Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, artemishe сказал:

Маловато, шо поробиш, але ж є.. якшо я не помиляюсь тут деякі заявляли шо їх взагалі не було поставлено на озброєння

Втім мені здається шо якшо б не було на підході гарпунів то і це берегли б шо вже навєрняка… 

Однозначно не застосовували б, а тримали для критичних моментів. Виглядає фантастикою, але думаю, якщо наперед було відомо про війну, то можливо десь на території України і в цей час роблять ракети Нептун.

• Подобається 2

https://www.msnbc.com/morning-joe/watch/pentagon-we-know-russian-warship-suffered-an-explosion-137706565695

За даними Пентагону, крейсер лишився на плаву, але отримав серйозні ушкодження.

image.png.a6d00a80c4dc5aeb975082f5b960d2c4.thumb.png.782866f7420c2108fa39b2b5ebbe5edd.png

• Подобається 8
  • Ха-Ха 6

6 годин тому, Wladimir_K сказав:

9 травня однозначно побачимо правда чи ні.

Якщо до того часу їх не приберуть ... :evrika: :umora: Свої ж .

А за "Москву" - аж душа радіє... :rofl:

Вона якраз закладувалася на стапелях у 1976 , а я через два дні був демобілізований з Балтики. 

А наш ракетний крейсер "Україна" набагато новіше, хоч так і є недобудований. Може хоч зараз Зе зрозуміє свою страшенну помилку про рішення з його "демілітарізацією"...  А як би він був доречним чи під Одесою, а чи й під Маріуполем. Пам'ятайте, такі кораблі самі не ходять. Біля них має бути ще кілька кораблів-охоронців. А московські фашисти нас недооцінють, отож і мають гарний передвеликодний даруночок від нас! :umora::UA:

• Подобається 7

4 години тому, Wladimir_K сказав:

https://www.msnbc.com/morning-joe/watch/pentagon-we-know-russian-warship-suffered-an-explosion-137706565695

За даними Пентагону, крейсер лишився на плаву, але отримав серйозні ушкодження.

Не знаю звідки Пентагон це бере, але тут по усіх каналах пройшло, що він все ж затонув уночі ! :dntknw:

• Подобається 3

5 годин тому, Wladimir_K сказав:

Однозначно не застосовували б, а тримали для критичних моментів. Виглядає фантастикою, але думаю, якщо наперед було відомо про війну, то можливо десь на території України і в цей час роблять ракети Нептун.

Та хто коли у нас думав про власні збойні сили? Все виробляли для продажу. Он навіть Чорновіл, яка підбила нашою протитанковою установкою перший танк з боку Чернігова , повідомила, що інструкції там на фарсі! То кого ж їх виготовляли ?! :dntknw:

• Подобається 2

1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

Та хто коли у нас думав про власні збойні сили? Все виробляли для продажу. Он навіть Чорновіл, яка підбила нашою протитанковою установкою перший танк з боку Чернігова , повідомила, що інструкції там на фарсі! То кого ж їх виготовляли ?! :dntknw:

Для Саудівської Аравії. Не думаю, що там фарсі - ті, що присилають нам кучки, й так шукають лишній привід, щоб нам не допомагати, а так взагалі санкції введуть

• Подобається 1

7 часов назад, Wladimir_K сказал:

9 травня однозначно побачимо правда чи ні.

Що, теж будуть як жиріка дві неділі  на карантині тримати?

14 минут назад, Серж 82 сказал:

Що, теж будуть як жиріка дві неділі  на карантині тримати?

А який парад без живого міністра оборони. В будь-якому випадку повинні на трибуну мавзолея посадити.

25 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Комплект, який Саудівській Аравії виготовляли. Тако ж є і українських багато. Відео в інтернеті достатньо.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

Шукають

2049848114_.thumb.PNG.62e7f8704f6c2d9de6f8ceb2e54a229a.PNG

• Подобається 1
  • Ха-Ха 10

Довіряємо лише перевіренним даним. :umora::umora::umora::UA:

image.png

Я розумію, що це мала втіха за ту ціну, що платить країна щодня, але... і ці суки платять. 

• Подобається 7
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 3

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

А за "Москву" - аж душа радіє... :rofl:

Вона якраз закладувалася на стапелях у 1976 , а я через два дні був демобілізований з Балтики. 

А наш ракетний крейсер "Україна" набагато новіше, хоч так і є недобудований. Може хоч зараз Зе зрозуміє свою страшенну помилку про рішення з його "демілітарізацією"...  А як би він був доречним чи під Одесою, а чи й під Маріуполем. Пам'ятайте, такі кораблі самі не ходять. Біля них має бути ще кілька кораблів-охоронців. А московські фашисти нас недооцінють, отож і мають гарний передвеликодний даруночок від нас! :umora::UA:

Навіщо ці дорогі іграшки в калюжі під назвою «чорне море» яке прострелюється з берегів України вздовж і впоперек? Зараз після москви «славетний» чф рф сяде десь на базі ( де і буде втоплений) бо якшо бахнули млскву то можуть бахнути і будь який інший .. 

