Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

23 хвилини тому, Санич сказав:

Ви коли небудь в лежаку 17 рамок розплоду бачили я ні тому і запитав

Це проба зрівняти, незрівняне, по нашому, не треба рівняти х*р до пальця. :umora:

47 хвилин тому, Немолодий сказав:

Погода. Вірніше НЕГОДА. Останні два дні теж з дощами але хоч не цілоденно.

Снимок2.jpg

Сьогодні впевнено йшли на 3 кілограми по графіку, але не дійшли - СБД з вітром перебили все :dntknw:. Поле, що видно було з вікна вже позеленіло. Тиждень промедувало, сорт паршивий

Виїхав на соняшник:

Вчора +3.000 кг погода була лише в другій половині дня.

На вчорашній день від 9го числа 10кг і то це ше хароша сімя на вагах оказалась

+5,5кг та +3,5кг. Маловато буде.

3 часа назад, Mihail-ves сказал:

+5,5кг та +3,5кг. Маловато буде.

Если 5.5 до обеда и + 3.5 под вечер то нормально :)

3 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав:

Если 5.5 до обеда и + 3.5 под вечер то нормально :)

ні. це вага добова.:ah: Полісянка та УС.

Сьогодні +3.000 хмарно +10° +22°

9 годин тому, Mihail-ves сказав:

ні. це вага добова.:ah: Полісянка та УС.

За рахунок чого ваша полісянка носить більше?

2 години тому, yu1986ra сказав:

За рахунок чого ваша полісянка носить більше?

гетерозис. Ось чому треба мати чистий матеріал всіх порід. А бакфаст вже получиться сам.

29 минут назад, Mihail-ves сказал:

гетерозис. Ось чому треба мати чистий матеріал всіх порід. А бакфаст вже получиться сам.

Неужели УС перестали покупать?:hi:

Полисянка новый рекламный ход?   раскрутка бренда кто следующий?:ole_ole:Кавказянка?Карпатка?

25 хвилин тому, механик сказав:

Неужели УС перестали покупать?:hi:

Полисянка новый рекламный ход?   раскрутка бренда кто следующий?:ole_ole:Кавказянка?Карпатка?

Полісянку не продавав. А з наступного року і УС не буду продавати. Матководство закину, як колись зробив покійний Романович та @tolik2362/  Все для себе- любимого. 

В нас такі пасічники що їм краще нічого не продавати і в них не купляти. Тепер трішки почав розуміти перекупів. Ось навіть в такій статистиці вагів двох сімей, хочуть докорити в якійсь вигоді. Та пішли ...:hi:

Більше хер що напишу корисного, буду тролити інших.

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 4

2 минуты назад, Mihail-ves сказал:

Більше хер що напишу корисного

Не переймайтесь, колега ляпнув що небудь, хотів виглядати дотепним.

Собаки брешуть, караван іде.

3 часа назад, Mihail-ves сказал:

Полісянку не продавав. А з наступного року і УС не буду продавати. Матководство закину, як колись зробив покійний Романович та @tolik2362/  Все для себе- любимого. 

В нас такі пасічники що їм краще нічого не продавати і в них не купляти. Тепер трішки почав розуміти перекупів. Ось навіть в такій статистиці вагів двох сімей, хочуть докорити в якійсь вигоді. Та пішли ...:hi:

Прошу прощенья, если обидел :hi:

14 годин тому, Mihail-ves сказав:

Гетерозис це від мене далеко. Я хотів би почути більш приземлену/очевидну відповідь типу: більше бджоли, менше розплоду, залили гніздо, не спрацювала на попередньому взятку і т.д.. Щось таке можете відзначити?

13 годин тому, Mihail-ves сказав:

І чого відразу таку ''бульку'' роздувати. Я ж з практичною метою. 

Підбираю бджолу, таку щоб не заливала гніздо на першому весняному взятку. Медалі, сертифікати і регалії мене не цікавлять.

6 годин тому, yu1986ra сказав:

Гетерозис це від мене далеко. Я хотів би почути більш приземлену/очевидну відповідь типу: більше бджоли, менше розплоду, залили гніздо, не спрацювала на попередньому взятку і т.д.. Щось таке можете відзначити?

Я відповів як є і як це все називається з наукової точки зору. На вагах полісянка Ф1, облітана на моєму трутневі УС.

Ось практина картина гетерозису, а не байки про те хто носить більше меду. Тому і кажу що треба мати чистих бджіл, а гетерозис вже принесе мед.

Ну а якщо приземлено  - то сімї одинакові, в РС не входили, розплід чи бджолу не забирав, що там в гнізді не скажу, на попередньому взятку полісянка дала біля 30кг акації, УС №25 майже не качав. Думаю тепер все пояснив.

6 годин тому, yu1986ra сказав:

І чого відразу таку ''бульку'' роздувати. Я ж з практичною метою. 

Ви дивіться кого я цитував, і до кого  "бульку" роздував. А Ваше питання я дав коротку чітку відповідь.

7 годин тому, yu1986ra сказав:

Підбираю бджолу, таку щоб не заливала гніздо на першому весняному взятку. Медалі, сертифікати і регалії мене не цікавлять

Підбирати собі породу чи лінію по відгуках інших - справа невдячна, бо в одного з взятків лиш море соняха з розтягнутими термінами цвітіння, а в іншого можуть бути лиш скупі підтримуючі взятки протягом сезону, в третього - більш-менш нормальний взяток постійно - в кожному випадку бджолу треба підбирати індивідуально, під конкретні умови, найкращий варіант - взяти те, що зацікавило і протестувати особисто, бо нарадити можуть багато що... 

1 година тому, davolodya сказав:

Підбирати собі породу чи лінію по відгуках інших - справа невдячна, бо в одного з взятків лиш море соняха з розтягнутими термінами цвітіння, а в іншого можуть бути лиш скупі підтримуючі взятки протягом сезону, в третього - більш-менш нормальний взяток постійно - в кожному випадку бджолу треба підбирати індивідуально, під конкретні умови, найкращий варіант - взяти те, що зацікавило і протестувати особисто, бо нарадити можуть багато що... 

Щоб пізнати істинно правильну для нього бджолу, в мене один знайомий набрав матеріалу від 5-ти матководів, включно з ШО. Приїхав до нього дивитися їх - очі розбігаються, одних карнік тільки 4 лінії

17 минут назад, Олександр Коваль сказал:

Щоб пізнати істинно правильну для нього бджолу, в мене один знайомий набрав матеріалу від 5-ти матководів, включно з ШО. Приїхав до нього дивитися їх - очі розбігаються, одних карнік тільки 4 лінії

І як результат, вибрав істинно правильну? 

2 хвилини тому, chajka2005 сказав:

І як результат, вибрав істинно правильну? 

Ще бджола в усих вуликах не змінилася. Більш менш щось можна буде сказати  тільки після зимівлі. А вибір буде зроблено аж через рік :IMHO:

Вчора вага лише вийшла з мінуса в 0 декілька годин пробивалося сонце , 10-17° вітер хмарно.

Сьогодні має бути краще.

21 минуту назад, Олександр Коваль сказал:

А вибір буде зроблено аж через рік :IMHO:

За цей час іо може відійти на той світ ) я ж відправив на іо дочок від тої ,яка сподобалась найкраще 

48 хвилин тому, asot сказав:

За цей час іо може відійти на той світ ) я ж відправив на іо дочок від тої ,яка сподобалась найкраще 

моя ШО за тиждень ще не зачервила, хоч і перевірена на засів. Правда, трохи проблемно я її підсадив (зробив помилку). Хто знає, скільки чекати?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...