Wladimir_K Опубликовано 31 декабря, 2023 Share Опубликовано 31 декабря, 2023 3 10 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 31 декабря, 2023 Share Опубликовано 31 декабря, 2023 Хай буде мир! І буде воля. І українцям краща доля. Хліб і до хліба в вашій хаті! А ще міцного здоров'я, успіху у всіх справах та Божого благословення! 3 5 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 3 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 та ше ніби ранувато 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 30 хвилин тому, Sanich сказав: Із НОВИМ 2025 РОКОМ ! Щастя, здоров"я, добробуту, гарних взятків та вдалих зимівель, мирного неба і, насамперед, - ПЕРЕМОГИ нам усім у цьому році ! Приєднуюсь до усіх привітань із радістю та надією, що в цьому році накінець то ми вижинемо мАсковсько-фашистських вонючих окупантів із нашої землі ! 2 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 Нехай Новий рік принесе нам мир!!! 1 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 декабря, 2024 Share Опубликовано 31 декабря, 2024 З новим роком колеги!!! 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 1 января, 2025 Share Опубликовано 1 января, 2025 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 Щирі вітання всім друзям пасічникам з Новим роком. Для вас моє новорічне вітання! Миру, добра і благополуччя в новому році. Нехай у ваших сім"ях і у ваших бджолосім"ях все буде гаразд! 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 З Новим 2026 роком! Нехай у ваших пасіках завжди буде мир і лад, бджолині сім’ї — сильними та працьовитими, а мед — духмяним і щедрим. Здоров’я вам і вашим родинам. Нехай Новий рік принесе Україні перемогу, спокійне небо, а вам — натхнення, віру та нові успіхи в пасічницькій справі! 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.