Перейти к содержанию

ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Рекомендуемые сообщения

6 часов назад, ВАДОС сказал:

Отож, мав намір вступить в ОУМ, але коли подивився відео виступу Дениса і ті нападки на нього наших шанованних бджолярів, то почав сумніватись, чи чекають нас (любителів Бакфаст) в ОУМ. Підримую думку про об'єднання і те що треба домовлятись. В Німетчинні теж свого часу була така сетуація, але вони якось домовились.

Об"єднуватись треба, а те що там хтось говоритиме, не звертать уваги. Група бакфастчиків в ОМУ є,  і це добре що вони працюватимуть.

По Сумщині я рекламую Карніку, розповсюджую матеріал з Європи і маток ф1, то деякі степовщики знаю почали "шипіть" в мою сторону, та тільки мені фіолетово, хай свою справу роблять мовчки, ми ж не вказуємо їм що робити і як, то й вони хай зі своїм уставом не лізуть в чужий монастир.  Я казав їм "мені в очі кажіть, а не за спинами пліткуйте", та тільки Карніку розводимо і будемо розводить, бо вона має своїх прихильників дедалі більше.

1 година тому, ВАДОС сказав:

Хто це ми? Я вже неоднократно читаю таке тільки від вас. Бакфаст одна з наймиролюбніших порід і це можуть підтвердить, як я особисто так і багато наших форумчан в кого є дійсно Бакфаст. Тому як каже класик "Не верю" знаючи ваше негативне ставлення до Бакфаста і Італійки.

так моє ставлення до даних порід є негативним і не тільки моє, я маю право на вислів свого бачення і право відстоювати своє бачення,чи бачення своїх колег якщо вони є однодумці і свою точку зору висловлюють обєктивно  і здорово, але я в той же час готовий вислухати ваше бачення, хоча порою можу бути і незгоден з ним.А мову я мав зовсім про інше,аніж те що витягнули Ви із контексту:hi:

46 хвилин тому, ВАДОС сказав:

Отож, мав намір вступить в ОУМ, але коли подивився відео виступу Дениса і ті нападки на нього наших шанованних бджолярів, то почав сумніватись, чи чекають нас (любителів Бакфаст) в ОУМ. Підримую думку про об'єднання і те що треба домовлятись. В Німетчинні теж свого часу була така сетуація, але вони якось домовились.

Вадим, це я давно побачив і говорив про це.

40 хвилин тому, Андрій Сумчанин сказав:

Об"єднуватись треба, а те що там хтось трандітеме, не звертать уваги. Група бакфастчиків в ОМУ є,  і це добре що вони працюватимуть.

Так Андрій, об'єднуватись потрібно, але одне діло коли ти бачиш негативне ставлення рядових членів ОМУ - то це нормально, кожний відстоює свою породу (расу) якою він займається. Але коли ти бачиш упереджене ставлення Голови Об'єднання до бакфаста - то це на мою думку є неправильно, Іван Михайлович повинен максимально толерантно відноситись до всіх порід (рас), покрайній мірі поки він є Головою Об'єднання :IMHO:

6 минут назад, SASHA.OK сказал:

Вадим, це я давно побачив і говорив про це.

Содержание Бакфаста на пасеке это не ПРИГОВОР.Но даже в группе у нас тяжело .ВСЕ БУДЕТ Украина (Кузьмич).

1 година тому, ВАДОС сказав:

Вадим звичайно то є твоя справа вступати ,чи ні, тобто оцінюючи перспективу участі в ОМУ, маючи своє бачення і незмінну позицію, в Тебе в перспективі одні плюси,тут лише потрібно зрозуміти, що є інші з таким же баченням і перспективою але порода в них інша,до речі сьогоднішня ситуація конкуренції взагалі є ніщо,адже як ті ,що пропонують на ринку ту чи іншу породу, і ті що потребують її є однієї думки і одного бажання,це кращий матеріалПогана ситуація (хоча в плані досягнення результату це буде добре),почнеться коли конкуренція буде на одній породі,лінії ,типу,тобто рано ,чи пізно карніководи(і навпаки бакфастчики ,італійщики) забудуть за бакфастчиків,італйщиків і тд.,бо в них буде внутрішня конкуренція, в них буде по іншому боліти голова:), тож одне в чому мені подобається коли хтось твердо стоїть на своїй позиції,і тоді ніякий miro ВАМ не страшен:),це стосується всіх хто б яку породу не тримав і це теж моє бачення.

