Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

6 минут назад, Wladimir_K сказал:

Ракети закінчуються. Є багато Точок У і бомб до ТУ. Сьогодні ТУ бомбили 

За словами речника Міноборони, 14 квітня екіпажі двох стратегічних російських бомбардувальників ТУ-95/160 здійснили пуски крилатих ракет повітряного базування по території нашої держави з повітряного простору Краснодарського краю РФ

3 часа назад, Wladimir_K сказал:

Найближчі тижні будуть обстрілювати сильно. Дуже злі через затоплення крейсера.

Та вони від народження злі. Чого його ото лізти в суверенну державу і вбивати людей? 

• Подобається 2
  • Переможемо 3

7 минут назад, uam_63 сказал:

За словами речника Міноборони, 14 квітня екіпажі двох стратегічних російських бомбардувальників ТУ-95/160 здійснили пуски крилатих ракет повітряного базування по території нашої держави з повітряного простору Краснодарського краю РФ

Бомбили ТУ-22

Мер Куп’янська Харківщини Геннадій Мацегора після здачі міста оркам втік.

Бачите, вишиваночка та чесні очі зовсім нічого не означають. Він гарно розмовляв українською мовою.

А вот любить Украину и свой народ не мог или не умел.

А сколько ещё таких предателей маскируются в Украине.

IMG_20220415_205105_242.jpg

• Подобається 6

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Ракети закінчуються. Є багато Точок У і бомб до ТУ. Сьогодні ТУ бомбили Маріуполь.

ТУ є досить легка ціль для ППО.

Бомбити будуть там де відсутнє наше Ппо , хоча враховуючи їхню попередню стратегію , то можуть і залетіти.

3 часа назад, шаруда сказал:

Сват работал на заводе где их делали. В 2020г. урезали финансирование "до нельзя". В 2021 - прекратили. Люди начали увольняться. Теперь попробуй их вернуть... Ну кто-то должен за ЭТО ответить?. А Данилов начал бессовестно петь дифирамбы Зе. Вроде как только благодаря Зе у нас появились эти ракеты в достаточных количествах:blink:... Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство:frusty:.

Давайте раскачаем зраду Зе:UA:

И похвалим Турчинова:ole_ole: -это благодаря ему потопили Москву-это ОН сделал Нептуны с Пашинским,еще им помогал Петя:ole_ole: начинку делал с Рошена,можно еще Петиного подельника как то всунуть Мертвечука-тут нужна уже фантазия(типа операция по глубокому внедрению к Путину) короче додумайте как то сами

ах да, нужно придумать заслугу в потоплении Юле, Тягнибоку, Парубию, и так далее по списку, всех тех кто у корыта 30 лет,ох ты Лешика забыл, во всех партиях побывал, в воздухе тапки переодевал ,        Гончаренко рулыть,  вот настоящие патриты, а зе это, так ни о чом

А ЗЕ только дороги строил и зрадой занимался-эй ЗРАДА ты где?Ермак ты где? Данилов ты где?И Арестович ты где? может Зрада по блокпостам бегает и фоткается?

Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство:frusty:Угу все вылезли и начали фоткатца, неделю суги сидели, даже в телевизор не высовывались ,   тапки примеряли СИНИЕ? ,БЕЛЫЕ? ,КРАСНЫЕ,?  ТА е мое ну какую же сторону принять? орков или укропов? Опа ,погнали орков:hmm: ,та мы ж за Украну:UA:

а ЗЕ это Зрада:blink:

• Подобається 10
  • Дякую 1
  • Здивований 4

9 минут назад, механик сказал:

Давайте раскачаем зраду Зе:UA:

И похвалим Турчинова:ole_ole: -это благодаря ему потопили Москву-это ОН сделал Нептуны с Пашинским,еще им помогал Петя:ole_ole: начинку делал с Рошена,можно еще Петиного подельника как то всунуть Мертвечука-тут нужна уже фантазия(типа операция по глубокому внедрению к Путину) короче додумайте как то сами

