ВАДОС Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Дааа, прочитав все прочитане, "не все так гладко в корілівстві дадтськом". Те що в ОУМ приймають без попередньо поданними докуменетами, то звичайно не правильно і треба від совковой практики "заднім числом" відмовляться. Подав доки, розглянули, ухвалили і отримуй номер та ім'я в списку, щоб не було потім пред'явок, а усна була чи не була це просто гяняння повітря. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Так как ответа не кто дать не можетА Иван Мехайлович не имеет возможности ответить то завтра позвоню и все выясню .Я вроде как в совете ОМУ от Киева и центра. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 6 минут назад, Fabro сказал: Туда берут всех подряд или выборочно, реальных матководов или виртуальных? И судя по тому, что члены Рады присутсвующие здесь до сих пор не ответили, то решение принято без их участия Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ВАДОС Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 22 минуты назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Так как ответа не кто дать не можетА Иван Мехайлович не имеет возможности ответить то завтра позвоню и все выясню .Я вроде как в совете ОМУ от Киева и центра. Та вже звонили. Доскоч каже була усна згода, а Вальчук каже, що свою згоду не давав. Ну і пів форума вірить Вальчуку, друга половина Доскочу і шо? 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 5 минут назад, Fabro сказал: Проблема в том что Вас взяли в ОМУ а Вашу тезку не взяли. Вопрос - почему так происходит? Какие критерии "отбора" в ГО? Туда берут всех подряд или выборочно, реальных матководов или виртуальных? Ну и тд. О этой проблеме я слышу впервые и при ее принятии/не принятии не участвовала. Поэтому данный вопрос и не комментирую. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, ВАДОС сказал: Та вже звонили. Доскоч каже була усна згода, а Вальчук каже, що свою згоду не давав. Ну і пів форума вірить Вальчуку, друга половина Доскочу і шо? Перезвоню выясню. Что бы не было прецидентов что Рада не в курсе и вытерает мебель на Кухе в прекрасном не вединии. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ВАДОС Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 29 минут назад, Fabro сказал: Проблема в том что Вас взяли в ОМУ а Вашу тезку не взяли. Вопрос - почему так происходит? Какие критерии "отбора" в ГО? Туда берут всех подряд или выборочно, реальных матководов или виртуальных? Ну и тд. Тим паче Прихотько вже почала освоювати ІО і матки вже пішли в зиму. На перспективу можна було брать інсемінатора. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
realto Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 19 годин тому, Укроп сказав: Колеги та які проблеми? Подали заяви на вихід і все. Я Івану Михайловичу не один раз казав що хай ліпше буде менше зате якісно, аніж багато і не якісно. Тому взагалі не бачу проблем. Шкода що він забанений і не може відписатись. Чи ви думаєте якщо ви не будете в цьому об`єднанні і щось зміниться в гіршу сторону? Абсолютно ні. Для того щоб об’єднання розвивалось то треба приймати в ньому активну участь. Тому менше слів, більше діла використали, пропіарились на імені людини, а тєпер йому ще й заяву писати на вихід і доказувати що він не жираф... цікава логіка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
TEDDI Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 години тому, Лавр сказав: А це дійсно громадська організація? Організація Карніководів, справжні інтереси яких на даний час дуже далекі до захисту, збереження і покращення аборигенних бджіл. Наш шановний Іван Михайлович чудово читає лєкції про селекцію наших бджіл, про небезпечні наслідки завезення різних гібридів і т.д. а сам по всій Україні розсилає Ф-ки від польскої карніки, яка можливо і гібридизована кавказянкою. Покращуючи цим місцеві популяції. Пан Богдан теж недалеко від цього відійшов. І при цьому рвуть на собі сорочку про досягнення наших селекціонерів. Висновки робіть самі 7 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Тим паче Прихотько вже почала освоювати ІО і матки вже пішли в зиму. На перспективу можна було брать інсемінатора.Напевно вже освоїла так як на олх уже висять обяви продам маток іо бакфастаНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
TEDDI Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 17 хвилин тому, Fabro сказав: Какие критерии "отбора" в ГО? Туда берут всех подряд или выборочно, реальных матководов или виртуальных? Підприємчивих. Які будуть згідні з політикою партії і не ставитимуть лишніх питань чи заперечень. Такий собі клуб по інтересах. 7 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 В 06.05.2016 в 22:47, Іван Михайлович сказал: Шановні пасічники -матководи! Розпочинаємо процес реєстрації членів нашої організації. Формуємо реєстр матководів України. Даний реєстр потрібен для присвоєння члену організації ( АСОЦІАЦІЯ МАТКОВОДІВ УКРАЇНИ) ідентифікаційного номера . Цей номер є необхідним атрибутом для матковода який займається репродукцією маток , є членом організації та видає підтверджуючі документи на свій матеріал. Відповідно до прийнятих европейських правил , у паспортах на наших маток, у номері необхідно вказувати наступну інформацію : перша цифра :код регіону ( Україна код: 38), друга цифра : зареєстрований, в громадській організації, номер матковода, третя цифра : номер матки у книзі реєстрації маток, четверта : рік народження матки. На даний час присвоєно номери : А.