Бджолопотам Опубликовано 7 августа, 2021 Share Опубликовано 7 августа, 2021 16 хвилин тому, Женя Циба сказав: Вчора докачував,такий вже напад був,що у мени з рук димарь випадав А я сьогодні виніс кришку з ящика для відводків на якій було трішки наляпаного меду - хотів щоб бджоли почистили, то так і до вечора жодної бджоли там не побачив... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 7 августа, 2021 Share Опубликовано 7 августа, 2021 1 час назад, Женя Циба сказал: Вчора докачував,такий вже напад був,що у мени з рук димарь випадав . Сонях потух, але бджоли працюють. з рамок бризка нектар. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 7 августа, 2021 Share Опубликовано 7 августа, 2021 9 минут назад, Cfif сказал: Сонях потух, але бджоли працюють. з рамок бризка нектар. Те саме. Вчора качав, то в деяких таке наблюдається. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 августа, 2021 Share Опубликовано 7 августа, 2021 1 минуту назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Те саме. Вчора качав, то в деяких таке наблюдається. Як у Вас з соняхом цего року,бо Баскевіч плаче що згорів бистро ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 7 августа, 2021 Share Опубликовано 7 августа, 2021 Только что, Женя Циба сказал: Як у Вас з соняхом цего року,бо Баскевіч плаче що згорів бистро ? В мене вобще дуже бистро. 7 днів на все про все. Тоді жарюка була. Ну я не кочував. Полів рядом не багато було. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 9 августа, 2021 Share Опубликовано 9 августа, 2021 Медозбір плавно котиться до нуля. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 августа, 2021 Share Опубликовано 9 августа, 2021 16 хвилин тому, Немолодий сказав: Медозбір плавно котиться до нуля. в мене по сої соншник падалішній починає квітувати. перший вони гербіцидами збили, а після дощів знову зійшов. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 августа, 2021 Share Опубликовано 10 августа, 2021 Золотарник квітує , а вага на 0.000 . Хороший дощик міг би покращити ситуацію. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 10 августа, 2021 Share Опубликовано 10 августа, 2021 4 минуты назад, Конструктор сказал: Золотарник квітує , а вага на 0.000 . Хороший дощик міг би покращити ситуацію. Думаю ні. У моїх краях вологи більш ніж достатньо, але поки лише пилок 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 10 августа, 2021 Share Опубликовано 10 августа, 2021 32 минуты назад, Конструктор сказал: Золотарник квітує , а вага на 0.000 . Хороший дощик міг би покращити ситуацію. 27 минут назад, Wladimir_K сказал: Думаю ні. У моїх краях вологи більш ніж достатньо, але поки лише пилок Та же история утром пчела на стационаре идет вся в пыльце золотарника но на привесах это никак не сказывается даже воспиталки золотарника толком не принесли... Пыльцы и соответственно перги правда много.. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 11 августа, 2021 Share Опубликовано 11 августа, 2021 7 годин тому, Wladimir_K сказав: Думаю ні. У моїх краях вологи більш ніж достатньо, але поки лише пилок Де, в грунті, а в повітрі? Це має значення. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 августа, 2021 Share Опубликовано 11 августа, 2021 39 минут назад, Лавр сказал: Де, в грунті, а в повітрі? Це має значення. Кругом. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 августа, 2021 Share Опубликовано 11 августа, 2021 9 годин тому, Wladimir_K сказав: але поки лише пилок 9 годин тому, Александр К. сказав: Пыльцы и соответственно перги правда много Якщо вдасться взяти перги , для мене це ще краще ніж мед . Перга, це досить ціний продукт, який завжди користуються попитом. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 августа, 2021 Автор Share Опубликовано 11 августа, 2021 09.08.2021 в 08:38, gardener сказав: в мене по сої соншник падалішній починає квітувати. перший вони гербіцидами збили, а після дощів знову зійшов. Я вже один раз перейшов через нуль. Тиждень постояли на новому місці і знову - нуль. Спробую сьогодні ще раз переїхати . Місце класне, якби з самого початку там став - горя б із соняхом не знав би - 4 поля і різні сорти та час посіву. А ось що я сьогодні угледів, навіть є соняшники, що ще й не цвіли... От тому й переїжджаю. Поле пізнього соняху хоч і невелике та моїм вистачить. Там гектарів з 25-30 буде. І головне, - можна поставити у людей і в тіні. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 11 августа, 2021 Share Опубликовано 11 августа, 2021 5 часов назад, ДобровоЛ сказал: Я вже один раз перейшов через нуль. Тиждень постояли на новому місці і знову - нуль. Спробую сьогодні ще раз переїхати . Місце класне, якби з самого початку там став - горя б із соняхом не знав би - 4 поля і різні сорти та час посіву. А ось що я сьогодні угледів, навіть є соняшники, що ще й не цвіли... От тому й переїжджаю. Поле пізнього соняху хоч і невелике та моїм вистачить. Там гектарів з 25-30 буде. І головне, - можна поставити у людей і в тіні. У меня такое поле уже неделю цветет увы принос с него 0.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 11 августа, 2021 Share Опубликовано 11 августа, 2021 16 часов назад, Конструктор сказал: Якщо вдасться взяти перги , для мене це ще краще ніж мед . Перга, це досить ціний продукт, який завжди користуються попитом. У вас амброзия есть? Я бы не рискнул сейчас собирать пыльцу или пергу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 6 годин тому, Алексей Кременчуг сказав: У вас амброзия есть? Я бы не рискнул сейчас собирать пыльцу или пергу Ні, з амброзії пока не несуть, щось тягнуть яскраво світло жовте. А от збирати пилок, пергу явно не сезон. Алергенів безліч. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 4 минуты назад, Лавр сказал: Ні, з амброзії пока не несуть, щось тягнуть яскраво світло жовте. А от збирати пилок, пергу явно не сезон. Алергенів безліч. Ну тоді можливо другий варіант лобода , у мене гул на лободі і пилок яскраво жовтий На амброзію ідуть обично як лободи невистачає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 8 годин тому, Алексей Кременчуг сказав: У вас амброзия есть? Я бы не рискнул сейчас собирать пыльцу или пергу Мосово немає , принаймні я не бачив . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 августа, 2021 Автор Share Опубликовано 12 августа, 2021 18 годин тому, Александр К. сказав: У меня такое поле уже неделю цветет увы принос с него 0.... А я переїхав... На минулому місці принесли аж 2,5 кг всього. І це десь за 8 діб... Тож надіюся на свіжачок, може що й видасть... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 12 августа, 2021 Автор Share Опубликовано 12 августа, 2021 8 годин тому, Конструктор сказав: Мосово немає , принаймні я не бачив . Та то така зараза, що її чимало кругом ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 За дві доби вага ні в верх , ні в низ . 0.000 кг Радує що нападу зовсім не має , мабуть поїсти щось собі находять. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 -0,6 кг за добу, вже кілька днів нічого не несуть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vitalij05 Опубликовано 12 августа, 2021 Share Опубликовано 12 августа, 2021 Тоже 3 дня по нолям,до этого по 200-300грамм +было около недели,напада тоже пока нет!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 августа, 2021 Share Опубликовано 13 августа, 2021 7 часов назад, vitalij05 сказал: Тоже 3 дня по нолям, 8 часов назад, Конструктор сказал: За дві доби вага ні в верх , ні в низ . 0.000 кг У меня в этом плане пока нормально третий день + 2,4 кг день Но прекрасно понимаю , что после ярмарки всё кончится и снимать 4 и 3 корпуса будет проблематично 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.