А відносно Дениса ,що на нього напали,це не зовсім вірно, Денис толерантна людина старших перебивати не буде,а роботу свою робитиме,ну хоча б те, що його зрозуміли ,що інколи помовчати це теж +.

31 минуту назад, miro сказал:

так моє ставлення до даних порід є негативним і не тільки моє, я маю право на вислів свого бачення і право відстоювати своє бачення,чи бачення своїх колег якщо вони є однодумці і свою точку зору висловлюють обєктивно  і здорово, але я в той же час готовий вислухати ваше бачення, хоча порою можу бути і незгоден з ним.А мову я мав зовсім про інше,аніж те що витягнули Ви із контексту:hi:

Пане Михайло,тобі треба міняти точки зору.

Ми не Бог щоб вирішувати кому бути,а кому ні.Бджола Божа істота і ій на ставлення до неї будь-кого аж до одного місця,жила 1000 років і ще буде жити.Її всевишній для чогось та й створив.

Ось припустимо мені не подобаються довгоносики.Та тільки в межах своєї садиби я можу щось зробить і вирішувать,а поза межами ім на мене індеферентно.

Не пам'ятаю кому належить вислів 

Якщо не можеш змінити перебіг подій,то міняй своє відношення до нього

і я цілком згоден з цим.

Років 30 тому карпатку покращували.Були супротивники цьому,хтось вважав ту справу доречною.А ми тільки зараз можемо стверджувати що то були великі дурні з освітою.Так може бути що і нашому сьогоденню нащадки винесуть вирок.Ось тільки нам буде не до нього.

Через це вважаю що треба не списи ламать,а прислуховуватися один до одного  та шукать якусь золоту середину.

6 часов назад, Андрій Сумчанин сказал:

4 часа назад, Егор Юрьев сказал:

Років 30 тому карпатку покращували

та да  влили кавказянку до сих пор  жолтые карпатки на карпатах

48 минут назад, miro сказал:

............ зрозуміли ,що інколи помовчати це теж +.

Мабуть мовчати теж  потрібно знати коли, і  вступати треба всім бакфастчикам, та іншим , що тримають "імпорт", і створювати свій  "блок" а якщо голова не буде мати до всіх "породних іноземців" толерантності в стосунках то  це питання зможе вирішити зміна законодавчої бази і час.

1 година тому, Егор Юрьев сказав:

Пане Михайло,тобі треба міняти точки зору.

Ми не Бог щоб вирішувати кому бути,а кому ні.Бджола Божа істота і ій на ставлення до неї будь-кого аж до одного місця,жила 1000 років і ще буде жити.Її всевишній для чогось та й створив.

Ось припустимо мені не подобаються довгоносики.Та тільки в межах своєї садиби я можу щось зробить і вирішувать,а поза межами ім на мене індеферентно.

Не пам'ятаю кому належить вислів 

Якщо не можеш змінити перебіг подій,то міняй своє відношення до нього

і я цілком згоден з цим.

Років 30 тому карпатку покращували.Були супротивники цьому,хтось вважав ту справу доречною.А ми тільки зараз можемо стверджувати що то були великі дурні з освітою.Так може бути що і нашому сьогоденню нащадки винесуть вирок.Ось тільки нам буде не до нього.

Через це вважаю що треба не списи ламать,а прислуховуватися один до одного  та шукать якусь золоту середину.

та і я ж це маю наувазі:dntknw:, і в ролі "вершітєля судєб" навіть близько нехочу виступати, і цілком розділяю бачення багатьох при тому маю власне:)

1 час назад, SASHA.OK сказал:

Так Андрій, об'єднуватись потрібно, але одне діло коли ти бачиш негативне ставлення рядових членів ОМУ - то це нормально, кожний відстоює свою породу (расу) якою він займається. Але коли ти бачиш упереджене ставлення Голови Об'єднання до бакфаста - то це на мою думку є неправильно, Іван Михайлович повинен максимально толерантно відноситись до всіх порід (рас), покрайній мірі поки він є Головою Об'єднання :IMHO:

Про яке упереджене ставлення Ви говорите? Я ніколи не чув від Івана Михайловича критичних зауважень на свою адресу. Адже він знає що у мене на пасіці є Бакфаст який подарував мені Денис. Більше того Вам скажу що Івану Михайловичу в середині минулого літа привезли матку Бакфаста з Данії яку він передарив мені. Він має дружні відносини з Денисом і Денис підтвердить що ніколи Іван Михайлович критично не відносився. Може Ви маєте до Івана Михайловича упереджене ставлення? Ну то це вже Ваша проблема

31 хвилину тому, Николай S сказав:

Мабуть мовчати теж  потрібно знати коли, і  вступати треба всім бакфастчикам, та іншим , що тримають "імпорт", і створювати свій  "блок" а якщо голова не буде мати до всіх "породних іноземців" толерантності в стосунках то  це питання зможе вирішити зміна законодавчої бази і час.

ну, Ви так прям зразу радикально,що й повітря не встигнеш хлепнути,як тебе з головою у воду на покаяння,:)  .... помилки,власне бачення ситуації,планова стратегія ,щодо розвитку подій,звідки мені,Вам знати ,що людина будучи при організації роботи мислить, думаю зараз на часі лише розвиток подій,який же результат і кульмінація задуманого,а може непередбачуваного чекає, невідомо.но сподіваюсь на краще:al:

9 минут назад, miro сказал:

та і я ж це маю наувазі:dntknw:, і в ролі "вершітєля судєб" навіть близько нехочу виступати, і цілком розділяю бачення багатьох при тому маю власне:)

Михайле,тільки написав трохи не так.... Терпіть не можу...шукаю однодумців...

А бджолам шо твої, шо мої терпіння зовсім аж ніяк,пережили не одних і нас переживуть.

4 часа назад, Мико сказал:

Я зрозумів одну річ, що між прихильниками різних порід ще нема взаєморозуміння. Карпатчики і степовщики вважають що вони "святі" і "дєла їхні правєдниє", бо бачте план породного районування те благословив, і карніку та бакфаста возводять у вороги, особливо бакфаста роблять цапом-відбувайлом.

А треба так: робіть кожен зі своєю бджолою і не дорікайте іншим чи іншою. А пасічники хай тримають кому що до душі. Як це в усьому світі заведено.

Раз об'єдналися в Асоціації чотири групи матководів, тож працюймо кожен зі своєю породою. Я і слова не говорив в бік карпатчиків, степовщиків чи бакфастчиків, так само хочу щоб і карніководам не капали на мозги, кожен робіть свою справу зі своїми однодумцями.

Шановний Василь Олексійович @Укроп, Ви є "офіційним представником", чи "адвокатом" Івана Михайловича? :hmm:

1 година тому, Укроп сказав:

Про яке упереджене ставлення Ви говорите?

Я знаю про що говорю :wave:

1 година тому, Укроп сказав:

Може Ви маєте до Івана Михайловича упереджене ставлення?

До Івана Михайловича, як до людини, взагалі ніяких претензій немає. Але як до Голови ОМУ є певні претензії чи питання, сприймайте як хочете. І це нормально, так як він особа публічна і на певній посаді. :IMHO:

Так як Ви людина не публічна і Вас мало хто з форумчан знає особисто, то і до Вас же немає ніяких питань, хіба що те що я написав на початку повідомлення :hi:

• Подобається 9
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1

Як людину, що розмірковує над подачею документів з метою долучення до спілки мене цікавить наступне: Як на практиці виглядає ситуація з дотриманням п. 4.6.6 Статуту? Чи всі члени відповідально ставляться до вказаного пункту і чи є такі, що ухиляються?

В статуті не зустрів інформацію про розмір щорічного внеску. Повідомте, будь-ласка. 

Наперед дякую за відповідь.

3 часа назад, miro сказал:

А мову я мав зовсім про інше,аніж те що витягнули Ви із контексту:hi:

Мало хто може визнать свої хиби, хтось через надмірну гордісь чи егоїзм. Дякуючи мудрим людям, можу розглядать одну сетуацію під різним кутами. Тому ще раз прошу у Вас вибачення за свою неуважність.

Вся це поки мені нагадує збори за часів однієї держави. Ми так і не відійшли від конференцій, піару і зборів. Можу підняти пости річної давнини де і об'єднання бакфаст бажало завозити.

Втомилює все це, хочеться дійсно результату під гаслом "Мужик сказал, мужик сделал", це все стосується селекції наших порід, а то це все це нагадує чергові збори, або загон ..., а далі промовчу, як і все у державі.

1 час назад, konoval_am сказал:

В статуті не зустрів інформацію про розмір щорічного внеску. Повідомте, будь-ласка. 

Вступний внесок 20$, щорічний також - 20$.

5 часов назад, Андрій Сумчанин сказал:

3 хвилини тому, Андрій Сумчанин сказав:

Вступний внесок 20$, щорічний також - 20$.

Організація матководів УКРАЇНИ приймає внески в баксах?!?! :blink:

Только что, konoval_am сказал:

Зелений долар він найкрепший. По курсу в гривнях платимо.

52 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Вся це поки мені нагадує збори за часів однієї держави. Ми так і не відійшли від конференцій, піару і зборів. Можу підняти пости річної давнини де і об'єднання бакфаст бажало завозити.

Втомилює все це, хочеться дійсно результату під гаслом "Мужик сказал, мужик сделал", це все стосується селекції наших порід, а то це все це нагадує чергові збори, або загон ..., а далі промовчу, як і все у державі.

"Ми так і не відійшли від конференцій, піару і зборів",  "а то це все це нагадує чергові збори, або загон ...,"  :crazy:це є нормальні речі збори,конференції, все робиться з метою організації роботи та популяризації того, чи іншого продукту тощо, це світова практика, в чому Ви важаєте недосконалість такої практики,адже якщо є безпосереднє зауваження до проведених конкретно зборів, то це одно питання і немає відношення щоб на цьому робити акцент. Бачу Вашу позицію не цілком для мене зрозумілою ,щодо вирішення конкретних питань, сама тема стоїть вище аніж якась порода, хоча і в тому напрямку є пошуки вирішення питань, знівелювати тему в інше русло і віддати необгрунтованій критиці кого-будь можна,але чи це вирішення питання.

12 хвилини тому, konoval_am сказав:

8 хвилин тому, Андрій Сумчанин сказав:

Зелений долар він найкрепший. По курсу в гривнях платимо.

скоріше я думаю це привязка до курсу ,ну це моя думка

1 година тому, konoval_am сказав:

Наперед дякую за відповідь.

Загальним голосуванням було визначено 20 у.о., тобто 540 грн. Внести потрібно до кінця року.

3 часа назад, miro сказал:

ну, Ви так прям зразу радикально,...... сподіваюсь на краще:al:

Нічого радикального я не висловлював, і не збираюсь, ні до кого конкретно не маю претензій, лише хочеться щоб  всі,  особливо хто при публічних посадах відносились з повагою до решти і до їх вибору ,     так само як и Ви  сподіваюсь на краще,.....усвідомлюю, що підняті питання не можуть бути вирішені одноденно, тому і написав що все вирішитиь час, ну а зміни до законодавства в будь якому  випадку теж потрібні.

Шануймося, бо того варті!!!

• Алёнка changed the title to ГО "Об'єднання матководів України" / ГО ОМУ

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...