ах да, нужно придумать заслугу в потоплении Юле, Тягнибоку, Парубию, и так далее по списку, всех тех кто у корыта 30 лет,ох ты Лешика забыл, во всех партиях побывал, в воздухе тапки переодевал ,        Гончаренко рулыть,  вот настоящие патриты, а зе это, так ни о чом

А ЗЕ только дороги строил и зрадой занимался-эй ЗРАДА ты где?Ермак ты где? Данилов ты где?И Арестович ты где? может Зрада по блокпостам бегает и фоткается?

Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство:frusty:Угу все вылезли и начали фоткатца, неделю суги сидели, даже в телевизор не высовывались ,   тапки примеряли СИНИЕ? ,БЕЛЫЕ? ,КРАСНЫЕ,?  ТА е мое ну какую же сторону принять? орков или укропов? Опа ,погнали орков:hmm: ,та мы ж за Украну:UA:

а ЗЕ это Зрада:blink:

Я вас прошу давайте переможем, а тоді вже будем срачі розводити ну непотрібно зараз це .І не все так гладко з хваленим нептуном.

• Подобається 2

1 година тому, механик сказав:

И похвалим:ole_ole:

Наскільки я розумію, смайлик :ole_ole:називається .........

Кацапня також ненавидить піндосів, але душу їм гріють айфони і доляри.  Нажаль, особистість має властивість до "раздвоєнія".

• Ха-Ха 1

1 час назад, uam_63 сказал:

Я вас прошу давайте переможем, а тоді вже будем срачі розводити ну непотрібно зараз це .І не все так гладко з хваленим нептуном.

Давайте, я мало пишу на форуме, просто уже достало

Как ЗРАДА и все плохо это- ЗЕ:blink:

Как все хорошо это- ПороХ и Компания:UA:

Смотрите обьективно                Зе -2года                               ПО -5 ЛЕТ                                Разницу смотрите:hmm:

• Подобається 5
  • Ха-Ха 1
  • Здивований 2

16 часов назад, шаруда сказал:

Сват работал на заводе где их делали. В 2020г. урезали финансирование "до нельзя". В 2021 - прекратили. Люди начали увольняться. Теперь попробуй их вернуть... Ну кто-то должен за ЭТО ответить?. А Данилов начал бессовестно петь дифирамбы Зе. Вроде как только благодаря Зе у нас появились эти ракеты в достаточных количествах:blink:... Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство:frusty:.

• Подобається 6
  • Ха-Ха 1

53 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав:

А Вас не смущає, що  при Порошенку він знаходився під слідством НАБУ за розкрадання в укроборонпромі. А при нинішньому справу припинили.:dntknw:

Та він скаже зараз що завгодно, він же на гачку.

• Подобається 3

48 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

відповім словами головного адміністратора, цитата - "Типовий приклад проплаченої пропаганди, де правда, замішана на брехні та маніпуляціях та приправлена емоціями ".

• Подобається 4
  • Переможемо 1

56 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

Ще раз повторяю не розводьте срачі, нептун робили і стріляли з нього громадяни України їякі її люблять і за неї помирають. Ніякої заслуги в цьому ні  По. ні Зе. немає , ми не рашка і не воюєм за ху..ло чи  когось. Ми за Україну і  тим ми від них відрізняємся. :UA:

• Подобається 15
  • Переможемо 2

4 часа назад, nibond сказал:

А Вас не смущає, що  при Порошенку він знаходився під слідством НАБУ за розкрадання в укроборонпромі. А при нинішньому справу припинили.:dntknw:

Та він скаже зараз що завгодно, він же на гачку.

3 часа назад, whale сказал:

відповім словами головного адміністратора, цитата - "Типовий приклад проплаченої пропаганди, де правда, замішана на брехні та маніпуляціях та приправлена емоціями ".

