Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

6 годин тому, Фомич сказав:

Вибачаюсь,  Ви мабуть за кордоном екстрасенсом стали, якщо бачите за кордону, що робиться на Кінгсбургской косі?

А для чого принижувати і ображати жінку офіцера ЗСУ, яка виконує свою роботу?

Достатньо набрати в іннеті "Кінгбургська коса" і все побачите на власні очі, як на долоні , пане @Фомич. А у мене чимало вільного часу , тому й знаю що робиться там. Оскільки я свою юність і перші півроку флотської служби провів там неподалік - у м. Миколаєві. А щодо "жінки" то вона, військовослужбовець далекого тилу, та й тепер  різниці з чоловіками в армії немає. Але суть в іншому - абсолютно хреново виконує вона свою роботу за солідні гроші й надто завищене звання. Ця постійна брехня протягом вже дев"яти місяців про чергове звільнення коси  приносить зовсім протилежний ефект, що мав би бути,все-таки надіюся, нею очікуваний. Це глибокий НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМ ! І там не полковника, а й максимум капітана достатньо було б з головою. А звання й полковничий оклад могли б призначити в більш потрібному місці. Воно на фронті ніде не зайве. Це я вам розповідаю як колишній журналіст і майор запасу, що в "партизанах" в останній раз виконував обов"язки відповідального секретаря фронтової газети , яка вся базувалася на колесах.:az:

• Подобається 2

Унікальна пасіка на медичному пункті під Бахмутом: репортаж з «нулів»

https://armyinform.com.ua/2023/08/02/unikalna-pasika-na-medychnomu-punkti-pid-bahmutom-reportazh-z-nuliv/?fbclid=IwAR0ze7sana2O3Jg0eDo6dzBoMCMGPxZzNMpqf6yNWxVt18NK1IgH1EvQXlo

• Подобається 2
  • Дякую 1

02.09.2023 в 21:57, Пахомич сказав:

Не дивуйтесь! Це фанат Паши  Мерседеса з душою малороса . Заржавіла консерва "руского міра"

Це ви, @Пахомич, очевидно, чи не про себе?! :ay: :umora:

Бо я, на відміну від вас рідного, усю боротьбу за Незалежність простояв на передку з фотоапаратом в руках про що свідчать фото більш, ніж тридцятирічної давнини на шпальтах газет і моя Міжнародна журналістська премія (1996р.).:ah::UA: А з Пашою мерседесом я почав воювати не сьогодні, а так ... вже  років з 25 тому, коли він ще був у простій чернечій рясі , без "заслужених" нагрудних  хрестів з "металу диявола"та митрополичих головних уборів. Моя молода співробітниця-студенка , віддати їй належне, ще тоді надумала у нього взяти інтерв"ю й запитати про те, чому не правиться у лаврі українською мовою? А він, просканувавши, що дівча недосвідчене, малознане на темі українського християнства, почав її просто словесно стирати в порошок. Ніби ви, Пахомовичу, оце намагалися зробити зі мною, не знаючи, що то я за фрукт. :frusty: І головне тоді було питання , що немає ж перекладу Біблії українською - це за словами вашого героя. А я ж був з нею фотокором , але після закінчення факультету журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка і майже з червоним дипломом. Та Паша ж цього не знав :dntknw:. Не знав він і що довгий час це була моя улюблена тема, оскільки я - внук священника-протоієрея... Він був просто ошелешений моїм знанням цієї теми, після того як я назвав Панька Куліша та Івана Пулюя (що переклали новою українською 39 книг Старого Заповіту й 21 Нового) . Нагадав я йому й про переклади Святого Письма  Тарасом Шевченком та Іваном Нечуєм-Левицьким. І про те, що вперше Біблію українською сучасною  видано було 1903 року. Мене до цих пір переповнє почуття власної гідності, як згадую оту, вже тоді жирнючу, мордяку перекошену від моїх убивчих слів. З тих пір моя молода співробітниця-студенка ніколи не ходила на завдання без попередньої підготовки. Доречі, стала вона непоганою журналісткою.

Ну, а перші кулі з АКМ над моєю "Заржавілою консервою "руского міра", коли в моїх руках був лише фотоапарат "Київ-17" в упор з рук капітана -"козачка" за мою УКРАЇНСЬКУ та за сфотографовану "муху"на бруствері (одноразовий гранатомет, що мав бути як доказ участі 14-ої армії в конфлікті) пролетіли ще у 1992-му під Кошницею у Молдові. З тих пір "руZькоє наречіє" я забув навік! Навіть тут @Sanich вписав мені бали за мій словесний напад на державну служку за її "руZькоє наречіє" на святкуванні Дня Байбака в Харкові. А я й до цих пір відчуваю образу за несправедливість тоді по відношенню до мене , пригадуючи оту історію в Молдові.

Отакий я, пане, чи, ба :frusty:,  товарищ @Пахомич  "фанат Паши  Мерседеса з душою малороса"...:rofl:  Не хотілося про це згадувати, та ви мене змусили...

