Перейти к содержанию

ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Рекомендуемые сообщения

3 часа назад, Укроп сказал:

Про яке упереджене ставлення Ви говорите? Я ніколи не чув від Івана Михайловича критичних зауважень на свою адресу. Адже він знає що у мене на пасіці є Бакфаст який подарував мені Денис. Більше того Вам скажу що Івану Михайловичу в середині минулого літа привезли матку Бакфаста з Данії яку він передарив мені. Він має дружні відносини з Денисом і Денис підтвердить що ніколи Іван Михайлович критично не відносився. Може Ви маєте до Івана Михайловича упереджене ставлення? Ну то це вже Ваша проблема

Іван Михайлович Олені Приходько відмовив у вступі ОМУ, причина, вона розводить Бакфаст. 

• Подобається 3
  • Ха-Ха 2
  • Здивований 4
  • Сумно 1

3 часа назад, miro сказал:

"Ми так і не відійшли від конференцій, піару і зборів",  "а то це все це нагадує чергові збори, або загон ...,"  :crazy:це є нормальні речі збори,конференції, все робиться з метою організації роботи та популяризації того, чи іншого продукту тощо, це світова практика, в чому Ви важаєте недосконалість такої практики,адже якщо є безпосереднє зауваження до проведених конкретно зборів, то це одно питання і немає відношення щоб на цьому робити акцент. Бачу Вашу позицію не цілком для мене зрозумілою ,щодо вирішення конкретних питань, сама тема стоїть вище аніж якась порода, хоча і в тому напрямку є пошуки вирішення питань, знівелювати тему в інше русло і віддати необгрунтованій критиці кого-будь можна,але чи це вирішення питання.

Мене не цікавлять конференції мене цікавить підсумковий результат, стільки то маток з такими результатами і дослідженнями у відповідних лабораторіях.

Особисто я не проти будь-яких ГО і спілок, я лише проти їх бездіяльності в будь-якому вигляді і "заколихування" реальних стан справ.

4 часа назад, SASHA.OK сказал:

Шановний Василь Олексійович @Укроп, Ви є "офіційним представником", чи "адвокатом" Івана Михайловича? :hmm:

Я знаю про що говорю :wave:

До Івана Михайловича, як до людини, взагалі ніяких претензій немає. Але як до Голови ОМУ є певні претензії чи питання, сприймайте як хочете. І це нормально, так як він особа публічна і на певній посаді. :IMHO:

Так як Ви людина не публічна і Вас мало хто з форумчан знає особисто, то і до Вас же немає ніяких питань, хіба що те що я написав на початку повідомлення :hi:

Ви знаєте я можу не публічно зробити більше добрих і корисних справ аніж багато людей разом взятих публічних. Те що я наприклад не приїхав на з’їзд ОМУ то мушу Вам сказати що на то є причина. У мене паралізована мама, і її треба доглядати, дружина якраз в цей час була у відрядженні за кордоном, і не було на кого її залишить. Ні в якому разі не приймайте мої слова за докір. Якщо я Вас якимось словом образив, то прошу вибачення. Відписався замість Івана Михайловича тому що він тут на форумі забанений, і забанений надовго. Якби була тут така функція щоб його бан перебрати на себе, а він хай би відписався і пояснив свою позицію. Але Нажаль такої функції тут немає, тому прийшлось самому написати. А Ви мене враз записали в його адвокати. Він просто мій друг якого я безмежно поважаю. Тому кажу ще раз, якщо я Вас чимось образив то вибачте

17 хвилин тому, Укроп сказав:

Ви знаєте я можу не публічно зробити більше добрих і корисних справ аніж багато людей разом взятих публічних

Я тільки ЗА :ay:

18 хвилин тому, Укроп сказав:

У мене паралізована мама, і її треба доглядати, дружина якраз в цей час була у відрядженні за кордоном, і не було на кого її залишить.

Від щирого серця бажаю якнайшвидшого виздоровлення Вашій матері:hi:

20 хвилин тому, Укроп сказав:

Якщо я Вас якимось словом образив, то прошу вибачення.

Взаємно.

