Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

21 час назад, ded50 сказал:

Це ви десь почули, чи самі придумали?

То банальна психологія поведінки людини , вищу освіту не за сало купував.

6 часов назад, WolfMessing сказал:

вищу освіту не за сало купував.

Чим докажете? Можна із вищою освітою, і на самій високій посаді. Щось таке зморозити. Особливо в психологічному питанні. Шей по відношенню до кацапського. Після крилатої фрази "умом росію не понять".

• Подобається 2

В 14.09.2023 в 19:13, ded50 сказал:

Чим докажете? Можна із вищою освітою, і на самій високій посаді. Щось таке зморозити. Особливо в психологічному питанні. Шей по відношенню до кацапського. Після крилатої фрази "умом росію не понять".

Що ж, діло ваше, проте доводити я вам нічого не збираюсь, не бачу в цьому сенсу.:hi:

• Подобається 1

в очакові було не спокійноВорог ударив по Очакову: фото наслідків

• Сумно 5

після обстрілу загорілась балкаÐозможно, ÑÑо изобÑажение 2 Ñеловека и ÑекÑÑ

• Ха-Ха 1
  • Сумно 1

Друзі, я вибачаюсь, що не в тему, але мимо цього "шедевру" не міг пройти)). Вообщем, діло було так , один журналіст европейський брав інтерв'ю у Віталіка Кличка, Тай питає в нього чому той не на фронті...

«Я не готов умирать за Украину, я готов жить ради Украины. Это сложнее, чем умереть»,Владимир Кличко ответил журналисту на вопрос, почему он не на фронте и не в Украине
Як то кажуть ЗАНАВЕС.

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

40 хвилин тому, Анатолий Сергеевич сказав:

Друзі, я вибачаюсь, що не в тему, але мимо цього "шедевру" не міг пройти)). Вообщем, діло було так , один журналіст европейський брав інтерв'ю у Віталіка Кличка, Тай питає в нього чому той не на фронті...

«Я не готов умирать за Украину, я готов жить ради Украины. Это сложнее, чем умереть»,Владимир Кличко ответил журналисту на вопрос, почему он не на фронте и не в Украине
Як то кажуть ЗАНАВЕС.

Мова мабуть про брата Володимира, а не про Віталія

• Подобається 1

1 минуту назад, Троян сказал:

Мова мабуть про Володимира, а не про Віталія

Да, я вибачаюсь, помилився, думав про Володю, але втрутився Віталя))

Щодо Баскевича й дрона.

А давайте від учасників  "На Точку" збиремо на бойовий нічний дрон! І щоб не одна бджілка там була, а цілий рій і не бджіл, а шершнів на проклятущі голови фашистських окупантів із підарашки! :vinny: Бо он люди переживають чи встигли ? Цим хлопцям не одним таке потрібно. Мій товариш  вдруге он попав у госпіталь. Після такого поранення вже  демобілізовують. В останнє був командиром роти. То казав, що саме з дронами й у них були проблеми. То може наш @Sanich візьметься за це? Кому-кому, а йому можна вірити.:IMHO:Тільки вкажіть банк і реквізити.:ah::please:

Слушно там на Ютубі хтось зауважив, що не на один зарубіжний дрон потрібно збирати, а

на власний УКРАЇНСЬКИЙ завод по їх виробництву. А я ще і додавив би - та не на поверхні його спорудити, як деякі наші склади, а у закритому й засекреченому підземеллі збирати ті дрони. А саме виробництво розкидати по різних об"єктах. Але це моя диванна думка.:ah::dntknw:

• Переможемо 1

30.09.2023 в 00:50, Анатолий Сергеевич сказав:

Да, я вибачаюсь, помилився, думав про Володю, але втрутився Віталя))

Це Ви перед нами вибачаєтесь (навіщо воно нам?), а перед Віталієм як вибачитесь?:hmm:

8 годин тому, ДобровоЛ сказав:

А саме виробництво розкидати по різних об"єктах.

Може один із заводів в Алмере побудуєте, поки бджоли далеко?:az:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

06.10.2023 в 23:31, ДобровоЛ сказав:

Щодо Баскевича й дрона.

А давайте від учасників  "На Точку" збиремо на бойовий нічний дрон! І щоб не одна бджілка там була, а цілий рій і не бджіл, а шершнів на проклятущі голови фашистських окупантів із підарашки! :vinny: Бо он люди переживають чи встигли ? Цим хлопцям не одним таке потрібно. Мій товариш  вдруге он попав у госпіталь. Після такого поранення вже  демобілізовують. В останнє був командиром роти. То казав, що саме з дронами й у них були проблеми. То може наш @Sanich візьметься за це? Кому-кому, а йому можна вірити.:IMHO:Тільки вкажіть банк і реквізити.:ah::please:

Навіть не уявляю, що там "Щодо Баскевича й дрона.". Я за ним не слідкую.

