Перейти к содержанию

Продам дочок від B73(ap)- колір замші

Рекомендуемые сообщения

Не знаю у кого які, а мої матки мають класифікуватися за прийнятими на точку нормами , як F-0. Приїду з Нідерландів,- обосную. Бо тикати пальцями в моб. не є мені приємно.Батько-мати дочок цієї знаменитості - відомі ,як і діди- бабусі теж.Решту - по приїзді.А щодо питання переносу личинок від деяких "замовників",- я його і подвійний теж, успішно освоїв це ще 35 років тому, коли отого "замовника" ще й на світі мабуть не було. Тільки - без образ. :hi:

Не знаю у кого які, а мої матки мають класифікуватися за прийнятими на точку нормами , як F-0.
F-0 :ay: и я вiзьму по 180 гривнiв :ay: штук 50 в травнi. :hi: Можу грошi наперед сплатити . :hi::az:

Можу грошi наперед сплатити . :hi::az:
Я надеюсь :ah: очередь заняли?

ДобровоЛ прийміть заказ на три плідних матки

ДобровоЛ прийміть заказ на три плідних матки
Ок. Тільки скиньте в личку тел. для уточнень.Звяжусь після повернення в Україну з усіма замовниками після 05 квітня для уточнень строків і т.п. :hi:

Не знаю у кого які, а мої матки мають класифікуватися за прийнятими на точку нормами , як F-0.
F-0 :ay: и я вiзьму по 180 гривнiв :ay: штук 50 в травнi. :hi: Можу грошi наперед сплатити . :hi::az:
Ок. Відповів у личку.

А я то думаю, откуда у нас в княжичах в прошлом году рыжие рои пошли (то всё серые были). Теперь понятно чьи трутни стараются.

так ви радійте :ay: ваших маток на халяву трутні по 9 грн за штуку, ловлять ;)
Так Добровол на деньги попадает.

А я то думаю, откуда у нас в княжичах в прошлом году рыжие рои пошли (то всё серые были). Теперь понятно чьи трутни стараются.

так ви радійте :ay: ваших маток на халяву трутні по 9 грн за штуку, ловлять ;)
Так Добровол на деньги попадает.
Не гроші головне ,земляче , хоч без них й сутужно доводиться бути. У житті головне - бути завжди потрібним (рос.- востребованным). Червневі плідні - по 165 грн. неплідні - без змін - 100 грн.

Привіт із Голандії! :baby::az:
А що ви там робите? Женихів може вибираєте для дочок B3(DL)= imq .14 - B73(AP) lthl B200(BB) колір замші і з лимонним черевцем "Я дрона мать изуйчатъ..." :az:

А що ви там робите? Женихів може вибираєте для дочок B3(DL)= imq .14 - B73(AP) lthl B200(BB) колір замші і з лимонним черевцем "Я дрона мать изуйчатъ..." :az:
Хоч і не по темі,- але відповім тезці та й всім для ясності,- на весіллі у дочки. Тож точно жениха вибираю, можна сказати уже вибрали та й не я ! Зате дочку, моїх бджілок,ну й мед мій любить міцно. Буде куди його збувати... :ah:

Хоч і не по темі,- але відповім тезці та й всім для ясності,- на весіллі у дочки. Тож точно жениха вибираю, можна сказати уже вибрали та й не я ! Зате дочку, моїх бджілок,ну й мед мій любить міцно. Буде куди його збувати... :ah:
Я батько дочки і дуже Вас розумію. Куєте Щастя майбутнім поколінням. З весіллям Вас. Підіймаю келих з тостом "За молодих. Гірко!"

Я ще зможу прийняти деяку обмежену кількість замовлень на маток як плідних, так і неплідних, вказаного батьківства, на кінець травня. :ay:

Шановні замовники! Велика просьба разом із замовленням на маток - дочок моєї В-73(АР), не забувати вказувати й точну адресу доставки, чим доставляти, ПІП(прізвище-ім"я-по батькові), а також свій телефон.Це стосується також й до тих, хто зробив замовлення, але цього ще не вказав. :hi:

ДобровоЛ прийміть замовлення на дві плідні матки.

