Sanich Опубликовано 26 сентября, 2014 Share Опубликовано 26 сентября, 2014 Обновил отчет в шапке по данным кузмича. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сирота Микола Опубликовано 28 сентября, 2014 Share Опубликовано 28 сентября, 2014 Похвастаюсь. Нам на прикордонний загін передали допомогу від одного з народних депутатів (і що цікаво - без великого піару - я навіть не знаю від кого саме) - 1000 пар гумових чобіт і 1000 дощовиків нейлонових. (а це десь 150 000 грн мінімум) І це якраз тоді, коли ми вже почали самі чоботи закупляти - навіть довелось скасувати наше вже проплачене замовлення - гроші повернуть назад. Скеруємо тепер на коліматори. Почастіше б вибори Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 28 сентября, 2014 Share Опубликовано 28 сентября, 2014 Похвастаюсь. Нам на прикордонний загін передали допомогу від одного з народних депутатів (і що цікаво - без великого піару - я навіть не знаю від кого саме) - 1000 пар гумових чобіт і 1000 дощовиків нейлонових. (а це десь 150 000 грн мінімум) І це якраз тоді, коли ми вже почали самі чоботи закупляти - навіть довелось скасувати наше вже проплачене замовлення - гроші повернуть назад. Скеруємо тепер на коліматори. Почастіше б вибори скоріш за все то держзакупівля - по телевізору таке бачив в новинах. Як би ті речі від депутата то він би відкрито назвався - все ж таки передвиборний час. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сирота Микола Опубликовано 28 сентября, 2014 Share Опубликовано 28 сентября, 2014 Похвастаюсь. Нам на прикордонний загін передали допомогу від одного з народних депутатів (і що цікаво - без великого піару - я навіть не знаю від кого саме) - 1000 пар гумових чобіт і 1000 дощовиків нейлонових. (а це десь 150 000 грн мінімум) І це якраз тоді, коли ми вже почали самі чоботи закупляти - навіть довелось скасувати наше вже проплачене замовлення - гроші повернуть назад. Скеруємо тепер на коліматори. Почастіше б вибори скоріш за все то держзакупівля - по телевізору таке бачив в новинах. Як би ті речі від депутата то він би відкрито назвався - все ж таки передвиборний час. Та ні, держзакупівлю провалили. А депутати іноді допомагають анонімно - переконався. В червні нам один депутат придбав 40 броніків, теж просив його не називати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 30 сентября, 2014 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2014 ------отчёт по закупкам 1petrovih Гена---- -ботинки------------2100гр -спальный мешок---500гр -перчатки обычн---10гр -свитер -------------60гр -носки тёплые-----60гр -бельё тёпл.сподн-260гр -свитер шерст англ.-300гр балаклава------------100 -дождевик------------140гр -стельки--------------22гр -бушлат+штаны -----800гр -гигиен.набор-------30гр -крем обув.водоотт.-35гр -каримат------------б/п -перчатки такт-----150гр -доставка-----------145гр ----------СУММА--=4712гр Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 30 сентября, 2014 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2014 -СОБРАЛИ-27625+(7000 Юры) -потратил 34.895--- -на карте небольшой минус. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 30 сентября, 2014 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2014 ------отчёт по закупкам 1petrovih Гена---- -ботинки------------2100гр -спальный мешок---500гр -перчатки обычн---10гр -свитер -------------60гр -носки тёплые-----60гр -бельё тёпл.сподн-260гр -свитер шерст англ.-300гр балаклава------------100 -дождевик------------140гр -стельки--------------22гр -бушлат+штаны -----800гр -гигиен.набор-------30гр -крем обув.водоотт.-35гр -каримат------------б/п -перчатки такт-----150гр -доставка-----------145гр ----------СУММА--=4712гр Гена сегодня получил амуницию, всех благодарит! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
1petrovih Опубликовано 30 сентября, 2014 Share Опубликовано 30 сентября, 2014 ВСЕМ большое спасибо, если честно то неожидал , желаю всем удачи и мирного неба над головой! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2014 Share Опубликовано 30 сентября, 2014 ВСЕМ большое спасибо, если честно то неожидал , желаю всем удачи и мирного неба над головой! Удачи! Главное - возвращайтесь живым и здоровым. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 1 октября, 2014 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2014 Деньги на карту больше не принимаются Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
viktor3009 Опубликовано 1 октября, 2014 Share Опубликовано 1 октября, 2014 Кузьмич ты просто молодец.Большое дело организовал.Пора и фото сменить в аватарке чтоб мы знали своих организаторов в лицо. У нас пока всё спокойно.Вчера излишки гумонитарки(сигареты,консервы,тёплые вещи)отдали Айдаровцам,там мужиков вообще не спонсируют,полные патриоты.Молодцы,есть кем гордиться. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 1 октября, 2014 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2014 .Молодцы,есть кем гордиться. Зайди в "будущее украины" почитай что о харьковчанах пишут Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 2 октября, 2014 Share Опубликовано 2 октября, 2014 Зайди в "будущее украины" почитай что о харьковчанах пишут ? А что там пишут? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
DXZ Опубликовано 2 октября, 2014 Share Опубликовано 2 октября, 2014 http://www.hromadske.tv/society/strilkove-...siiskikh-viisk/ Про отдел где я служил. Потом меня перевели в другой. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 6 октября, 2014 Автор Share Опубликовано 6 октября, 2014 На встрече у Дiда Василя наш форумчанин Лавр передал деньги для участников АТО .Дньги пошли на покупку спальника , английский-зимний,который отправится Юре . Юра находится на передовой ,на южном рубеже Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сирота Микола Опубликовано 6 октября, 2014 Share Опубликовано 6 октября, 2014 Є в мене одна пропозиція, не знаю чи вже про це говорили... Зараз на Сході майже всі наші бійці застуджені, імунітет ослаблений (дехто без ротації по 3-4 місяці був), потрібні вітаміни. На свій прикордонний загін ми купували і упаковки вітамінів і ось недавно відро меду передали (пожертва від пасічника з Київщини) - це мало, але хоч щось... А потім вже згадав про таку штуку, як ПАСТА АМОСОВА (того самого) - дуже сильний засіб для підняття імунітету та реабілітації після хірургічних втручань. Мабуть багато хто про цю пасту чули або й використовували, і я кілька разів робив - діє дуже добре на підвищення гемоглобіну. Склад пасти такий: 300 г очищених і подрібнених волоських горіхів; 300 г кураги; 300 г родзинок; 2 лимона; 300 г натурального меду; Приготування: Два лимона з цедрою, горіхи і сухофрукти пропускають через м'ясорубку, змішують з 300 г меду і вживають по 1 чайній ложці 3-4 рази на день. А що коли цю пасту розфасувати в маленькі упаковки, як на сотовий мед, і передати в підрозділи по пару ящиків? Натуральні вітаміни в індивідуальній упаковці, ще й дуже смачні. Так само, гадаю, працювали би суміші пилку чи перги з медом. І тут же досягається ще одна ціль, окрім благодійної допомоги - популяризація меду й бджолопродуктів - те про що вже не перший рік говориться в багатьох темах на форумі - ось унікальний шанс і допомогти і розрекламувати продукт. Як щодо того, щоб гуртом реалізувати таку допомогу хоч на один якийсь підрозділ на початку? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дедмазай Опубликовано 10 октября, 2014 Share Опубликовано 10 октября, 2014 На батальон я доставил и почтой и друзьями 4 ведра по 20 литров. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 10 октября, 2014 Share Опубликовано 10 октября, 2014 "Зенитно-ракетной батарее, которая прикрывает бойцов в Донецком аэропорту, нужна помощь" Впевнений, що серед них є й пасічники. Допоможемо, хто скільки може на вказану картку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 11 октября, 2014 Share Опубликовано 11 октября, 2014 "Зенитно-ракетной батарее, которая прикрывает бойцов в Донецком аэропорту, нужна помощь" Впевнений, що серед них є й пасічники. Допоможемо, хто скільки може на вказану картку. ? пише помилку , невдаеться перейти по посиланні , заміни. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 11 октября, 2014 Share Опубликовано 11 октября, 2014 пише помилку , невдаеться перейти по посиланні ? Возможно, что уже убрали статью по цензурным соображениям Вот, нашел в другом месте http://www.ua-ru.info/news/33122-ukrainsko...na-pomosch.html Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 11 октября, 2014 Share Опубликовано 11 октября, 2014 пише помилку , невдаеться перейти по посиланні ? Возможно, что уже убрали статью по цензурным соображениям Вот, нашел в другом месте http://www.ua-ru.info/news/33122-ukrainsko...na-pomosch.html Платіж був відправлений Назва платежу Призначення платежу Переказ на карту Приватбанку Допомога бiйцям iз Гончаровського. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 октября, 2014 Share Опубликовано 11 октября, 2014 "Зенитно-ракетной батарее, которая прикрывает бойцов в Донецком аэропорту, нужна помощь" Впевнений, що серед них є й пасічники. Допоможемо, хто скільки може на вказану картку. ? пише помилку , невдаеться перейти по посиланні , заміни. Ось першоджерело інформації у facebook, Дмитро? Ві?кторович Лихові?й — журналіст, заступник головного редактора газети «Україна молода». За десять годин необхідна сума була зібрана і Дмитто з вдячністю просить більше не слати, тому й зняли посилання на "ЦЕНЗОР.НЕТ": "Люди, ви прекрасні. Я навіть і не сподівався, що через ФБ так запросто зможу зібрати необхідну суму на тепловізор для своєї зенітної ракетно-артилерійської батареї. Від часу публікації поста із проханням допомогти чернігівським хлопцям під Донецьком минуло лише 10 годин, а на рахунку вже 117 тисяч... 