Jump to content

О вечном

Recommended Posts

Возможно, это изображение 1 человек и стоит  "4.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное .

• Like 1
  • Sad 10

Возможно, это изображение 1 человек и стоит  24.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное .

• Like 1
  • Sad 13

24 хвилини тому, Васильев Григорий Григ. сказав:

умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное .

Царство небесне нашому колезі. Його всі поважали за професіоналізм, такт, щирість, власну пасічницьку філософію і глибоку житейську мудрість. Щирі співчуття рідним і близьким.

Що стало причиною передчасної смерті?

• Like 4
  • Sad 9

Співчуття рідним та близьким. 

• Like 6
  • Sad 4

9 часов назад, Васильев Григорий Григ. сказал:

Возможно, это изображение 1 человек и стоит  24.05 2022 умер пчеловод с большой буквы Николай Романович . Царствие небесное .

Царство небесне... 

• Like 6
  • Sad 2

Співчуття  родині  ....:(

• Like 1
  • Sad 2

В 27.05.2022 в 23:56, nibond сказал:

Що стало причиною передчасної смерті?

Точно не знаю , но после ковида  лежал в больнице с лёгкими очень тяжело . За неделю до смерти говорили , обещал что всё будет нормально . НО УВЫ ,

• Like 4
  • Sad 3

"24.05.2022  ушел из жизни прекрасный человек Воронин Николай Романович. Это был замечательный муж, сын,друг,отец,тесть и дедушка. Пчеловод-профессионал с 43 летним стажем, он занимался любимым делом. Интеллект,душа компании с отличным чувством юмора. Папочка, всегда достигал поставленных целей, был лидером.
Папа ,я буду любить тебя вечно
Царствие небесное и Светлая память
Помним и скорбим жена Татьяна и дочь Марина"

Прочитав це повідомлення у нас "На ТочкУ" і просто був шокований . Я не кожен день маю доступ до іннету, бо перебуваю в Нідерландах. То й про це дізнався так пізно...

А я все збирався побувати на пасіці у нині вже покійного Романовича. І якби не оцей вонючий рашинський біснуватий фюрер, кремлівський диявол путлер з його варварськими забаганками, точно б мав побувати там цьогоріч.   Це, здається, була чи не найліпша людина, з якою я познайомився через інтернет. Моє щире співчуття родині Миколи Романовича.

Сумую, молюся за його прекрасну душу. Царство йому небесне, земля пухом!

• Like 5
  • Sad 7

12.06.2021 в 18:55, шаруда сказав:

У Харкові біля консульства Росії Служба безпеки України повісила банерХарьков, 12.06.21г.:UA:

СЛАВА ГЕРОЯМ !

• Victory 8

• 4 weeks later...

Помер Олександр Данилович Комісар

4_komissar.jpg.dd331e9c4611ba9559c575c3d393f692.jpg

• Sad 7

8 годин тому, Tarzan сказав:

Помер Олександр Данилович Комісар

4_komissar.jpg.dd331e9c4611ba9559c575c3d393f692.jpg

Коли саме, дата? Бо інформація була вже близько 10 днів тому.

Олександра Даниловача знали всі, знайомий з ним особисто. Він відома і поважна людина не тільки у нас, але й за кордоном.

Комісар О.Д. це ціла епоха в українському бджільництві. До появи інтернета його просвітницька діяльність була чи не єдиним джерелом знань світової науки і практики. Його досягнення в матковивідній справі, промисловому виробництві маточного молочка, зимівлі нуклеусів були широко розповсюджені і на сьогодні є багато його послідовників. 

Царство небесне людині талановитій, відданій справі бджільництва.

• Like 4
  • Sad 1

5 годин тому, nibond сказав:

Коли саме, дата?

Мені невідомо.
Інформація з двох джерел:
В усній формі мені сказали -  Горніч десь у Фейсбуці написав. Не знайшов нічого
А потім вже письмове з'явилось повідомлення на сторінці ДНЗ "Гадяцьке Аграрне Училище" - тут

5 годин тому, nibond сказав:

Бо інформація була вже близько 10 днів тому.

Не повідомляв раніше, бо думав може все ж помилка

PS. Щойно побачив - з'явилась інформація на сайті Миколи Горніча

• Sad 2

14 минут назад, Tarzan сказал:

Мені невідомо.
Інформація з двох джерел:
В усній формі мені сказали -  Горніч десь у Фейсбуці написав. Не знайшов нічого
А потім вже письмове з'явилось повідомлення на сторінці ДНЗ "Гадяцьке Аграрне Училище" - тут

Не повідомляв раніше, бо думав може все ж помилка

PS. Щойно побачив - з'явилась інформація на сайті Миколи Горніча

Та давно вже 16 червня.

• Sad 3

• 3 months later...

Чи розповсюджена серед вітчизняних пасічників традиція (обряд, звичай) сповіщати бджіл про смерть господаря, на кшталт як це робили пасічники англійської королеви? Здається десь читав, що наші предки сповіщали худобу про смерть господаря.

На Буковині, у селі де і в мене пасіка, існує звичай- якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки  повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так...

• Like 3
  • Victory 1

6 часов назад, dust сказал:

На Буковині, у селі де і в мене пасіка, існує звичай- якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки  повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так...

Зазвичай після смерті пасічника мало що і лишеться після зимівлі з бджіл.

• Thanks 1
  • Sad 1

3 години тому, dust сказав:

якщо відходить у вічність пасічник,то зранку наступного дня новий наступник пасіки  повинен прийти і доторкнутись до кожного вулика, щоб бджоли не полетіли за старим господарем. Ось так...

Я не торкався і полетіли:ak:

• 4 months later...

Перестало битися серце нашого товариша Сагайдака Юрія (нік Urik) 1964 року народження. Царство небесне. Земля йому пухом. Співчуття родині.

• Sad 8

В 27.05.2022 в 22:14, Wladimir_K сказал:

Пішов у вічність 24.05 наш активний дописувач, досвідчений пасічник і порадник, представник Ради форуму @Мико.

Давно не заходив на форум, чомусь кликнув цю гілку, перечитав, сумна звістка для мене, дотепний, гарний, розумний був дядько, багато влучних жартів, корисних  порад від нього було, правильних думок, іноді мені здаволось що форум і нік @Мико це невідємні частини мого існування, зайти на форум, знайти його дописи, перечитати, щиро жалкую що пішла в небуття така гарна і чудова людина, Царство тобі Небесне Микола Романович, спочивай з миром, я його завжди пам'я тати буду. 

• Like 9

• 1 month later...

В ДТП загинув Володимир Стретович.

• Sad 3

В автомобільній аварії загинув колишній народний депутат України Володимир Стретович.

• Sad 5