шаруда Опубликовано 27 апреля, 2022 Share Опубликовано 27 апреля, 2022 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 20 часов назад, Олександр Ш сказал: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. Чесно говоря. Примерно такая же херня когда то была и у меня в голове.. до начала 2014 года. с появлением в Крыму первых зелёных человечеков мозги сразу перевернулись на 180 градусов.. 20 часов назад, Олександр Ш сказал: До цього все було ок У меня так же более менее.. а потом жизнь наладилась. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatolij Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 12 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: У меня так же более менее.. а потом жизнь наладилась Теж після 2014 як звільнили з роботи життя наладилося. Хоч мілйон і не заробив, але життям задоволений. А багатьом халявщикам, мєнтам і т.д., які сиділи на буджеті і хабарях, майдан поперек горла став. І це твердження сформоване у мене по конкретних людях. 10 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 19 часов назад, Wladimir_K сказал: Особливо пасічникам там "весело" заявили, що мед оптом 80 руб., хто хоче може перевести. Да чё греха таить. перевёл ещё в первый день войны.. а особенно когда у тебя во дворе стоит 27 тон мёда. соседи в бусы грузят технику. велосипеды и стулья и орда на марше чуть более 50 км по прямой трассе от тебя то цифирки в голове перемелькали.. даже была мысля грузится или хоть это всё в гараж прятать .. но вовремя понял что херня всё это. эти деньги и майно.. представил самое страшное -- что эта орда своим зомбоящиком сделает из моих детей зомби (про Бучу. Ирпень как то тогда и в голову не пришло.).. сразу с кумом бежали и в военкомат и в тер оборону.. никуда нас правда не взяли только тел. номера записали и сказали если что то позвонят..но Мы себе применение нашли.. а мёд так и стоит посреди двора.. в общем я хотел сказать что деньги это всё херня по сравнению со всем остальным что несёт этот руский мир. 18 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 40 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: в общем я хотел сказать что деньги это всё херня по сравнению со всем остальным что несёт этот руский мир. Але до цього ще багато не дійшли. Свіжий випадок був вчора. В село із Снігурівки приїхала сімя (чоловік-дружина та двоє малесеньких діток). Будинок дали, але там відсутня пральна машина. І я дав об'яву, в кого лишня, поділіться. Одна жіночка телефонує і пропонує лишню (б/у) викупити за півціни від магазину. І які тут можуть бути думки. Хоча сама могла бути на їхньому мисці ще місяць назад. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 56 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Да чё греха таить. перевёл ещё в первый день войны.. а особенно когда у тебя во дворе стоит 27 тон мёда. соседи в бусы грузят технику. велосипеды и стулья и орда на марше чуть более 50 км по прямой трассе от тебя то цифирки в голове перемелькали.. даже была мысля грузится или хоть это всё в гараж прятать .. но вовремя понял что херня всё это. эти деньги и майно.. представил самое страшное -- что эта орда своим зомбоящиком сделает из моих детей зомби (про Бучу. Ирпень как то тогда и в голову не пришло.).. сразу с кумом бежали и в военкомат и в тер оборону.. никуда нас правда не взяли только тел. номера записали и сказали если что то позвонят..но Мы себе применение нашли.. а мёд так и стоит посреди двора.. в общем я хотел сказать что деньги это всё херня по сравнению со всем остальным что несёт этот руский мир. Все вірно, але для тих кому по... це грає досить суттєве значення. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 Закон Ленд-ліз пройшов комітет у Сенаті США, далі голосування, обіцяють сьогодні, а далі на підпис Байдену. Ще один закон про конфіскація на користь Україні майна і фінансів сусідньої країни проголосований в Палаті представників, далі голосування у Сенаті, те ж проблем не буде. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 2 минуты назад, Wladimir_K сказал: Закон Ленд-ліз пройшов комітет у Сенаті США, далі голосування, обіцяють сьогодні, а далі на підпис Байдену. Ще один закон про конфіскація на користь Україні майна і фінансів сусідньої країни проголосований в Палаті представників, далі голосування у Сенаті, те ж проблем не буде. Дуже довго вони все це приймають. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 12 хвилин тому, Женя Циба сказав: Дуже довго вони все це приймають. Називається, дають-шкодуючи. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 12 минут назад, Женя Циба сказал: Дуже довго вони все це приймають. Як на мене ще досить швидко. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 Бундестаг проголусував за надання важного озбороєння Україні. По факту це означає створення нової коаліції і в найближчому майбутньому відставки канцлера Шольца. 