117 500... о, вже 118 860... 118 960... 120... 122 798... 124... Дзеленькання смсок не змовкає. Це і тепловізор, і ще багато корисних речей. Про кевларові шоломи, дощовики, термобілизну і т.п. начебто домовлено паралельно - навіть без урахування отриманих коштів. А вони все йдуть. Oleksandr Piddubnyy назвав це "посткапіталістичною економікою співучасті". Що ж, якщо так - у нас дуже людяна економіка і світле майбутнє. Ми переможемо, тепер я точно це знаю. Спасибі за перекази всім-всім - і за значний почин Ігореві, і Сашкові, Толіку за рекордні 20 тисяч, і ще сотням знайомих і зовсім незнайомих людей. І за вестерн юніони, які ще в дорозі )) У рубриці "до сліз" - багато пунктів. А найбільш розчулює дочка Бориса, яка збирала гроші на велосипед, їй його купили й так, а заощаджені кошти вона переслала для солдатів, щоб вони не замерзли зимою. Малюнок ми чекаємо й передамо за адресою!!! Люди, досить слати на мою картку! Оскільки потрібна сума і перелік потреб уже закриті - "здача" буде переказуватися на великі волонтерські контори та нашим друзям, які так само збирають кошти для своїх підрозділів. Тобто можна спрямовувати гроші їм напряму. В Україні велика армія з великими потребами, в Україні багато хороших волонтерів. У першу чергу раджу George Tuka і його команду. А моє завдання надалі - купити, що треба, за оптимальними цінами (консультації вітаються), і зробити так, щоб тепловізор та інші корисні речі дійшли хлопцям прямо в руки. Бо хто крав соляру в попередні місяці, до АТО, - ми знаємо. І ще. Усе, що я хотів, - допомогти своєму підрозділу. У міру можливостей і потреб допомагатиму йому надалі. Я не можу займатися широкою волонтерською діяльністю, бо шість днів на тиждень із 7.30 до вечора маю бути на службі у військкоматі, куди я відряджений із Гончарівського. У КМВК своє коло обов'язків, розпорядок дня й дисципліна. Дехто з волонтерів побачили в мені конкурента (!), який "піариться" на темі Донецького аеропорту. Бог їм суддя. Піар - це, мабуть, все-таки трохи про інших людей. Наприклад, про кандидатів у депутати абощо... Я хочу дембеля, спокою, затишку, смерті російських окупантів і Х*ла, само собою... Але я з найпершого дня мобілізації переживаю за простих хлопців із своєї батареї, які живуть здебільшого в селах, залишили там жінок, дітей і господарство, які слабо представлені у фейсбуках, зовсім не мають знайомих депутатів і вважають далеко не найгіршою зарплату 2000 грн. P.S. У пості не було написано, що мій підрозділ - це "кіборги з аеропорту". Вони просто несуть бойове чергування у тому районі (база - Мар'їнка), куди запросто долітає москальський "град". Іноді розкидані на десятки км "тунгуска" від "тунгуски". Стоять, мобілізовані вже сьомий місяць. Від снігу весни до снігу осені. Хай їм буде хоч трохи тепліше й безпечніше." Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 11 октября, 2014 Share Опубликовано 11 октября, 2014 минуло лише 10 годин, а на рахунку вже 117 тисяч... 117 500... о, вже 118 860... 118 960... 120... 122 798... 124... Дзеленькання смсок не змовкає. Це і тепловізор, і ще багато корисних речей. Про кевларові шоломи, дощовики, термобілизну і т.п. начебто домовлено паралельно - навіть без урахування отриманих коштів. А вони все йдуть. Кожне слово цієї статті переповнює почуття, надихає гордістю за нас українців. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Новачок Опубликовано 15 октября, 2014 Share Опубликовано 15 октября, 2014 Кому що відомо про наших мобілізованих хлопців? Як вони там? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 15 октября, 2014 Автор Share Опубликовано 15 октября, 2014 Кому що відомо про наших мобілізованих хлопців? Як вони там? Регулярно созваниваюсь Юра на южном рубеже,вот третьи сутки обстреливают их соседнее подразделение.Говорит каска у него самая блатная,несколько раз хотели умыкнуть. Вовремя обстрелов прячутся"по щелям",по щелям это в прямом смысле слова.Бойцы выкапывают в земле щели в которых прячутся от осколков.Выдали получше бушлат ,приезжает передвижная банька.Юра живёт в землянке которую сам и выкопал. Ваня несёт службу еще у себя на базе ,вот второй день глухой ,вовремя стрельбы оглушило .Побывал дома ,похоронил деда,увиделся с семьёй.На днях должны были отправить в зону АТО ,но какогото ражна раздербанили его экипаж и батальон.Часть батальона уже в зоне.С таким положением дел к весне -лету получается что не дембельнут ,соответственно его пасека может накрыться тазом. Гена на луганщине на блокпосту, стоят по месяцу и меняются,их меняют чтоб не оформлять АТОшные документы.Зарплату не платят с июня,живут на пенсию родителей. Вова заходит сам в тему отписывается. Вообщим там столько бардака что и писать не хочется Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.