ДобровоЛ Опубликовано 4 мая Автор Share Опубликовано 4 мая Знайшов свої записи щодо солі у поїлках. Все простіше - 1 грам солі на 10 літрів води. Так за В.А. Тарановим. "Це всього лише - 100 мг на 1 літр води, а на відро (10 літрів) 1 грам, а не столову ложку і навіть не чайну, пам'ятайте, що вода випаровується, а концентрація солі може постійно збільшуватися, якщо бджоли будуть додавати ще й ще підсолену воду в осередок з якого частина води випарувалася." В іншому випадку можна нашкодити бджілкам, визвавши соляний токсикоз. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 2 години тому, AVA сказав: А що з садів можливий такий привіс зараз Я років 23 тому пам'ятаю мед з абрикоса по уголкам рамок, поки ще болячки не унічтожили абрикосові посадки А так просто садові , все переходило в розплід Абрикосовий мед також потім переходив у розплід , ну спочатку його зимувала бджола встигала скласти в рамки На акацію заходили уже майже без меду завжди , поки ріпак не з'явився Позавчора був 1,2 кг. Просто бджоли дуже скучили за роботою, погода ідеальна та й бджіл в мене трохи менше тисячі на км.кв.. Більш ніж впевнений, що і мої садки переведуть в розплід. До головного взятку ще 20 днів якщо знов морози не накриють. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 2 години тому, AVA сказав: Учора гули від бджіл Хоть щось можливо не померзне А то прошлих рік жодного фрукта не було все померзло разом Ще не вечір Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 51 хвилину тому, Bee.P сказав: А перед цим були Тарзаном .. Ну хоть не скучно Нє то Ворон був Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 18 минут назад, yu1986ra сказал: До головного взятку ще 20 днів То з чого ? 6 минут назад, gardener сказал: Нє то Ворон був А роєвні самі на дерево залізли ???. Чи то кіт сам в маленьких лапках їх туди запер ?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 7 хвилин тому, Bee.P сказав: А роєвні самі на дерево залізли ???. Чи то кіт сам в маленьких лапках їх туди запер ?? Забув Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая За вчора 1.5 кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 6 хвилин тому, Конструктор сказав: За вчора 1.5 кг Блін, вагу купити, чи шо? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 33 хвилини тому, Bee.P сказав: То з чого ? Ліс 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Ліс шо там доброго у Вас буде через місяць? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Тільки що, gardener сказав: Блін, вагу купити, чи шо? Я собі вже другу шукаю на лежаковий точок. Треба десь на 150 кг, бо лежаки важкі Тільки що, gardener сказав: шо там доброго у Вас буде через місяць? Те що й завжди крушина, ожина, малина 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 7 минут назад, gardener сказал: Блін, вагу купити, чи шо? Для чого ? В мене також не має , то ж тут пишуть. Навіть ходити і дивитись не треба Технолоджіа 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Роблять ріллю через дорогу під соняшник. Сусіди частину посіяли ше перед паскою, частину - після. Наші аж тепер сіють. То добре. 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Для чого ? А може я теж хочу написати - в мене за квітень зжерли 5 кіло. А то жеруть, а я не знаю скільки 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 6 минут назад, yu1986ra сказал: що й завжди крушина, ожина, малина То вам треба лінії з раннім стартом , якщо у вас головний взяток осьо на носі .. Є в нас такі . Доречі ці неплодки будуть з лінії що має ранній старт . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 минут назад, gardener сказал: може я теж хочу написати - Вірно мислите , беріть ваги обовязково , тоді я буду мати ще точнішу інфу . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Початок вже є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 1 час назад, ДобровоЛ сказал: Знайшов свої записи щодо солі у поїлках. Все простіше - 1 грам солі на 10 літрів води. Так за В.А. Тарановим. "Це всього лише - 100 мг на 1 літр води, а на відро (10 літрів) 1 грам, а не столову ложку і навіть не чайну, пам'ятайте, що вода випаровується, а концентрація солі може постійно збільшуватися, якщо бджоли будуть додавати ще й ще підсолену воду в осередок з якого частина води випарувалася." В іншому випадку можна нашкодити бджілкам, визвавши соляний токсикоз. Ви як завжди заводите людей в дебрі. прочитайте добре Таранова. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 минут назад, Женя Ц. сказал: В мене в сімях де було 12 рам бджоли то під льотком десь 0,5 -0,7л. банка бджоли мертвої лежало . Десь добре хапнули 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 10 минут назад, Bee.P сказал: В мене в сімях де було 12 рам бджоли то під льотком десь 0,5 -0,7л. банка бджоли мертвої лежало . Десь добре хапнули Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше, минулого року те саме як почали сипатися з весни так і до осіні. Такщо не тримайте надію що буде краще. Можливо цей рік повториться як минулий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 5 минут назад, Женя Ц. сказал: Вона кожного дня по трохи підсипається,хто крепший там більше, минулого року те саме як почали сипатися з весни так і до осіні. Такщо не тримайте надію що буде краще. Можливо цей рік повториться як минулий Тож мають полюбе залишки з минулого року того хімла , то можуть так вляти що....... бо з наступного року, чув що в фермерів заборона на раунндап, іще деяке хімло . Чи допоможе та заборона чи ні хз. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 51 минуту назад, Конструктор сказал: За вчора 1.5 кг Пилку ????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 49 хвилин тому, Bee.P сказав: То вам треба лінії з раннім стартом , якщо у вас головний взяток осьо на носі .. Є в нас такі . Доречі ці неплодки будуть з лінії що має ранній старт . В мене пилок відразу після обльоту, то, мабудь, не так і важливо який той в них старт. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая Обробляють посіви озимини, сіють сою і кукурудзу, бджола сиплеться і зла, зявились пішоходи. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая Share Опубликовано 4 мая 23 минуты назад, yu1986ra сказал: В мене пилок відразу після обльоту, то, мабудь, не так і важливо який той в них старт. Важливий тим що раніше клуб розпадається і іде прогрів рамок різниця може досягати 7-10 днів . А це ще + 10-12 кг свіжого меду . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.