• Подобається 4

204666418_.thumb.PNG.a8a6bb2bf7c052193112916f2410e5e5.PNG

• Ха-Ха 13

11 часов назад, artemishe сказал:

кстати теми Нептунами залепили которых нет на нашем вооружений из за зради політичного керівництва 

Кстати, наши спецы сообщили, что в прошлом году сделали всего-лишь около десятка ракет и прекратили их выпуск из-за недофинансирования оборонного заказа... Вывод сами сделаете или помочь?;).

• Подобається 6
  • Ха-Ха 1

С крейсера "Москва", побитого ВСУ накануне, в Севастополь доставили всего 14 моряков РФ. Судьба остальных неизвестна.

Всего на корабле было свыше 500 российских военнослужащих. Об этом сообщил журналист Роман Цимбалюк.:ole_ole:

Арестован командующий ЧФ РФ.

• Подобається 7
  • Ха-Ха 1

10 часов назад, шаруда сказал:

С крейсера "Москва", побитого ВСУ накануне, в Севастополь доставили всего 14 моряков РФ. Судьба остальных неизвестна.

Всего на корабле было свыше 500 российских военнослужащих. Об этом сообщил журналист Роман Цимбалюк.:ole_ole:

Не официальные источники писали что первыми подошли турки и спасли что то около 54 человек.   то как один из  вариантов  54+14=68 .. 

Ну и вариант росии     :ae:  всех эвакуировали --- жертв нет :ae:

• Подобається 5

8 часов назад, шаруда сказал:

Кстати, наши спецы сообщили, что в прошлом году сделали всего-лишь около десятка ракет и прекратили их выпуск из-за недофинансирования оборонного заказа... Вывод сами сделаете или помочь?;).

Послушайте, ну хватит уже этих зрад… я вообще за то чтобы этой войны не было.. а даже тысяча противокорабельных ракет не предотвратила бы эту войну.. у нас везде так, или не хватает или нет вообще.. с 91 года надо было трудиться а не с 14го..

• Подобається 8

31 минуту назад, Сергей Тюркин сказал:

Не официальные источники писали что первыми подошли турки и спасли что то около 54 человек.   то как один из  вариантов  54+14=68 .. 

Ну и вариант росии     :ae:  всех эвакуировали --- жертв нет :ae:

При такому вибуху однозначно є жертви і будуть втрати це будь хто розуміє, що хоч трохи при тямі.

• Подобається 5
  • Переможемо 1

9 годин тому, artemishe сказав:

Навіщо ці дорогі іграшки в калюжі під назвою «чорне море» яке прострелюється з берегів України вздовж і впоперек? Зараз після москви «славетний» чф рф сяде десь на базі ( де і буде втоплений) бо якшо бахнули млскву то можуть бахнути і будь який інший .. 

Ця іграшка мала ППО , він мав закривати небо і для інших кораблів , але не зміг для себе закрити.:):UA:

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 3

13 хвилин тому, Конструктор сказав:

Ця іграшка мала ППО , він мав закривати небо і для інших кораблів , але не зміг для себе закрити.:):UA:

Одна москва вже згоріла і затонула, всі з нетерпінням чекають, коли запалає друга:UA:

• Подобається 2
  • Переможемо 2

2 часа назад, Конструктор сказал:

Мені здається застосування такого крейсера в умовах чорного моря, це тільки тому шо Україні немає чи відповідати.. але як виявилось не зовсім немає

якшо б уявити шо Україна мала б флот.. перші дні війни пішли б росіян на те шоб його не стало.. як колись британці навалились на Бісмарка і таки ж ціною великих втрат його потопили.. а сістершип тірпіц вже до кінця війни нічого не зробив, простояв у Норвегії поки не був знищений авіацією

• Переможемо 1

11 годин тому, Sanich сказав:

Довіряємо лише перевіренним даним. :umora::umora::umora::UA:

image.png

Я розумію, що це мала втіха за ту ціну, що платить країна щодня, але... і ці суки платять. 

Важливо, що це є висока саме моральна підтримка для нас усіх! Та й щоб там не говорили - це досить сильна бойова одиниця, яка могла б ту ж Одесу просто знищити... Тим більше, що саме на морі ми  не могли їй і близько щось протиставити, у нас флоту НЕМАЄ ! .

• Подобається 2

Тільки що, artemishe сказав:

Мені здається застосування такого крейсера в умовах чорного моря, це тільки тому шо Україні немає чи відповідати.. але як виявилось не зовсім немає

Просто й на ньому сиділи ті ж тупоголові орки , що й під Чорнобаєвкою! :rofl:

Ось побачите, ще й не один там есмінець повторить його долю. :IMHO:

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...