Але я давно перестав ображатись на людей, тож не переймайтесь :hi:

24 хвилини тому, Укроп сказав:

Відписався замість Івана Михайловича тому що він тут на форумі забанений, і забанений надовго

Шкода, думаю він зміг би багато чого прояснити :hmm:

3 години тому, Wladimir_K сказав:

Мене не цікавлять конференції мене цікавить підсумковий результат, стільки то маток з такими результатами і дослідженнями у відповідних лабораторіях.

Особисто я не проти будь-яких ГО і спілок, я лише проти їх бездіяльності в будь-якому вигляді і "заколихування" реальних стан справ.

це цікаве питання , в чому саме цікаве, скільки на балансі ОМУ точків і маток, отож всі точки і праця в тому числі складається з членів ОМУ, обєднання дає можливості координувати ,організовувати,презентувати , ініїцювати і тд., На скільки я знаю в ОМУ є групи ,що охоплюють певну роботу з породами,що ввозяться,та породами і популяцією бджіл які є на наших теренах, тож мені особисто було б цікаво бачити проекти роботи кожної групи зокрема,чи як у вигляді декларації,чи як покроковому плану в якому відображена робота та шляхи реалізації,тож коли я б це побачив я б міг продовжувати бесіду в певному напрямку, а так цього немає поки-що, бачу лише зусиля призедента ОМУ щоб ця робота вібулась,але все-таки поштовх від точки відбувся, і мета його начинає набирати фарби:)

3 часа назад, teplov сказал:

Іван Михайлович Олені Приходько відмовив у вступі ОМУ, причина, вона розводить Бакфаст. 

Ну якщо вже є такі факти то давайте якось плавненько перейдемо до питяння порядок вступу, вимоги до кандидата, і як там рішення приймається одноосібно чи колегіально.може даремно чухаю потилицю, так як сам мав намір   вступати.

3 часа назад, teplov сказал:

Юра перший раз чую про реальну людину якій відмовленно в вступі до ому... це прецидент.. І взагалі наскільки я розумію рішення про вступ чи ні має приймати рада, а не І.М. 

Только что, Паланочка сказал:

Юра перший раз чую про реальну людину якій відмовленно в вступі до ому... це прецидент.. І взагалі наскільки я розумію рішення про вступ чи ні має приймати рада, а не І.М. 

Так, дійсно. Сама була присутня на голосуванні про прийом членів до ОМУ. Зачитувалась анкета кожного, що людина за себе написала те і представляли. Ніхто нічого від себе не добавляв. Голосували всі дружно.

1 година тому, Укроп сказав:

........ Відписався замість Івана Михайловича тому що він тут на форумі забанений, і забанений надовго........

54 хвилини тому, SASHA.OK сказав:

Шкода, думаю він зміг би багато чого прояснити :hmm:

та жаль, єдиний призедент і тей в бані,і як би це смішно непрозвучало,але тут я цілком серйозно кажу та звертаю увагу,бо ми немаєм на ТочкУ призедента СПУ якому могли б задавати дошкульні питання, спорити, радити, гадити, сміятись, глузувати,д//пу лизати і тд., а Іван Михайлович підисався під це, а ми його піарщиком обзиваєм, до речі і правила форуму несе він достойно, ну і ще якщо він нам не всім підспівує те ще не означає,що голосу немає:)

5 хвилин тому, Елена Щербань сказав:

Так, дійсно. Сама була присутня на голосуванні про прийом членів до ОМУ. Зачитувалась анкета кожного, що людина за себе написала те і представляли. Ніхто нічого від себе не добавляв. Голосували всі дружно.

Лена, так я не зрозумів, кандидатура Олени Приходько розглядалась чи ні?

Цікаво було б почути чому відмовляють любителям бджоли Бакфаст??

Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk

17 минут назад, Паланочка сказал:

Не прицидент.Сам знаю запитів на вступ хватає,але... одні хочуть бути в ГО ОМУ бо бачать в тому зиск,інші щоб відстоювать свої інтереси,а ще просяться самі незнають чому.

А от прицидент був на кордоні Україна-Польща,де людина не могла пройти таможню і прикрилась членством ГО ОМУ(себто робоча поїздка з дорученням від ГО ОМУ),був запит за цю людину.Як ти в цьому випадку поступивби?

