Васильев Григорий Григ. Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 "4.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное . 1 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васильев Григорий Григ. Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 24.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное . 1 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 24 хвилини тому, Васильев Григорий Григ. сказав: умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное . Царство небесне нашому колезі. Його всі поважали за професіоналізм, такт, щирість, власну пасічницьку філософію і глибоку житейську мудрість. Щирі співчуття рідним і близьким. Що стало причиною передчасної смерті? 4 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Співчуття рідним та близьким. 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 9 часов назад, Васильев Григорий Григ. сказал: 24.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное . Царство небесне... 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northern wolf Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Співчуття рідним та близьким. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міхал-69 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Співчуття родині .... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Васильев Григорий Григ. Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 В 27.05.2022 в 23:56, nibond сказал: Що стало причиною передчасної смерті? Точно не знаю , но после ковида лежал в больнице с лёгкими очень тяжело . За неделю до смерти говорили , обещал что всё будет нормально . НО УВЫ , 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 "24.05.2022 ушел из жизни прекрасный человек Воронин Николай Романович. Это был замечательный муж, сын,друг,отец,тесть и дедушка. Пчеловод-профессионал с 43 летним стажем, он занимался любимым делом. Интеллект,душа компании с отличным чувством юмора. Папочка, всегда достигал поставленных целей, был лидером. Папа ,я буду любить тебя вечно Царствие небесное и Светлая память Помним и скорбим жена Татьяна и дочь Марина" Прочитав це повідомлення у нас "На ТочкУ" і просто був шокований . Я не кожен день маю доступ до іннету, бо перебуваю в Нідерландах. То й про це дізнався так пізно... А я все збирався побувати на пасіці у нині вже покійного Романовича. І якби не оцей вонючий рашинський біснуватий фюрер, кремлівський диявол путлер з його варварськими забаганками, точно б мав побувати там цьогоріч. Це, здається, була чи не найліпша людина, з якою я познайомився через інтернет. Моє щире співчуття родині Миколи Романовича. Сумую, молюся за його прекрасну душу. Царство йому небесне, земля пухом! 5 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 12.06.2021 в 18:55, шаруда сказав: Харьков, 12.06.21г. СЛАВА ГЕРОЯМ ! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzan Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Помер Олександр Данилович Комісар 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 8 годин тому, Tarzan сказав: Помер Олександр Данилович Комісар Коли саме, дата? Бо інформація була вже близько 10 днів тому. Олександра Даниловача знали всі, знайомий з ним особисто. Він відома і поважна людина не тільки у нас, але й за кордоном. Комісар О.Д. це ціла епоха в українському бджільництві. До появи інтернета його просвітницька діяльність була чи не єдиним джерелом знань світової науки і практики. Його досягнення в матковивідній справі, промисловому виробництві маточного молочка, зимівлі нуклеусів були широко розповсюджені і на сьогодні є багато його послідовників. Царство небесне людині талановитій, відданій справі бджільництва. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzan Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 5 годин тому, nibond сказав: Коли саме, дата? Мені невідомо. Інформація з двох джерел: В усній формі мені сказали - Горніч десь у Фейсбуці написав. Не знайшов нічого А потім вже письмове з'явилось повідомлення на сторінці ДНЗ "Гадяцьке Аграрне Училище" - тут 5 годин тому, nibond сказав: Бо інформація була вже близько 10 днів тому. Не повідомляв раніше, бо думав може все ж помилка PS. Щойно побачив - з'явилась інформація на сайті Миколи Горніча. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 14 минут назад, Tarzan сказал: Мені невідомо. Інформація з двох джерел: В усній формі мені сказали - Горніч десь у Фейсбуці написав. Не знайшов нічого А потім вже письмове з'явилось повідомлення на сторінці ДНЗ "Гадяцьке Аграрне Училище" - тут Не повідомляв раніше, бо думав може все ж помилка PS. Щойно побачив - з'явилась інформація на сайті Миколи Горніча. Та давно вже 16 червня. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Чи розповсюджена серед вітчизняних пасічників традиція (обряд, звичай) сповіщати бджіл про смерть господаря, на кшталт як це робили пасічники англійської королеви? Здається десь читав, що наші предки сповіщали худобу про смерть господаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 На Буковині, у селі де і в мене пасіка, існує звичай- якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 6 часов назад, dust сказал: На Буковині, у селі де і в мене пасіка, існує звичай- якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так... Зазвичай після смерті пасічника мало що і лишеться після зимівлі з бджіл. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 години тому, dust сказав: якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так... Я не торкався і полетіли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Немолодий Posted February 27 Share Posted February 27 Перестало битися серце нашого товариша Сагайдака Юрія (нік Urik) 1964 року народження. Царство небесне. Земля йому пухом. Співчуття родині. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted March 5 Share Posted March 5 В 27.05.2022 в 22:14, Wladimir_K сказал: Пішов у вічність 24.05 наш активний дописувач, досвідчений пасічник і порадник, представник Ради форуму @Мико. Давно не заходив на форум, чомусь кликнув цю гілку, перечитав, сумна звістка для мене, дотепний, гарний, розумний був дядько, багато влучних жартів, корисних порад від нього було, правильних думок, іноді мені здаволось що форум і нік @Мико це невідємні частини мого існування, зайти на форум, знайти його дописи, перечитати, щиро жалкую що пішла в небуття така гарна і чудова людина, Царство тобі Небесне Микола Романович, спочивай з миром, я його завжди пам'я тати буду. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted April 7 Share Posted April 7 В ДТП загинув Володимир Стретович. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlexanderSh Posted April 7 Share Posted April 7 В автомобільній аварії загинув колишній народний депутат України Володимир Стретович. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts