Jump to content

З Новим Роком!

kontroler
 Share

Recommended Posts

Многоуважаемые коллеги. От всей души поздравляю все вас с наступающим Новым 2016 годом. Здоровья вам крепкого, достатка, удачи и мирного неба. Пусть только радует вас ваше любимое дело. Как здорово, что есть чему и есть у кого научиться. Всем большое СПАСИБО. :az::az:

• Like 3

Многоуважаемые коллеги. От всей души поздравляю все вас с наступающим Новым 2015 годом. Здоровья вам крепкого, достатка, удачи и мирного неба. Пусть только радует вас ваше любимое дело. Как здорово, что есть чему и есть у кого научиться. Всем большое СПАСИБО. :az::az:
Підтримую!!!!! Бажаю, щоб новий 2015 рік приніс нам миру та злагоди!!!! І головне, шановні пасічники, бажаю щоб наступаючий рік приніс нам багаті медозбори та здоров"я нашим бджолам!!! :az::az: Всіх з Новим Роком!!! :ole_ole: ( Не забувайте гарно відпочивати!) :veselo:
  • Like 3

Присоединяюсь к поздравлениям с наступающим новым 2015 годом. Пусть этот год принесёт всем мир на всей территории Украины .Здоровья вам всем и вашим семьям и пчелосемьям тоже .Желаю что бы вам не повстречался на пути недоученный или жадный фермер. Пусть этот год принесёт вам хороший урожай. Пусть вас сведёт судьба с высокопорядочным заготовителем продуктов пчеловодства. Пусть ваш труд позволит вам осуществить все ваши желания и мечты. Здоровья и мира нам всем :az:

• Like 3

А я словами Водолей06

Підтримую!!!!! Бажаю, щоб новий 2015 рік
приніс нам багаті медозбори та здоров"я нашим бджолам!!! :az::az:
І головне, шановні пасічники, бажаю щоб наступаючий рік
приніс нам миру та злагоди!!!!
Всіх з Новим Роком!!! :ole_ole: ( Не забувайте гарно відпочивати!) :veselo:
  • Like 1

Всім точківцям бажаю миру та щастя! Хай прийдешній рік принесе кожному задоволення від бджільництва!

• Like 4

С Новым годом! Здоровья, благополучия и простого человеческого счастья с мирным небом над головами точковцев, их близких и подопечных!!!!!!!

• Like 2

Щиро вітаю Вас і Ваші сім"ї з наступаючим Новим Роком. Нехай безслідно зникнуть всі негаразди що були в 2014 році а 2015 дарує здоров"я, мир, любов, тепло і надію. Всім наснаги, терпіння, душевного спокою. А Ваші крилаті красуні нехай радують щедрими медозборами. :baby::baby::baby:

• Like 4

Хай буде Новий Рік Схожий на диво, Щоб кожен день жилося радісно й щасливо! Щоб здійснилися задуми і мрії, І щастям повнились надії!

• Like 4

Приєднуюсь до всіх привітань і побажань. Нехай всі негаразди,забере старий рік, а позитивні настрої та справи, щоб твердою ходою крокували в Новий 2015 рік!!!! Всім міцного здоров'я, миру і спокою!

• Like 4

Бажаю, Всім, постійного Щастя, Здоров'я, Миру, Взаєморозуміння і щоб кожний наступний день був завжди кращим від попереднього. :wave:

• Like 4

Вітаю всіх пасічнеків з Новим роком.Бажаю щедрого року миру добра щастя здоровя і многа літ.Хай живе пасічник й мудра бджола.З НОВИМ РОКОМ,

• Like 4

:P:P З Новим 2015-м роком! Усім точківцям, адмінам та їхнім родинам, а також нашим захистникам, усім мирним , щедрим й доброзичливим - Миру, Здоров*я, Щастя, Добра й Процвітання! Успіхів довкола і до кінця! І нехай наші бджоли ніколи не мають перепон на шляху до взятку! :P
  • Like 4

Пусть Новый год придет к Вам в дом, И счастья с радостью побольше принесет! Пусть этот день на долго запомнится, А все заветные желания исполнятся! Пусть Новый Год счастливым будет, веселым добрым озорным, и непременно заводным! Пусть в Новый Год любовь к тебе придет, А старый пусть печали унесет! :):az:

• Like 2

С Новым 2015 годом! Пчеловоды! В наступающем году, Пчеловодам всем - расплода, Взять как можно больше меда, Пчелы чтобы не ленились, Мед несли, а не роились. Чтоб рои не улетали, Да и пчелы не слетали, При осмотрах чтоб не злились, Да соседи б не косились... На кочевках - без дождя, Коли без него - нельзя, То чтоб только ночью лил, А к утру же - проходил!!! :az:

• Like 2

МИРА всем, БЛАГОПОЛУЧИЯ, УДАЧИ !!! 673b2b7f765c.jpg

• Like 2

Всех с Новым годом! Здоровья, мира, успехов и чтобы все добрые планы и пожелания на 2015 год стали его итогами. Хай щастить! Слава Україні!

• Like 5

Слава Україні!
Героям Слава!!!Мирного неба всiм нам :az:
  • Like 3

Всіх вітаю з Новим Роком (роком кози). Щастя, здоров'я і виконання ваших мрій. Слава Україні! img_54a440d75d201.jpg

• Like 3

Щедрого року! Миру, добра! Хай живе пасічник й мудра бджола!!! :wave:

• Like 2

Бажаю щастя, злагоди, миру і добра. Всіх з Новим Роком. :wave:

post-7434-1420136591_thumb.jpg

• Like 3

• 11 months later...

С наступающим Новым годом! Желаю  Всем  счастья!!

• Like 4

А моє вітання незмінне з року-в-рік.

:ole_ole:З Новим 2016-м роком! Усім точківцям, їхнім родинам, а також нашим воїнам-захистникам, волонтерам, усім мирним , щедрим й доброзичливим - Миру, Здоров*я, Щастя, Добра й Процвітання! Успіхів довкола і до кінця! І нехай наші бджоли ніколи не мають перепон на шляху до взятку! :vinny:Изменено 31 дек 2014 пользователем ДобровоЛ  

2 0 1 6 !

А моє вітання незмінне з року-в-рік.

:ole_ole:З Новим 2016-м роком! Усім точківцям, їхнім родинам, а також нашим воїнам-захистникам, волонтерам, усім мирним , щедрим й доброзичливим - Миру, Здоров*я, Щастя, Добра й Процвітання! Успіхів довкола і до кінця! І нехай наші бджоли ніколи не мають перепон на шляху до взятку! :vinny:  

2 0 1 6 !

• Like 5

• Алёнка changed the title to С Новым годом!
  • Sanich changed the title to З Новим Роком!
  • Sanich pinned and unpinned this topic