Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

:please:Знайшов свої записи щодо солі у поїлках. Все простіше - 1 грам солі на 10 літрів води. Так за В.А. Тарановим.

"Це всього лише - 100 мг на 1 літр води, а на відро (10 літрів) 1 грам, а не столову ложку і навіть не чайну, пам'ятайте, що вода випаровується, а концентрація солі може постійно збільшуватися, якщо бджоли будуть додавати ще й ще підсолену воду в осередок з якого частина води випарувалася."

В іншому випадку можна нашкодити бджілкам, визвавши соляний токсикоз.:ooops:

2 години тому, AVA сказав:

А що з садів можливий такий привіс зараз :hmm:

Я років 23 тому пам'ятаю мед з абрикоса по уголкам рамок, поки ще болячки не унічтожили абрикосові посадки

А так просто садові , все переходило в розплід 

Абрикосовий мед також потім переходив у розплід , ну спочатку його зимувала бджола встигала скласти в рамки 

На акацію заходили уже майже без меду завжди , поки ріпак не з'явився 

Позавчора був 1,2 кг. Просто бджоли дуже скучили за роботою:umora:, погода ідеальна та й бджіл в мене трохи менше тисячі на км.кв.:rofl:.

Більш ніж впевнений, що і мої садки переведуть в розплід. До головного взятку ще 20 днів якщо знов морози не накриють.

2 години тому, AVA сказав:

Учора гули від бджіл

Хоть щось можливо не померзне 

А то прошлих рік жодного фрукта не було все померзло разом 

Ще не вечір:umora:

51 хвилину тому, Bee.P сказав:

А перед цим були Тарзаном .:hi:. Ну хоть не скучно :hi:;):umora:

IMG_20260504_070858.jpg

Нє то Ворон був 

18 минут назад, yu1986ra сказал:

До головного взятку ще 20 днів

То з чого ? 

6 минут назад, gardener сказал:

Нє то Ворон був 

А роєвні самі на дерево залізли ???:hi::umora:. Чи то кіт сам в маленьких лапках їх туди запер ??:hmm:

7 хвилин тому, Bee.P сказав:

А роєвні самі на дерево залізли ???:hi::umora:. Чи то кіт сам в маленьких лапках їх туди запер ??:hmm:

Забув

За вчора 1.5 кг

6 хвилин тому, Конструктор сказав:

За вчора 1.5 кг

Блін, вагу купити, чи шо?

33 хвилини тому, Bee.P сказав:

То з чого ? :hmm:

Ліс

1 хвилину тому, yu1986ra сказав:

Ліс

шо там доброго у Вас буде через місяць?

Тільки що, gardener сказав:

Я собі вже другу шукаю на лежаковий точок. Треба десь на 150 кг, бо лежаки важкі

Тільки що, gardener сказав:

шо там доброго у Вас буде через місяць?

Те що й завжди крушина, ожина, малина

7 минут назад, gardener сказал:

Для чого :hi:? В мене також не має ,  то ж тут пишуть;). Навіть ходити і дивитись не треба :umora: Технолоджіа:wave:

Роблять ріллю через дорогу під соняшник. Сусіди частину посіяли ше перед паскою, частину - після. Наші аж тепер сіють. То добре.

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Для чого :hi:?

А може я теж хочу написати - в мене за квітень зжерли 5 кіло. А то жеруть, а я не знаю скільки

6 минут назад, yu1986ra сказал:

що й завжди крушина, ожина, малина

То вам треба  лінії з раннім стартом , якщо у вас головний взяток осьо на носі .:hi:. Є в нас такі ;). Доречі ці неплодки будуть з лінії що має ранній старт . 

5 минут назад, gardener сказал:

може я теж хочу написати -

Вірно мислите , беріть ваги обовязково , тоді  я буду мати ще точнішу інфу :evrika::umora:

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

:please:Знайшов свої записи щодо солі у поїлках. Все простіше - 1 грам солі на 10 літрів води. Так за В.А. Тарановим.

"Це всього лише - 100 мг на 1 літр води, а на відро (10 літрів) 1 грам, а не столову ложку і навіть не чайну, пам'ятайте, що вода випаровується, а концентрація солі може постійно збільшуватися, якщо бджоли будуть додавати ще й ще підсолену воду в осередок з якого частина води випарувалася."

В іншому випадку можна нашкодити бджілкам, визвавши соляний токсикоз.:ooops:

Ви як завжди заводите людей в дебрі.  прочитайте добре Таранова.

5 минут назад, Женя Ц. сказал:

20260504_083825.jpg

20260504_083825.jpg

В мене в сімях де було 12 рам бджоли  то під льотком десь 0,5 -0,7л.   банка бджоли мертвої лежало . Десь добре хапнули 

10 минут назад, Bee.P сказал:

В мене в сімях де було 12 рам бджоли  то під льотком десь 0,5 -0,7л.   банка бджоли мертвої лежало . Десь добре хапнули 

Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше, минулого року те саме як почали сипатися з весни так і до осіні.

Такщо не тримайте надію що буде краще.

Можливо цей рік повториться як минулий

5 минут назад, Женя Ц. сказал:

Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше, минулого року те саме як почали сипатися з весни так і до осіні.

Такщо не тримайте надію що буде краще.

Можливо цей рік повториться як минулий

Тож мають полюбе залишки з минулого року того хімла , то можуть так вляти що.......

бо з наступного року,  чув що в фермерів заборона на раунндап,  іще деяке хімло . Чи допоможе та заборона чи ні хз.

51 минуту назад, Конструктор сказал:

За вчора 1.5 кг

Пилку ?????

49 хвилин тому, Bee.P сказав:

То вам треба  лінії з раннім стартом , якщо у вас головний взяток осьо на носі .:hi:. Є в нас такі ;). Доречі ці неплодки будуть з лінії що має ранній старт . 

В мене пилок відразу після обльоту, то, мабудь, не так і важливо який той в них старт.

Обробляють посіви озимини, сіють сою і кукурудзу, бджола сиплеться і зла, зявились пішоходи.

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

В мене пилок відразу після обльоту, то, мабудь, не так і важливо який той в них старт.

Важливий тим що раніше клуб розпадається і іде прогрів рамок різниця може досягати 7-10 днів . А це ще +  10-12 кг свіжого меду . :hi:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...