Тобто хотіть бути в ГО ОМУ замало,має бути ціль. По можливості хто був ,та подав  заяву отримав згоду на засіданні.

Да і бакфаст тут нідочого,як і всі інші породи бджіл:hi:.

15 хвилин тому, Ander сказав:

одні хочуть бути в ГО ОМУ бо бачать в тому зиск,інші щоб відстоювать свої інтереси,

А якщо відкинути альтруєстичні та патріотичні гасла, то на Вашу думку яка ціль людей про вступі до ОМУ? :hmm:

А от прицидент був на кордоні Україна-Польща,де людина не могла пройти таможню і прикрилась членством ГО ОМУ(себто робоча поїздка з дорученням від ГО ОМУ),був запит за цю людину.Як ти в цьому випадку поступивби?

Іншими словами це зробила саме ця людина про яку зараз іде мова? :ah:

Да і бакфаст тут нідочого,як і всі інші породи бджіл

Хотілось би вірити, але .... :hmm:

13 минут назад, SASHA.OK сказал:

А якщо відкинути альтруєстичні та патріотичні гасла, то на Вашу думку яка ціль людей про вступі до ОМУ? :hmm:

Іншими словами це зробила саме ця людина про яку зараз іде мова? :ah:

Хотілось би вірити, але .... :hmm:

Ви ж були на зустрічі,думаю почули,по Ваших словах самі хотіли вступить в ОМУ,дайте собі відповідь собі: яка ціль?

Зробила це не та людина,але це не повод Теплову бути адвокатом Олени Приходько на цьому інтернетресурсі.Він член ГО ОМУ,право має вирішувать це внутрішньо ,а не публічно десь жаловаться:hi:.

15 минут назад, Ander сказал:

Ви ж були на зустрічі,думаю почули,по Ваших словах самі хотіли вступить в ОМУ,дайте собі відповідь собі: яка ціль?

Зробила це не та людина,але це не повод Теплову бути адвокатом Олени Приходько на цьому інтернетресурсі.Він член ГО ОМУ,право має вирішувать це внутрішньо ,а не публічно десь жаловаться:hi:.

Я не член ГО ОМУ, і ніколи не збирався та не збираюсь ним бути. 

11 хвилину тому, Ander сказав:

Зробила це не та людина,

Ну то Ви акуратніше приклади наводьте, а то в контексті можна подумати що це вона таке "вчудила" :IMHO:

11 хвилину тому, Ander сказав:

по Ваших словах самі хотіли вступить в ОМУ,

Я ніколи не зарікався від вступу до ОМУ (хоча як тепер зрозумів що з такою вибірковістю навряд чи в мене це вийде :ah: ) як і до СПУ та інших об'єднань пасічників, але нагадайте мені де саме я говорив про свою готовність вступити до ОМУ? :hmm:

16 хвилин тому, Ander сказав:

дайте собі відповідь собі: яка ціль?

Ну а якщо в мене в заявці на вступ до ОМУ буде формулювання що бажання бути членом ОМУ викликано меркантильними інтересами типу збільшення обсягів продаж маток і пакетів під брендом ОМУ, доступ до інформаційних і не тільки можливостей які може надати ОМУ, співпраця з іншими бакфастчиками для обміном матеріалу та інше, то я так зрозумів членство мені не світить? :hmm:

Чи мені треба вказати що маю альтруєстичне бажання працювати для "блага родиньl" і прикритись якимось високопарним лозунгом? :ah:

Вибачте, але я дуже пряма людина яка не привикла когось обманювати :hi:

7 минут назад, SASHA.OK сказал:

Ну то Ви акуратніше приклади наводьте, а то в контексті можна подумати що це вона таке "вчудила" :IMHO:

Я ніколи не зарікався від вступу до ОМУ (хоча як тепер зрозумів що з такою вибірковістю навряд чи в мене це вийде :ah: ) як і до СПУ та інших об'єднань пасічників, але нагадайте мені де саме я говорив про свою готовність вступити до ОМУ? :hmm:

Ну а якщо в мене в заявці на вступ до ОМУ буде формулювання що бажання бути членом ОМУ викликано меркантильними інтересами типу збільшення обсягів продаж маток і пакетів під брендом ОМУ, доступ до інформаційних і не тільки можливостей які може надати ОМУ, співпраця з іншими бакфастчиками для обміном матеріалу та інше, то я так зрозумів членство мені не світить? :hmm:

Чи мені треба вказати що маю альтруєстичне бажання працювати для "блага родиньl" і прикритись якимось високопарним лозунгом? :ah:

Вибачте, але я дуже пряма людина яка не привикла когось обманювати :hi:

Якраз те що в ОМУ та СПУ не називають речі своїми іменами, я не можу там знаходитись, маю на увазі не всіх членів ГО а їхніх голів.