4 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 21 час назад, Sanich сказал: Я з своїми рідними на фронті ради їх безпеки не маю права спілкуватись. А тут супермен з цілим лобом, обкруривши спецслужби росії веде рерортаж з окопа . Парасюк ти теловий щур Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 8 годин тому, Mihail-ves сказав: Але до цього ще багато не дійшли. Свіжий випадок був вчора. В село із Снігурівки приїхала сімя (чоловік-дружина та двоє малесеньких діток). Будинок дали, але там відсутня пральна машина. І я дав об'яву, в кого лишня, поділіться. Одна жіночка телефонує і пропонує лишню (б/у) викупити за півціни від магазину. І які тут можуть бути думки. Хоча сама могла бути на їхньому мисці ще місяць назад. Типова ситуація з арендою житла, особливо в деяких містах (спеціально не буду називати де саме) ціни х5 , і говорить що люди не біженці а туристи. Ще складніше психологічна ситуація коли ціна аренду складу для гуманітарної допомоги виходить ще дорожче ніж для комерсантів, адже "у вас фури гречки приїжають і їдуть в день по 20 штук". Взагалі дуже цікавий в нас народ як і ціни на заправці. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 3 часа назад, rudakov сказал: Взагалі дуже цікавий в нас народ як і ціни на заправці. Только сегодня жене говорю. что пора государству регулировать цены на топливо.. а то на разных заправках цена отличается на 5-7 гр. и это только то что я видел. а в масштабах Украины думаю ситуация ещё хуже. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 В 27.04.2022 в 12:39, Олександр Ш сказал: Мені немає за що воювати, в мене з державою паритет, їй похер на мене мені похер на неї. Мені чисто цікаво в чому цей похеризм виражається зі сторони держави, і взгалі що таке держава в вашому понятті. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 В 24.04.2022 в 11:36, Sanich сказал: Веселощів вам від Карася. Карась ! Запроси Пахомича на передову до себе. Можливо ти не воїн , а какашка в підтяшках? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 3 години тому, Сергей Тюркин сказав: Только сегодня жене говорю. что пора государству регулировать цены на топливо.. а то на разных заправках цена отличается на 5-7 гр. и это только то что я видел. а в масштабах Украины думаю ситуация ещё хуже. Ну 7 грн то ще добре, а от коли відстань 400 км а ціна на 12 різняться то це прямо демократично же! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 3 часа назад, rudakov сказал: Ну 7 грн то ще добре, а от коли відстань 400 км а ціна на 12 різняться то це прямо демократично же! Отож .. Нужно брать балончик с краской и там где пишется название заправки писать Барыга-Мародёр.. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 4 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Отож .. Нужно брать балончик с краской и там где пишется название заправки писать Барыга-Мародёр.. Ну це що пропонуєте в СССР повернутися ? Де все контролювала одна партія ? В усіх інших країнах світу це бізнес. Тобто не потрібно державі вміщувататися в такі процеси як ринкова економіка. Не подобається не бери, їжай на іншу заправку. Все що стараєтесь контролюватися - або псує правила гри або контроль тільки на папері. Просто треба пережити дану "золоту лихоманку" 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 4 часа назад, Сергей Тюркин сказал: Только сегодня жене говорю. что пора государству регулировать цены на топливо.. Під словом "регулювання" Ви ж розумієте зниження? Держава не може просто наказати без економічного підгрунтя. Як правило таке регулювання закінчується тим, що паливо зникає з заправок зовсім... Бензин он тримається в помірній ціні, але то завдяки відміні податків на нього. Держава недоотримує таким способом мільярди... Реальна ціна бензину на сьогодні мала б бути 50-52 грн... 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 20 хвилин тому, ромео сказав: Реальна ціна бензину на сьогодні мала б бути 50-52 грн... Це мінімум, враховуючи, що все пальне зараз імпортне, а в сусідів ціна 1, 7-2 євро Але контроль повинен бути, щоб завадити спекулятивним цінам і картельному зговору. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 11 хвилин тому, nibond сказав: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 Проголосували за Ленд-Ліз, плюс виділено 30+ млрд. допомоги черговий транш. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 Треба переходити на електрогібріди напевно 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 28 апреля, 2022 Share Опубликовано 28 апреля, 2022 15 хвилин тому, Жезус сказав: Треба переходити на електрогібріди напевно Електроенергія також підніміться в ціні і в результаті буде невигідно. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения