Неизвестный Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 2 минуты назад, Sanich сказал: Давайте знімемо скотч - відмінимо бан ІМ. Рада це може проголосувати враз. Тим більше в такій ситуації . Я думаю что так и надо было сделать чтоб человек мог объяснить все сам,если пожелает конечно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, Sanich сказал: О, ну ви даєте. То це не громадська організація. Це організація захсту честі та інтересів вибраних. Вам про це говорять вже кілька сторінок. Ви замість, щоб прислухатися до критики та зробити висновки - ховаєтеся в кущі. Завжди. До рішень Ради в межах її компетенції, описаних в положенні про Раду. Це можуть підтвердити самі представники Ради. Інколи, навіть поза межами її зони відповідальності мушу прислухатися. Що тут такого... Якщо це не рекламна тема - не думаю. Якщо ж вважати дану тему рекламною - то так, я згоден. Давайте знімемо скотч - відмінимо бан ІМ. Рада це може проголосувати враз. Тим більше в такій ситуації . А можна узнати за що отримав такий довготерміновий бан Іван Михайлович? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Передаю ще раз прохання автора теми Івана Михайловича: ЗАКРИТИ І ВИДАТИЛИ ДАННУ ТЕМУ З ФОРУМУ ТОЧКА. На сайті ОМУ буде створено свій форум для спілкування членів ОМУ та інших зацікавлених осіб, кому захочеться поспілкуватися там - будь-ласка. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 16 минут назад, Укроп сказал: Справа в тім що проблема знайти адміністратора щоб системно працював і покращував його роботу. На мою думку якщо Олена Щербань погодилась допомогати у його розвитку то це дуже швидко піде лише на користь і на покращення. Іван Михайлович займається бізнесом, адже з пасіки не живе. Тому часто сидіти і системно працювати на сайті просто не може А хто тоді маток виводить і пакети продає? 10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 7 минут назад, Укроп сказал: Ну якщо Ви будували будинок то повині знати що спочатку робиться фундамент, стіни, дах. І лише потім все його оздоблення. Але якщо Ви ще нічого не будували то Вам поки що цього і не зрозуміть якщо ви зліпите фундамент, стіни, дах з г...на, то ніяке оздоблення враження про господаря не зміне 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 1 час назад, Укроп сказал: і абсолютно не переслідує ніяких матеріальних вигод від цього проекту А почему матки дорожают? Что бы выйти в 0? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 ЗАКРИЙТЕ І ВИДАЛІТЬ ДАННУ ТЕМУ З ФОРУМУ ТОЧКА. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 1 хвилину тому, Укроп сказав: А можна узнати за що отримав такий довготерміновий бан Іван Михайлович? Думаю, на це питання може дати будь-хто із представників Ради - вони отримують повідомлення про кожне видане попередження. Проте, секрету тут великого нема - через грубість по відношенню до свого співбесідника. А оскільки балів попереджень вже набрав доволі, то вийшов і довгостроковий бан, який витікає, якраз на Новий Рік. Із мого досвіду, якби це було не чесне попередження - Рада не пропустила б. А так ніхто навіть не уточнював. 6 хвилин тому, Андрій Сумчанин сказав: На сайті ОМУ буде створено свій форум для спілкування членів ОМУ та інших зацікавлених осіб, кому захочеться поспілкуватися там - будь-ласка. Не зрозумів. Тобто обговорювати ОМУ на інших сайтах заборонено? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, Андрій Сумчанин сказал: ЗАКРИТИ І ВИДАТИЛИ ДАННУ ТЕМУ З ФОРУМУ ТОЧКА. Поставте це на голосування в Раді Я би, наприклад, не хотів би щоб видалилась тема про ГО 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неизвестный Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 9 минут назад, Андрій Сумчанин сказал: На сайті ОМУ буде створено свій форум для спілкування членів ОМУ та інших зацікавлених осіб, кому захочеться поспілкуватися там - будь-ласка. Придерживаюсь такого-же мнения,не являясь членом ГО ОМУ. На этой площадке мы можем говорить о том что плохо или хорошо,а работа ГО,проблемы и прочие рабочие моменты должны обсуждаться на площадке ГО,т.е. на форуме сайта ГО. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 7 минут назад, Елена Щербань сказал: Є різні речі - критика що може принижувати людей та організацію, та конкретні компетентні зауваження та прохання членів цієї ГО , розглянути це питання. І ще краще коли з критикою одразу і йдуть методи вирішення проблеми. Це ГО, а одже разом і думаємо як це все зробити професійно і щоб усім догодить. А не сидіти осторонь і тільки скаржиться і судити інших. Зачем тогда было открывать тему здесь нИпанятна. Я нехочу ни накого наговаривать, но кажется данная тема была создана с тем самым умыслом, за которой автор получил бан 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 В 30.03.2016 в 09:30, Іван Михайлович сказав: Шановні пасічники , матководи . Після наради по селекції , що відбулася в Києві, групою учасників було вирішено легалізувати наше обєднання, відповідно до чинного законодавства України. Шукаємо зацікавлених пасічників для спільної роботи . Нам потрібні фахові пасічники , що готові приймати участь в тестуванні селекційного матеріалу, в різних природно - кліматичних та медозбірних районах України, та зарубіжжя. Я проти закриття теми, оскільки тема відкривалась для всіх бджолярів, про що автор теми зауважив в першому повідомленні. Виходить тема була потрібна коли хвалили, а тепер коли пішли не тільки схвальні відгуки "закрити і видалити". Тому як учасник даного форуму я ПРОТИ закриття цієї теми. 15 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 6 минут назад, Fabro сказал: Поставте це на голосування в Раді Я би, наприклад, не хотів би щоб видалилась тема про ГО Я б сказав би по іншому. Якщо хтось форумчан створить знову тему обговорення діяльності ГО ОМУ її що знову потрібно закрити? А на рахунок діяльності голови ГО ОМУ, то Іван Михайлович досить мудрий і потужний менеджер і в створенні ГО ОМУ найбільше його особиста заслуга. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Только что, Wladimir_K сказал: Я б сказав би по іншому. Якщо хтось форумчан створить знову тему обговорення діяльності ГО ОМУ її що знову потрібно закрити? Як колись тему елгона - клона? Доречі де вона? Не знайшла чомусь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Ну якщо не хотять закривати тему, то вважаю що ліпше тоді членам ОМУ включити тут ігнор, не відповідати і не цитувати висловлюваня. І тема потухне сама по собі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, Елена Щербань сказал: Як колись тему елгона - клона? Доречі де вона? Не знайшла чомусь. Тому закриття теми є безперспективна ідея, а от автору теми дав би змогу висловити свою думку тут, але таке питання потрібно ставити Раді форуму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 12 хвилини тому, Елена Щербань сказав: Є різні речі - критика що може принижувати людей Якщо я десь якимось чином принизив честь Івана Михайловича як людину, то привселюдно прошу вибачення і прошу видалити даний коментар (якщо такий є). 48 хвилин тому, Укроп сказав: Повністю підтримую, і більше того маєм розвивати свій сайт і переходить в спілкування в його межах Хто мені може гарантувати що якщо я задам якесь незручне запитання (не образливе) на сайті ОМУ, то воно не буде видалено? 22 хвилини тому, Sanich сказав: Давайте знімемо скотч - відмінимо бан ІМ. Повністю підтримую, в ситуації яка склалась це буде розумним рішкнням. А видаляти тему це принцип страуса 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
alex64 Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 16 минут назад, yurasaver сказал: в такому випадку не створюються строрінки (розділи) сайту та не наповнюються разною нісенітницею, а залишаються пустими або взагалі не створюються Це з якого часу ви, yurasaver, стали експертом в галузі бджільництва щоб судити що є нісенітницею? Чи можливо ви досягли неабияких вершин, що ми не знаємо? Якщо ні, то вам не слід так категорично висловлюватись про людину чи в даному випадку об"єднання людей, про роботу яких вам невідомо. З етичних міркувань вам було б краще промовчати. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 1 хвилину тому, Укроп сказав: Ну якщо не хотять закривати тему, то вважаю що ліпше тоді членам ОМУ включити тут ігнор, не відповідати і не цитувати висловлюваня. І тема потухне сама по собі. гарна манера страуса, голову у пісок. Давайте дискутувати і замітите що " в спорі народжується істина" . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Только что, Mihail-ves сказал: гарна манера страуса, голову у пісок. Давайте дискутувати і замітите що " в спорі народжується істина" . Ви член ОМУ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 а є технічна можливість відкрити доступ тільки до однієї теми? Питання до адміністраторів форуму? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Только что, Wladimir_K сказал: Тому закриття теми є безперспективна ідея, а от автору теми дав би змогу висловити свою думку тут, але таке питання потрібно ставити Раді форуму. Я хоч і не є прихильником Паланочки, але якщо мені не зраджує пам`ять то рада форуму голосувала проти його бану. Але пам’ятаю що бан йому так і не відмінили Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Только что, Укроп сказал: Ну якщо не хотять закривати тему, то вважаю що ліпше тоді членам ОМУ включити тут ігнор, не відповідати і не цитувати висловлюваня. І тема потухне сама по собі. Це теж не вірно, треба вести діалог, треба пояснювати людям, треба шукати однодумців, треба слухати критику і робити з цього висновки. Чого ніхто з членів ОМУ не запропонував "витягти" Івана Михайловича з бані? Де єдність? А Ви за речі і в кущі P.s. Одна Лена віддувається 11 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, Укроп сказал: Ну якщо не хотять закривати тему, то вважаю що ліпше тоді членам ОМУ включити тут ігнор, не відповідати і не цитувати висловлюваня. І тема потухне сама по собі. Безперспективний план єдине хотів би в назві додати скорочену абрівіатуру ГО ОМУ для кращої індексації в пошукових системах. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Тільки що, Елена Щербань сказав: Ви член ОМУ? Ні, а Ви зверніть увагу на саме перше повідомлення в цій темі. В ньому я так розумію звертались і до мене. Тому я маю право висловити свою думку. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.