Mihail-ves Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 Трішки про Нептун. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 Я не про корабль єслішо. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 особисто я в версію нептуна не особливо вірю. Але хай буде як буде альтернативна версія 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 8 минут назад, Олександр Коваль сказал: особисто я в версію нептуна не особливо вірю. Але хай буде як буде альтернативна версія Та ладно. Про ці ракети було відомо, ще до початку бойових дій і їх шукали щоб знищити. Наші берегли їх для слушного моменту і коли в Одесі ввели тривалу комендантську годину вже було зрозуміло, що підвезуть до моря ближче. Логіка було обстіляти інші корабелі крім "Москва" . Тобто до цього спеціально готували, до початку було 72 ракети. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 18 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Та ладно. Про ці ракети було відомо, ще до початку бойових дій і їх шукали щоб знищити. Наші берегли їх для слушного моменту і коли в Одесі ввели тривалу комендантську годину вже було зрозуміло, що підвезуть до моря ближче. Логіка було обстіляти інші корабелі крім "Москва" . Тобто до цього спеціально готували, до початку було 72 ракети. Тобто маючі 72 таких гарних ракет ми потопили лише одну "Москву" ? Дивно як на мене, такою кількістю можна було весь їх флот потопити. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 45 минут назад, rudakov сказал: Тобто маючі 72 таких гарних ракет ми потопили лише одну "Москву" ? Дивно як на мене, такою кількістю можна було весь їх флот потопити. Їх застосували б при висадці десанту. В інших варіантах не було логіки. Після обіцянки від англійців застосували по кораблю. Застосувати, що ракетами знищили. На рахунок флоту це перебільшення їх не вистачить та й не було можливості. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 Кажись началась вторая часть антракт окончен.... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 9 часов назад, Пахомич сказал: Ти ше маєш доступ до жовтого форуму . Виріжи і відправ на завалєнку Алтайского ..... Скабєєва промовила " це вже не спецоперація , а війна" . Нехай "многоцифровой " не пісяє в штанці . Капєц ! В Скабєєвої передчасний клімакс. Я дурдомами не интересуюсь . Там один говорит что их дома взрывают ,как оказалось : Это уже не спец-операцыя . А просто своих подрывает путлер . Как им спокойно стало . 9 часов назад, Wladimir_K сказал: Затонув на наступний день і тоді на морі був вже штиль. Фото є справжнє. Ну так главное не признать что это сделали ЗСУ . Случайно утонул . Ну а наши тоже сглупили . Ну сбили они карабыть ,ну так зачем говорить какаой ракетай . Балтун находка для шпиона . 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
механик Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 1 час назад, rudakov сказал: Тобто маючі 72 таких гарних ракет ми потопили лише одну "Москву" ? Дивно як на мене, такою кількістю можна було весь їх флот потопити. та це зрада и саботажслава диванным воинам спрыгните с дивана и потопите или деблокуйте и т, д , и т, п, 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 18 апреля, 2022 Share Опубликовано 18 апреля, 2022 5 годин тому, Mihail-ves сказав: Трішки про Нептун. передивляюсь це, а 3 болванки в 22. 15 почергово прогуділи в сторону Миколаєва. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 18 апреля, 2022 5 годин тому, Mihail-ves сказав: Трішки про Нептун. Гарно Яковина говорить, але, на жаль, він не є ні військовим, ні експертом, ні людиною з доступом до інсайдів, тому я сприймаю його як пустомелю, який просто робить собі якісь висновки на основі загальнодоступної інформації, неперевірених даних та особистих здогадках і вигадок. Такий собі Портніков без вираженої пропартнійної позиції. Причому, обоє вони гуманітарії - лінгвіст та філолог за освітою. 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 5 годин тому, Лавр сказав: передивляюсь це, а 3 болванки в 22. 15 почергово прогуділи в сторону Миколаєва. Сьогодні Миколаєву дісталось добре. Але під Олександрівкою рашисти пробували йти в атаку аж цілу годину. Кажуть пішли в слід кораблю москва. 2 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 5 годин тому, Sanich сказав: Гарно Яковина говорить, але, на жаль, він не є ні військовим, ні експертом, ні людиною з доступом до інсайдів Головне, його слова донести до рашистів, які на кораблях. Так сказати додати їм гімна в штани. Ми то розуміємо що говорити і робити то дві величезні різниці. Але інформаційна війна на мозок рашистів повинна бути присутня. І чим правдивіше вона буде виглядати, тим краще буде нашим ЗСУ. 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 7 часов назад, Sanich сказал: , обоє вони гуманітарії - лінгвіст та філолог за освітою. Якось звучить трохи принизливо... "Якщо ти філолог - то це надовго"? Тавро? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2022 9 хвилин тому, ромео сказав: Якось звучить трохи принизливо... "Якщо ти філолог - то це надовго"? Тавро? Якщо ти філолог, то явно не можеш бути військовим експертом. Можеш, звичайно, вдавати такого із себе. Проте... Це все буде на рівні диванних експертів, але оформлене в гарну подачу. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 14 минут назад, Sanich сказал: Якщо ти філолог, то явно не можеш бути військовим експертом. А якщо гуморист, то головнокомандувачем? 4 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 10 часов назад, Александр К. сказал: Кажись началась вторая часть антракт окончен.... Фальстарт. Слабаки 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 3 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Фальстарт. Слабаки у нас тут по об*їздній, біля Чорнобаївки, щось гуде добре і на протязі доби. А от куди не видно. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 15 минут назад, Лавр сказал: у нас тут по об*їздній, біля Чорнобаївки, щось гуде добре і на протязі доби. А от куди не видно. Як там у вас ситуація? Контактували із освободітєлями? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 4 хвилини тому, ромео сказав: Як там у вас ситуація? Контактували із освободітєлями? ні, я тут в тупіку нахожусь. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 9 годин тому, Sanich сказав: Гарно Яковина говорить, але, на жаль, він не є ні військовим, ні експертом, ні людиною з доступом до інсайдів Черчіль теж починав, як журналіст, а потім був і воєнним міністром і прем'єр-міністром. Отже, у Яковини все ще попереду. На мою думку, ні українська, ні російська сторона усієї правди не скажуть. Залишається коментаторам додумувати за них. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 15 хвилин тому, Лавр сказав: ні, я тут в тупіку нахожусь. Металолом збирати дозволяють? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 11 минут назад, asaltan сказал: Черчіль теж починав, як журналіст, а потім був і воєнним міністром і прем'єр-міністром. Отже, у Яковини все ще попереду. На мою думку, ні українська, ні російська сторона усієї правди не скажуть. Залишається коментаторам додумувати за них. А тут правда в реаліях. Корабель був зруйнований з жертвами і затонув. Думаю це незаперечний факт. Так само,як і є багато жертв серед екіпажу. 26 минут назад, Лавр сказал: ні, я тут в тупіку нахожусь. Кажуть на початку травня хочуть хнр створити. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 1 годину тому, ромео сказав: А якщо гуморист, то головнокомандувачем? Он психолог, нехай і військовий, впевнено рухається до здобуття звання бригадного генерала, позачергово. Буде командувати об'єднаною армією таких як він психологів. А починали із скромного форуму укрправди, далі - доросли до сотні в твітері, далі, в процесі, правда, розділились на два батальйони, що розігрували між собою срач. І поки немає ніяких перепон, щоб цього не сталось 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 54 хвилини тому, asaltan сказав: Металолом збирати дозволяють? мої знайомі з Чорнобаївки всі її покинули, хоча в село через пост провіряють і пропускають. Бажаючих на металолом немає. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения