Перейти к содержанию

Продам дочок від B73(ap)- колір замші

Рекомендуемые сообщения

На цієму підгрунті у мене виник конфлікт із приятелем (а мож конкурентом) я вже описував про це. Основна у нього претензія, що бакфаст не тої масті, повинен бути колір замші чи золотавий, а не є. Так я порадив йому предявити це трутням (посмертно) - бо саме вони винні в передачі успадкованих ознак.

в минулому році я виписав маток бакфаст вони були темно-сірі... цьогоріч виписав в Леоніда Олександровича вони рижуваті

На цієму підгрунті у мене виник конфлікт із приятелем (а мож конкурентом) я вже описував про це. Основна у нього претензія, що бакфаст не тої масті, повинен бути колір замші чи золотавий, а не є. Так я порадив йому предявити це трутням (посмертно) - бо саме вони винні в передачі успадкованих ознак.

в минулому році я виписав маток бакфаст вони були темно-сірі... цьогоріч виписав в Леоніда Олександровича вони рижуваті
та так же, адже це ще не порода, а переміш ліній, порід і гібридів, яка вирізняється своїми певними сталими корисними господарськими ознаками, але їх окрас замші чи золота не застабілізовано.

Леонід, в мене таке виникло запитання побачивши колір присланої матки - от Ви виводили від "замшевої" матки і всі молоді маточки були темного кольору (як попалась мені) чи були також по кольору копії Вашої "замшевої". Питання друге - якого кольору бджоли народжуються від Вашої "замшевої". І цікаво який колір бджіл від дочок Вашої "замшевої"...? Буду дуже вдячний за відповідь :hi:
Миколо, вибач, що відповів не зразу. Учора був поза іннетом. Перші три партії цього року(і ще одна торік) були світлувато-жовтого (замшевого) кольору абсолютно всі. Здається й у Вас повинна бути така ж. Далі траплялись й трохи темніші матки, опісля запліднення, більшість з них за моїми спостереженнями, поступово змінюють колір . Їх я спочатку лишав собі. Але , перевіривши їх по якості кладки та по кольору на народжуваних бджолах (а вони майже нічим від інших не різнились за незначним виключенням -трутні у мене й у сусідів є й від карпатки), висилав і їх. А остання партія маток була десь фіфті-фіфті по кольору. Причини не знаю,- умови виведення дотримусь увесь час, а педігрім їх добре відомий. Щодо другого питання,- вони однакові і від В-73 (АР) , і від її двох минулорічних дочок. Цьогорічних до кінця перевірити не зміг,- у мене весь бакфаст від В-73 (АР) обезмачений,- все повисилав. :dntknw: Через кілька діб лупитиметься велика партія від трьох виховательок. Думаю нею вже закрию всі замовлення,- щурок порозганяли молоді соколи, що вивелись десь неподалік. :ay:

та так же, адже це ще не порода, а переміш ліній, порід і гібридів, яка вирізняється своїми певними сталими корисними господарськими ознаками, але їх окрас замші чи золота не застабілізовано.
У мене від Теплова ШО В-75 матка ТЗ вийшла темно-темно-золотистого кольору. А бджоли - беззмінного кольору, як і в мами(у моїх бджіл робочих від В-73 теж саме). А взагалі колір матки ні на що не впливає. Головне ж, які народжуються у неї бджоли. :IMHO: І не тільки моя.

Леонид, большое спасибо за маточку. :ay: Только вернулись с моря - раньше отписаться не мог. Маточка прекрасно принята, подкармливаю сиропом, расплод есть. Пчелки надеюсь будут миролюбивые как у вас. Рад был личному знакомству. Юра, Бровары.

А свободные матки есть? :ah:

Леонид, большое спасибо за маточку. :ay: Только вернулись с моря - раньше отписаться не мог. Маточка прекрасно принята, подкармливаю сиропом, расплод есть. Пчелки надеюсь будут миролюбивые как у вас. Рад был личному знакомству. Юра, Бровары.
Дуже радий, Юрію, дякую за повідомлення. При невеликих вечірніх підкормках і достатньо пристойного старту(не менше трьох печатних рамок розплоду) та пару підсилень печатним, вони встигнуть, думаю, наростити достатньо сили до зимівлі. :ay:

А свободные матки есть? :ah:
На привеликий жаль, немає. :hi:

Ну, а кого не влаштовують строки,- opr06K94.gif надішліть СМС з номером Вашого рахунку в Приватбанку.

