннях 250, за великі об'єми по домовленості. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 39 минут назад, ромео сказал: В мене деякі умудряються ше по повному лотку приносити. Зараз йде помаранчевий - від яскраво світлого до темного з червонуватим відтінком... До речі, шо там по цінах на пилок? Тримайте в зимку продасте мінімум по 350 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 20 годин тому, ромео сказав: Зараз йде помаранчевий - від яскраво світлого до темного з червонуватим відтінком... Отака краса появилася... фіолетовий 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 20 часов назад, ромео сказал: В мене деякі умудряються ше по повному лотку приносити. Зараз йде помаранчевий - від яскраво світлого до темного з червонуватим відтінком... До речі, шо там по цінах на пилок? Опт від 240 до 300 грн. В розницю можна і дорожче знайти але то все пляски збубном я вже більше половини продав по 300 грн. Дрібним оптом. Дешевше за 300 грн. Не бачу змісту.... Є ще на тару можна обміняти ніби по 320 але то треба спитати більш детально... 19 часов назад, Женя Ц. сказал: Тримайте в зимку продасте мінімум по 350 То ще не зрозуміло скільки в зиму буде ціна... долар... та євро.... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 1 година тому, Олександр К сказав: Опт від 240 до 300 грн. В розницю можна і дорожче знайти але то все пляски збубном я вже більше половини продав по 300 грн. Дрібним оптом. Дешевше за 300 грн. Не бачу змісту.... Є ще на тару можна обміняти ніби по 320 але то треба спитати більш детально... То ще не зрозуміло скільки в зиму буде ціна... долар... та євро.... В як в Вас цей рік зі збором пилку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 21 час назад, Конструктор сказал: В як в Вас цей рік зі збором пилку? Меньше дощі заважали. Десь за рік буде 80%-90% від норми.... А у Вас? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 44 хвилини тому, Олександр К сказав: Меньше дощі заважали. Десь за рік буде 80%-90% від норми.... А у Вас? Я ж тільки перший рік збираю, то ще і не знаю яка та норма.? Вийшло по 2кг на сім'ю, збирав квітень-травень, теж погода не дуже сприяла. Взагалом задоволений: збір пилку не завадив виконати норму по перзі, отримав досвід і саме головне відповіді на більшість своїх питань. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 6 хвилин тому, Конструктор сказав: збір пилку не завадив виконати норму по перзі, 7 хвилин тому, Конструктор сказав: і яка та норма.? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 22 хвилини тому, gardener сказав: Минулорічна вже є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 7 часов назад, Конструктор сказал: Я ж тільки перший рік збираю, то ще і не знаю яка та норма.? Вийшло по 2кг на сім'ю, збирав квітень-травень, теж погода не дуже сприяла. Взагалом задоволений: збір пилку не завадив виконати норму по перзі, отримав досвід і саме головне відповіді на більшість своїх питань. Я навпаки граюсь в пергу перший рік... чомусь є таке відчуття що пилок заважає.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 43 хвилини тому, Олександр К сказав: чомусь є таке відчуття що пилок заважає.... А конкретніше? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 7 годин тому, Конструктор сказав: Минулорічна вже є. Партизани - вони так просто не здаються... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 15 хвилин тому, ромео сказав: Партизани - вони так просто не здаються... Так я ж раніше відповідав скільки було минулого року. Це Ви десь проспали! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 3 часа назад, Конструктор сказал: А конкретніше? Є таке відчуття що якщо день в день ставити пилкосбірники то пергову набивають тільки на 50%... може від бджіл ще залежить але в мене мабуть так... Наступний рік якщо вистачить часу буду детальніше придивлятись.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.