Проте, на те, що я досі задонатив та продовжую донатити - куплений уже не один дрон. І доначу я, в освновному, перевіреному фонду, який працює безперервно з 2014го року. А робити особистий збір заради одного дрону та піару - не моє. Якщо у когось є муки вибору куди донатити - я може надати реквізити перевірених людей. ;) Але це не заважає комусь розпочати збір в межах Точка, правда, щось ваш допис зібрав 0 лайків, тож боюся, що і збір буде з такою ж результативністю. :(  В значно кращі часи по кількості активнив учасників в 2014-15му році форум зі скрипом збирав відносно невеликі суми.

• Подобається 2
  • Дякую 1

07.10.2023 в 07:03, asaltan сказав:

Може один із заводів в Алмере побудуєте, поки бджоли далеко?:az:

Та вже літній я для перекваліфікацій. :ah: Та й не мій то профіль, дякую. 

А Нідерланди й без того входять у трійку "найдонатіших" країн щодо броні й амуніцій нам.:ay:

• Подобається 1

Навіть не знаю куди це.

Ох, щож з ними не так? 

Коротше, з'явилися партнери-конкуренти. Передзамовлення відкрито!

IMG_20231011_213149_988.thumb.jpg.bcd19e2b8b9a9a24f22e8b5e78f7d58c.jpg

• Подобається 2
  • Здивований 1

11 хвилин тому, shersand сказав:

Навіть не знаю куди це.

Ох, щож з ними не так? 

Коротше, з'явилися партнери-конкуренти. Передзамовлення відкрито!

IMG_20231011_213149_988.thumb.jpg.bcd19e2b8b9a9a24f22e8b5e78f7d58c.jpg

якщо це не фейк, чи недолугий жарт,  чи іпсо...:dntknw:

то долбодятли...:IMHO:

58 минут назад, ромео сказал:

якщо це не фейк, чи недолугий жарт,  чи іпсо...:dntknw:

то долбодятли...:IMHO:

Не фейк, сам перевіряв, новина на каналі у Телеграм. 

Проект "шалена бджілка" (скажена білка) набуває нового смислу.

Та за ШО?

https://www.kmu.gov.ua/news/proekt-med-minnykh-poliv-dopomahatyme-zbyraty-koshty-na-rozminuvannia-ukrainy

• Здивований 1
  • Сумно 1

• 1 month later...

• Переможемо 1

25 листопада 2023 року в Україні вшановують пам'ять жертв масових голодів 1921—1923 та 1946—1947 років та Голодомору-геноциду 1932—1933 років.

В день пам'яті жертв голодоморів ставлять символічні горщики з зерном і свічки до пам'ятників загиблим та біля вікон своїх осель.

Також 25 листопада приспустять державні прапори та оголосять загальнонаціональну хвилину мовчання о 16:00.

• Переможемо 1

ÐоÑкоджено бÑдинки Ñа Ð±Ð°Ð·Ñ Ð²ÑдпоÑинкÑ: наÑлÑдки обÑÑÑÑÐ»Ñ ÐÑакова (ÑоÑо)ÐоÑкоджено бÑдинки Ñа Ð±Ð°Ð·Ñ Ð²ÑдпоÑинкÑ: наÑлÑдки обÑÑÑÑÐ»Ñ ÐÑакова (ÑоÑо)

вночі були прильоти

• Сумно 10

02.12.2023 в 10:28, Stol сказав:

Cкажiть,а в роздрiб Ви голландський Бакфаст як скоро почнети продавати?

Якщо здоров'я не підведе то - після ПЕРЕМОГИ ! :UA: І це не тому, що я не в Україні. Бо до того душа не на місці. Днями брата дружини мого племінника на передовій збирали по частинах після ракетного обстрілу- запросили зразок ДНК. То після такого думки мої в іншому місці. :(

• Сумно 4

18.11.2023 в 08:33, Пахомич сказав:

Що це саме фашистська підарасія, вже в 2014 стало ясно багатьом. А я ще в 1992-му під Кошницею у Придністров"ї зрозумів це, коли над моєю головою, беззбройного фотожурналіста, розрядив "козачок" з рашки майже півмагазина з АКМ за те, що я на бруствері - позиції  "народного ополченія" так званого "Придністровія" - зазняв "муху" - одноразового гранатомета, що могло слугувати як доказ участі 14-ї армії рашки у конфлікті. :dntknw:

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Якщо здоров'я не підведе то - після ПЕРЕМОГИ ! :UA: І це не тому, що я не в Україні. Бо до того душа не на місці. Днями брата дружини мого племінника на передовій збирали по частинах після ракетного обстрілу- запросили зразок ДНК. То після такого думки мої в іншому місці. :(

Спiвчуваю

• Подобається 3
  • Переможемо 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...