Піскорський 38-01 Ю Вальчук 38-02 В.Стефаненков 38-03 Д.Гриньков 38-04 І.Доскоч 38-05 Б Болюбаш 38-06 П.Воробець 38-07 П.Кулінець 38-09 В.Просюк 38-10 В.Поліщук 38-11 Хто бажає прийняти участь у діяльності організації, стати її членом, одержати реєстраційний номер матковода, прошу повідомити. Члени організації які одержать реєстраційний номер, беруть на себе зобовязання, виконувати правила та вимоги щодо ведення необхідного обліку документації племінного матеріалу , книг обліку маток (селекційного матеріалу) , що буде поширювати матковод. мої паспорта виглядатимуть так ПАСПОРТ МАТКИ 2.doc В якому лютому я просив про вступ? Де тут написано що люди з цього списку засновники чи зареєстровані? Ось звідси і другий номер, точніше від лампочки. В мене куча свідків що я не збирався в ГО ОМУ. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 25 минут назад, Елена Щербань сказал: . Ну меня же никто никуда не запишет заочно без моего согласия. Якщо потрібно запишуть ,а відмовитеся станете ворогом. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Організація Карніководів, справжні інтереси яких на даний час дуже далекі до захисту, збереження і покращення аборигенних бджіл. Наш шановний Іван Михайлович чудово читає лєкції про селекцію наших бджіл, про небезпечні наслідки завезення різних гібридів і т.д. а сам по всій Україні розсилає Ф-ки від польскої карніки, яка можливо і гібридизована кавказянкою. Покращуючи цим місцеві популяції. Пан Богдан теж недалеко від цього відійшов. І при цьому рвуть на собі сорочку про досягнення наших селекціонерів. Висновки робіть самі А Ви знаєте багатьох на форумі хто таке не робить ? Тут більша половина приторговує матками різних порідНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 59 хвилин тому, teplov сказав: В ОМУ а іменно в особі Доскоча вибраний метод легалізації Карніки, як на мою думку підлий метод заміни Карпатки на Карніку (в першу чергу в мізгах людей). Я не фахівець по Карпатці, в мене в 16 році було 3 сім'ї (Богдан1 подарував). Карніка була 4 роки, під 40 сімей. Трутня Карпатки я візуально відрізняю від трутня Карніки. Яка то одна порода? а я тут до Вашої цитати з якої нагоди, чи так собі лиш би побалакати, я до особистостей переходити не хочу ,даруйте обійдусь Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мороз Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Підприємчивих. Які будуть згідні з політикою партії і не ставитимуть лишніх питань чи заперечень. Такий собі клуб по інтересах.У нас любе ГО клуб по інтересах. Не подобається - допобачення. "Без вас нам буде спокійніше" - так говорять приближені до керівництва.Надіслано від мого GT-I9500, використовуючи Tapatalk 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дочинец Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 1 час назад, teplov сказал: В ОМУ а іменно в особі Доскоча вибраний метод легалізації Карніки, як на мою думку підлий метод заміни Карпатки на Карніку (в першу чергу в мізгах людей). Це одна з причин чому я відмовився від вступу в ОМУ,а друга в тому що Іван Михайлович має велике бажання заборонити продажу маток не членам ОМУ. 13 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 1 година тому, Паланочка сказав: Пан Михайло питання в цій темі не до персонально І,М.Доскоч. а до представників ради ОМУ. І питання звучить просто, дайте будьласка просту відповідь чому відмовленно в вступі до ОМУ Олені Приходько і хто прийняв таке рішення, або правильніше якою кількістю голосів було прийнято рішення про відмову ? так,дійсно цікаво з самого початку дискусії де почали вісити ярлики, ні з того ні з сього чоловік побачив себе другим у списку, що він член ОМУ, це цікаво, щоб сьогодні поставити це питання, а не подзвонити і спитати в чому справа, но і цього мало було треба паралельно тому пожалітись в повній протилежності бажань, тобто це все "ніщо", а от в то ніщо не пускають Е.П. ,то може треба було п. Е.П. одразу пояснити, що ОМУ це є "ніщо", ну прям дивні речі в одночас відбуваються, а поповоду вступу, то я не в Раді і це питання не до мене, питання в цілому ця людина заяву писала? дасьте відповідь на це продовжимо розмову, бо по моєму вона себе вичерпала, через абсурдність чиїхось амбіцій. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 6 хвилин тому, дочинец сказав: Це одна з причин чому я відмовився від вступу в ОМУ,а друга в тому що Іван Михайлович має велике бажання заборонити продажу маток не членам ОМУ. Так більшість всі розуміють для чого створювалась ОМУ, тут і нічого пояснювати..Що потрібно було і доказати в більшості там в людей (в очах тільки значки доларові бігають)і як говорив покійний Кузьма, " як би то щось впарити і по дорожче і більше бабла сколотити.... а далі щоб всі йшли на поклін до царя Руїна в нас в головах! 