Jump to content

О вечном

Recommended Posts

Земля пухом...

Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog).  Вечная память Александру Ивановичу!

Метролог  - цікавий співбесідник й розумна людина. Надзвичайно жалко... Царство йому небесне  і земля пухом.

Приєднуюсь до всього сказаного. Метролог залишиться у нашій пам'яті як непересічна особистість і справжній фанат своєї справи. А все інше для вічності не має значення. 

Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog).  Вечная память Александру Ивановичу!

Вечная память .Очень интересный собеседник был. Собирался в этом  году приехать в гости .В одном районе стоим .Не срослось .На будущий год отложил.  Жаль Александра Ивановича  

• Like 1

Царство небесное и вечная память

Вічна память.Хай земля буде йому пухом.

Співчуваю.

.Очень интересный собеседник был.

Так, скільки спорів він запроваджував. Які гарячі суперечки тривали!!!  З ним було цікаво. Сам думав, вчився, сумнівався, намагався розібратися  і тим самим інших стимулював до пізнання.   

Дякуємо, що Ви були!!!

• Like 3

• 2 weeks later...

Нда-а-а!... Грустно как-то стало. Человек спорил, стремился к чему-то, любил, ненавидел, искал правду в этой жизни... И все это закончилось в один момент. Целый мир, неповторимый, ушел в небытие. Обидно до слез... Земля ему пухом.

Только узнал... а я все ждал когда он вернется...

После окончания пчеловодного сезона отправился в отпуск по дорогам бурной молодости.

Получил массу информации и позитивных эмоций. 

Наверно так он снами попрощался...

Вечная память.

• Like 1

Только узнал... а я все ждал когда он вернется...

После окончания пчеловодного сезона отправился в отпуск по дорогам бурной молодости.

Получил массу информации и позитивных эмоций. 

Наверно так он снами попрощался...

Вечная память.

А я йому в приват недавно написав що без нього скучно, де він пропав . Царство небесне! Співчуваю рідним і близьким.

• Like 1

А я йому в приват недавно написав що без нього скучно, де він пропав . Царство небесне! Співчуваю рідним і близьким.

Я в темі "Отзывы и предложения" я пропонував якимось способом виділяти ніки тих, хто покинув цей світ, щоб не виникало таких ситуацій. Але пропозиція залишилась без уваги адміністрації. Мабуть недоречна...:dntknw: 

Я в темі "Отзывы и предложения" я пропонував якимось способом виділяти ніки тих, хто покинув цей світ, щоб не виникало таких ситуацій. Але пропозиція залишилась без уваги адміністрації. Мабуть недоречна...:dntknw: 

Мабуть технічні проблеми є...

В 12/26/2015в13:45, ромео сказал:

Поскільки у мене немає відповіді на ваше питання, тому й відповідати не було що. :dntknw:

В 26.12.2015в13:45, ромео сказал:

Все потребує часу і зусиль. Так, думаю, буде зрозуміло. В темі це відображається  одразу після ніка.

Тубольцев АИ.jpg

• Like 3

• 2 weeks later...

Щось не відкрив я цю тему в грудні. Думав ще колись побачимося...

Харків 2012-го

metrolog.JPG.7bb3e47abc206c57aa230fd88ac

Сильний практик! Зокрема завдяки йому(викладеній ним інформації) я тепер рої знімаю з таких висот, що раніше навіть і пробував.

Азартний теоретик! Дискусії ним започатковані завжди були змістовними і не одного спонукали до вивчення того чи іншого питання.

І просто приємна в спілкуванні людина.

Хай спочиває з Богом! Співчуття рідним!

• Like 4

19 минуту назад, Petrovych61 сказал:

Щось не відкрив я цю тему в грудні. Думав ще колись побачимося...

Харків 2012-го

metrolog.JPG.7bb3e47abc206c57aa230fd88ac

Сильний практик! Зокрема завдяки йому(викладеній ним інформації) я тепер рої знімаю з таких висот, що раніше навіть і пробував.

Азартний теоретик! Дискусії ним започатковані завжди були змістовними і не одного спонукали до вивчення того чи іншого питання.

І просто приємна в спілкуванні людина.

Хай спочиває з Богом! Співчуття рідним!

Да, очень был интересный человек. Вечная память.

DSC08029.JPG.49ebffe098d00307e63f8a72fea

• Like 2

Капец, только же недавно вспоминали в теме "Вгадай ник"

Царство небесное! Вечная память!

7 минут назад, саныч сказал:

По просьбе жены сообщаю,что 10 Мая 2015 года перестало биться сердце Игоря (ник на форуме IGL) Для меня он останется в памяти как  очень интересный и очень эрудированный собеседник.

Вічна память. З Богом нехай спочиває , а ми його будемо пам'ятати. жаль.... :(

Коли приходить трагічна звістка про колегу, побратима, нашого товариша - то поневолі задумуюсь про вічне і вічність.... відчуваю добрий слід його життя...

От так зненацька, в тую ж мить... біль перестає бути стражданням. Як тільки в безмежжі незнання зникають найменші сліди смислу, котрого ти набув своїм життям.

Ось так воно вмирати, щоб смерть втомилася і вибухнула як мить щастя серед усього мертвого.

Я бачу тільки дар -- брате мій сину мій  його повіки відкриті навколо намальованих очей Бога -- Бог живими не дивиться він сіється в мене світлом, а я темний мов земля... бо світло не має свого шляху. Шлях прокладається в мені. Він назавжди залишиться мною. Тепер мені цим шляхом мандрувати холодними ногами любові, а зворотня дорога називається        ж а л ь ...

Вічна память добрій людині.

• Like 2

4 часа назад, саныч сказал:

По просьбе жены сообщаю,что 10 Мая 2015 года перестало биться сердце Игоря (ник на форуме IGL) Для меня он останется в памяти как  очень интересный и очень эрудированный собеседник.

Земля пухом. 

Блин, интересный собеседник, мне не хватает его "гимнастики". Все думал куда он пропал... :(

• Like 1

@igl был веселым человеком с тонким чувством юмора. Вот и в последнем его посте на форуме от 8-го мая он хотел нас повеселить. 

• Like 1

2015 р. був важкий на втрати серед форумчан. Нехай їм Земля буде пухом.

• Like 1

1 час назад, Sanich сказал:

Земля пухом. 

Блин, интересный собеседник, мне не хватает его "гимнастики". Все думал куда он пропал... :(

І  я думав, чого його так довго не видно. Знаю, що він був немолодою людиною (він згадував, що має внуків). Проте, за стилем спілкування, захопленнями, потужністю розуму і гумором досить довго всі вважали його молодим і енергійним.

Дійсно, молодість - у думках, відчуттях. Проте, фізичне тіло підводить.:(

Вічна пам'ять... 

• Like 6