Перейти к содержанию

Продам дочок від B73(ap)- колір замші

Рекомендуемые сообщения

Бакфаст необязательно жёлтый ! Потому ваш " некоторые" только показывает вашу некомпетентность в отношении бакфасту.

Конечно не обязательно откуда у помеси может быть постоянство,законы генетики еще никто не отменял. Так что не мне за свой бакфаст рассказывайте
У Вас по каждому вопросу есть своё мнение и Вы его отстаиваете не взирая на личности и окружающих. Это хорошо, но делете Вы это в форме активного неприятия и с постоянным желанием затеять склоку в любой теме. Нужно быть более толерантным , что ли, с людьми :IMHO1:

Бакфаст необязательно жёлтый ! Потому ваш " некоторые" только показывает вашу некомпетентность в отношении бакфасту.

Конечно не обязательно откуда у помеси может быть постоянство,законы генетики еще никто не отменял. Так что не мне за свой бакфаст рассказывайте
У Вас по каждому вопросу есть своё мнение и Вы его отстаиваете не взирая на личности и окружающих. Это хорошо, но делете Вы это в форме активного неприятия и с постоянным желанием затеять склоку в любой теме. Нужно быть более толерантным , что ли, с людьми :IMHO1:
в точку!!! :ay:

Просто некоторым в своей рекламе надо обдуманные вещи писать,а не доходить до полного обсурда. То у них бакфаст только рыжий ,теперь и серый до какого до весны дойдут .

Вам если есть в чем меня розоблачить не стесняйтесь, заходите ко мне в тему и пишыте , так мол и так, и вот тут и тут такое дело. :hi: А бакфаст не имеет морфиметрического стандарта потому что бакфаст ето система селекцыи , основой бакфаста может быть любая порода, а потому может быть любого цвета и пчела.

Вот когда выведите разноцветных маток от купленного бакфаста ,а вы их разного цвета получите на 100% даже не сомневайтесь ,вот тогда и посмотрим кто в точку попал.

Если вы возьмете дочек от моей иошки ,любой линии каких я делал в етом году то по бакфасту пчела будет однородно жёлтая ! Серого бакфаста я не делал ! И дочек серых от иошек быть не должно ,думаю что многие выводили дочек в етом году и по цвету уточнить проблем нет ! Так что вашы слова как минимум ниочем. ;)

Вот когда выведите разноцветных маток от купленного бакфаста ,а вы их разного цвета получите на 100% даже не сомневайтесь ,вот тогда и посмотрим кто в точку попал.

Если вы возьмете дочек от моей иошки ,любой линии каких я делал в етом году то по бакфасту пчела будет однородно жёлтая ! Серого бакфаста я не делал ! И дочек серых от иошек быть не должно ,думаю что многие выводили дочек в етом году и по цвету уточнить проблем нет ! Так что вашы слова как минимум ниочем. ;)
Р.....Р , Бабайка, Санфлори, Vbifyz і т.п. , що бояться не те , що себе, а навіть місце своєї пасіки назвати А по стилю написання і нападів - це одна і та ж особа! Усі мої матки від В-73 (АР) - жовті, точне замшеві ( як би Вам не подобалось подібне визначення, я його все ж буду вживати). Правда деякі екземпляри були трохи темніші. І це допускається стандартом при роботі з "гібридами", як хтось, з названих вище , тут якось виразився. Я так і повідомляв - темнші, ну це не значило , що вони сірі чи чорні. Трохи темніші у порівнянні з мамою, але все ж - замшеві! Ось і все. :dntknw: Для "всезнайок" з "України". За?мша (пол. Zamsz від нім. s?misch Leder «дублена шкіра») — в українській мові назва як вичиненої певним способом шкіри дикої або свійської худоби, а також виробленої певним способом тканини. Ясне діло, - й колір відповідний з дуба. Бо шкіра дублена ж!

Вы вообще о чем?В чем я вас разоблачать то должен ?

Так вот и я не пойму о чем вы постоянно намекаете!

Так вот и я не пойму о чем вы постоянно намекаете!

С чего Вы взяли что мои сообшения лично к Вам имеют отношение,с чего вдруг я с вами отношения выясьнять должен.
Личные разборки - в личку, иначе забаню обоих. :angry:

Усі мої матки від В-73 (АР) - жовті, точне замшеві ( як би Вам не подобалось подібне визначення, я його все ж буду вживати). Правда деякі екземпляри були трохи темніші. І це допускається стандартом при роботі з "гібридами", як хтось, з названих вище , тут якось виразився. Я так і повідомляв - темнші, ну це не значило , що вони сірі чи чорні. Трохи темніші у порівнянні з мамою, але все ж - замшеві! Ось і все. :dntknw: Для "всезнайок" з "України". За?мша (пол. Zamsz від нім. s?misch Leder «дублена шкіра») — в українській мові назва як вичиненої певним способом шкіри дикої або свійської худоби, а також виробленої певним способом тканини. Ясне діло, - й колір відповідний з дуба. Бо шкіра дублена ж!
Ну і якого кольору ваші матки? Колір замші Я не спеціаліст в дубленні шкіри, але інтернет підказує трохи іншу версію: 1. Замша не має стабільного кольору 2. Дуб до замші відношення не має 3. Походить назва від слова "сарна" Замша П.С. Цим терміном Ви вводите в непорозуміння. Для Вас замша має певну асоціацію з одягом (взуттям). Для когось цей колір буде іншим.

Р.....Р , Бабайка, Санфлори, Vbifyz і т.п. , що бояться не те , що себе, а навіть місце своєї пасіки назвати А по стилю написання і нападів - це одна і та ж особа!
Если что то неудобное для начальства написал сразу клон.Или подигруй или забаним.

Усі мої матки від В-73 (АР) - жовті, точне замшеві ( як би Вам не подобалось подібне визначення, я його все ж буду вживати). Правда деякі екземпляри були трохи темніші. І це допускається стандартом при роботі з "гібридами", як хтось, з названих вище , тут якось виразився. Я так і повідомляв - темнші, ну це не значило , що вони сірі чи чорні. Трохи темніші у порівнянні з мамою, але все ж - замшеві! Ось і все. :dntknw: Для "всезнайок" з "України". За?мша (пол. Zamsz від нім. s?misch Leder «дублена шкіра») — в українській мові назва як вичиненої певним способом шкіри дикої або свійської худоби, а також виробленої певним способом тканини. Ясне діло, - й колір відповідний з дуба. Бо шкіра дублена ж!
Ну і якого кольору ваші матки? Колір замші Я не спеціаліст в дубленні шкіри, але інтернет підказує трохи іншу версію: 1. Замша не має стабільного кольору 2. Дуб до замші відношення не має 3. Походить назва від слова "сарна" Замша П.С. Цим терміном Ви вводите в непорозуміння. Для Вас замша має певну асоціацію з одягом (взуттям). Для когось цей колір буде іншим.
Так, Ромео, Ви праві, тут можна довго дискутувати. Але я цьогоріч вже завершив справи по цій об"яві. Тож уклінно прошу Адмін закрити цю тему. :hi:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...