Jump to content

Опалитовые метки 2019 made in Ukraine

номерные опалитовые метки для пользовательских маток   

126 members have voted

1. 1. Выберите пожалуйста наиболее приемлемый для Вас вариант.

• Вы пчеловод, и хотите покупать пользовательские матки с номерными метками
    • Вы пчеловод, и хотите покупать пользовательские матки меченые маркером
    • Вы пчеловод, и Вам непринципиально чтобы пользовательские матки были меченые
    • Вы матковод, и намерены продавать или продаете пользовательские матки с номерными метками
    • Вы матковод, и намерены продавать или продаете пользовательские матки меченые маркером
    • Вы матковод, и Вам непринципиально чтобы пользовательские матки были меченые.

Recommended Posts

8 часов назад, Imkervlad сказал:

20190416_100432.jpg

20190416_102244.jpg

Як на мене цифри чітко видно. Треба замовити і в живу подивитися, можливо в живу вигляють краще.

Іван Михайлович зараз знаходиться в Польщі, замовив хороші опалітки в Поляка,який їх сам виготовляє. Також поляк в сезон виробляє 10 000 маток. Також в селекційних цілях опалітки робе з комбінацією літер. Тепер думаю чи варто замовляти опалітки з літерами? Напевно що щось індивідуальне замовлю

3 хвилини тому, Укроп сказав:

Іван Михайлович зараз знаходиться в Польщі, замовив хороші опалітки в Поляка,який їх сам виготовляє.

Опалітки будуть в вільному продажі, чи для обмеженого кола друзів?

19 минут назад, davolodya сказал:

Я зараз запитаю скільки він замовив. 

1 час назад, davolodya сказал:

Значить замовив він не велику кількість. Але на майбутнє можна буде сформувати замовлення, і придбати необхідну кількість. 

9 часов назад, Укроп сказал:

Іван Михайлович зараз знаходиться в Польщі, замовив хороші опалітки в Поляка,який їх сам виготовляє. Також поляк в сезон виробляє 10 000 маток. Також в селекційних цілях опалітки робе з комбінацією літер. Тепер думаю чи варто замовляти опалітки з літерами? Напевно що щось індивідуальне замовлю

При чому той поляк 

Це комерцiйна тема украiнського виробника 

Купуйте украiнське 

Поляки i без наших грошей не погано живуть :IMHO:

22 минуты назад, Мико сказал:

При чому той поляк 

Це комерцiйна тема украiнського виробника 

Купуйте украiнське 

Поляки i без наших грошей не погано живуть :IMHO:

Як тільки буде готовий Український варіант, то відразу купим Українське. Сезон на носі, щоб не пролетіти прийшлося брати в поляка. Чекаєм на Українські

4 часа назад, Укроп сказал:

Як тільки буде готовий Український варіант, то відразу купим Українське. Сезон на носі, щоб не пролетіти прийшлося брати в поляка. Чекаєм на Українські

Я теж не дочекався українського - купив на "Парк +". Сезон у мене вже почався...

Я в Рівному на Бджолярському крузі купив такі на пробу. Продавець сказав, що чеські. Але підозрюю, що ні.

В 15.04.2019 в 22:33, Imkervlad сказав:

Voigt-00359082c7b64b91.jpg

20190415_205546_Richtone(HDR).jpg

Якось ідентифікуйте їх.

9 минут назад, ЮМос сказал:

Я в Рівному на Бджолярському крузі купив такі на пробу. Продавець сказав, що чеські. Але підозрюю, що ні.

Якось ідентифікуйте їх.

Це чеські опалітки, якість в них хороша, я такими користуюсь, трошки товстоваті. 

42 минуты назад, Охмалина сказал:

Я теж не дочекався українського - купив на "Парк +". Сезон у мене вже почався...

А в мене ще мiсяць до початку сезону 

Та i номернi мiтки  ввaжаю "коники балуваноi Галi " ,

бо матки користувальськi F-1  i трутовий фон не контрольований 

хоч i маю 7 км iзоляцiю ,

за 100 метрiв стоять с десяток лежнiв 

та не знаю з бджолами 

чи може роiв вiд Колi намагаються наловити 

Та то марна справа .

Баки не рояться , та i пасiчник безвилазно на пасiцi :rofl:

2 минуты назад, Укроп сказал:

якість в них хороша,  товстоваті. 

Вiзьмеш в руки , маеш вещь 

В 17.04.2019 в 10:56, ЮМос сказал:

Якось ідентифікуйте їх.

Я користувався чешськими - ось такими

5cb8641ec97e1_.thumb.jpg.55ac60270ebb8dfd71a6307a6cfebe4b.jpg

не сподобались - на один сезон. Після зимівлі на маткі номера і майже весь колір стерся - залишилась біла основа. Тому зараз купив ось такі:5cb865badca2a_.thumb.jpg.0fe59689625e3e20bb925f6de5ccceb4.jpg

кажуть, що польські. Подивлюсь як ці себе покажуть...

Мене ось такі насипом влаштовують повністю. Коли вони будуть? Я до 20 травня можу почекати.

IMG_20190227_222220_.jpg.d87b53bbf673d1af9ffdc29a951b90e8.jpg

1 час назад, teplov сказал:

image.png.b44dd9febe0183550dc27ae3c5b556f1.png

На обоих крыльях, по точкам выходит бакфаст  :umora:

1 час назад, siverit сказал:

image.png.b44dd9febe0183550dc27ae3c5b556f1.png

На обоих крыльях, по точкам выходит бакфаст  :umora:

Це до чого в цій темі? Ви мене намагаєтесь образити?:dntknw:

3 години тому, teplov сказав:

Мене ось такі насипом влаштовують повністю. Коли вони будуть? Я до 20 травня можу почекати.

з чого зроблено , виглядає гарно

29 минут назад, teplov сказал:

Це до чого в цій темі? Ви мене намагаєтесь образити?:dntknw:

Обидеть никого не хотел, и никогда на форуме таким не страдал. Это была просто шутка - метки на ладони визуально напомнили точки на крыльях. Тему не соблюдал - да, тут виноват, сори, больше не по теме постараюсь не писать. Но форум для общения и может не всегда в общении нужна только суровая констатация фактов?

В 19.04.2019 в 09:55, teplov сказав:

Юрий, сейчас не имея нормально работающего станка я не могу Вам гарантировать готовность на 20.05. Как только появится информация я буду информировать в теме. 

В 19.04.2019 в 13:31, Іван Михайлович сказав:

з чого зроблено , виглядає гарно

Тонкий пластик. 

Тільки що, mr_alur сказав:

сейчас не имея нормально работающего станка я не могу Вам гарантировать готовность на 20.05. Как только появится информация я буду информировать в теме. 

Мене б також повністю влаштували опалітки насипом, тим більше, їх нетак вже багато потребую. Ще трошки зачекаю, як небуде, доведеться купувати  в інтернет-магазині, хотілось би підтримати свого виробника...

Є можливість замовити, і придбати, дуже якісні опалітки, від 1-500. Ціна однієї пластини від 1-100 130 гривень. Івану Михайловичу немає часу на відвідування форуму. Тому пишіть йому в приват, і дублюйте в моєму приваті також. Я з ним розмовляю по 150 раз на день, тому буду йому говорити, і він буде фіксувати замовлення. 

• 8 months later...

То як там справа з народними опалітками просувається? 

1 година тому, rudakov сказав:

То як там справа з народними опалітками просувається? 

Работа идет но не так быстро как я этого хочу, задача организовывать производство опалиток у себя в мастерской, сделать и настроить оборудование, приспособы для нормальной работы, когда это все заработает  мне сейчас сложно сказать, соответственно обнадеживать и что-то обещать я немогу. Часть деталей и материалов еще не приехали с Китая.

В целом в сезоне 2019 - 98% маток метились своими опалитками (высекал вручную), и и в сезоне 2020  - 100% планирую метить опалитками. 

Как только увижу что все заработало как надо и в руках будут первые тиражные экземпляры которые не стыдно продавать, сообщу в этой теме. 

• 2 weeks later...

В 2019 році користувався вашими опалітками, все супер, хотів би замовити ще і на цей рік. Ці найкращі з того що я мав раніше.

11 хвилину тому, teplov сказав:

В 2019 році користувався вашими опалітками, все супер, хотів би замовити ще і на цей рік. Ці найкращі з того що я мав раніше.

Мені теж опалітки Віталія сподобалися, якісні і добре читається номер, теж невідмовився б купити і на цей рік

Теж взяв би від 1 до 200.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...