Js_ Опубликовано 12 декабря, 2023 Share Опубликовано 12 декабря, 2023 Вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі мобільного оператора “Київстар” — зник мобільний зв'язок та інтернет. Є проблеми з оплатою в терміналах, які працюють на мобільних сім-картах, та з роботою усіх пов'язаних систем і обладнання. “Київстар” заявив про велику хакерську атаку, в результаті якої “частково зруйнована ІТ-інфраструктура” компанії, а СБУ висунула версію, що за цим стоять спецслужби Росії. З регіонів надходять повідомлення про проблеми у цілих міських сферах життя. Можуть не працювати системи оповіщення повітряних тривог. Сайт компанії також не працює. Під час спроби зайти на сторінку повідомляють, що вона не доступна. Так само не працює мобільний додаток “Київстар”. Причиною масового технічного збою стала хакерська атака на ядро мережі, спочатку повідомило спеціалізоване IT видання DEV.UA з посиланням на власні джерела всередині компанії. Згодом компанія “Київстар” сама повідомила про атаку. “Війна з Росією має багато вимірів і один з них у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці “Київстар” став ціллю над потужною хакерської атаки, в результаті якої тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернеті”, — заявив генеральний директор “Київстару” Олександр Комаров. О 13:03 один із засновників банку Олег Гороховський повідомив, що на «Моно» здійснюють масовану DDoS-атаку. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 декабря, 2023 Share Опубликовано 12 декабря, 2023 2 години тому, _kos_ сказав: Вранці 12 грудня стався масштабний збій Саме тому вважаю надійніше розраховуватись готівковими грошима. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 декабря, 2023 Share Опубликовано 13 декабря, 2023 22 години тому, ромео сказав: Саме тому вважаю надійніше розраховуватись готівковими грошима. Та це ж не завжди й виходить так зробити. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 В 12.12.2023 в 22:31, ромео сказал: Саме тому вважаю надійніше розраховуватись готівковими грошима. Щоб зняти готівку, треба мати термінал. Ну або відділення банку до якого прописаний. На Укр почті зняти готівку 1% від суми. Скажем, а чого я повинен віддати свої кревні? Щоб зняти в терміналі, потрібно їхати десь знайти той термінал. Людині з мінімальною пенсією. Викинь грв 40 на цю процедуру. Знову ж таки у мене є можливість зняти трохи готівки в "Форі" з каси. Но для цього треба щось придбати. Тому і вигідніше розраховуватись карткою. От і конюхуй. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 https://novosti-n.org/ua/news/Rosiyany-zavdaly-raketnogo-udaru-po-Mykolayivskij-oblasti-282062 була надія ,що орків поженуть з Кінбурнської коси ,але щось пішло не так 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 29 минут назад, wwlo сказал: https://novosti-n.org/ua/news/Rosiyany-zavdaly-raketnogo-udaru-po-Mykolayivskij-oblasti-282062 була надія ,що орків поженуть з Кінбурнської коси ,але щось пішло не так не так то це просто гонити тих орків при цьому долаючи під обстрілами майже кілометрову водну преграду да щей коли в повітрі висять оркорозвідники .. я звичайно не військовий з ген. штабу .. ім видніше що робити .. але багатотисячна групіровка рашистів і та через порушення логістики ( в першу чергу мостів..) втекла на лівий берег .. а ми чомусь на човниках намагаємось наступати ??? поки їхні літаки дістають лінії фронту то щось там зробити це не реально 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 14 минут назад, Сергей Тюркин сказал: там зробити це не реально Но всеж роблят. Навіть те що відволікают великі ресурси з інших напрямків. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 Президент компанії "Київстар" Олександр Комаров заявив, що російські хакери змогли пробити кіберзахист оператора через скомпрометований обліковий запис одного з працівників. Ворог зміг потрапити всередину інфраструктури компанії. Щодо цього ведеться слідство", - сказав президент компанії. Водночас він зауважив, що в будь-якій організації можуть бути люди, які "умовно наводять російські ракети або віддають свої паролі, тому що добре працює соціальний інжиніринг". У компанії наголосили, що підготують компенсації для абонентів, які не мали зв’язку, щойно мережа стабільно запрацює. У разі, якщо SIM-картка не реєструється в мережі, рекомендується перезавантажити телефон, увімкнути та вимкнути "авіарежим". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 9 хвилин тому, _kos_ сказав: разі, якщо SIM-картка не реєструється в мережі, рекомендується перезавантажити телефон, увімкнути та вимкнути "авіарежим". Все одно не працює Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 29 хвилин тому, ромео сказав: Все одно не працює Спробуйте декілька раз ввімкнути та вимкнути режим без зв'язку або режим польоту. В мене спрацювало. