Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

За 2 дня   2 кг 100 гр..  на пасеке абалденный аромат..  

Так само аж дивно давно не було пiзднього взятку в наших краях:hmm:

Шановне панство!  Підкажіть в якій темі (перенесіть, бо я не знайшов) ,чи порадьте тут в виборі вагів для пасіки.  По вентиляторщицях та аромату точно не вгадаєш, а хочеться  в наступному сезоні тримати руку на пульсі))) Пасіка стаціонар, вулики корпусні( що шукати, на що звернути увагу?) :UA::UA:

11 хвилин тому, Baton сказав:

Шановне панство!  Підкажіть в якій темі (перенесіть, бо я не знайшов) ,чи порадьте тут в виборі вагів для пасіки.  По вентиляторщицях та аромату точно не вгадаєш, а хочеться  в наступному сезоні тримати руку на пульсі))) Пасіка стаціонар, вулики корпусні( що шукати, на що звернути увагу?) :UA::UA:

Звичайні механічні ваги з цим завданням справляються прикрасно , бажано не меньше 100кг. головний їх + дешеві і надійні .

Якщо є потреба і кошти можна і GSM .

Только что, Конструктор сказал:

Звичайні механічні ваги з цим завданням справляються прикрасно , бажано не меньше 100кг. головний їх + дешеві і надійні .

Якщо є потреба і кошти можна і GSM .

Я теж зхиляюсь до механічних(поштових):hi:

56 минут назад, Сергей Тюркин сказал:

За 2 дня   2 кг 100 гр..  на пасеке абалденный аромат..  

С чего, знаете?

19 минут назад, Baton сказал:

Я теж зхиляюсь до механічних(поштових):hi:

Только следите за измерительной шкалой требует смазки иначе через пару лет цифры покроются слоем ржавчины... И на зиму лучше убирать меньше ржавеют.. :IMHO1:

12 минут назад, mits сказал:

С чего, знаете?

У меня тоже есть какое-то движение ( знаю с того что воровства нет ) но весы уже убрал а доставать лень... :umora:

2 часа назад, mits сказал:

С чего, знаете?

В 26.08.2021 в 13:04, Сергей Тюркин сказал:

Большую часть пасеки перекинул на позднюю гречку. 

А з GSM вагів,хто що порадить?

1 час назад, Baton сказал:

Покупал новые 200 кг  рп-200ш13 с высокой стойкой, цена чуть дешевле gsm. Чуть тупанул, надо было на 150 кг с низкой стойкой). Весы работают специфически. Сначала нужно подвинуть гирьку чтоб ниже контрольной черты весы упали, а потом эту же гирьку двигать назад, тогда они взвешивают. У советских такого нет, там сбросил и погнал)

1 година тому, Baton сказав:

Купив 7 років назад за 150 грн на ОЛХ турецькі б.у. Криві, не зовсім точні, важко вріжноважуються, але 

- показують тренд на пасіці та привіси чи убування з точністю 200-300 грам. 

- не жалко

Я так зрозумів, що продавець дуже зрадів, що позбувся їх, так як в торгівлі їхня цінність прямує до нуля. :) 

10 часов назад, Sanich сказал:

так зрозумів, що продавець дуже зрадів, що позбувся їх, так як в торгівлі їхня цінність прямує до нуля. :) 

Це дивлячись з якого боку посмотреть... ;)

Тоже лет 5 назад взял овощные весы напольные ровные нормальные.. из минусов стойка высокая и их вес... Из плюсов сейчас на металл здать их дороже чем я их когда-то купил.:umora:

21 хвилину тому, Александр К. сказав:

Тоже лет 5 назад взял овощные весы напольные ровные нормальные.. из минусов стойка высокая и их вес... Из плюсов сейчас на металл здать их дороже чем я их когда-то купил.:umora:

А продати їх для роботи по призначенню, ще дорожче, теж купив колись вагу на 500 кг за 200 грв, зараз таких цін нема, як і курсу зеленого. :umora:

Screenshot_20210830_091956.jpg

2 часа назад, Ворон сказал:

А продати їх для роботи по призначенню, ще дорожче, теж купив колись вагу на 500 кг за 200 грв, зараз таких цін нема, як і курсу зеленого. :umora:

Screenshot_20210830_091956.jpg

Да у меня похожие весы не могу сфоткать потому что на зиму уже убрал... И корпусами их уже заложил.. А продавать их не собираюсь это мой рабочий инструмент...

5 годин тому, Ворон сказав:

теж купив колись вагу на 500 кг

а як зашкалює на взятку. то як коригуєте?

2 години тому, gardener сказав:

Я некупляв їх на пасіку, а для господарських потреб. :hi:

6 часов назад, gardener сказал:

Вы угадали мою мечту....:umora: У меня такие же только шкала на 200 кг... А мечта положить стрелку у этого спидометра...:umora:

3 хвилини тому, Александр К. сказав:

А мечта положить стрелку у этого спидометра...:umora:

Кладіть два вулика .

:umora::ay:

Та палка где шкала мешает... Но я прийду к этому мастерству не только Романовичу снимать стрелку лежачую....:rofl:

16 часов назад, Александр К. сказал:

Но я прийду к этому мастерству не только Романовичу снимать стрелку лежачую....:rofl:

Без помошниц  неполучится

В 30.08.2021 в 14:43, gardener сказал:

Кепкой..  :umora:   и никакого мошеничества 

• 1 month later...

За два тижні - мінус 3 кг

36 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

За два тижні - мінус 3 кг

Аж здивувався, коли побачив оновлення в даній темі. Думаю - хто це тут привісами вирішив похвалитися? :) Свої ваги зняв і заніс на склад, щоб не мокли даремно взимку.

3 хвилини тому, Sanich сказав:

Аж здивувався, коли побачив оновлення в даній темі. Думаю - хто це тут привісами вирішив похвалитися?

:umora:

Я ще не ховаю вагу... Перший рік - цікаво ж спостерігати за процесами... Хочу дотягнути до грудня, а тоді вже заховаю...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...