4 минуты назад, Паланочка сказал:

http://tochok.info/?page_id=53

Юра прокоментуй... 2 номер списку  учасників ОМУ

Та я бачив, і що тапер мені робити? Я не був на зборах, не писав заяви, не платив внески, та не казав ніколе нікому що збираюсь це робити.

• Подобається 4
  • Ха-Ха 6
  • Здивований 2

3 хвилини тому, teplov сказав:

Та я бачив, і що тапер мені робити? Я не був на зборах, не писав заяви, не платив внески, та не казав ніколе нікому що збираюсь це робити.

це як "БЕЗ МЕНЯ МЕНЯ ЖЕНИЛИ.":umora:

2 минуты назад, teplov сказал:

:ay::umora: Ну це питання до ради ОМУ.  Тут у нас пару душ з ради в темі відмітились, нехай дадуть відповідь , як це вони тебе заочно в ОМУ прийняли ... впринципі не тебе одного ;)

42 хвилини тому, SASHA.OK сказав:

Хайпанути. Медаль або грамоту отримати. :)  Врешті, весела компанія матководів має можливість зустрітися, а хтось то все організує для них. 

По неперевіреним слухам, з початку в організацію брали навіть тих, хто шпателя в руках не тримав - потрібна була критична маса. 

Пролітала інформаціє, що є мета, що право продавати маток будуть мати лише представиники організації. Ну або продавати дорожче. Але то солодкі мрії для мрійників.  

Практичних цілей членство не надає. Можна було б говорити про ціль - збереження української  бджоли, але ці заяви виглядають кумедно на фоні масового завозу та продажу членами організації маток із Європи. Тут напрошується відома фраза "Ви, батюшка, або хрестик зніміть, або штани натяніть."

Ну одна теоретична користь є - скористатися брендом для продажу маток. 

14 хвилини тому, teplov сказав:

Якраз те що в ОМУ та СПУ не називають речі своїми іменами, я не можу там знаходитись, маю на увазі не всіх членів ГО а їхніх голів.

Отож. Юра, жму тобі руку. Бо трохи кумедно дивитися на людей, які вчора за спиною, поносили організацію на чому світ стоїть, а сьогодні вже в перших рядах з прапорами та транспарантами. :dntknw: 

Для масовки:umora:

3 минуты назад, Паланочка сказал:

:ay::umora: Ну це питання до ради ОМУ.  Тут у нас пару душ з ради в темі відмітились, нехай дадуть відповідь , як це вони тебе заочно в ОМУ прийняли ... впринципі не тебе одного ;)

Колеги та які проблеми? Подали заяви на вихід і все. Я Івану Михайловичу не один раз казав що хай ліпше буде менше зате якісно, аніж багато і не якісно. Тому взагалі не бачу проблем. Шкода що він забанений і не може відписатись. Чи ви думаєте якщо ви не будете в цьому об`єднанні і щось зміниться в гіршу сторону? Абсолютно ні. Для того щоб об’єднання розвивалось то треба приймати в ньому активну участь. Тому менше слів, більше діла

13 минут назад, teplov сказал:

Юра я провірив інформацію, твоя усна згода була ще в лютому. Далі пізніше було підтверджено тобою в тел.режимі Ів.Михайловичу про членство в ОМУ. Мав прислать документи в ел. режимі. Того не сталось, а номер отримав "авансом ".Тапер стане все на свої місця. Нюанси своєї справи вирішуй з Михайловичом. 

4 хвилини тому, Укроп сказав:

Подали заяви на вихід і все.

:umora: Та ладно. Заяви на вхід не писали, але потрібно писати заяву на вихід? 

• Алёнка changed the title to ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...