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Ну 15 минут назад, Олег Мороз сказал: У нас любе ГО клуб по інтересах. Не подобається - допобачення. "Без вас нам буде спокійніше" - так говорять приближені до керівництва. Надіслано від мого GT-I9500, використовуючи Tapatalk Ну если так разобраться, то ГО это и есть клуб по интересах, где люди обьединяются под знаменем общих интересов и целей. Другое дело когда таких же желающих не принимают, это да, а вот что бы держали это уже нонсенс. Не согласен с целью, планами и работой, свободно уходишь. Кстате часто бывает когда некоторые члены вступят и не хотят ни в чем участвовать, а только то и делают что ждут и требуют от организации, забывая, что они являются непосредственно частью этой организации и должны принимать активное участие в жизни ГО, а не только осуждать и ждать что то и от кого то. Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів. Громадські об'єднання мають право реалізовувати свою мету (цілі) шляхом укладення між собою на добровільних засадах угод про співробітництво та/або взаємодопомогу, утворення відповідно до цього Закону громадських спілок, а також в інший спосіб, не заборонений законом. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
TEDDI Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 36 хвилин тому, Sesk сказав: А Ви знаєте багатьох на форумі хто таке не робить ? Тут більша половина приторговує матками різних порід Так давайте скажем прямо - зараз вся наша селекція зводиться до ввезення і перепродажу різного роду гібридів. Правди не сховаєш. Є звичайно матководи які сумлінно працюють із суто нашими породами, але таких на жаль є дуже мало, хто дійсно прагне покращити своє, а не тупо заробити. Селекція повинна бути селекцією, а бізнес бізнесом. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 2 хвилини тому, Елена Щербань сказав: Ну Ну если так разобраться, то ГО это и есть клуб по интересах, где люди обьединяются под знаменем общих интересов и целей. Другое дело когда таких же желающих не принимают, это да, а вот что бы держали это уже нонсенс. Не согласен с целью, планами и работой, свободно уходишь. Кстате часто бывает когда некоторые члены вступят и не хотят ни в чем участвовать, а только то и делают что ждут и требуют от организации, забывая, что они являются непосредственно частью этой организации и должны принимать активное участие в жизни ГО, а не только осуждать и ждать что то и от кого то. Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів. Громадські об'єднання мають право реалізовувати свою мету (цілі) шляхом укладення між собою на добровільних засадах угод про співробітництво та/або взаємодопомогу, утворення відповідно до цього Закону громадських спілок, а також в інший спосіб, не заборонений законом. а хіба питання в ГО, питання йде по особистості іншими особистостостями, хто з амбіціями, хто і зі здоровою критикою, а хто в хаус підливає масло, от і вся відповідь. Якщо б питання стояло в ГО, то можливо і по іншому було, адже є в ГО ОМУ декілька груп, бакфасчики, карніководи - це породи, що завозять, а є з аборигенною бджолою,є керівники груп,чо ж ці керівники груп не розкажуть про реалізацію своїх планів, чому вони в ОМУ, і яка їх думка про того хто сьогодні призентує ОМУ, і ще одне, як от вони це збудували ОМУ 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 3 минуты назад, TEDDI сказал: Селекція повинна бути селекцією, а бізнес бізнесом. Правильно! Тоді з ГО ОМУ потрібно повиганяти всіх, або правильніше - майже всіх, селекціонерів там точно нема 5 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 6 годин тому, Fabro сказав: Це теж не вірно, треба вести діалог, треба пояснювати людям, треба шукати однодумців, треба слухати критику і робити з цього висновки. Чого ніхто з членів ОМУ не запропонував "витягти" Івана Михайловича з бані? Де єдність? А Ви за речі і в кущі P.s. Одна Лена віддувається Іван,знаєш на рахунок Лєни, мені здається ,що вона це серйозно переживає,ате щоб розбанити,якщо такі питання вирішуватиме реально Рада,то це реаль на буде демократія 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мороз Опубликовано 21 декабря, 2017 Share Опубликовано 21 декабря, 2017 Ну Ну если так разобраться, то ГО это и есть клуб по интересах, где люди обьединяются под знаменем общих интересов и целей. Другое дело когда таких же желающих не принимают, это да, а вот что бы держали это уже нонсенс. Не согласен с целью, планами и работой, свободно уходишь. Кстате часто бывает когда некоторые члены вступят и не хотят ни в чем участвовать, а только то и делают что ждут и требуют от организации, забывая, что они являются непосредственно частью этой организации и должны принимать активное участие в жизни ГО, а не только осуждать и ждать что то и от кого то. Громадське об'єднання - це добровільне об'єднання фізичних осіб приватного права для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів. Громадські об'єднання мають право реалізовувати свою мету (цілі) шляхом укладення між собою на добровільних засадах угод про співробітництво та/або взаємодопомогу, утворення відповідно до цього Закону громадських спілок, а також в інший спосіб, не заборонений законом.Тобто хто не згоден з політикою ГО повинен створювати своє ГО?Надіслано від мого GT-I9500, використовуючи Tapatalk 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.