ДобровоЛ прийміть замовлення на дві плідні матки.
Mars, Домовились - 2 плідних дочки від В-73(АР). Тільки прошу в приват- час на який приблизно потрібна матка, реальний спосіб доставки, адресу, ПІП для доставки, і тел. :hi:

Звертаюсь ще раз до замовників. Шановні! Велика просьба разом із замовленням на маток - дочок моєї В-73(АР), не забувати вказувати й точну адресу доставки, чим доставляти, ПІП(прізвище-ім"я-по батькові) одержувача, а також свій телефон.Це стосується також й до тих, хто зробив замовлення, але цього ще не вказав. Матки усі будуть мічені.А при бажанні -можете замовляйти й немічених. :hi:

Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас.

Леонід, я бронюю 3 шт. плідних мічених з першої партії, якщо можливо. Заберу в Києві у Вас.
Замовляю 4 плідні матки. заберу в Києві з метро Лісова. Бажано кінець травня.. Реквізити свої пишу Вам в приват.

А чому не пишите,що Ви перший на черзі!

kebadima, Окей! Домовились, Дмитре.Найнеприємніше у цій справі - Доставка. Думаю зробити упор на рейсові автобуси, бо це і швидко і надійно. А самовивіз, то взагалі - бальзам на душу. Тим більше, що ти в курсі , як до мене доїхати. Тож до зустрічі там же на Лісовій, або у мене на дачі. ВадимЛ., Аrtem, замовлення прийняв, відповів у приват.

ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки.

ВадимЛ. При бажанні одержати замовлення раніше,- пишіть. Тут ніяких проблем пока не виникає. P.S. А от з доставкою,- пока як найнадійніші варіанти -самовивіз, Укрпошта і через рейсові автобуси.Ну,а далі з перевізниками - визначимся поближще до періоду доставки.
С С закарпаття получал маток УКРПОЧТОЙ , получил через два дня.Чтоб быстрей получилось, не ждал извещения, заходил на почту три раза! :hi:

С закарпаття получал маток УКРПОЧТОЙ , получил через два дня.Чтоб быстрей получилось, не ждал извещения, заходил на почту три раза! :hi:
Дякую, Кузьміч, за підказку, так воно й є. Через Укрпошту (колишню) я одержував перших маток ще при Брежнєві із Красної Поляни.Та й від Гайдара вже у цьому столітті теж успішно доходили.Головне - знати, коли вони дійшли до Вашого відділення. Бо оповіщення по тел. про посилку в Укрпошти, на жаль, пока відсутнє.І відправлення може й сутки там лежати без доставки повідомлення одержувачу. Ну, а тепер це вирішується просто,- відправлю маток - відразу ж і подзвоню одержувачам на мобільний. :ay:

Якщо Укрпоштою рекомендоване відправлення, то достатньо знати його номер. Є такий сервіс, називається пошук поштових відправлень Вводите номер відправлення (він зазначається в чеку, який дають відправнику) і можна відслідковувати всі пункти проходження відправлення аж до прибуття на місце. Просто і зручно, немає необхідності щогодини бігати на пошту, або чекати доки принесуть повідомлення.

Якщо Укрпоштою рекомендоване відправлення, то достатньо знати його номер. Є такий сервіс, називається пошук поштових відправлень Вводите номер відправлення (він зазначається в чеку, який дають відправнику) і можна відслідковувати всі пункти проходження відправлення аж до прибуття на місце. Просто і зручно, немає необхідності щогодини бігати на пошту, або чекати доки принесуть повідомлення.
Дякую,Рейл, земляче, досить цінне і вчасне уточнення. Обов"язково візьму на озброєння! Тож перевагу в доставці маток буду надавати - насамперед, передачі тет-а-тет на станції столичного метро "Лісова", рейсовим автобусам і Укрпошті. :ay:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...