3 часа назад, uam_63 сказал:

Ще раз повторяю не розводьте срачі, нептун робили і стріляли з нього громадяни України їякі її люблять і за неї помирають. Ніякої заслуги в цьому ні  По. ні Зе. немає , ми не рашка і не воюєм за ху..ло чи  когось. Ми за Україну і  тим ми від них відрізняємся. :UA:

А как Вы думаете..  почему когда я выложил видео я ничего под ним не написал ???  я ни в коем случае не хотел вас Всех переубеждать в обратном (хотя бы даже потому что я по этому Нептуну не в теме . ну не знаю я что он может ? сколько это всё стоит ? и сколько на самом деле из бюджета на это шло денег? кому шли деньги ? ну и ещё много вопросов на большинство из которых мы никогда не получим ответ.) .. я просто хотел увидеть реакцию.  и в принципе я так и предполагал .  А потом ещё говорят про зомбированных росиян. так у тех то и выбора нету там телевизор только одну версию тылдичит.. а у нас выбрали одну линию кому какая нравится или устраивает и ни шагу в сторону...  я например им вообще никому не верю. ну по крайней мере не до конца то точно всем.  но всех внимательно слушаю..  и делаю для себя какие то выводы..   

• Подобається 5

16 годин тому, ромео сказав:

Смілива думка...

Колись збирали всією державою на "український комбайн"...

А Ви кажете місто...

і не комбайна ні флоту. Навіть Чорноморське пароплавство(діюче) пішло раніш русського кораблика. Не трудно додумать де воно - зло.

• Подобається 1

2 години тому, Сергей Тюркин сказав:

ну не знаю я что он может ? сколько это всё стоит ? и сколько на самом деле из бюджета на это шло денег? кому шли деньги ?  и делаю для себя какие то выводы..   

Сергію, як ви думаєте, у скільки Україні вильється відбудова держави. Чи є ціна втратам народу України ? Що є головним приорітетом  посадової особи  Президента держави.

Ніхто не в змозі визначити ціну того чого ще немає і на що воно здатне. Чи була альтернатива в захисті держави ( очі в очі і недобудований крейсер в Миколаєві ) гадаю то не серйозно, ми з вами в це не вірим.

3 години тому, Лавр сказав:

Стугна домашнього виробництва:hunter::UA:

https://youtube.com/shorts/XrxEncKfCpo?feature=share

• Ха-Ха 1

10 хвилин тому, nibond сказав:

Стугна домашнього виробництва:hunter::UA:

https://youtube.com/shorts/XrxEncKfCpo?feature=share

Варто таке постити в розділі Ги. :IMHO:

• Подобається 1

Тільки що, Sanich сказав:

Варто таке постити в розділі Ги. :IMHO:

Без питань, перенесіть.

22 години тому, ромео сказав:

Смілива думка...

Колись збирали всією державою на "український комбайн"...

А Ви кажете місто...

Я мав на увазі великі міста-мільйонники. А укр. комбайн пішов за кораблем, і ви ж , видно, в курсі - чому? 

А в бригаді, де я служив, на той час були ракетні катери : "Мічурінський комсомолець", "Тамбовський комсомолець " і ще пару таких же з рашки. Й служили на них в основному виходці з тих же місць. Правда, вже тоді, чомусь з інших республік там таких не було.

6 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

А укр. комбайн

"Славутич" 

• Ха-Ха 1

21 годину тому, uam_63 сказав:

На складах немає і небуло і зробити з цього вже нічого не можна. Якщо не вірите послухайте численні інтервю Чмут Тарас з фонду ,, Повернись живим ,, людина повністю в темі і володіє інформацією.

Ну, значить розікрали! Бо тоді ніхто з доброго дива нічого не будував. Вже десь на складах мали б бути ті ракети. А те, що будувалося в Миколаєві в основному лишалося на ЧФ. Хіба , видно, так і лишилося в Севастополі...:dntknw:

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...