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 Можно ще в бубен стукать У нас нема звязку на Київстар 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 1 година тому, _kos_ сказав: Спробуйте декілька раз ввімкнути та вимкнути режим без зв'язку або режим польоту. В мене спрацювало. Перезавантажував, включав-виключав, все безрезультатно. Палички світяться, але зробити дзвінок неможливо. Мобільного інтернету також нема. Я так розумію оператор втратив абонентські дані: тарифні плани, дані про оплату, трафік і таке інше. Хоча публічно це заперечують. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 14 хвилин тому, ромео сказав: Перезавантажував, включав-виключав, все безрезультатно. Палички світяться, але зробити дзвінок неможливо. Мобільного інтернету також нема. Я так розумію оператор втратив абонентські дані: тарифні плани, дані про оплату, трафік і таке інше. Хоча публічно це заперечують. В мене мережа світиться, виклики проходять, але при підйомі трубки, розмова завершується. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 в мене все нормально з розмовами, тільки СМС не проходять 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 Сьогодні після обіду запрацював голосовий зв*язок. Мобільний інтернет поки що відсутній 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 17 хвилин тому, андрон сказав: Сьогодні після обіду запрацював голосовий зв*язок. Мобільний інтернет поки що відсутній Тільки що пробував, змін нема. 18 хвилин тому, gardener сказав: в мене все нормально з розмовами, тільки СМС не проходять 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 Сьодні звонить сестра моєї дружини. Шось каже не можу дозвонитись. До тебе з першого разу, до неї ні в яку. Подивись може кляпнула й заблокувала. Взяв її телефон все підключено позвонив та взяла трубку. Кажу перезвони. Звонить до мене каже ні фіга. Глянув ще раз бачу нема підключення вайфая. Підключив, кажу звони тепер. Нема мобільного звязку, на вайбер звони. Оставили мене в покої накінець. Ага, казала позвонить на оператора чому так получається. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 2 хвилини тому, ded50 сказав: Ага, казала позвонить на оператора чому так получається Це навряд чи вдасться. Уявіть скільки зараз до них дзвінків. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 3 години тому, _kos_ сказав: Спробуйте декілька раз ввімкнути та вимкнути режим без зв'язку або режим польоту. В мене спрацювало. також по вашій пораді включив,виключив режим польоту,то дзвінки пішли.і в дружини також 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 1 година тому, wwlo сказав: також по вашій пораді включив,виключив режим польоту,то дзвінки пішли.і в дружини також Якщо антенка відображується, то ваша сімкарта активна, і до вас можуть подзвонити з інших операторів. Дійсно не у всіх регіонах налагодили зв'язок Київстар і абоненти Київстару не можуть здійснити дзвінок. Я не фахівець в мобільному зв'язку, пораду прочитав в інеті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 14 декабря, 2023 Share Опубликовано 14 декабря, 2023 Вчора з вечора появилась мережа і після вмикання-вимикання режиму "в польоті" телефон зареєструвався, але дзвінки скидало. Сьогодні з обіду запрацював зв'язок. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 декабря, 2023 Share Опубликовано 15 декабря, 2023 Як вам вчинок депутата в Закарпатті? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 декабря, 2023 Автор Share Опубликовано 15 декабря, 2023 38 хвилин тому, ромео сказав: Як вам вчинок депутата в Закарпатті? Не впевнений, що це має якесь відношення до теми... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 15 декабря, 2023 Share Опубликовано 15 декабря, 2023 12 минут назад, Sanich сказал: Не впевнений, що це має якесь відношення до теми... Гранати бойові, вороги покарані хоч і не по верхній межі, Герой відомий. Це війна з внутрішнім ворогом, який ще підступніший і більш небезпечний ніж зовнішній. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 декабря, 2023 Share Опубликовано 15 декабря, 2023 27 хвилин тому, Sanich сказав: Не впевнений, що це має якесь відношення до теми... Деякою частиною так 13 хвилин тому, Burkun сказав: Гранати бойові, вороги покарані хоч і не по верхній межі, Герой відомий. Це війна з внутрішнім ворогом, який ще підступніший і більш небезпечний ніж зовнішній. Страшний вчинок, безумовно. Але страшніше читати коментарі... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения