Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

23 минуты назад, Вадім Полтава сказал:

Ну досить таки-реалістично. Думаю, можливе якесь продовження. Бо шось якось малувато. Розмах хароший - і пшик??? :dntknw:

Більше нічого не спадає на думку? Подивіться уважно на карту.

Своїм хлопцям версію озвучив ще в обід, тут не буду озвучувати.

• Подобається 1

Ох нелегко "аналітикам" різного калібру. Від вчорашнього непевного оптимізму до сьогоднішньго оголтілого "ура" до позиції, коли знову потрібно щось хайпове придумувати в ситуації, коли тобою сказане пару годин тому не має ніякого відношення до реальності. :) 

• Подобається 4

13 минут назад, Sanich сказал:

Ох нелегко "аналітикам" різного калібру. Від вчорашнього непевного оптимізму до сьогоднішньго оголтілого "ура" до позиції, коли знову потрібно щось хайпове придумувати в ситуації, коли тобою сказане пару годин тому не має ніякого відношення до реальності. :) 

Та з аналітиків як з гуся вода. 

• Подобається 2

2 години тому, ромео сказав:

Вроді кажуть, шо лисий повертає назад

От лисий х..

багатьом Українцям на вечір настрій зіпсував.:ak:

• Подобається 1

44 минуты назад, Серж 82 сказал:

Більше нічого не спадає на думку? Подивіться уважно на карту.

Своїм хлопцям версію озвучив ще в обід, тут не буду озвучувати.

Та думок і версій є багато. Про карту не зрозумів, що саме.

55 хвилин тому, Sanich сказав:

Ох нелегко "аналітикам" різного калібру.

Зате є зараз про шо поговорити...;) один перед одного...

• Подобається 1

2 години тому, Вадім Полтава сказав:

Бунт нє настоящій. Я не вспів і попкорна купить. 

Шо це було?

:dntknw:

Заганяли їх в стойло  на контракт(міняли хазяїв) .

От вони й взбрикнули.:IMHO:

58 хвилин тому, Конструктор сказав:

От лисий х..

багатьом Українцям на вечір настрій зіпсував.:ak:

Довго він вже не протягне :IMHO:

• Подобається 3

7 часов назад, ромео сказал:

Це якшо він не був частиною їхнього ж плану...

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

9 часов назад, ромео сказал:

Не відбирайте хліб у аналітиків. :crazy:

• Ха-Ха 4

В 15.05.2023 в 20:31, _kos_ сказал:
В 15.05.2023 в 07:40, Mihail-ves сказал:

Що таке влада? Згідно Конституції - влада це народ "єдиним джерелом влади в Україні є народ".

Народ є джерелом влади раз на 5 років, тобто обирає владу через вибори та й то не всю, а тільки законодавчу і президента та місцеву. А потім влада 5 років "робить з народом (джерелом) все що забажає". 

керуючись статтями 147, 150
Конституції України ( 254к/96-ВР ), статтями 45, 51, 61, 63, 65,
93 Закону України "Про Конституційний Суд України" ( 422/96-ВР ),
Конституційний Суд України в и р і ш и в:
 1. Положення частини другої статті 5 Конституції України
( 254к/96-ВР ) "носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в
Україні є народ" треба розуміти так, що в Україні вся влада
належить народові. Влада народу є первинною, єдиною і
невідчужуваною та здійснюється народом шляхом вільного
волевиявлення через вибори, референдум, інші форми безпосередньої
демократії у порядку, визначеному Конституцією ( 254к/96-ВР ) та
законами України, через органи державної влади та органи місцевого
самоврядування, сформовані відповідно до Конституції та законів
України.
  • Ха-Ха 1

1 час назад, Пахомич сказал:

То українці з сталевими яйцями. Міжіншим правий сектоор охороняв  урядовий квартал .

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

Наука довела, що українці і росіяни є різними етносами і не є генетично «рідними» (30 березня 2017)

У кожному п’ятнадцятому українці вчені виявили хромосому, яка ріднить сучасне населення України з ірландцями, англійцями і шотландцями. Це означає, що кожен шостий тестований українець був нащадком кельтського походження. Кельти були дуже могутньою цивілізацією, яка змогла заселити половину європейського континенту.

Білоруси виявилися фактично ідентичні полякам і генетично дуже далекі від росіян, але близькі до чехів і словаків.

Генетична відстань між росіянами і так званими фіно-угрськими народностями (марійцями, вепсами, мордвою тощо), які проживали на території росії, дорівнює 2-3 умовним одиницям («близькі родичі»), а це означає, що росіяни і фіно-угри є ідентичними.

Результати аналізу мітохондріальної ДНК показали також, що ще одна близька рідня росіян, окрім фіно-угрів i фінів Фінляндії, — це татари: росіяни перебувають на тій же генетичній відстані умовних одиниць від татар, як і від фінів.

Після отримання результатів досліджень для росії виникла велика ідеологічна, політична, психологічна і моральна проблема самоідентифікації себе як буцімто «слов’ян», адже генетично російський народ до слов’ян ніякого відношення не має.

https://ridna.ua/2017/03/nauka-dovela-scho-ukrajintsi-i-rosiyany-je-riznymy-etnosamy-i-ne-je-henetychno-ridnymy/

26 хвилин тому, _kos_ сказав:

У кожному п’ятнадцятому українці вчені виявили хромосому

26 хвилин тому, _kos_ сказав:

Це означає, що кожен шостий тестований українець

Якість даної статті викликає запитання. Я думаю, що єврейської крові в українській ще більше, але ще не додумалися назвати українців - нащадками священного народу. Взагалі, все це не має відношення до теми.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

Нема ніяких росіян. Їх придумав Прокопович. Той шо Феофан. 

А може й не той... :hmm:

• Подобається 1

• 4 weeks later...
22 години тому, ДобровоЛ сказав:

То я ж і вас попереджав, що від мене з Нідерландів повіяло грозові хмари.

Вам ще не надоїло на тому "дикому заході" серед вітрів і дощів? :) Хто ж буде мед соняшниковий, як казав мій старий сусід пасічник, який прожив 95 років і до останнього бджіл тримав, "мед котити".

• Ха-Ха 1

1 годину тому, _kos_ сказав:

Вам ще не надоїло на тому "дикому заході" серед вітрів і дощів? :) Хто ж буде мед соняшниковий, як казав мій старий сусід пасічник, який прожив 95 років і до останнього бджіл тримав, "мед котити".

А у мене брат в Кагарлиці сотню сімей тримає.

Надоїсти не надоїло. Бо тут мої обидві нучки. Спілкуюся з ними  ясно ж - українською.

За цей період, що я тут багато чого навчив у плані нашої мови. А за пасікою дуже скучив. Але що ж поробиш? Після двох інфарктів та Чорнобиля пішки на 16-й поверх не побігаєш...

• Подобається 1
  • Дякую 1

Доброго дня шановні. Хто отримав це повідомлення,  але не є медичним працівником, прошу Вас не гаяти часу і  переслати Вашим друзям, знайомим медикам. Дякую.
Міжнародна організація  Mines Advisory Group далі MAG. (Велика Британія), здійснює гуманітарне розмінування (більше інформації Ви можете побачити на сайті MAG -  The Mines Advisory Group) розширює свою діяльність і тому нам  потрібні медичні працівники.
Мене звати Михайло Тверезовський, керівник медичного забезпечення MAG,
телефонуйте  +38 067 409 57 26 + месенджери, відповім на всі Ваші питання.
З 10.07.23 MAG оголошує додатково 12 медичних вакансій: лікарі, середній мед.персонал  - м/с, фельдшера.
Освіта: вища; середня спеціальна медична. Диплом повинен бути чинним, це принципово.
Практичний досвід надання екстреної та/або невідкладної медичної допомоги є перевага.
Спеціалізація: перевага, хто має спеціалізацію з невідкладної або екстреної медичної допомоги.
Заробітна плата 36.225 грн/міс. на руки.
Контракт на 6 місяців з подальшим продовженням.
Місце роботи: Миколаїв.
Планується, що персонал до офісу та зворотньо буде доставлятись  транспортом MAG.
Завдання: Медичний працівник на машині швидкої медичної допомоги (укомплектована сучасним медичним обладнанням) будете  проводити медичне забезпечення гуманітарного розмінування своєї групи демінерів, це надання Першої медичної /Домедичної допомоги і, за необхідності, медична евакуація до лікарні.
Вітаються курси: BLS, ITLS, Stop the bleed, TCCC, ТССС АС,  Політравма тощо.
Заняття з домедичної допомоги та першої медичної допомоги (за Стандартами MAG) будуть проводитись в Кропівницькому в Тренінговому класі офісу MAG.
Режим роботи в Миколаєві: 5 днів робота, 2 дні відпочинок або 10 днів робота 4 відпочинок.
На сайті wоrk ua та robota ua  оголошені вакансії, прошу слідкувати та реагувати відкликом або надіслати резюме (доцільніше). Далі запрошення на online  співбесіду, знайомство на Teams (тому завантажте на свои Комп'ютери) і перевіряйие свої е-пошти.
Шановні Колеги, Хто вже вирішив, Хто розмірковує: прошу Вас  відреагувати -  перешліть мені у Viber, будь ласка, номер Вашого телефону і ім'я) я Вас додам до групи МедикMAG, де Ви будете  бачити корисну інформацію, відповіді на питання та поточний хід набору.
Хто отримав це Повідомлення, прошу Вас  переслати всім знайомим медикам. До зустрічі в MAG.

• Подобається 3

Іде дискусія  - чи потрібно  чиновників злодюг відправляти на фронт? Чесні  жерналісти починають жвати гумку " а хто з ними піде в атаку нехай сидять в кабаках " . Помилкова позиція - обкрадав Армію відмазував від призиву? Потрібно таких  хитрожопих в окрему роту , міношукач в руки  і нехай відпрацьвують свої гріхи . Тисячі патріотів на передку , а злодюги в кабаках , Гадів навчити , міношукач в руки ,а тоді побачимо.

• Подобається 5

16 годин тому, Пахомич сказав:

Іде дискусія  - чи потрібно  чиновників злодюг відправляти на фронт? Чесні  жерналісти починають жвати гумку " а хто з ними піде в атаку нехай сидять в кабаках " . Помилкова позиція - обкрадав Армію відмазував від призиву? Потрібно таких  хитрожопих в окрему роту , міношукач в руки  і нехай відпрацьвують свої гріхи . Тисячі патріотів на передку , а злодюги в кабаках , Гадів навчити , міношукач в руки ,а тоді побачимо.

Є така практика, але як правило, толку з них як з козла молока + здають позиції знімаючи тупі відео на тік-ток. Інші відлежуються на больничці або на ППД, а по паперам на нулі. Тому тільки офіційно тюрма і конфіскація, всі ці розмови - це популістіка

• Подобається 3

1 час назад, Oleksandr K. сказал:

Є така практика, але як правило, толку з них як з козла молока + здають позиції знімаючи тупі відео на тік-ток. Інші відлежуються на больничці або на ППД, а по паперам на нулі. Тому тільки офіційно тюрма і конфіскація, всі ці розмови - це популістіка

В мінера два шляхи ,або підірвався,або розмінував . Тюрма  для злодюг - курорт. Лікарям , шо з бугаїв роблять інвалідів також міношукач і кішку в руки  І нехай прокладають дорогу в міних полях, там їм буде не до тік-току.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

22 години тому, Пахомич сказав:

Коли, типу, на фронт відправляють воєнкома в званні майор-полковник, то виглядає як знущання, так як в такому званні він на передову не потрапить.

• Подобається 5

3 минуты назад, Sanich сказал:

Коли, типу, на фронт відправляють воєнкома в званні майор-полковник, то виглядає як знущання, так як в такому званні він на передову не потрапить.

Понизити до рядового і нехай виконує свої конституційні права і обовязки . Такі бики  побратима пораненого спасати не будуть . Міношукач в руки і на міне поле, якщо продасть то себе. 

• Подобається 1

20 хвилин тому, Пахомич сказав:

Міношукач в руки і на міне поле, якщо продасть то себе. 

Риба з таким досвідом легко організує самостріл, півроку проваландається в госпіталях і вернеться додому очищеним героєм.:IMHO:

Тільки в тюрму з конфіскацією.:IMHO:

• Дякую 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...