pcholkin Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Світла пам"ять Андрію Кузьменку (Скрябін). Ще на одну нормальну людину стало менше... Загибель «Скрябіна»: Мочанов повідомив про попередні висновки причини ДТП ? Вечная память... Зачищают лучших... Последнее интервью Андрея. CeZShLjskQQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Светлая память нашему другу и правильному Человеку. Герої не вмирають! от так зненацька, в тую ж мить... біль перестає бути стражданням як тільки в безмежжі незнання зникають найменші сліди смислу котрого ти набув своїм життям ось так воно вмирати щоб смерть втомилася і вибухнула як мить щастя серед усього мертвого я бачу тільки дар -- брате мій сину мій) його повіки відкриті навколо намальованих очей Бога -- Бог живими не дивиться) він сіється в мене світлом а я темний мов земля бо світло не має свого шляху шлях прокладається в мені він назавжди залишиться мною тепер мені цим шляхом мандрувати холодними ногами любові а зворотня дорога називається жаль... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Вічна пам'ять людині, яка дійсно прагнула рівноправних братських відносин між нашими народами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Артем Т Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Это случилось в Москве сегодня. Не промахнулись стволы подлецов. В строю российской Небесной Сотни Правофланговым – Борис Немцов. За правду четыре пули наградой. Всего лишь день не дожил до весны. Красивое место выбрали гады - С видом на Кремль, в сердце страны. Над Спасской башней – чёрные птицы, Злорадно лыбится их господин. Борис, Небесная Единица, Похоже, не долго ты будешь один. Всегда улыбался, хотел быть первым, Готовил какой-то новый сюрприз, И сдали, похоже, ублюдков нервы. Они боялись тебя, Борис. Теперь про войну и коррупции кариес, Про антимайдановских мотокрыс Пишите Боре, вот новый адрес: Небесная Сотня. Немцов Борис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVN Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog). Вечная память Александру Ивановичу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog). Вечная память Александру Ивановичу!Я ошарашений!!! Величезна втрата для форуму!!! З ним було цікаво.Вічна пам'ять!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Искренние соболезнования родным и близким. Скорбим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog). Вечная память Александру Ивановичу!Нехай спочиває з Богом.... Співчуття рідним та близьким. Форум та бджільництво втратили одного із самих досвідченіших пасічників. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Співчуваю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Співчуавю. Форуму буде його не вистачати.... Хай спочиває з миром...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog). Вечная память Александру Ивановичу!Царство небесное.Жаль слышать о том, что уходят хорошие пчеловоды... Соболезную. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Вічна пам"ять... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ушел из жизни Тубольцев Александр Иванович (metrolog). Вечная память Александру Ивановичу!ВІчна пам"ять та співчуття близким....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Галичанин Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 В такі хвилини дійсно починаєш задумуватись про вічне. Не знав цього чоловіка, а дивлячись на відгуки форумчан, можу зробити висновок, що був хорошою людиною. Хай спочиває з Богом... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Царство небесне... співчуваю рідним і близьким...аж не віриться... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Вечная память . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Співчуваю! Вічна пам'ять! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetal_61123 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Царство небесное. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борода-1 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Царство небесне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Земля пухом, спочивай з миром....Рідним співчуття. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Не всі ми маємо єдині погляди на життя, але всі ми єдині в любові до бджіл.Завжди будемо пам'ятати metrolog як талановитого і відданого бджолам пасічника, активного форумчанина, непересічну, освічену людину.Вічна пам'ять Тубольцеву Олександру Івановичу, глибокі співчуття близьким і рідним. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Светлая память Александру Ивановичу! Царство небесное. Соболезную родным. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Земля пухом...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Не всі ми маємо єдині погляди на життя, але всі ми єдині в любові до бджіл.Завжди будемо пам'ятати metrolog як талановитого і відданого бджолам пасічника, активного форумчанина, непересічну, освічену людину.Вічна пам'ять Тубольцеву Олександру Івановичу, глибокі співчуття близьким і рідним.вічна память , нехай Господь упокоїть його душу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 По отзывам хороший был человек... Это очень важно. Важно прожить жизнь достойно. Снимаю шляпу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts