Ворон Опубликовано 15 июля, 2022 Share Опубликовано 15 июля, 2022 23 хвилини тому, Санич сказав: Ви коли небудь в лежаку 17 рамок розплоду бачили я ні тому і запитав Це проба зрівняти, незрівняне, по нашому, не треба рівняти х*р до пальця. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 15 июля, 2022 Share Опубликовано 15 июля, 2022 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 15 июля, 2022 Share Опубликовано 15 июля, 2022 47 хвилин тому, Немолодий сказав: Погода. Вірніше НЕГОДА. Останні два дні теж з дощами але хоч не цілоденно. Сьогодні впевнено йшли на 3 кілограми по графіку, але не дійшли - СБД з вітром перебили все . Поле, що видно було з вікна вже позеленіло. Тиждень промедувало, сорт паршивий 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 Виїхав на соняшник: Вчора +3.000 кг погода була лише в другій половині дня. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 На вчорашній день від 9го числа 10кг і то це ше хароша сімя на вагах оказалась 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 +5,5кг та +3,5кг. Маловато буде. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 3 часа назад, Mihail-ves сказал: +5,5кг та +3,5кг. Маловато буде. Если 5.5 до обеда и + 3.5 под вечер то нормально Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 3 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Если 5.5 до обеда и + 3.5 под вечер то нормально ні. це вага добова. Полісянка та УС. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 июля, 2022 Share Опубликовано 16 июля, 2022 Сьогодні +3.000 хмарно +10° +22° 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 9 годин тому, Mihail-ves сказав: ні. це вага добова. Полісянка та УС. За рахунок чого ваша полісянка носить більше? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 2 години тому, yu1986ra сказав: За рахунок чого ваша полісянка носить більше? гетерозис. Ось чому треба мати чистий матеріал всіх порід. А бакфаст вже получиться сам. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
механик Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 29 минут назад, Mihail-ves сказал: гетерозис. Ось чому треба мати чистий матеріал всіх порід. А бакфаст вже получиться сам. Неужели УС перестали покупать? Полисянка новый рекламный ход? раскрутка бренда кто следующий?Кавказянка?Карпатка? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 25 хвилин тому, механик сказав: Неужели УС перестали покупать? Полисянка новый рекламный ход? раскрутка бренда кто следующий?Кавказянка?Карпатка? Полісянку не продавав. А з наступного року і УС не буду продавати. Матководство закину, як колись зробив покійний Романович та @tolik2362/ Все для себе- любимого. В нас такі пасічники що їм краще нічого не продавати і в них не купляти. Тепер трішки почав розуміти перекупів. Ось навіть в такій статистиці вагів двох сімей, хочуть докорити в якійсь вигоді. Та пішли ... Більше хер що напишу корисного, буду тролити інших. 3 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 2 минуты назад, Mihail-ves сказал: Більше хер що напишу корисного Не переймайтесь, колега ляпнув що небудь, хотів виглядати дотепним. Собаки брешуть, караван іде. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
механик Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 3 часа назад, Mihail-ves сказал: Полісянку не продавав. А з наступного року і УС не буду продавати. Матководство закину, як колись зробив покійний Романович та @tolik2362/ Все для себе- любимого. В нас такі пасічники що їм краще нічого не продавати і в них не купляти. Тепер трішки почав розуміти перекупів. Ось навіть в такій статистиці вагів двох сімей, хочуть докорити в якійсь вигоді. Та пішли ... Більше хер що напишу корисного, буду тролити інших. Прошу прощенья, если обидел 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 14 годин тому, Mihail-ves сказав: гетерозис. Ось чому треба мати чистий матеріал всіх порід. А бакфаст вже получиться сам. Гетерозис це від мене далеко. Я хотів би почути більш приземлену/очевидну відповідь типу: більше бджоли, менше розплоду, залили гніздо, не спрацювала на попередньому взятку і т.д.. Щось таке можете відзначити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 июля, 2022 Share Опубликовано 17 июля, 2022 13 годин тому, Mihail-ves сказав: Полісянку не продавав. А з наступного року і УС не буду продавати. Матководство закину, як колись зробив покійний Романович та @tolik2362/ Все для себе- любимого. В нас такі пасічники що їм краще нічого не продавати і в них не купляти. Тепер трішки почав розуміти перекупів. Ось навіть в такій статистиці вагів двох сімей, хочуть докорити в якійсь вигоді. Та пішли ... Більше хер що напишу корисного, буду тролити інших. І чого відразу таку ''бульку'' роздувати. Я ж з практичною метою. Підбираю бджолу, таку щоб не заливала гніздо на першому весняному взятку. Медалі, сертифікати і регалії мене не цікавлять. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 6 годин тому, yu1986ra сказав: Гетерозис це від мене далеко. Я хотів би почути більш приземлену/очевидну відповідь типу: більше бджоли, менше розплоду, залили гніздо, не спрацювала на попередньому взятку і т.д.. Щось таке можете відзначити? Я відповів як є і як це все називається з наукової точки зору. На вагах полісянка Ф1, облітана на моєму трутневі УС. Ось практина картина гетерозису, а не байки про те хто носить більше меду. Тому і кажу що треба мати чистих бджіл, а гетерозис вже принесе мед. Ну а якщо приземлено - то сімї одинакові, в РС не входили, розплід чи бджолу не забирав, що там в гнізді не скажу, на попередньому взятку полісянка дала біля 30кг акації, УС №25 майже не качав. Думаю тепер все пояснив. 6 годин тому, yu1986ra сказав: І чого відразу таку ''бульку'' роздувати. Я ж з практичною метою. Ви дивіться кого я цитував, і до кого "бульку" роздував. А Ваше питання я дав коротку чітку відповідь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 7 годин тому, yu1986ra сказав: Підбираю бджолу, таку щоб не заливала гніздо на першому весняному взятку. Медалі, сертифікати і регалії мене не цікавлять Підбирати собі породу чи лінію по відгуках інших - справа невдячна, бо в одного з взятків лиш море соняха з розтягнутими термінами цвітіння, а в іншого можуть бути лиш скупі підтримуючі взятки протягом сезону, в третього - більш-менш нормальний взяток постійно - в кожному випадку бджолу треба підбирати індивідуально, під конкретні умови, найкращий варіант - взяти те, що зацікавило і протестувати особисто, бо нарадити можуть багато що... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 1 година тому, davolodya сказав: Підбирати собі породу чи лінію по відгуках інших - справа невдячна, бо в одного з взятків лиш море соняха з розтягнутими термінами цвітіння, а в іншого можуть бути лиш скупі підтримуючі взятки протягом сезону, в третього - більш-менш нормальний взяток постійно - в кожному випадку бджолу треба підбирати індивідуально, під конкретні умови, найкращий варіант - взяти те, що зацікавило і протестувати особисто, бо нарадити можуть багато що... Щоб пізнати істинно правильну для нього бджолу, в мене один знайомий набрав матеріалу від 5-ти матководів, включно з ШО. Приїхав до нього дивитися їх - очі розбігаються, одних карнік тільки 4 лінії 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 17 минут назад, Олександр Коваль сказал: Щоб пізнати істинно правильну для нього бджолу, в мене один знайомий набрав матеріалу від 5-ти матководів, включно з ШО. Приїхав до нього дивитися їх - очі розбігаються, одних карнік тільки 4 лінії І як результат, вибрав істинно правильну? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 2 хвилини тому, chajka2005 сказав: І як результат, вибрав істинно правильну? Ще бджола в усих вуликах не змінилася. Більш менш щось можна буде сказати тільки після зимівлі. А вибір буде зроблено аж через рік 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 Вчора вага лише вийшла з мінуса в 0 декілька годин пробивалося сонце , 10-17° вітер хмарно. Сьогодні має бути краще. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 21 минуту назад, Олександр Коваль сказал: А вибір буде зроблено аж через рік За цей час іо може відійти на той світ ) я ж відправив на іо дочок від тої ,яка сподобалась найкраще Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 18 июля, 2022 Share Опубликовано 18 июля, 2022 48 хвилин тому, asot сказав: За цей час іо може відійти на той світ ) я ж відправив на іо дочок від тої ,яка сподобалась найкраще моя ШО за тиждень ще не зачервила, хоч і перевірена на засів. Правда, трохи проблемно я її підсадив (зробив помилку). Хто знає, скільки чекати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.