заберу отказничка,если что...

Якщо комусь іще актуально, можете забрати 2 моїх. Точніше 2 матки, які повинні були бути моїми.

Якщо комусь іще актуально, можете забрати 2 моїх. Точніше 2 матки, які повинні були бути моїми.
заберу.тел.в личных.

заберу.тел.в личных.
Щиро дякую. Але через пізню пору, що майже вже унеможливлює якісне виведення плідних маток, змушений кільком останнім замовникам, у тому числі і Вам, Stalker, із найщирішими вибаченнями, повернути кошти. Тож прошу тих, хто ще не одержав оплачені мені замовлення, надіслати мені ж в личку номери рахунків Приватбанку й прізвища. Ще раз перепрошую за створені мною незручності. Надіюсь, що надалі вони не повторяться. :hi:

повернути кошти. Тож прошу тих, хто ще не одержав оплачені мені замовлення, надіслати мені ж в личку номери рахунків Приватбанку й прізвища.
И зачем было хапать деньги.Мы то надеялись получить маток,сделали предоплату.Это не по джентельменски.

повернути кошти. Тож прошу тих, хто ще не одержав оплачені мені замовлення, надіслати мені ж в личку номери рахунків Приватбанку й прізвища.
И зачем было хапать деньги.Мы то надеялись получить маток,сделали предоплату.Это не по джентельменски.
У Вас я так і не прийняв замовлення , "джентельмене" Бабайка, хоча Ви й пробували зробити це під іншою аватаркою. І це було, бачу тепер , дуже мудре моє рішення. А ще я кільком точківцям надіслав маток безоплатно в тому числі і в рахунок підтримки призванним. Це теж було не по джентмельськи? Тож нічого Вам тут розписуватися за тих п"ятьох замовників, яких я на привеликий жаль не встиг обслужити,будучи не зовсім впевненим в якості виведення цих маток і вже вкотре вибачився перед ними. Це з Вашого боку точно не по - джентмельськи. :dntknw: ХХХ ХХХ А тих замовників, хто все ж не одержав від мене оплачених маток, просьба ще раз пробачити та повідомити мені в личку рахунки Приватбанку та своє прізвище. Або ж підійти до мене при зустрічі в Баришівці на крузі. :hi:

А ще я кільком точківцям надіслав маток безоплатно в тому числі і в рахунок підтримки призванним. Це теж було не по джентмельськи? Тож нічого Вам тут розписуватися за тих п"ятьох замовників, яких я на привеликий жаль не встиг обслужити,будучи не зовсім впевненим в якості виведення цих маток і вже вкотре вибачився перед ними. Це з Вашого боку точно не по - джентмельськи. :dntknw: ХХХ ХХХ А тих замовників, хто все ж не одержав від мене оплачених маток, просьба ще раз пробачити та повідомити мені в личку рахунки Приватбанку та своє прізвище. Або ж підійти до мене при зустрічі в Баришівці на крузі. :hi:
Не звертайте уваги, такі незадоволені будуть завжди. 5% -це норма. Я також вивожу маток и залишки продаю, тільки предоплату не беру. Якшо підійшла черга і є матки, звоню и підтверждаю замовлення. Тоді ї разрахунок, і також як і ви віддав безоплатно півтора десятка маток колегам на тестування. Та і сам отримав маточок і від них, за що безмежно дякую. Леоніде. Змушенний повторити свій заказ на 2016 рік, так как з серпня маю проблеми з обльотом своїх, та куплених у вас маток, -на матковиводному точку. Думаю, що проблема звьязана з вітсутністю трута на пасіці. Неділю назад перевіз три нуклеуса на другий точок, так матки вже зачервили. Тільки гарантію, що вони облетілися з трутом бакфаста дати не можу, так как можливий переліт трута з других пасік. З повагою Граніт.

Не звертайте уваги, такі незадоволені будуть завжди. 5% -це норма. Я також вивожу маток и залишки продаю, тільки предоплату не беру. Якшо підійшла черга і є матки, звоню и підтверждаю замовлення. Тоді ї разрахунок, і також як і ви віддав безоплатно півтора десятка маток колегам на тестування. Та і сам отримав маточок і від них, за що безмежно дякую. Леоніде. Змушенний повторити свій заказ на 2016 рік, так как з серпня маю проблеми з обльотом своїх, та куплених у вас маток, -на матковиводному точку. Думаю, що проблема звьязана з вітсутністю трута на пасіці. Неділю назад перевіз три нуклеуса на другий точок, так матки вже зачервили. Тільки гарантію, що вони облетілися з трутом бакфаста дати не можу, так как можливий переліт трута з других пасік. З повагою Граніт.
Дякую, Сергію. Якщо дожевемо з матками до наступної весни то - домовились . Цікаво, а як у цих місцях сили (я про Кам"яну могилу, що у Вас в аватарці і т.п.) поводять себе бджоли, а чи ж є смисл поставити там недалечко облітники? Окремих бджіл я там зустрічав... :hmm:

У Вас я так і не прийняв замовлення , "джентельмене" Бабайка, хоча Ви й пробували зробити це під іншою аватаркою. І це було, бачу тепер , дуже мудре моє рішення.
У Вас маток я не заказывал.Меня бакфаст не интерисует.Просто Вы очень настырливо требовали деньги на перед.

У Вас маток я не заказывал.Меня бакфаст не интерисует.Просто Вы очень настырливо требовали деньги на перед.
Так нічого тут за когось і розписуватись, ніби як колись на партзборах. Ми самі ще в стані розібратися як, що й кому потрібно робити. Це була саме моя об"ява. Тож, шановний, перечитайте умови розміщення постів саме тут і не забирайте у мене зовсім не лишній вільний час . :hi:

Дякую, Сергію. Якщо дожевемо з матками до наступної весни то - домовились . Цікаво, а як у цих місцях сили (я про Кам"яну могилу, що у Вас в аватарці і т.п.) поводять себе бджоли, а чи ж є смисл поставити там недалечко облітники? Окремих бджіл я там зустрічав... :hmm:
Леонід, На Аватарке не каменные могилы. Это один из камней моего детства. Это Донбасс, Гранитное, река Кальмиус. А облетники лучше ставить там, где нет других пасек. У меня есть такая возможность. Мой облетник стоит На Федотовой Косе. Азовской море. Взяток скудный, мало территории суши. Территория ограждена с одной стороны Утлюкским лиманом, с другой -Азовским морем. До ближайших пасек 9 км. Думаю этого достаточно, что-бы небыло чужого трутня. Меня пока все устраивает.

.......Просто Вы очень настырливо требовали деньги на перед.
Не наступайте на мои грабли!!! :umora::umora::hi::az:

Одного не пойму,если вас не интересует бакфаст ,и заказывать вы типа не собирались ,что вы делаете в этой теме? :dntknw:

Сьогодні повернув гроші усім, кого не встиг обслужити. Якщо кого де пропустив (у цьому житті буває всяке) чи виникли які питання у замовників - звертайтесь в личку. Ще раз перепрошую, що обслужив не всіх, хто робив замовлення. На жаль, не все тут залежало від мене особисто. :hi:

Одного не пойму,если вас не интересует бакфаст ,и заказывать вы типа не собирались ,что вы делаете в этой теме? :dntknw:
Просто с любопытства.А вдруг захочется занятся этим бизнесом.

Заведомо проигрышным Этот бизнес в лучшем случае еще год продержится Кому аквавреш в улья нужен

Варто відмітити це ваше повідомлення , а через рік нагадати. ;):umora:

Бакфаст необязательно жёлтый ! Потому ваш " некоторые" только показывает вашу некомпетентность в отношении бакфасту. ;)

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...