Ну, а вам то слабо ?! :refery:

• Подобається 1

18 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Не хотілося про це згадувати, та ви мене змусили...

Ну, а вам то слабо ?!

Може згадати, як із комсомольським карателем по 100 грам випивав. :dntknw:

• Ха-Ха 1

53 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

:rofl::ay: А через кордон то як? Тепер, як кажуть,там шмон наводять. Лафа закінчилася.

Їхав знайомий зі сім"єю через Устилуг, то направили авто на рентгеногляд...

Тож тепер і контрольні ваги на пасіці не спасуть.

Ваші замшеві королеви ,що видали на контрольних  і як вивозили свої тони ,через Устилуг чи Раву Руську в Нідерланди?

• Ха-Ха 1

2 години тому, Славик сказав:

Ваші замшеві королеви ,що видали на контрольних  і як вивозили свої тони ,через Устилуг чи Раву Руську в Нідерланди?

Перший раз 8 березня 22 їхав лише в одязі, що на мені. Були на то причини. Поляк не повірив,

перевіряв авто. А там окрім запаски нічого й не було.

А вже іншого разу літрів з тридять меду взяв. Але, чесно скажу, не на продаж.

Дочці в сім"ю та її й моїм знайомим. Але по дорозі заїхав у ліс , здається біля Рівного,

й натрапив на королевські опеньки. Десь з півтора відра зрізав у одному місці за півгодинки -

вперше в житті таке було !! Я про це вже писав. Так перевіряюча полячка на мед не звернула увагу, а спочатку зацікавилася опеньками бо то заборонено перевозити. А я ж не знав- не гадав.:dntknw:Відчитала мене добре.

А я й розказав як було діло. Й хотів тут же викинути. Але вона переконалася, що я 

не "човник", бо на авто лише другий раз переїжджав кордон і пожаліла.Адже крім викидання мені

довелося б платити чималий штраф.Та вона побачила, видно, що перед нею вже підтоптаний 

68-річний"молодик" , то й пожаліла. А до меду так і не дійшла справа тому, що й так я затримав її.:dntknw:

А я ж зараз за кордоном. То мої замшеві - на вільному утриманні вже другий сезон. Експеремент.

• Подобається 1

https://youtu.be/N4plL2eGYS0?si=NtW8O0ChjQ_K2586

https://youtu.be/E2LliU11wc4?si=yBqpJ0VJHQWcbA_u

Відомий всім нам блогер-пасічник Дмитро із Запоріжської обл.  Втратив пасіку, квартиру які опинились в районі бойових дій.

• Подобається 1

В 26.08.2023 в 23:23, ДобровоЛ сказал:

А я як був у Києві, то завжди перед самими обстрілами просипався. І перед першими ракетами теж - за півгодини. Вони десь по прямій км за 12-15 від мене  впали у Броварах.

Факт, але для мене не зовсім зрозумілий.:dntknw:

Минулого літа як був в Житомирі на полігоні то за добу розвідка попередила що будуть бити ракетами по полігону. Ми покинули палатки і розосередилися по лісах. В палатках роти залишився дижурним побратим з мого взводу, за 10  хв до першої ракети проснувся взувся і вийшов на вулицю. Перша, за нею друга, всиг заскочити в копанір бо третя вдарила десь метрів за 35 від нашої палатки.  Отак Бог його підняв біля четвертої ранку і вивів з палатки. Загалом тоді 24 ракети вдарили по полігону. Воронки по 7 м в діаметрі і 4 глибиною.

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 2

6 годин тому, Анатолий Сергеевич сказав:

Протистояння на сході почалося весною, після того як Турчинов став у руля.

Війна на сході почалася весною, після того як рашка ввела свої війська на територію України 

• Подобається 1
  • Дякую 7

3 часа назад, Igrok сказал:

Війна на сході почалася весною, після того як рашка ввела свої війська на територію України 

Та раніше все почалося. Військова база в Севастополі, автономія в унітарній державі, роззброєння і утилізація промисловості... і так далі і так далі... 

• Подобається 3

14 годин тому, Серж 82 сказав:

Минулого літа як був в Житомирі на полігоні то за добу розвідка попередила що будуть бити ракетами по полігону. Ми покинули палатки і розосередилися по лісах. В палатках роти залишився дижурним побратим з мого взводу, за 10  хв до першої ракети проснувся взувся і вийшов на вулицю. Перша, за нею друга, всиг заскочити в копанір бо третя вдарила десь метрів за 35 від нашої палатки.  Отак Бог його підняв біля четвертої ранку і вивів з палатки. Загалом тоді 24 ракети вдарили по полігону. Воронки по 7 м в діаметрі і 4 глибиною.

Та ліпше б вже вони тренувалися по території підарашки ! :evrika::IMHO:

16 часов назад, Анатолий Сергеевич сказал:

Протистояння на сході почалося весною, після того як Турчинов став у руля. А курс почав своє падіння ще до того, ну а як почався конфлікт повномасштабний то полетів він ще більше

То з ваших слів виходить що все почалося з того що в руля став Турчинов? 

53 минуты назад, цыганок сказал:

То з ваших слів виходить що все почалося з того що в руля став Турчинов? 

У якого руля?

В 11.09.2023 в 19:29, Wladimir_K сказал:

Нормальна так позиція ......

До чого тут позиція, якщо то просто факт ?

22 часа назад, Шульц сказал:

Я б такого як Ви за Ваш попередній пост забанив би назавжди! А Ви навіть не зрозуміли, що хотів сказати пан Володимир своїми словами .....

Ви з тієї когорти людей — «Якщо не по-моєму то закрий рота та не гавкай» 

Прокиньтесь , ми у вільній державі, хто що хоче те й каже а погоджуватись з тим чи ні то вирішує кожен для себе.

1 час назад, WolfMessing сказал:

Прокиньтесь , ми у вільній державі, хто що хоче те й каже а погоджуватись з тим чи ні то вирішує кожен для себе.

Ще один любитель партії регіонів нарисовався.

1 час назад, WolfMessing сказал:

До чого тут позиція, якщо то просто факт ?

Який факт?

• Подобається 1
  • Дякую 2

1 година тому, WolfMessing сказав:

Ви дуже глибоко помиляєтесь. Кожен може мати ВЛАСНУ думку, але коли людина називає московітську окупацію "конфлікт", це наводить на думку, що перед нами або ворог, або істота в якої в голові вата... в якої тієї  ВЛАСНОЇ думки і не може бути.

• Подобається 8
  • Дякую 1

2 часа назад, kroxaru сказал:

У якого руля?

То спитайте у того не далеко глядного " Донбас всех кормит"

• Подобається 2

4 минуты назад, Шульц сказал:

Ви дуже глибоко помиляєтесь. Кожен може мати ВЛАСНУ думку, але коли людина називає московітську окупацію "конфлікт", це наводить на думку, що перед нами або ворог, або істота в якої в голові вата... в якої тієї  ВЛАСНОЇ думки і не може бути.

Скоріше за все ворожа істота з ватою в голові.

• Подобається 2

14 годин тому, Igrok сказав:

Війни проти України рашка не припиняла ніколи (економічної, політичної, дипломатичної, інформаційної, психологічної, культурологічної). А в 14-му році перейшла тільки до її активної фази. А почалась вона не весною, а ще в лютому під час  кульмінації подій на майдані з силового захвату Криму. Пуйло 20 лютим роздавав медалі за захоплення Криму, янек ще знаходився у Києві. Це до того хто здав Крим.

• Подобається 5
  • Дякую 3

40 хвилин тому, Троян сказав:

Пуйло 20 лютим роздавав медалі за захоплення Криму, янек ще знаходився у Києві. Це до того хто здав Крим.

Перші ознаки початку анексії Криму росією спостерігались ще 20 січня 2014 року.

20 лютого 2014 року, на тлі трагічних подій у центрі Києва, розпочинається давно спланована кремлем  окупація Кримського півострова. 

• Подобається 4

1. Війна — форма ведення військових дій збройними силами держави з метою підпорядкування противника волі політичного керівництва однією з сторін, в якій сторони не обмежені застосуванням військової сили. Політологами застосовується термін «класична війна».
  2. Збройний конфлікт — вид збройного протистояння між державами або соціальними спільнотами всередині них з метою вирішення економічного, політичного та інших суперечностей через обмежене застосування кожної зі сторін військової сили.
  • Подобається 1

12 часов назад, цыганок сказал:

Ще один любитель партії регіонів нарисовався.

Який факт?

Не чудіть заради Бога 

Що який факт ? Там була єдина фраза що долар почав повзти догори після подій майдану  . Так до чого тут про повідомлення про позицію? Ви або не розумієте 2+2 коли питають або падаєте на …. ,вибачте за фразу.

Жодної теми про політику я не підіймав у тих повідомленнях.

Партія регіонів… вчиться чути а не слухати .

• Ха-Ха 2

12 часов назад, Шульц сказал:

Можливо й так , але в мене оце закривання рота/бан та інша подібна реакція викликає тільки роздратування у державі яка вважає себе вільною .

Якщо боремось за вільну країну то потрібно їй відповідати , щоб кожен міг сказати те що хоче , якщо не подобається сказане пропустіть мимо вух і не реагуйте ,тим самим людина не відчує підтримки та згасне в своїх «починаннях».

Ще раз , налагодимо все в країні то незадоволені куди й подінуться.

• Подобається 1

4 часа назад, WolfMessing сказал:

якщо не подобається сказане пропустіть мимо вух і не реагуйте ,тим самим людина не відчує підтримки та згасне

Це ви десь почули, чи самі придумали?

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...