ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 15 апреля, 2015 Доброго дня ! Леонід , куплю вісім неплодок - заберу з "Лісової ", бажано в проміжку часу - з 15 по 30 травня . P.S. Через скільки днів після вилуплення - відправляєте неплодок ? Скільки маточників даєте на виховання в одну сім'ю ? Чи є можливість неплодок помітити ? Ок. Домовились. Тільки тел. мені в личку. Матки мічені. Десь на третій день можна буде й відправити після виходу з маточників. Замовлення вважається прийнятим до виконання після одержання мною перерахування за них. НМ - по 100 грн. за одну мічену. Обов"язково після перерахування зразу ж передзвоніть мені. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 15 апреля, 2015 Share Опубликовано 15 апреля, 2015 Телефон в аватарці . Кошти - готівкою - я писав . Будь-ласка - прошу відповісти на мої запитання Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 15 апреля, 2015 Телефон в аватарці . Кошти - готівкою - я писав . Будь-ласка - прошу відповісти на мої запитання Відповів у приват. P.S. А матки поставляю всі міченими. Неплідні теж. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 16 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 16 апреля, 2015 Увага! Замовлення на маток вважається прийнятим лише після одержання мною перерахувань . І обов"язково зразу ж після перерахування - подзвоніть мені для уточнень. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 16 апреля, 2015 Share Опубликовано 16 апреля, 2015 Увага! Замовлення на маток вважається прийнятим лише після одержання мною перерахувань . І обов"язково зразу ж після перерахування - подзвоніть мені для уточнень. Отложил деньгу за маток в соответствующий фонд . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Від маток відмовляюсь . Після телефонної розмови - впевнений у некомпетентності "матковода" ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Від маток відмовляюсь . Після телефонної розмови - впевнений у некомпетентності "матковода" ! Зате в нього репутація - він чесний. Зуб даю... Імідж - то найдорожче. Про некомпетентність - скоріш конкурентів стережетесь інакше би на загал не виставляли приватну розмову. впевнений у некомпетентності "матковода", а можливі варіанти - наприклад Ви йому своїми діями не сподобались і він сам не захотів з Вами мати справу тому так себе повів. Чи так не буває? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Від маток відмовляюсь . Після телефонної розмови - впевнений у некомпетентності "матковода" ! Докори сумління Вас не гризуть ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Георгий14 Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Не ускладнюйте ... Все просто - маток замовив - від маток відмовився , назвавши причину. Якщо Адміни вирішать , що запис некоректний - нехай його видалять . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Не ускладнюйте ... Все просто - маток замовив - від маток відмовився , назвавши причину. Якщо Адміни вирішать , що запис некоректний - нехай його видалять . А судьи кто? Саме Ви, шановний Георгий14, ускладнили ситуацію своєю антирекламною публікацією. А у чоловіка з пів сотні років досвіду - і з бджолами дружить і з людьми і з головою - що явно на користь не тільки матководам, а і їх клієнтам. Ви припустилися помилки - антиреклама заборонена законом. Відгук про придбану продукцію то інша справа, а це антиреклама. Якщо зрозуміли то Ви... бачиться... а то може бути запізно. З.І. Ніхто Ваш запис не видалить тому, що він уже закопійований з адресою. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 18 апреля, 2015 Не ускладнюйте ... Все просто - маток замовив - від маток відмовився , назвавши причину. Якщо Адміни вирішать , що запис некоректний - нехай його видалять . А судьи кто? Саме Ви, шановний Георгий14, ускладнили ситуацію своєю антирекламною публікацією. А у чоловіка з пів сотні років досвіду - і з бджолами дружить і з людьми і з головою - що явно на користь не тільки матководам, а і їх клієнтам. Ви припустилися помилки - антиреклама заборонена законом. Відгук про придбану продукцію то інша справа, а це антиреклама. Якщо зрозуміли то Ви... бачиться... а то може бути запізно. З.І. Ніхто Ваш запис не видалить тому, що він уже закопійований з адресою. Живець, Лавр, Дякую за моральну підтримку. Проте, замовник завжди правий! І відмовитися - то його право. Інша ж справа - давати мені оцінку на загал, після того, як з якоюсь незрозумілою агресивністю запитуючи мене дотошно в особистій розмові самі найелементарніші речі при виведенні маток, не вислухав мене й поклав трубку. Але ж , Георгию14, я Вас вислухав до кінця, а Ви кинули трубку... Хоча мені у ту мить було не до тих запитань (після того, як п"ятьма хвилинами до того я одержав повідомлення про смерть моєї куми, золотої Людини, - телеведучої 1 каналу ,- дружини мого однокурсника і друга, з якими ми дружили сім"ями 39 років...) Уявіть мій стан. Не до маток було мені тоді і Ваших провокаційних запитань. Правда, вибачаюсь, Георгію14, про цю подію Вам тоді не сказав. Просто я був шокований. Сьогодні похорони... А щодо "компетентності"я ж вже повідомляв,- подвійним переносом личинок починав займатися ще років з тридцять п"ять тому! А з бджолами - в червні буде рівно 50 років, як завів першу власну бджолосім"ю. Та розсудить нас якість виведених мною маток, яких Георгий14, на привеликий жаль, тепер вже не одержить. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 18 апреля, 2015 Share Опубликовано 18 апреля, 2015 я одержав повідомлення про смерть моєї куми, золотої Людини, - телеведучої 1 каналу ,- дружини мого однокурсника і друга, з якими ми дружили сім"ями 39 років...) Приймiть мои щирi спiвчуття . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2015 По неодноразовій просьбі форумчан повторяю номер мого рахунку. Замовлення вважається прийнятим після одержання коштів за маток. Не забувайте уточнити спосіб доставки і свою адресу. Приватбанк, мій рахунок 5168 7553 9928 0631 Добровольський Леонід Олександрович . Або ж Укрпошта 02097 Київ-97,вул. О. Бальзака 98/29 кв.189. Обов"язково після перерахування зразу ж передзвоніть мені. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 20 апреля, 2015 Share Опубликовано 20 апреля, 2015 А життя таке коротке... ? Не рановато ли оплачивать. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 апреля, 2015 Автор Share Опубликовано 24 апреля, 2015 Корективи погодні змусили і мене перенести час виведення маток днів на десять пізніше. Якість їх напряму залежить і від погоди, - це ще ніхто не заперечував. Тож першу партію маток B3(DL)= imq .14 - B73(AP) lthl B200(BB) , перевірених на кладку, зможу вислати, очевидно, не раніше, ніж після 20 .05. Відповідно і неплідки. Повторюсь, що до 15 червня плідна перевірена на кладку, тим, хто ще не оплатив услугу,- 180 грвн., а опісля цієї дати - по 150 грвн. Ще є можливість придбання обмеженної кількості маток навіть після 25 травня й до 15 червня . Перед висилкою маток усі одержувачі будуть обов'язково попереджені. Зверніть увагу : замовлення вважається прийнятим лише після оплати послуги. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
newmeralex Опубликовано 10 мая, 2015 Share Опубликовано 10 мая, 2015 Шановні замовники! На травневі і до 15 червня плідні , перевірені на кладку матки, замовлення приймаю до 5 травня включно. Пізніші матки можна замовляти й після цього строку. Прийнятим вважається замовлення за яке перераховано кошти. Доброго дня! Мені потрібні 2 плідні маточки. Коли ви можете обробити заказ? Дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 мая, 2015 Автор Share Опубликовано 11 мая, 2015 Шановні замовники! На травневі і до 15 червня плідні , перевірені на кладку матки, замовлення приймаю до 5 травня включно. Пізніші матки можна замовляти й після цього строку. Прийнятим вважається замовлення за яке перераховано кошти. Доброго дня! Мені потрібні 2 плідні маточки. Коли ви можете обробити заказ? Дякую. newmeralex Привіт! Вислати зможу плідні, мічені, перевірені на кладку після 15 червня. Замовлення вважається прийнятим після одержання коштів за маток. Не забувайте уточнити спосіб доставки і свою адресу, прізвище-ім"я-по батькові. Перерахунок пересилайте на Приватбанк, мій рахунок 5168 7553 9928 0631 Добровольський Леонід Олександрович . Після перерахування обов"язково зразу ж передзвоніть мені для уточнень.Тел 067 775 79 14. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июня, 2015 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2015 Замовлення ще приймаю, але лише на самий кінець червня (неплідки) , плідні, перевірені на кладку, - початок липня і далі аж до серпня. Ціна 150 грвн. за плідну мічену перевірену на кладку і 100 грвн. за неплідку. Оскільки через несприятливі погодні умови і мені довелось відстрокувати виведення маток тижнів на два, виконання усіх замовлень теж відсунулось на відповідний строк. Тож щиро прошу вибачення у замовників за незручності. Проте це безумовна вимога, що може вплинути на якість маток. Але не переживайте, - хоч з деяким запізненням, але всі, хто вже оплатив замовлення одержать своїх перевірених маток. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stalker Опубликовано 3 июня, 2015 Share Опубликовано 3 июня, 2015 Доброго дня. Прийміть замовлення на 2 маточки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 июня, 2015 Автор Share Опубликовано 14 июня, 2015 Замовлення на дочок від В-73(АР) обмежено ще приймаю . Матки B3(DL)= imq .14 - B73(AP) lthl B200(BB) можна замовити на початок липня і далі аж до серпня. Ціна 150 грвн. за плідну, мічену, перевірену на кладку, і 100 грвн. за неплідку. Доставка Новою Поштою та Укпоштою. Зверніть увагу : замовлення вважається прийнятим лише після одержання коштів за маток. Не забувайте уточнити спосіб доставки, телефон і свою адресу. Мій рахунок - Приватбанк 5168 7553 9928 0631 Добровольський Леонід Олександрович . Обов"язково після перерахування зразу ж передзвоніть мені. тел. 067 775 79 14 Успіхів Вам і процвітання! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
goldenkey Опубликовано 15 июня, 2015 Share Опубликовано 15 июня, 2015 Ув. Леонид Александрович. Большое спасибо за маток. Всех (5 штук) приняли. сегодня уже видел первый посев. Успехов и здоровья Вам. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 июня, 2015 Автор Share Опубликовано 15 июня, 2015 Ув. Леонид Александрович. Большое спасибо за маток. Всех (5 штук) приняли. сегодня уже видел первый посев. Успехов и здоровья Вам. Дякую , goldenkey, за відгук! Бо дуже переживав за незрозумілі простої їх на НП у Маріуполі! Успіхів Вам і хай наносять меду вже цього року так, щоб не вистачило Вам усієї посуди! (а вони, повірте, на це здатні) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sergei 08 Опубликовано 16 июня, 2015 Share Опубликовано 16 июня, 2015 Продам мічених плідних й неплідних племінних дочок лише від B73(AP)- колір замші ? дякую вам за маток. працють обидві.цікаво побачити які будуть від них бджоли Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 июня, 2015 Автор Share Опубликовано 17 июня, 2015 Продам мічених плідних й неплідних племінних дочок лише від B73(AP)- колір замші ? дякую вам за маток. працють обидві.цікаво побачити які будуть від них бджоли Радий, Sergei 08, що з ними все добре. А їх приплід відразу ж помітите, він дійсно, - кольору замші. Успіхів Вам, Сергію, і міцного злоров"я! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mars Опубликовано 20 июня, 2015 Share Опубликовано 20 июня, 2015 Леонид Александрович. Огромное спасибо за маток. Всех приняли. Все ОК. Вчера лупилась от них первая партия дочек. Все матки по окрасу как мама. Успехов, удачи и всего найлучшего Вам. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.